draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Res no. tukaj nic vec ne dogaja Urla, najboljs, da po mailu cvekava al pa msn mislim, da je to tudi eden od razlogov, da se tukaj toliko manj čveka, ker se že precej pogovarjamo po telefonih, mailih, msn-jih,.... Erna o šit no . Tako zate kot za Žigata, da ima še vedno tako vročino . Milijon pikapok za oba, da se hitro pozdravita!!! Urla fuuuuul dobre fotke!!! Katjo sem pa komaj spoznala. Drugače pa Živa reče tata, baba (babica), ba (mama, muca, Maks in vse kar je na črko M ), avto, čau čau, pa pa, ča (čaj), dada (duda), teta, kra kra (za srako), čiv čiv. Tu mislim da se konča. Ima pa tudi ona razne zvoke in variacije črke a za različne stvari ki jih želi, samo to jo samo mi razumemo. Je pa zadnje čase začela ful ponavljati. Pa itak je to odvisno od otroka do otroka. Katja mogoče danes ne reče nič, jutri pa s eji bo odprlo in bo začela vse živo ponavljati. Pol bo pa še preveč čvekala . Skačica super za Izino spanje in odvajanje od dojenja. A ni to zanimivo a ne, kako kar naenkrat pride trenutek, ko se otrok brez problemov uspava na drugačen način. Prej pa nas mame takooooo zelo skrbi, kako bomo otroka odvadili kakšne razvade. Pa super, da so ušeska že ok. Glede teže pa se ne sekiraj, mi tudi nič kaj ne napredujemo, pa je bila prvih 10 mesecev pravi buhteljček. Bo že. Pa bravo za nakup prikolice! Jaz sem si to vedno želela, samo sem se z napačnim poročila . Hecam se, no, samo moj pa pač res ni tip za rihtanje prikolice in za preživljanje vikendov na morju. Ga komaj enkrat na leto zvlečem od doma. Tinaaja kako? Tisto "nekaj" že narejeno? Dajadada super, da si ok! Tebi pa res ne bo dolgčas v družbi samih fantov . Drugače pa je Živa v nedeljo zbolela . Tretjič v roku enega meseca . Vrtec pač prinese svoje. Zdaj samo upam, da se pozdravi do četrtka, ker imamo sestanek in zabavo v vrtcu .
|