|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
27.5.2008 22:51:43   
K_a_t_i
Še jst na brzino.
Smo ok, koleni so pr nas tud potolčeni (samo ne od padcev, od šibanja po kolenih in plezanja kamorsespomniškjapalezem...). Bolj kot modrice me motijo ugrizi. Vsak dan pride domov z enim. Sem bila danes prav slabe volje user posted image .
V vrtcu se ma še vedno fajn in ga pohvalijo (pridno je, lepo zaspi, ni boječ,...), zjutraj pa že nekaj časa malo pojoka, ko jaz grem. Danes so se slikali in komaj čakam na skupinske slike user posted image . Popoldne smo ugotovili, da obvlada par stvari za katere nismo imeli pojma - npr. zna delat počepe, če mu rečeš. Pravi mali športnik user posted image .

Pa da mal pojamram čez BC in njihovo "planiranje" - sej se še spomnite zimskih vreč, ki jih decembra še niso meli, a ne? No, danes sem spraševala za bombažno prevleko za roemerja in je še vsaj 4 tedne ne bo user posted image . Lovljenje sezone jim ni jaka stran. No, če kera ve kje se lahko dobi ta prevleka se priporočam, ker jo nujno rabimo.

Žabika, vneta rita - stavim na zobke. Sporoči rezultat (čez ene 2 dni) user posted image . Spi pa Žiga povprečno od 21h do 8h (pa čez dan od 12h-14h).
U, še tole - še rabte plavalne plenice, se najavi - mam še cel kup unih do 11kg (prerastli).

Naomi, kako gradbinec junior? user posted image

Vsi ta bolani se pozdravte, vse tiste, ki uživate še zadnje dni porodniške/dopusta pa maximalno izkoristite. Jaz zdej razumem zakaj so mi vse mamice govorile, da ko rata najlepše, je pa treba v službo...

Papa

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.5.2008 22:52:54 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.5.2008 23:08:48   
Žabika

Popoldne smo ugotovili, da obvlada par stvari za katere nismo imeli pojma - npr. zna delat počepe, če mu rečeš. Pravi mali športnik user posted image .

Hana tudi!!!

vneta rita - stavim na zobke

Iz tvojih ust v ... ušesa!

No, danes sem spraševala za bombažno prevleko za roemerja in je še vsaj 4 tedne ne bo

Sem hotla jutri o tem spraševat tam. Torej nič ne bo. Ko smo ga pa kupovali, so jo pa imeli. Matr!

U, še tole - še rabte plavalne plenice, se najavi - mam še cel kup unih do 11kg (prerastli).

Verjetno rabim. Odkupim. Se najavim!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
28.5.2008 6:20:15   
dskubin
Pa da mal pojamram čez BC in njihovo "planiranje" - sej se še spomnite zimskih vreč, ki jih decembra še niso meli, a ne? No, danes sem spraševala za bombažno prevleko za roemerja in je še vsaj 4 tedne ne bo . Lovljenje sezone jim ni jaka stran. No, če kera ve kje se lahko dobi ta prevleka se priporočam, ker jo nujno rabimo.

ja, zimskih vreč imajo pa kar ti srcfe poželi user posted image . Prevleke imaš na netu (eBay), a si v BC vprašala, če jih imajo v kaki trgovini po Sloveniji, pa da ti od tam pošljejo? (jaz lahko pogledam v KP in v GO).

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
28.5.2008 6:27:53   
erna14
dskubin-juutro

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
28.5.2008 6:37:05   
erna14
jutro

spanje-od 10-6.30 cca. ali najvec do 8 in od 12-14 in 17-18.30
avto sedez-tinaaja nimam pojma mi mamo od concorda trimax

bujenje.........

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
28.5.2008 7:14:06   
A-N-J-A
Še imam vprašanja:
- do kdaj spijo vaši sončki zjutraj; ali bolje koliko ur spijo ponoči? Hana je začela nekam zgodaj vstajat, pa upam, da je samo faza.Spi so 6 30,oz do 7-h, spt gre pa okol 8-h. 
- kje poleg Svilanita imajo še kopalne plaščke in ali se to sploh obnese? A me spomin ne vara in ste nekaj enkrat omenjale Mullerja? Mi mamo enga z BC, enga pa od Sparkyja in je neprimerno bojši in mehkejši, da o ceni ne govorim. je pa od Svilanita. V mullerju pa mislim da za tok mejhne nimajo.
- a imajo vaši sončki; predvsem tisti ne dolgo hodeči, kaj potolčena kolena? Hana ima kar nekaj modric.To zdaj ni še nič, če bo šla po Elinih stopinjah, se boš čez par let samo za glavo držala, ko boš njene noge vidlauser posted image  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
28.5.2008 7:18:35   
tinaaja
jaz tud rabim prevleko za Romerja, sem tud ze sprasevala v slo, pa user posted image user posted image

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713&_SSL=0&pArtikel=377960&pPosition=7

http://www.amazon.de/R%C3%96MER-Sommerbezug-Safefix-Plus-King/dp/B0014VJ34I

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
28.5.2008 7:26:39   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz tud rabim prevleko za Romerja, sem tud ze sprasevala v slo, pa user posted image user posted image

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713&_SSL=0&pArtikel=377960&pPosition=7

http://www.amazon.de/R%C3%96MER-Sommerbezug-Safefix-Plus-King/dp/B0014VJ34I

Škoda k ni bla debata o prevlekah mal prej, bi jo lahko dobile za 25 €, k je kolegica glih naročala stole in prevleke prek netauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
28.5.2008 10:55:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Verjetno rabim. Odkupim. Se najavim!

Podarim, ne rabim sploh. Četrtek računaj, če maš čas (po 17ti).
Aja, če pa je kera za (URLA ti si bla vedno za popoldanska druženja), se pa lohk tud v kaki večji kombinaciji dobimo kje user posted image .

Prevleka za sedež - ja šit no user posted image . Mi pa drug teden na morčija. Piki bo pa švical.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.5.2008 10:57:27 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
28.5.2008 11:46:14   
urla
Popoldansko srečanje - sam povejte kje pa pridem z veseljem.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
28.5.2008 12:05:37   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: urla

BRUNARCAuser posted image ???

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.5.2008 12:40:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Brunarca ju3, četrtek, ob 17h. Upam, da nas bo še kej več (trenutno Anja, Urla, Kati, Žabika še dela pa še ne ve user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.5.2008 13:48:21   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Brunarca ju3, četrtek, ob 17h. Upam, da nas bo še kej več (trenutno Anja, Urla, Kati, Žabika še dela pa še ne ve user posted image )

Jeeeeeuser posted image user posted image user posted image ,jaz bom še Meaa-i sporočila,če slučajno ne bo vidla.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.5.2008 16:11:39   
Barči78
kje je Brunarica, mogoče pridemo

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.5.2008 16:14:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Izvoz Bizovik, čist simpel za najdit - bo dala Anja navodila.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.5.2008 16:43:12   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

-če pridete z dolenjske smeri-izvoz bizovik-zavijete levo-čez par 100m na semaforju,kjer je tudi tabla bizovik zavijete levo(drugam itak ne morte)-se peljete čez polje(dolga ravna cesta)-pridete v bizovik,čez križišče naravnost in skos naravnost po malo ovinkasti cesti dokler ne pridete do konca,kjer je brunarica(tam je tudi konec ceste)
-če pridete z druge strani mimo btc-ja-izvoz bizovik-zavijete desno-potem pa isto kot zgoraj

A bo mogoče kera že prej tle, jaz lahko pridem že pred peto???

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.5.2008 18:09:33   
urla
mi bomo tam okoli 16 ure.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.5.2008 18:52:19   
A-N-J-A

Ok, mi bomo tud najbrž tam okol prišliuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.5.2008 20:08:56   
K_a_t_i

Ok, mi bomo tud najbrž tam okol prišliuser posted image

Sam da navte ob 18h že vse domov popihale!!! Pa ne dežja priklicat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.5.2008 21:52:30   
Žabika
Kati - kaj ti klobasaš???? Da delam in še ne vem!? Sem imela popoldne spaniran, ampak se bom poskusila prilagoditi marčevkam in marčkom in se oglasit. Sem mislila, da bom sicer pa malo kasneje prišla, ampak imam pa ob 20h že eno večerjo, tako da bova morale kar kmalu popihat jo domov (no malo pred sedmo). Nisem pa 100% da pridem.

In kaj je jutri popoldne v mojem planu? Tole:
klikni

Mislim, da se bo tudi za naše marčke kaj našlo. No vsaj tako napovedujejo.

Aja pa hvala za odgovore. Vidim, da nismo nič posebnega.user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:13:50 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.5.2008 23:43:15   
skačica
čer!

Še jaz se javim preden grem v posteljo.
Mi smo ok, Iza zaenkrat zdrava, jaz hodim v službo-itak, mož tud. Nič pretresljivega.user posted image

Glede kolenčkov- tud naša ima vse obravsano in potolčeno. Itak, če je pa skoz zunaj in samo hodi, hodi in hodi. Pa po hribčkih pa po asfaltu in jo tud vrže. Ampak ona niti ne porajta, se pobere in piči dalje.
Zdej tud sama zleze na tobogan in se dol spustiuser posted image - itak, da je vedno kdo zraven.

draja- o šit. Še dobro, da se je tko končalo. Kaj vse se lahko zgodi pa sploh ne pomislimo na to, kaj?

prevleke za avtosedež- Bi tud mi nujno rabil, ker  je mala čist mokra, ko jo vzamem ven iz sedeža. Kaj pa za Tobija jih imajo? Pa za romerja bi jo tud imel.
Ampak tale BC je čist mim. Dons sem iskala navadne kratke hlačke za Izo, da bi jih imela za v varstvo, ker je  "ta lepih" škoda (je itak v varstvu na kmetih kar je za njo krasno, za cunje pa mal manjuser posted image ) pa mi ni znala niti enih poiskat. Je rekla prodajalka, da jih verjetno ni, da naj malo pogledam, ampak ne verjame da bom kaj našla, ker so vse v kompletu z majčkami. Ok, bom še v HM pogledala.

Kakšne čeveljčke obujete malčkom v tej vročini? Naša Iza najbolje hodi v Merellkah, ampak za zdele so čist prevroče, čist poletnih sandalc pa sploh še nimamo. A pridejo za tako majhne že v poštev takšne sandalce kot so Teva recimo? Res moram nekaj kupit za k mami. Sicer imamo dvoje opankce, ampak so zaprti. Mi bi imeli nekaj lahkega.
draja- si ti pisala, da si kupila Fisher Price čevlje? Kje pa?

barči- tvoja Neja je pa tko luštna. Pa čestitke za njen RDuser posted image .

Sem verjetno še kaj pozabila napisat, se pa še jutri javim. Včer sploh nisem mogla na rač., ker je kabel od ekrana šel k user posted image  in ekran valda ni delal. no, je zdej poštimano.

Lahko noč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
29.5.2008 6:25:05   
dskubin
Dobro jutro!

A pridejo za tako majhne že v poštev takšne sandalce kot so Teva recimo? Res moram nekaj kupit za k mami. Sicer imamo dvoje opankce, ampak so zaprti. Mi bi imeli nekaj lahkega.

Diti ima tele (obstajajo tudi v lepi punčkasti barvi, ma v trgovini niso imeli, pa se mi ni čakalo). Najprej nisem našla sandal, pol pa itak rabita nekaj, kar lahko vsak dan opereš, ker sta cele dneve v pesku in zemlji. Obnesejo se super, prstkov (ŠE) nima nič obtolčenih, česar me je bilo edino strah. Poskusla sem tudi tevice, pa se mi je zdelo, da se ji paščki zarežejo v nogico (že v trgovini je imela vse rdeče in se pol rajš nisem odločla).

http://www.superge.si/html/svn/4198173-AA.shtml

Nič, šibam v službo, mejte se skrajno lepo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
29.5.2008 7:50:40   
tinaaja
Jutro...

zabika, pol se pa morda vidimo.

Skacica, mi smo vzeli Fisher price, ker ce jih ima B jih ima tud B user posted image Torej, ves kdo je krivec za idejo user posted image vem, da so roza, ampak druga opcija je bila men nesprejemljiva - temno modra, ki je fuul ne maram... PA se supergice smo vzeli, ker je pac 3 par brezplacen. drugace bi samo prve.

user posted image

user posted image

Kaj pa nosijo vasi otroc doma? Brina ima sedaj pedipedke za doma, ampak so ze kar na meji tesnosti.. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
29.5.2008 7:55:47   
A-N-J-A
ker ce jih ima B jih ima tud B

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A pol ne bo danes B&B v Buser posted image ?Za kakšno urco bi pa lohk prišli???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
29.5.2008 8:05:31   
tinaaja

ker ce jih ima B jih ima tud B

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A pol ne bo danes B&B v Buser posted image ?Za kakšno urco bi pa lohk prišli???

ma najverjetneje ne user posted image lahko pa kaj vmes pride, pa se oglasiva user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......