|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
23.5.2008 23:41:26   
tinaaja
Torbe za previjanje za s sabo- a katera ve, kje bi dobila kaksno lustno?

Men so hude Oilily... ima maxi pa se kje drugje tud ziher.
previjanje  bi rekla ista, morda menjas podlogo za previjanje - tiste za enkratno uporabo... Spitaderm je eno od razkuzil. Al pa za ta micenega pac tetro cez das vsakic, ko previjas. Wow kok cas bezi..

grem raje spat, da ne bo ju3 user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.5.2008 23:44:50   
tinaaja
Skratka - jaz bi to:
http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00658-21

i like it... ceno pa mal manj user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.5.2008 8:34:12   
amy26
Previjanje malckov in dojenckov - tiste, ki ste previjale dva otroka hkrati, ali ste jih previjale na isti povrsini?

hkrati jih nisem nikoli previjalauser posted image  previjam pa še vedno na isti previjalni mizi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.5.2008 10:13:56   
skačica
dan!

Evo, en lep sončen dan nas očitno čaka. Jaz dopoldne glancam, popoldne bomo pa uživali.

Iza je že z atijem zunaj, se bosta vozila s kolesom, po toboganu spuščala in tko...kosilo danes kuha tašča HB

Grem.............

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.5.2008 12:20:41   
A-N-J-A
sonchek-upam da je Anej že boljšiuser posted image user posted image user posted image

previjanje-če se prav spomnim sem mela od začetka za Bora eno tetra čezuser posted image , ampak zelo kratek čas pol pa nisem več komplicirala.

Jaz sem pa včeri ugotovila,da so našemu Nike-ice št.22 premajhneuser posted image in smo šli danes v Btc mal Elo peljat na otroške prireditve, no Eli ni blo nič všeč, tko da smo zavili mal po A hali.In kaj sledi?Ja itak-nove supergice.Smo dobili V Stefenkonig-u dvoje Geox-ke(še ene za Elo)za 54 €user posted image .Pa še une so k majo lučkeuser posted image .Res se splača, majo kar dost popustov tele dva dniuser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.5.2008 21:08:34   
*sonchek*
Najprej hvala vsem za lepe misli, želje in pikepoke user posted image
Mi smo na začasnem odpustu iz PeK. V petek je bil sprejet na oddelek za pljučne bolezni zaradi visoke vročine, težkega dihanja, dušenja... Ker inhalacije (ventulin) niso pomagale, je dobil dodatno kisik, naredili so cel kup preiskav itd. O razmerah v PeK in neprespanih nočeh raje ne bi. Lahko rečem le vsaka čast in hvala tamkajšnjemu osebju - res so super! V pon. pa gremo nazaj... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.5.2008 0:23:04   
sezam
sonchek - user posted image user posted image user posted image  za Aneja. Držite se user posted image

meaa - hvala za vprašanje, Žiga je že od četrtka brez vročine. Le še malo mu iz nosa teče.

Pikapola - jaz sem Ano previjala na kavču, za Žiga pa sem imela (oz. še imam) previjalno v kopalnici. Ana mi je mal prevelika, da bi jo na previjalni user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.5.2008 0:25:51   
sezam
Neja, vsenajboljše

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.5.2008 7:29:02   
A-N-J-A
Neja vse najboljše za 3 svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.5.2008 9:16:58   
thaiss
Neja vse naj naj

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:14:19 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.5.2008 10:11:54   
Pikca
Vse najboljše Neja!
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
25.5.2008 10:13:44   
Pikca
Sonchek, tudi od mene user posted image user posted image user posted image  za Aneja!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.5.2008 10:22:17   
Pikca
Lejte nova pripadnika Slovenske vojskeuser posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.5.2008 18:44:43   
sezam
Pikca - user posted image user posted image  slovenske vojske še ne bo zmanjkalo.

Pri nas je pa Žiga sedaj "pogruntal", kako se zleze na kavč in je skoz gor. Pa tudi drugam leze - trip trap, stolčki, šlatle z igračami,... Smo imeli dolgo mir glede tega, sedaj bo pa nadoknadil za nazaj user posted image .

Pa še eno vprašanje za tiste s 3-letniki. Koliko so mandeljni povečani, da je še normalno. Meni se zdijo pri Ani kar povečani, P pa v petek ni nič komentirala user posted image . Sedaj pa ne vem, ali naj še tečnarim ali je to normalo. Moti jo sicer nič, jé normalno (kolikor je to zanjo že itak normalno), tako da ne vem.

Kaj vse se ljudje ne spomnijo, in to kao za hec user posted image  - http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-ebayu-prodajala-otroka.html  user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.5.2008 19:24:07   
erna14
juhu

http://www.mojrecept.net/recepti/recept.aspx?id=769

en full dober recept za namaz.papa

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.5.2008 21:23:11   
thaiss
Lep pozdravček še iz našega konca,

vikend smo preživeli zelo lepo, komaj čakamo da bo bolj toplo in se malo namočimo, do takrat pa samo pohajamo ob morčiju.
Evo še par naših fotk
user posted image    user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.5.2008 22:53:41   
skačica
čer še od mene preden grem v postlo.

Tud za nami je krasen vikend, danes smo res šli v A v ZOO Herberstein in smo se imeli krasno. Iza je pa še najbolj uživala na igralih ob mehiški restavraciji na Ptuju(najboljšauser posted image ), kjer smo se ustavili na kosilu. Pa njihovo koruzno juho nadvse obožuje, itak obožuje vse kar je povezano s koruzo....

še fotke:
Iza s čopki
user posted image

Iza v živalcu
user posted image

Iza in mami na igralih
user posted image

pikca- lušten vojaček Jernej. Pa Živa itak tud.

thaiss- mi tko hrepenimo spet po morju, blagor ti, k si tam kar domauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
26.5.2008 7:12:08   
A-N-J-A
Mi smo pa hotli it ta teden mal na morčka pogledat, pa ma Ela cel teden ene prireditve v vrtcu in smo prestavili na drug tedenuser posted image .
Zdaj sem se pa odločila da grem jutri v ZOO.A se še kera pofočka?Tinaajo kar jaz pofočkam, pa Meaao se tud upam, Draja a teb bi mogoče zneslo???,Pa mogoče še kera k ni v službi?????

Ok to je vse zaenkrat, drug teden pa upam da se s kakšno obalanko srečamouser posted image !

Aja lušne fotkeuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
26.5.2008 8:24:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Ok to je vse zaenkrat, drug teden pa upam da se s kakšno obalanko srečamouser posted image !
  ti sam zvrcni, te že čakamuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
26.5.2008 8:53:35   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
  ti sam zvrcni, te že čakamuser posted image

Veš da bom.Saj maš še isto št. kot takrat ko smo seznamček delale en let nazaj,ne?Če maš drugo mi jo pa na ZS pošlji. 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
26.5.2008 11:29:13   
tinaaja
Joj kok cvekate, sem komaj prebrala user posted image user posted image

Anja - ja pridem,c e se zgodaj dobimo. Ju3 je napovedanih 30° in ob 11 bi bila jaz doma za brinino spanje. Ker .. pri nas vozicek sploh ni vec, kar je bil... Je dober za stat notri, vcasih za porivat, ma ok je tud za kak piskot not zdrobit, pa vrecke iz garaze gor pripeljat.. Pol je pa ze bolj svoh z njegovo uporabnostjo.

Tko da sem danes sibala okol s kolesom in ZAKON... malo rit razmigat, mala je uzivala, juhuhu koncno sem spet mobilna, ker zadnje 3 tedne mi je bilo tok mimo vozicek porivat pa brino lovit user posted image Mi je lazje it brez vozicka pa jo nosit user posted image

Sonchek, kako je anej?

Skacica,Pikca, Thais lustne fotke user posted image Sami cukri user posted image

Erna... a si mela ta lacno al kwa? se javis z receptom... user posted image

Dost od mene, drugace boste mele se res kaj vec za prebrat user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 26.5.2008 11:36:06 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
26.5.2008 12:18:20   
draja
Evo, da se še jaz malo javim. Zmanjkuje časa in volje za računalnik zadnje čase.

Včeraj smo bili cel dan na Primorskem na birmi in smo super uživali. Cel dan zunaj na svežem zraku -noro!!!! Živa si je sicer razbila obe koleni in se popraskala po celem ličku, a to pač žal spada k "počitnicam" na vasiuser posted image .

Danes sva imeli pa doma eno nezgodo, ki me še zdaj preganjauser posted image . Bom napisala, da se slučajno še kateri ne zgodi kaj podobnega.
V glavnem sva bili zrihtani za it ven, ko sem se spomnila, da sem pozabila flašo s čajem v kuhinji. Skočim ponjo in v tem na hodniku, kjer je bila Živa grozno poči in mala fuuul zavrešči in začne grozno jokat. Itak sem takoj tam in vidim, da je priletela v vrata in pol vidim, da so ključi, ki so bili v vratih ratzreščeni vsak posebej na tleh. Sem mislila, da je pač potegnila za tisti trak na ključih in so se razleteli, ona je pa padla. Ampak v tistem zagledam, da ima mala trak od ključev okrog vratu................... meni je kar kri zaledenela, še zdaj komaj pišem toleuser posted image .
V glavnem smo imeli na teh ključih tisti trak, da si jih daš lahko okrog vratu, in zgleda, da si ga je dala mala okrog vratu med tem ko so bili ključi v vratih (še zdaj mi ni čist jasno kako ji je to uspelo, ker je bilo dokaj visoko vse skupaj) in ko je hotela it za mano jo je zategnilouser posted image . Hvala Bogu, da se je tisti obroček od ključev razletel!!!!!!!
Človek kar težko verjame, kako je lahko vsaka sekunda, ko obrneš hrbet usodna, pa čeprav si doma, kjer je "kao varno". Mah kje, nikoli, nikjer ni varno!!!

Še pohvalim slikice Matie, Ize, Jerneja in Žive!!!!!

Anja bi se z veseljem pridružila jutri pa je Živa še čist preveč smrkava za druženje z "nevrtčevskimi" otrociuser posted image . Ne vem, mogoče bova šli juti celo spet malo v vrtec, kljub temu, da je smrkava, ker zdaj se tole vleče že 10 dni in vprašanje,če se ji bo tale nosek kaj kmalu umiril. V vrtcu so itak vsi smrkavi in zdaj tehtam kaj je bolje - da ne pozabi preveč vrtca in se lepo uvede dokler imam še jaz čas, ali jo imam zdaj skoz doma pol pa na horuk v vrtecuser posted image . Ve pa vsekakor uživajte na polno!!!!

Drugače pa je danes zadnji dan moje porodniške in od jutri naprej sem na dopustuuser posted image .

< Sporočilo je popravil draja -- 26.5.2008 12:19:02 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
26.5.2008 12:51:37   
*sonchek*
Joj draja, res grozno - še dobro, da se je končalo kot se je.

Mi smo včeraj pokasirali še grozno buško - je plezal na škatlo od igrač in padel direkt na glavo user posted image
Drugače pa smo kar bolje - vročine zaenkrat ni, diha enakomerno, kašlja manj, celo apetit je dobil. Zdajle sta z mojim na poti v PeK - bomo videli, če bo dobil odpustnico ali ostane notri. Držite pesti, da pride bučko domov!

Jaz sem v službi, v grozni gužvi, pa komaj se koncentriram na delo. Na bolniško ne morem, moj tudi ne, zato je tast vzel dopust, pa bomo nekako skombinirali - moj bo delal popoldne, dokler pa jaz ne pridem iz službe ga bo čuval tast.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
26.5.2008 12:54:48   
draja
Joj Sonchek itak, da sem prej pozabila ta glavno - zaželeti Aneju, da danes dobro opravi in dobi odpustnico!!! Me je kar mrazilo, ko sem brala kaj ste prestajali te dni. Pa upam tudi,da buška hitro izgine! Res so zdaj v takem obdobju naši sončki, ko jih buške čakajo na vsakem korakuuser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
26.5.2008 13:07:54   
Sibil_
Dan!

Sonchek, res upam da bo Anej dobil odpust in bo lahko doma, pa da bo zdrav.

Draja-te šmrkavosti poznam, ja.Če ni kaj drugega bi jo jaz na tvojem mestu peljala v vrtec, ker šmrkavi so ob napadih virusov ponavadi kar skozi, vsaj nekaj časa.Na žalost.Pa dobro se je končalo s ključi-jaz ključe dajem ven iz ključavnice, že zaradi ta večjega, da ne odpre vrat.Pa razne vrvi in štrike sem vse zreducirala, kablov pa ne more potegnit.user posted image

Slikice-vsi luštni za pojest, res.user posted image

Patrik je danes doma, spet lajajoče kašlja, ampak ne zgleda prehudo.Upam da bo kmalu mimo, je prav tečen ker ni vrtca.Lukas je pa v vrtcu, zadnjič je spal in so ga dobesedno po celem vrtcu furale v posteljici in ni šljivil 5%, on je spal.In to ves blažen.user posted image

Včeraj smo šli prvič na bowling, Patrik nas je premagal (itak, mi vsi začetniki po 80 točk, on čez 100-no, ampak je imel ograjico gor), uživali smo pa vsi.Je bilo res kul.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......