Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 12:30:14
|
|
|
|
Taya85
|
Cao punce! No pa imam le 5 min časa, da kaj napišem, preberem vas še, za napisat pa že časa zmanjka. No mi drugače še vedno čakamo odgovor iz dveh Domžalskih vrtcev (Urša in vrtec Domžale), prošnje oddane v januarju, samo se mi vedno bolj dozdeva, da jih sploh niso dobili, ker še vedno ni odgovora. Poslane so bile po navadni pošti in se bojim, da so se kje zgubile, ker je tale naš poštni nabiralnik v Ihanu mal čudn. Ko kličem v vrtec, se mi noben ne oglasi......tako da jutri napišem dopis in pa šeenkrat prijavo, ker je treba našo pupo počas socializirat. No to je naš drugi problem, Lina se sploh noče igrat s svojimi vrstniki, skoz se krega na njih in jim puli igrače iz rok.... starejše otroke že malo obrajta........ne vem no ........ A-N-J-A moram pohvalit ful ful lepa tortica, a res si jo sama delala? 1A Erna En lep pozdravček Žigatu, pa Lina se ti zahvaljuje za piškot, ga je zmazala v 2 min. :) Darja en koš za Živo, da jo bo že enkrat nehal tale trebušček hecat Tudi za vse ostale en koš zdravja....mi smo - trkam- zaenkrat super...... No lepo se imejte, pa ko se boste za kakšen kofe zmenile, povejte, da se še midve pridruživa pa, pa
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 15:15:28
|
|
|
|
Dajadada
|
Obalke, včeraj popoldan sem bila na vašem koncu in ste imele sooooončka. Juhu , sem šla iz Lj v dežju in prišla na morje s sončkom, pa kar precej stopinj več kot pri nas. Uf, sem vam fovš vsake toliko cajta. Drugače pa pri nas nič posebej novega. Dnevi minevajo, bežijo mimo, sploh ne vem, kaj se dogaja, kje so vsi tedni, ampak jaz sem že 20 tednov in v ponedeljek imamo morfologijo . Ta teden še nismo bili pred pol osmo doma, tako da je mali pravi potepinko. Domov pridemo čisto zares samo spat. In zjutraj ko se zbudimo, mali že začne mahati papa in takoj šiba k vratom . Že ve da se zunaj več dogaja, doma je pa dolgčas med igračami .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 15:21:10
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Punce hvala za pohvale glede torte .Moram pa rečt, da je bila to ena lažjih tort kar sem jih naredila.Tale tičina masa je res fajn .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 15:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo od nas, mi pocasi pripravljamo stanovanje na novega clana, ker potem ne bo casa... nam odhaja za en mesec v tujino in pride tik pred zdajci nazaj... L. smo sestavili "taveliko" posteljo in je danes ponoci ze spala gor. Ko smo jo postavili, je sla takoj gor in pokazala, kako se jo uporablja. Se posteljnino moramo zrihtat. Sva pa nalasc pustila se staro posteljico tam zraven, da gre lahko gor, ampak nima nobene zelje.. To noc sem malo bolj pazila, da ne bi padla dol, ker se full premika ponoc in je dvakrat lepo splezala dol.. Tako, da smo ful veseli.... Se ena slikca: Anja - vse najboljse Eli za rojstni dan! Super zgleda torta!! tejcica - mi bi tudi jagode... posljem ZS Tinaaja, meaa - poslala test na maile Žabika - super za rokico!! Tinaaja- cestitke za varusko!! Barci - kako ste? Upam, da OK. Kranjcanke - se dobimo v soboto popoldan na Gibigbu, da nadoknadimo prejsnjic? lepo se imejte, gremo dalje
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 17:55:51
|
|
|
|
Pikca
|
Ojla imam mal cajta, čakam, da babi pripelje mala dva. Imamo avto pri mehaniku Jernejček baje že 2 uri spi... zvečer bo pa žurka... Taya, nam so lansko leto iz vrtca Urša odgovorili konec maja, se mi zdi. Držim pesti, da vam uspe dobit mesto. Tinaaja, čestitke za varuško, super novica. Anja, še od mene pohvale, res lepa barbika in seveda tudi krasna slavljenka. Aha, zdaj so pa prišli...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 17:57:00
|
|
|
|
sezam
|
taya - vrtec Domžale je že obravnaval prošnje , ker smo mi že dobili. a ti si iz Ihana? anja - carica si glede torte Ela je pa pravi cuker PikaPola - Livija in velika postelja. Naše zdravje se zboljšuje, je pa imel kar visoko vročino (v ponedelje in torek). Danes pa ravno toliko, da jo je še malo (tok tok, da se ne pojavi zvečer). tako, da sem bila danes zopet v službi. Včeraj pa sva imeli še z Ano psihologinjo, drugače vse OK, le za lulanje in kakanje je rekla, da naj jo ne spomnijam več, ampak, naj probam, da se bo sama spomnila.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 18:16:17
|
|
|
|
tinaaja
|
A ma kaksna izkusnje s kaskom in kako uveljavit parkirisce, ce si hmmm odnesel po enga betonskega vogala? In je jasno vidno, da ni lak od druzga avta, ampak betooonnn fak!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 22.5.2008 18:39:00
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A ma kaksna izkusnje s kaskom in kako uveljavit parkirisce, ce si hmmm odnesel po enga betonskega vogala? In je jasno vidno, da ni lak od druzga avta, ampak betooonnn fak! Moj je enkrat tud zadel en betonski kvadrat,k je bil tok nizko da ga ni videl pa je uveljavljal parkirišče.Bilo je pa skor nemogoče da bi ga en avto zadel, ker je bilo spodaj na odbijaču .Sam če maš glih beton gor ga mal dol spuci .Reč da si prišla na parking in je bila lukna na avtu,pa na blond se pobarvi . Ne resno, po mojem ti ne bodo kompliciral.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 7:29:02
|
|
|
|
dskubin
|
Dobro jutro z Obale. Samo nekaj, preden grem delat tinaaja, žabika, A-N-J-A in vse, ki tečete, a imate merilnik srčnega utripa? Jaz sem se odločla, da bi ga imela, zdej me pa matra poplava modelov. No, zanima me, če mate kaj raziskano (predvsem tinaaja), kaj se splača . Al pa izkušnje z vašim, če ga imate. Thx.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 7:37:31
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Dobro jutro z Obale. Samo nekaj, preden grem delat tinaaja, žabika, A-N-J-A in vse, ki tečete, a imate merilnik srčnega utripa? Jaz sem se odločla, da bi ga imela, zdej me pa matra poplava modelov. No, zanima me, če mate kaj raziskano (predvsem tinaaja), kaj se splača . Al pa izkušnje z vašim, če ga imate. Thx. Jaz ga nimam, tko da ti ne morem pomagat.Sam tok da nouš mislila da ti nočem odgovort .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 8:27:17
|
|
|
|
tinaaja
|
brez merilca ne znam vec tect res, ful mi je cudno, ce slucajno tecem brez. Za tek je najboljsi Polar. Pol pa je odvisno, kok € bi dala zanj in kaj bi rada od njega imela... Samo merilec utripa, merilec porabljenih kcl, pedometer (kok km naredis), obmocje utripa,... http://www.intact.si/dynamicpage.asp?id=142 mislim da so oni uvozniki.. dobro jutro... petek je :)
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 8:35:15
|
|
|
|
tinaaja
|
aja, ebay.de zna bit kar cenejsi,..
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2008 11:21:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 12:07:17
|
|
|
|
tinaaja
|
F11 je gut, za rekreativce tud F6. konec koncev ugotivis (vsaj jaz), da uporabljas vec al manj osnovne funkcije. Dskubin, ce bos kupovala, priporocam nakup 2008 letnika - so neke kul spremembe, sam se ne spomnim vec tocno kaj. Sem feb gledala, ce bi zamenjala mojga ene 7 let starega polarja, pa se pol nisem odlocila. takrat je bil v slo na voljo le 2007 model, 2008 pa le na ebayu. meaa gut lak!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 13:21:26
|
|
|
|
Taya85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam taya - vrtec Domžale je že obravnaval prošnje , ker smo mi že dobili. a ti si iz Ihana? Ja iz Ihana, Goričice v bistvu, smo dali tudi za v Ihan prošnjo in še kar čakamo, spet kličem, pa se mi noben ne oglasi.....
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 14:18:00
|
|
|
|
*sonchek*
|
Še na hitro od mene - naš bučko me je včeraj v vrtcu počakal z visoko vročino, ponoči smo imeli cel živ žav (vročinski krči, bruhanje itd.), moj je na bolniški (ker mene v službi že grdo gledajo) in ga je zjutraj peljal k P, zdaj pa sta v bolnici - na kisiku, preveč povišan srčni utrip, delajo cel kup preiskav, meni se pa meša od vsega Zdaj bom šla iz službe domov po stvari, potem pa šibam v bolnici, kjer bom ostala pri njem čez vikend
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 14:19:11
|
|
|
|
Taya85
|
O bošček en velik koš za oba!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 14:25:58
|
|
|
|
tinaaja
|
Evo, hranjenje pri nas, oz situacija po piscancu in paradizniku po tleh je bilo piscancje pokopalisce pa je bila Aja prehitro v akciji, da bi lahko slikala
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 14:28:07
|
|
|
|
tinaaja
|
O sranje sonchek .. drzi se in cmok Aneju, da hitro ozdravi..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 14:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kup za Aneja!! Da bo cimprej bolje.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 14:48:23
|
|
|
|
thaiss
|
Anej in sonchek Brina lepotička, si dala mami dela
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 20:32:49
|
|
|
|
Žabika
|
sonček: pikepoke za Aneja!!! dskubin: jaz tečem s Forerunner-jem od Garmina; nima merilca utripa, mi pa meri hitrost, pa seveda pretečeno razdaljo, pa še kar nekaj stvari. Meni pulz ne pomeni ne vem kaj - no vsaj zaenkrat, ko s sapo in zgubljanjem kalorij nimam težav. Srček mi pa zaenkrat dobro laufa. Imajo pa ta novi Forerunner-ji tudi merilce utripa, pa foot pod, pa še kaj. Skratka - jaz bi to: http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00658-21
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 21:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, kaksno zatisje je te dni.... Naomi se ze ni dolgo oglasila.... Torbe za previjanje za s sabo- a katera ve, kje bi dobila kaksno lustno? Meni pride na pamet samo Babycenter, pa Pikapolonica ter Chicco. Previjanje malckov in dojenckov - tiste, ki ste previjale dva otroka hkrati, ali ste jih previjale na isti povrsini? Mene je malo strah, da bi se dojencek, dokler se ne je, kaj okuzil, ce bi ga previjala na istem kot L. LP od srecke nosecke... se 11 tednov pa bomo zibali....
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 22:18:08
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Hana, pripravi se. PRIHAJAM Anej, Ela, teb pa mal z zamudo VSE NAJBOLJŠE. Pa en lep pozdravček vsem.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 23.5.2008 23:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bogi Anej, en kup pikapok zate in objemčke za mami in očija. PikaPola34 - maš nekaj za razkužit površine kjer previjaš otroke, se dobi tudi v Sanolaborju, pa tudi v porodnišnicah to uporabljajo, sam zdej se pa tud slučajno ne spomnim kako se kliče.
< Sporočilo je popravil jjasna -- 23.5.2008 23:03:06 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......