|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
22.5.2008 12:30:14   
Taya85
Cao punce!

No pa imam le 5 min časa, da kaj napišem, preberem vas še, za napisat pa že časa zmanjka.

No mi drugače še vedno čakamo odgovor iz dveh Domžalskih vrtcev (Urša in vrtec Domžale), prošnje oddane v januarju, samo se mi vedno bolj dozdeva, da jih sploh niso dobili, ker še vedno ni odgovora. Poslane so bile po navadni pošti in se bojim, da so se kje zgubile, ker je tale naš poštni nabiralnik v Ihanu mal čudn. Ko kličem v vrtec, se mi noben ne oglasi......tako da jutri napišem dopis in pa šeenkrat prijavo, ker je treba našo pupo počas socializirat.

No to je naš drugi problem, Lina se sploh noče igrat s svojimi vrstniki, skoz se krega na njih in jim puli igrače iz rok.... starejše otroke že malo obrajta........ne vem no ........ user posted image

A-N-J-A moram pohvalit ful ful lepa tortica, a res si jo sama delala? 1A

Erna En lep pozdravček Žigatu, pa Lina se ti zahvaljuje za piškot, ga je zmazala v 2 min. :)

Darja en koš user posted image user posted image  za Živo, da jo bo že enkrat nehal tale trebušček hecat

Tudi za vse ostale en koš zdravja....mi smo - trkam- zaenkrat super......

No lepo se imejte, pa ko se boste za kakšen kofe zmenile, povejte, da se še midve pridruživa

pa, pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
22.5.2008 15:15:28   
Dajadada
Obalke, včeraj popoldan sem bila na vašem koncu in ste imele sooooončka. Juhuuser posted image , sem šla iz Lj v dežju in prišla na morje s sončkom, pa kar precej stopinj več kot pri nas. Uf, sem vam fovš vsake toliko cajta.

Drugače pa pri nas nič posebej novega. Dnevi minevajo, bežijo mimo, sploh ne vem, kaj se dogaja, kje so vsi tedni, ampak jaz sem že 20 tednov user posted image in v ponedeljek imamo morfologijouser posted image . Ta teden še nismo bili pred pol osmo doma, tako da je mali pravi potepinko. Domov pridemo čisto zares samo spat. In zjutraj ko se zbudimo, mali že začne mahati papa in takoj šiba k vratomuser posted image . Že ve da se zunaj več dogaja, doma je pa dolgčas med igračamiuser posted image .   

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
22.5.2008 15:21:10   
A-N-J-A
Punce hvala za pohvale glede torteuser posted image .Moram pa rečt, da je bila to ena lažjih tort kar sem jih naredila.Tale tičina masa je res fajnuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
22.5.2008 15:59:50   
Anonimen
Zivjo od nas,

mi pocasi pripravljamo stanovanje na novega clana, ker potem ne bo casa... nam user posted image odhaja za en mesec v tujino in pride tik pred zdajci nazaj...

L. smo sestavili "taveliko" posteljo in je danes ponoci ze spala gor. Ko smo jo postavili, je sla takoj gor in pokazala, kako se jo uporablja. Se posteljnino moramo zrihtat. Sva pa nalasc pustila se staro posteljico tam zraven, da gre lahko gor, ampak nima nobene zelje.. To noc sem malo bolj pazila, da ne bi padla dol, ker se full premika ponoc in je dvakrat lepo splezala dol.. Tako, da smo ful veseli....

Se ena slikca:
user posted image

Anja - vse najboljse Eli za rojstni dan! Super zgleda torta!!

tejcica - mi bi tudi jagode... posljem ZS

Tinaaja, meaa - poslala test na maile

Žabika - super za rokico!!

Tinaaja- cestitke za varusko!!

Barci - kako ste? Upam, da OK.

Kranjcanke - se dobimo v soboto popoldan na Gibigbu, da nadoknadimo prejsnjic?

lepo se imejte, gremo dalje

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
22.5.2008 17:55:51   
Pikca
Ojla
imam mal cajta, čakam, da babi pripelje mala dva. Imamo avto pri mehanikuuser posted image
Jernejček baje že 2 uri spi... zvečer bo pa žurka...

Taya, nam so lansko leto iz vrtca Urša odgovorili konec maja, se mi zdi. Držim pesti, da vam uspe dobit mesto.

Tinaaja, čestitke za varuško, super novica.

Anja, še od mene pohvale, res lepa barbika in seveda tudi krasna slavljenka.

Aha, zdaj so pa prišli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
22.5.2008 17:57:00   
sezam
taya - vrtec Domžale je že obravnaval prošnje user posted image , ker smo mi že dobili. a ti si iz Ihana?

anja - carica si glede torte user posted image user posted image user posted image  Ela je pa pravi cuker user posted image

PikaPola - user posted image  Livija in velika postelja.

Naše zdravje se zboljšuje, je pa imel kar visoko vročino (v ponedelje in torek). Danes pa ravno toliko, da jo je še malo (tok tok, da se ne pojavi zvečer). tako, da sem bila danes zopet v službi. Včeraj pa sva imeli še z Ano psihologinjo, drugače vse OK, le za lulanje in kakanje je rekla, da naj jo ne spomnijam več, ampak, naj probam, da se bo sama spomnila.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.5.2008 18:16:17   
tinaaja
A ma kaksna izkusnje s kaskom in kako uveljavit parkirisce, ce si hmmm odnesel po enga betonskega vogala? user posted image user posted image user posted image In je jasno vidno, da ni lak od druzga avta, ampak betooonnn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   fak!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.5.2008 18:39:00   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A ma kaksna izkusnje s kaskom in kako uveljavit parkirisce, ce si hmmm odnesel po enga betonskega vogala? user posted image user posted image user posted image In je jasno vidno, da ni lak od druzga avta, ampak betooonnn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   fak!

Moj je enkrat tud zadel en betonski kvadrat,k je bil tok nizko da ga ni videl pa je uveljavljal parkirišče.Bilo je pa skor nemogoče da bi ga en avto zadel, ker je bilo spodaj na odbijačuuser posted image .Sam če maš glih beton gor ga mal dol spuciuser posted image .Reč da si prišla na parking in je bila lukna na avtu,pa na blond se pobarviuser posted image .
Ne resno, po mojem ti ne bodo kompliciral.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.5.2008 7:29:02   
dskubin
Dobro jutro z Obale. Samo nekaj, preden grem delat

tinaaja, žabika, A-N-J-A in vse, ki tečete, a imate merilnik srčnega utripa? Jaz sem se odločla, da bi ga imela, zdej me pa matra poplava modelov. No, zanima me, če mate kaj raziskano (predvsem tinaaja), kaj se splača user posted image . Al pa izkušnje z vašim, če ga imate. Thx.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.5.2008 7:37:31   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Dobro jutro z Obale. Samo nekaj, preden grem delat

tinaaja, žabika, A-N-J-A in vse, ki tečete, a imate merilnik srčnega utripa? Jaz sem se odločla, da bi ga imela, zdej me pa matra poplava modelov. No, zanima me, če mate kaj raziskano (predvsem tinaaja), kaj se splača user posted image . Al pa izkušnje z vašim, če ga imate. Thx.

Jaz ga nimam, tko da ti ne morem pomagat.Sam tok da nouš mislila da ti nočem odgovortuser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.5.2008 8:27:17   
tinaaja
brez merilca ne znam vec tect user posted image user posted image res, ful mi je cudno, ce slucajno tecem brez.
Za tek je najboljsi Polar. Pol pa je odvisno, kok € bi dala zanj in kaj bi rada od njega imela... Samo merilec utripa, merilec porabljenih kcl, pedometer (kok km naredis), obmocje utripa,...

http://www.intact.si/dynamicpage.asp?id=142 mislim da so oni uvozniki..

dobro jutro... petek je :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.5.2008 8:35:15   
tinaaja
aja, ebay.de zna bit kar cenejsi,..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 11:21:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.5.2008 12:07:17   
tinaaja
F11 je gut, za rekreativce tud F6. konec koncev ugotivis (vsaj jaz), da uporabljas vec al manj osnovne funkcije. Dskubin, ce bos kupovala, priporocam nakup 2008 letnika - so neke kul spremembe, sam se ne spomnim vec tocno kaj. Sem feb gledala, ce bi zamenjala mojga ene 7 let starega polarja, pa se pol nisem odlocila. takrat je bil v slo na voljo le 2007 model, 2008 pa le na ebayu.
meaa gut lak!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.5.2008 13:21:26   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

taya - vrtec Domžale je že obravnaval prošnje user posted image , ker smo mi že dobili. a ti si iz Ihana?

Ja iz Ihana, Goričice v bistvu, smo dali tudi za v Ihan prošnjo in še kar čakamo, spet kličem, pa se mi noben ne oglasi.....user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.5.2008 14:18:00   
*sonchek*
Še na hitro od mene - naš bučko me je včeraj v vrtcu počakal z visoko vročino, ponoči smo imeli cel živ žav (vročinski krči, bruhanje itd.), moj je na bolniški (ker mene v službi že grdo gledajo) in ga je zjutraj peljal k P, zdaj pa sta v bolnici - na kisiku, preveč povišan srčni utrip, delajo cel kup preiskav, meni se pa meša od vsega user posted image user posted image user posted image
Zdaj bom šla iz službe domov po stvari, potem pa šibam v bolnici, kjer bom ostala pri njem čez vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.5.2008 14:19:11   
Taya85
O bošček en velik koš user posted image user posted image  za oba!!!!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.5.2008 14:25:58   
tinaaja
Evo, hranjenje pri nas, oz situacija po piscancu in paradizniku user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

po tleh je bilo piscancje pokopalisce user posted image pa je bila Aja prehitro v akciji, da bi lahko slikala

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.5.2008 14:28:07   
tinaaja
O sranje sonchek .. drzi se in cmok Aneju, da hitro ozdravi.. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.5.2008 14:40:44   
Anonimen
Kup user posted image user posted image za Aneja!! Da bo cimprej bolje.

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.5.2008 14:48:23   
thaiss
Anej in sonchek user posted image
user posted image

Brina lepotička, si dala mami delauser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.5.2008 20:32:49   
Žabika
sonček: pikepoke za Aneja!!!

dskubin: jaz tečem s Forerunner-jem od Garmina; nima merilca utripa, mi pa meri hitrost, pa seveda pretečeno razdaljo, pa še kar nekaj stvari. Meni pulz ne pomeni ne vem kaj - no vsaj zaenkrat, ko s sapo in zgubljanjem kalorij nimam težav. Srček mi pa zaenkrat dobro laufa. Imajo pa ta novi Forerunner-ji tudi merilce utripa, pa foot pod, pa še kaj. Skratka - jaz bi to:
http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00658-21

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.5.2008 21:22:26   
Anonimen
Hej,

kaksno zatisje je te dni.... Naomi se ze ni dolgo oglasila....

Torbe za previjanje za s sabo- a katera ve, kje bi dobila kaksno lustno? Meni pride na pamet samo Babycenter, pa Pikapolonica ter Chicco.

Previjanje malckov in dojenckov - tiste, ki ste previjale dva otroka hkrati, ali ste jih previjale na isti povrsini? Mene je malo strah, da bi se dojencek, dokler se ne je, kaj okuzil, ce bi ga previjala na istem kot L.

LP od srecke nosecke... se 11 tednov pa bomo zibali....

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.5.2008 22:18:08   
K_a_t_i
Hana, pripravi se. PRIHAJAM user posted image
user posted image

Anej, user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela, teb pa mal z zamudo VSE NAJBOLJŠE. user posted image

Pa en lep pozdravček vsem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.5.2008 23:02:39   
Anonimen
Bogi Anej, en kup pikapok zate user posted image user posted image user posted image user posted image in objemčke za mami in očija.

PikaPola34 - maš nekaj za razkužit površine kjer previjaš otroke, se dobi tudi v Sanolaborju, pa tudi v porodnišnicah to uporabljajo, sam zdej se pa tud slučajno ne spomnim kako se kliče.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 23.5.2008 23:03:06 >

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......