skačica
|
čer! Še jaz se javim preden grem v posteljo. Mi smo ok, Iza zaenkrat zdrava, jaz hodim v službo-itak, mož tud. Nič pretresljivega. Glede kolenčkov- tud naša ima vse obravsano in potolčeno. Itak, če je pa skoz zunaj in samo hodi, hodi in hodi. Pa po hribčkih pa po asfaltu in jo tud vrže. Ampak ona niti ne porajta, se pobere in piči dalje. Zdej tud sama zleze na tobogan in se dol spusti - itak, da je vedno kdo zraven. draja- o šit. Še dobro, da se je tko končalo. Kaj vse se lahko zgodi pa sploh ne pomislimo na to, kaj? prevleke za avtosedež- Bi tud mi nujno rabil, ker je mala čist mokra, ko jo vzamem ven iz sedeža. Kaj pa za Tobija jih imajo? Pa za romerja bi jo tud imel. Ampak tale BC je čist mim. Dons sem iskala navadne kratke hlačke za Izo, da bi jih imela za v varstvo, ker je "ta lepih" škoda (je itak v varstvu na kmetih kar je za njo krasno, za cunje pa mal manj ) pa mi ni znala niti enih poiskat. Je rekla prodajalka, da jih verjetno ni, da naj malo pogledam, ampak ne verjame da bom kaj našla, ker so vse v kompletu z majčkami. Ok, bom še v HM pogledala. Kakšne čeveljčke obujete malčkom v tej vročini? Naša Iza najbolje hodi v Merellkah, ampak za zdele so čist prevroče, čist poletnih sandalc pa sploh še nimamo. A pridejo za tako majhne že v poštev takšne sandalce kot so Teva recimo? Res moram nekaj kupit za k mami. Sicer imamo dvoje opankce, ampak so zaprti. Mi bi imeli nekaj lahkega. draja- si ti pisala, da si kupila Fisher Price čevlje? Kje pa? barči- tvoja Neja je pa tko luštna. Pa čestitke za njen RD . Sem verjetno še kaj pozabila napisat, se pa še jutri javim. Včer sploh nisem mogla na rač., ker je kabel od ekrana šel k in ekran valda ni delal. no, je zdej poštimano. Lahko noč.
|