draja
|
Evo, da se še jaz malo javim. Zmanjkuje časa in volje za računalnik zadnje čase. Včeraj smo bili cel dan na Primorskem na birmi in smo super uživali. Cel dan zunaj na svežem zraku -noro!!!! Živa si je sicer razbila obe koleni in se popraskala po celem ličku, a to pač žal spada k "počitnicam" na vasi . Danes sva imeli pa doma eno nezgodo, ki me še zdaj preganja . Bom napisala, da se slučajno še kateri ne zgodi kaj podobnega. V glavnem sva bili zrihtani za it ven, ko sem se spomnila, da sem pozabila flašo s čajem v kuhinji. Skočim ponjo in v tem na hodniku, kjer je bila Živa grozno poči in mala fuuul zavrešči in začne grozno jokat. Itak sem takoj tam in vidim, da je priletela v vrata in pol vidim, da so ključi, ki so bili v vratih ratzreščeni vsak posebej na tleh. Sem mislila, da je pač potegnila za tisti trak na ključih in so se razleteli, ona je pa padla. Ampak v tistem zagledam, da ima mala trak od ključev okrog vratu................... meni je kar kri zaledenela, še zdaj komaj pišem tole . V glavnem smo imeli na teh ključih tisti trak, da si jih daš lahko okrog vratu, in zgleda, da si ga je dala mala okrog vratu med tem ko so bili ključi v vratih (še zdaj mi ni čist jasno kako ji je to uspelo, ker je bilo dokaj visoko vse skupaj) in ko je hotela it za mano jo je zategnilo . Hvala Bogu, da se je tisti obroček od ključev razletel!!!!!!! Človek kar težko verjame, kako je lahko vsaka sekunda, ko obrneš hrbet usodna, pa čeprav si doma, kjer je "kao varno". Mah kje, nikoli, nikjer ni varno!!! Še pohvalim slikice Matie, Ize, Jerneja in Žive!!!!! Anja bi se z veseljem pridružila jutri pa je Živa še čist preveč smrkava za druženje z "nevrtčevskimi" otroci . Ne vem, mogoče bova šli juti celo spet malo v vrtec, kljub temu, da je smrkava, ker zdaj se tole vleče že 10 dni in vprašanje,če se ji bo tale nosek kaj kmalu umiril. V vrtcu so itak vsi smrkavi in zdaj tehtam kaj je bolje - da ne pozabi preveč vrtca in se lepo uvede dokler imam še jaz čas, ali jo imam zdaj skoz doma pol pa na horuk v vrtec . Ve pa vsekakor uživajte na polno!!!! Drugače pa je danes zadnji dan moje porodniške in od jutri naprej sem na dopustu .
< Sporočilo je popravil draja -- 26.5.2008 12:19:02 >
|