|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
26.5.2008 13:46:28   
*sonchek*
juhu, bučko gre domov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.5.2008 14:59:40   
A-N-J-A
Sonchek user posted image user posted image user posted image  za Aneja

draja-zaradi mene lahko 100% prideš,naj še tinaaja pove če jo kaj moti smrkelčekuser posted image

tinaaja-kdaj pa bi ti prišla, jaz sem mislila okol pol 10-h?A je to prepozno?

Zdaj moram pa Boru kosilo skuhatuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.5.2008 15:08:10   
Taya85
Jz bi se tudi za jutri pofočkala za ZOO, če bom imela avto.

En koš user posted image  za Aneja in Živo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.5.2008 15:17:33   
A-N-J-A
Jz bi se tudi za jutri pofočkala za ZOO, če bom imela avto.

Supercauser posted image user posted image user posted image , bom še eno novo marčico spoznalauser posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.5.2008 15:41:22   
tinaaja
Jaz bom verjetno tam okol 9, da se mal sprehodiva, pogledava zivalce in naigrava user posted image Ker sibam okoli 11 dam. Najdes/najdete me okoli igral...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.5.2008 19:23:14   
Pikca
Anej user posted image  za odpustnico

uf, Draja, včasih človek res ne pomisli, kaj vse je lahko nevarno... naš Jernej je tak bučko, dosti manj previden kot (naša)Živa, komaj se je začel premikat, pa bi šel kar po stopnicah...

joooj jaz bi šla tud v ZOO... pa ne bo nič, ker mam službouser posted image , no ok, mam pa fajn sodelavceuser posted image

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.5.2008 19:41:45   
malička
čeer mi se spet javljamo s slabo novico, teden dni smo bli zdravi in zdaj nas je spet doletelo nekaj groznega in sicer aftozni stomatitis( afte), in vam povem sem misla da je bronhiolitis nekaj najhujšega kar lahko doleti malčke pa so afte še desetkrat hujše , poleg tega da smo mogli ukinit nešteto stvari iz naše prehrane še povrhu to neznosno boli, v lekarni pa dobiš samo calgel za miritev bolečin in calpol sirup na 6 h. , res stvar izgleda grozno na zgornji ustnici ima eno afto na jeziku dve na nebu na notranji strani lic eh res grozna stvar, in verjamem da jo zelo boli, poleg tega ima ob večerih še povečano temperaturo, jaz nevem več kaj smo naredili komu da se nam to vse dogaja in potem nas zdravnica pomiri da lahko po tem ko minejo afte pričakujemo pa spet kako pljučnico za ponoret res da, eh groza, upam da ste vi in vaši malčki zdravi ker pri nas je nekaj neverjetnega ena bolezen za drugo...user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.5.2008 20:33:37   
Sibil_
uff malička, to je pa res grozno slišat...pozdravite se čimprej....user posted image

Patrik ima pa škrlatinko, tako da je dobil Ospen, Lukasu sem pa prej pogledala hrbet in je tudi nekaj pikast.Ahhh, jaz sem pa upala na malo počitka zadnji teden pred službo-japajade...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.5.2008 21:02:15   
Pikca
joj Malička, en kup pikapok za vas!

Sibil, tudi vi se pozdravite...

naša 2 sta pa kar zdrava, razen občasnega smrkanja (močno trkam)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.5.2008 21:25:30   
Taya85
Naša ma tudi po trebuščku nekaj rdečih pikic, tako da če do jutri ne izginejo, se odfočkava za ZOO user posted image . Temperature sicer nima nič, samo sitna je pa ko 100 user posted image , pa ponoč smo tud bol slabo spali.

malička en velik koš user posted image user posted image , pa upam da vas te bolezni že enkrat pustijo pri miru. 

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.5.2008 21:29:25   
tinaaja
Patrik ima pa škrlatinko, tako da je dobil Ospen, Lukasu sem pa prej pogledala hrbet in je tudi nekaj pikast.Ahhh, jaz sem pa upala na malo počitka zadnji teden pred službo-japajade...

a  niso lukasu dali AB preventivno? vse ki jaz poznam so bratci/sestrice dobili AB user posted image Upam, da se kmal pocajtate..

enako za Malicko user posted image user posted image user posted image bozcki ste res!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.5.2008 21:39:36   
amy26
Drugače pa je danes zadnji dan moje porodniške in od jutri naprej sem na dopustu .

Draja, uživaj še zadnji danuser posted image  moj je pa danes uradno prvi delovni dan pa Ela je bila prvič cel dan od 7-15 ure v varstvu seveda z Aleksom, pridna je, edino jesti ni hotla v celem dnevu samo juhico.

Glede nezgode, še dobro da se je vse srečno končalouser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.5.2008 21:48:45   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Patrik ima pa škrlatinko, tako da je dobil Ospen, Lukasu sem pa prej pogledala hrbet in je tudi nekaj pikast.Ahhh, jaz sem pa upala na malo počitka zadnji teden pred službo-japajade...

a  niso lukasu dali AB preventivno? vse ki jaz poznam so bratci/sestrice dobili AB user posted image Upam, da se kmal pocajtate..

enako za Malicko user posted image user posted image user posted image bozcki ste res!

Mi nismo nikoli dobili preventivno AB, Vsi smo šli na odvzem brisa in če je bil Poz. smo dobili AB.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.5.2008 22:17:50   
Barči78
Čeeer,
Najprej hvala punce, ker ste se včeraj spomnile na našo Nejo. Žanl nisem našla niti toliko časa. da bi se javila. Imamo kar pestro doma,zidava, nadstrešek za avtomobila, dva prikupna živčka, hud tempo v službi, no ja, smo pa zdravi, imamo se lepo,...
Sem spekla tortico za mojo bejbo, še ena slikica

user posted image

user posted image

user posted image

hudo dobr user posted image
user posted image

Tole pa res, vse posode iz predala, pa posesti svojo ritko notri, pa najeti nekoga, ki te bo vozil not pa ven user posted image

Za vse bolane koš user posted image user posted image user posted image

Bom poskusila malo prebrati.

Papa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.5.2008 22:22:53   
Sibil_

V bistvu je tako, da je škrlatinka povzročena od nekega streptokoka, ki pušča toksine in to so tej izpuščaji.In ne vemo od kje je to dobil, možno da tudi od Lukasa.Preventivno ne dajejo AB, sicer pa itak jaz to že poznam in teh izpuščajev ne zgrešiš ko jih enkrat poznaš.So full hrapavi, prvo so bledi, potem pordečijo in nato spet zbledijo.PA lička rdeča in okoli ust bel.

In itak da je po Obali zdaj res dosti tega, tako da ni čudno.Aja-prvič (eno leto in tolk nazaj) pri Patriku je bil bris negativen na torek, na petek je pa bil že čist bogi in je bil bris pozitiven.Tako da ta bris je en šit, ker je pozitiven ko je bolezen že ful napredovala, tokrat je dobil PAtrik že kar hitro zdravila in upam, da bo hitro ok.Bi moral bit no.user posted image

Sonchek super za Aneja...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.5.2008 9:15:32   
tinaaja
padec na 2 stran... dvigujem

B je bila zaradi nervoze, da bo videla B, cist user posted image user posted image user posted image user posted image . zato zdaj spi svojo prvo rundo user posted image ze dooooooooolgo ni tok zgodaj omagala.. tok o zoo ob 9 user posted image user posted image pa pa vsaj pol friška user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.5.2008 11:02:55   
erna14
tinaaja- recept sem sam gledala danes sem pa jedlauser posted image huuuudoooooouser posted image

malickauser posted image user posted image mi smo mel za afte daktarin,sam mu je v 2 dneh zginl,zdaj ne vem ce je to istpo kot pr vas sam pomoje da user posted image ,ne vem no
soncek-joj super za anejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draja-user posted image user posted image user posted image
sibill-user posted image user posted image user posted image user posted image

kok sm jaz izvirna a neuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.5.2008 18:49:15   
m a j c i k a
En lep pozdravček po dolgem času!!!
Naj se vam najprej opravičim, da že tako doooooooooolgo nisem nič napisala, saj preberema vas še kaj več pa ne gre.
Razen zobkov ki nas mučijo že kar nekaj časa smo hvala bogu zdravi, edino sumim da ima seneni nahod po mamici seveda, ker ji zadnje dni kar teče iz noska in non stop kiha, pa bo že samo da ni hujšega!
Vsem , ki ste bolani želim čim prejšnje okrevanje!!!!!!!!!!!!

Rada bi vas vprašala kam planirate letošnji dopust z otročki, mivka, senčka, pa nekje blizu seveda,.............. hvala vam že v naprej za kakršnokoli idejo!

Pa še par slikic naše male nagajivke in vsem lep pozdrav!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.5.2008 20:39:13   
Pikca

a  niso lukasu dali AB preventivno? vse ki jaz poznam so bratci/sestrice dobili AB user posted image

Ko je Živa imela škrlatinko, je naša p. rekla, da ni zelo verjetno, da bi se Jernejček nalezel, ker tako majhni niso toliko dovzetni za vretja grla... ne vem, a je to res ali ne, ampak naš se res ni nalezel.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.5.2008 21:05:58   
tinaaja
Tko ... ce katera rabi cevlje za otroke, ima Mass akcijo, kupis 2 dobis 3 najcenejse zastonj. Ja, Brina ima 3 nove cevlje. Ker smo rabili copate za k varuski in poletne cevlje, je bogatejsa se za poletne supergice user posted image No se sreca, da smo sli kupit, ker ko sem doma merila nogico, sem ji zmerila 19, ima pa ornk 20 user posted image tko da smo vzeli cevlje 21... Mi je prav hudo, da je imela premale cevlje user posted image zgleda ne znam pravilno zmerit ..

avtosedez ... a ima katera kiddy avtosedez? danes smo mal testiral Infinitypro, se je mal bunila mala, pol pa umirila in zaigrala user posted image user posted image Gledam sicer Lifepro, da bo za malo dlje. Vsec mi je (poleg dobrih ocen), da je zadeva ful lahka in se komot menja med avtomobili - ker bosta mami in moj si ga izmenjavala. Bo pa samo za po Lj vozit, ne za relacije.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.5.2008 21:11:35   
tinaaja
Rezultati testov za avtosedeze za leto 2008 bodo znani cez 2 dni, 29. maja tukaj

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/Default.asp?TL=2

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.5.2008 21:33:34   
Barči78
Ojla,

A danes ni Housa, a še to ne spremljam več

Čevlji - naš fant ima še kar 19, bo pa treba ene nove kupit, grem še jaz v Mass.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.5.2008 21:39:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Čevlji - naš fant ima še kar 19, bo pa treba ene nove kupit, grem še jaz v Mass.

barci - Mass ima neko znizanje do 50% in sem bila danes v Qlandii in je bolj ali manj ze vse izropano .... no vsaj kar se punck tice, mogoce bo vec srece s cevlji za fantine..

Srecno in upam, da ste zdravi...

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.5.2008 21:50:14   
Žabika
Ojla!

No Hana si je pa prvič pridelala rdečo ritko. A mislite, da je lahko od ananasa? Ima ga ful rada in res ga je v zadnjih dneh večkrat jedla. No pa tudi češnje so nove v njeni prehrani. Ima pa res samo močno rdeče okoli ritke, brez pikic, zdi se mi pa, da jo kar boli, ko jo brišem.

Še imam vprašanja:
- do kdaj spijo vaši sončki zjutraj; ali bolje koliko ur spijo ponoči? Hana je začela nekam zgodaj vstajat, pa upam, da je samo faza.
- kje poleg Svilanita imajo še kopalne plaščke in ali se to sploh obnese? A me spomin ne vara in ste nekaj enkrat omenjale Mullerja?
- a imajo vaši sončki; predvsem tisti ne dolgo hodeči, kaj potolčena kolena? Hana ima kar nekaj modric.

No zaenkrat toliko!
Pozdravček vsem in pikepoke bolančkom!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.5.2008 22:00:19   
tinaaja
Še imam vprašanja:
- do kdaj spijo vaši sončki zjutraj; ali bolje koliko ur spijo ponoči? povprecje - od cca 8:30 - 6:30 +/-1ura Hana je začela nekam zgodaj vstajat, pa upam, da je samo faza.
- kje poleg Svilanita imajo še kopalne plaščke in ali se to sploh obnese? C&A ima ful lustne - imamo doma, nismo se testiral user posted image me spomin ne vara in ste nekaj enkrat omenjale Mullerja?
- a imajo vaši sončki; predvsem tisti ne dolgo hodeči, kaj potolčena kolena? Hana ima kar nekaj modric. Hodi 1,5meseca, polna modric po spodnjem delu nog

Ananas - ja lahko je tud to.. brina jo vcasih dobi, namazem cez noc na debelo z bebival kremo in je prakticno zmeraj zjutraj bp.

MAss - ja ima tudi znizano vecino otroske obutve, ce se ne rabi vec parov. Pa moram rect, da tok prijaznih prodajalk ze dolgo nisem srecala.. Pa sem bila v dveh razlicnih stacunah od massa

house ... smo ga tud mi pogresal..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......