|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
17.4.2008 22:28:08   
thaiss
bbbaaaaaaauuuuuuuuuu

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.4.2008 22:43:26   
dskubin
Čau!

Bolezni kar ni in ni konc. Eni ozdravjo, pa so že drugi v vrsti user posted image . No, mi smo zaenkrat zdravi, premagali to neki, kar ne vemo, kaj je blo, al bakterija, al viroza, al kaj druzga user posted image Vsem borcem pa polno pest user posted image , da čimprej zmagajo.

Mi smo lepo vreme dodobra izkoristili, zunaj smo kolkor se le da (kar je seveda poznati na čistoči doma, ampak bo že, ker zdej pa res ne grem glancat user posted image ). Evo dokazi:

user posted image

user posted image

user posted image

Domov smo šli predčasno, ker smo imeli dogodivščino, ki ne rata glih vsak dan, no, če smo prav pošteni, niti ne vsako leto user posted image . Kot vedno smo s sabo tovorli ceeeel kup igrač in kaj se zgodi - mimo pride cela kolona staršev in otrok (vrtec je šel popoldan na nek pohod). Valda so malcali v San Simonu in medtem, ko so starši veselo počivali, se je nam (predvsem pa našim igračam) pridružil ducat otrok, ki se je boril za igrače (našedva pa kot 2 loleka, nič jasno, ker so bli mal večji). In ti otroci meni nič, tebi nič raznesejo igrače po celi plaži, ko so pa odhajali, jih je moj opozoril, da če so si že sposodili, bi lahko vsaj nazaj prinesli, ne pa da pustijo na čisto drugem kocu - reakcija staršev: "Ne, tega pa že ni naš odnesel" user posted image user posted image **bemu, če sem ga pa cel cajt gledala, da kam bo odnesel kopača, pa ga je šel mami in fotru pokazat in pol oni, da ni njihov mulc bil. Ej eni so pa rez brezobrazni - namesto, da bi se zahvalili, ker sva sigurno več kot pol ure čuvala celo gručo otrok, ko so starši afne guncali 50 metrov stran. Aja, dogodivščina, sm skor pozabla. Een od teh otrok je vrgel (no, da bo lepše, "mu je padla") ena posodica v morje. Starši nič, kratkomalo so pobrali otroke in šli, niti opravičila, nič. Kolk me to jezi, ko se ljudje delajo neumne in nevedne in slepe in gluhe. Mi smo se nekaj trudli z metanjem kamečkov ampak posodica je bla vse bolj daleč. In moj valda je ne bomo pustili, gre po eno dolgo vejo - nič, še vedno predaleč. In pol privleče eno ogromno skalo (ma res ogromen kamen), meni niti ni blo jasno, kaj bo s tem naredu - sm mislila, da si bo delal nekako potko bliže posodici. A ne ne, on jo zaluča direkt pred nas (ki smo tuhtali ob strani, kako bi prišli do posodice, k to je oh in sploh in naj posodica - seveda začenši bit taka točno danes, ko smo jo zagledali v vodi) v morje. Je zalilo mene in Draža od nog do glave - komot lahko rečem najino prvo kopanje v morju letos user posted image . Smo hiteli domov, kot munjeni, ker valda nismo imeli s sabo nič za preoblečt. Slik ni, je crknila baterija, kot vedno user posted image Ne, res nam ni dolgčas!

Pa še moj mali veliki pomočnik, kaj bi jaz brez njega (ja, malo manj čistla, pa mal hitrej končala delo user posted image ):

user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.4.2008 22:49:56 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.4.2008 23:17:50   
Anonimen
Hej bejbe,

mi smo vsi happy... ravno smo se vrnili iy bolnice, kjer so naredili CTG, UZ, pogledali maternicni vrat, urin, pritisk inn temperatue in vse je v mejah normale. user posted image    Samo pocivati moram. V sluzbi nisem vec tako, da se bomo sedaj na veliko razvajali. Moram pa povedat, da smo se fejst prestrasili...no, v glavnem, da je OK.

Uzivajte in cartajte svoje malcke in malcice.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.4.2008 4:07:54   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Hej bejbe,

mi smo vsi happy... ravno smo se vrnili iy bolnice, kjer so naredili CTG, UZ, pogledali maternicni vrat, urin, pritisk inn temperatue in vse je v mejah normale. user posted image    Samo pocivati moram. V sluzbi nisem vec tako, da se bomo sedaj na veliko razvajali. Moram pa povedat, da smo se fejst prestrasili...no, v glavnem, da je OK.

Uzivajte in cartajte svoje malcke in malcice.

Sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image ,zdaj pa res počivajuser posted image .

dskubin-vam pa res ni dolgčasuser posted image .Za starše  sem pauser posted image  brez besed

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.4.2008 8:07:36   
Lejci
Ta noč je bla pa user posted image . Spala je od 7 zvečer in skoraj do 7 zjutraj. Včeraj sem ji naštimala peskovnik - prazen na dvorišču in je mela tok dela s plezanjem ven in not, da je komaj zdržala do spanja.

Naučila se je po stopnicah dol it in zdej... mam eno skrb več. Tok šiba rikverc, da me je kr groza.

ooo, Tejčica, delovni čas je pa zakon. Pri meni je to velik odtehtal, že zato, ker mam vrtec čist na drugmu koncu. Pa upam, da ti v stari službi ne bodo grenili življenja.

Pikapola, samo da je vse ok

IZVIRNO SPOROČILO: Gio
in vprašanje: kdaj naj bi naši user posted image že morali znati zaspati sami?

Po moje je to ful odvisno od otročka do otročka. Pri nas smo itak vsi 3 v isti sobi in zaspi tako, da se stisne k meni.  Same je ne puščam, niti ne razmišljam v tej smeri. 

Dskubin, fuuul luštne fotke!!! Za "dogodivščino" pa user posted image  za starše in user posted image  za "tuš"... Men gre tut taka ignorancija in sprenevedanje na jetra...

Za vse bolančke pa user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravijo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.4.2008 8:50:16   
tinaaja
Dskubin ... brez komentarja.. oz HALOOO .. naslednjic pa zaradi take izkusnje poberes zadeve, pa si pol ti tist ta grd user posted image

Pikapola user posted image user posted image user posted image samo da je vse ok. Kok tedno si zdaj noseca?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.4.2008 8:51:36   
m a j c i k a
Dobro jutro punce!
Imam zelo žalostno novico, našo malo pikico bodo v sredo odstranili in grem na čiščenjeuser posted image user posted image user posted image , včeraj sem malo krvavela in sem šla na pregled, pa je g ugotovila, da je mehurček velik 15 mm ploda pa se sploh ne vidi, tako da se grem v sredo še enkrat pokazat in če se plod še vedno ne bo videl grem takoj pod narkozo in na čiščenje,....................... in naše male pikice ne bo več,.....................

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.4.2008 8:55:15   
Lejci
joj majcika user posted image .  Držim pesti za tvojo pikico in zate, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.4.2008 9:06:14   
draja
jooooj Majcika držim pesti, da bo vse ok s pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pikapola uf, samo da je vse ok. Ja saj res,kdaj točno imaš rok?

Gio naša sicer zaspi sama, samo včasih, če je že preveč utrujena, mene izsiljuje za "družbo". Moj nasvet je, da jo da spat tvoj, ti se pa popolnoma odstraniš iz stanovanja. In tako par večerov zapored. Ker Živa nikoli mojega ne izsiljuje, da ostane pri njej, kaj šele da bi jo nosil. Jaz tudi nimam srca, da bi jo pustila jokati in grem k njej že samo če jamra. Sicer pa se nič ne sekiraj, tudi Ela bo kmalu sama zaspala. Saj ima še časuser posted image .

Lejci bravo Ines za hojo po stopnicah! Ti pa verjamem, da se ti srce ustavi, ko jo gledaš.

Dskubin lušne fotke, pa dogodivščina tudiuser posted image user posted image . Obnašanje staršev pa je bilo porazno! To pa naredi moč skupine in preseravanje!

Anja kako sta tvoja sončka? Sem že včeraj pozabila poslati koš zdravja v vašo hišo, pa zato danes pošiljam dvojno dozo!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.4.2008 9:06:41   
tinaaja
Majcika user posted image zal mi je, da te je takole presenetilo. Upam, da se do srede pokaze plodek, v kolikor se pa ne, pa se moras zavedat, da je tako bolje, ker je bil zgleda prevec okvarjen, da bi prezivel. user posted image Vem, da je zdaj tezko, ampak s casom bos videla, da bo lazje. Pa verjamemi, da je boljs, da se zdaj konca, ce se ze mora, mene so v 14 tednu poslali na prekinitev.. user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.4.2008 10:18:33   
urla
Majcika - upamo na najboljše user posted image user posted image

Dskubin - sem se prav nasmejala vaši dogodivščini. Upam, da zaradi plavanja ne bo kakšnega prehlada, sedaj ko ste zdravi. Za obnašanje staršev pa nimam komntarjauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.4.2008 10:20:22   
tinaaja
kwaje z necakinjo urla??

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.4.2008 10:23:49   
A-N-J-A
draja-moja sončka sta ok,vsaj glede zdravja ne kažeta nobenih znakov bolezni.Sam jaz mam itak srečo,da spet dežuje in smo not.Otroka sta že vse razturila,zapel smo že vse pesmi,celo partizanskeuser posted image ,zdaj mi je pa že zmanjkalo idejuser posted image .Ah saj bo.

majcika-držim pestke da se bo v GV prikazal plodekuser posted image

tinaaja-kaj si zdaj z Brino zrihtala????

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.4.2008 10:34:06   
urla
Tinaaja - Pijo je pogledal nevrolog in je rekel, da na zunaj zgleda kot zdrav 9 mesečni dojenček. V ponedeljek a ima, za vsak slučaj, še EEG.

Anja - zapojte še Levinja, baje to zdej full pojejo v vrtcih. Tian jo non stop prepeva, pa Ne grem na kolena, Pa lepi Dasa.....

Moj mali sonček je šel pa danes v vrtecv s svojim (oziroma še mojim) dojenčkom. Si predstavljate kako so ga prijateljice v vrtcu napadle že na vratih. Ponavadi pride s kakšnim bagrom al pa dinozavrom, dons pa je na vsak način hotel vzeti dojenčka. Ne vem kaj mu je. Se non stop z njim iga, se z njim pogovarja, mu daje za jest, z njim spi, skrbi, da je ponoči pokrit in da ge bo zeblo..... Ma sej nimam nič proti, itak se non stop zafrkavam, da je moj mali gejček, Katja bi morala biti pa fant.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.4.2008 10:34:47   
tinaaja
tinaaja-kaj si zdaj z Brino zrihtala????

nic,ni poslabsanja, noc mirna, skratka verjetno se posledica prehlada user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.4.2008 10:43:56   
A-N-J-A
Anja - zapojte še Levinja, baje to zdej full pojejo v vrtcih. Tian jo non stop prepeva, pa Ne grem na kolena, Pa lepi Dasa.....

Levinja pri nas še ni IN,Na kolena smo pa že 100xuser posted image .Nisem si mislila da bom kdaj Saško poslušalauser posted image .
Super za Pijouser posted image user posted image user posted image .
Just bo pa zdaj,zdaj.Ti sporočim.

tinaaja-upam da je res sam prehladuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.4.2008 11:32:20   
Naomi
HBDJP user posted image

...joj majcika, drzimo tudi mi pesti, drgac pa, vse je za neki dobr...vem da u danem trenutku ne pomagajo takele besede dost, saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam...

...pikapola...takoj lezat!!!user posted image ...
...pri zabiki- KRALJI ste !!!
...otroc k maste bubico...user posted image user posted image , pa sc sc sc
...mi smo mel tut super noc...spal od pol 8h- 8h...( in ne- spet se ne hvalim- sam prsepnla sem user posted image )
...sam zaspati?? a je to po slovensk, k ne vem kaj to pomeniuser posted image ; ja od 5 leta do 15 leta verjetn bo sam zaspal, do 5 se bova mida muvala okol, po 15 pa babe user posted image user posted image
...ucer sla poslusat Mrvico...raztura res...ma ja dobro delo za duso in telo...user posted image
dskubin...a vam dol ksn zupan placa, da takele prigode delate po obali??...user posted image user posted image ( da o starsih nebi, zanc 1x k smo bli u tivoliju, je ena mama enga svojga mulca turila na tobogan, ne glede da je biu kdo na vrst, pa tko drzala un ksiht k da je njen tivoli ne sam tobogan...bjo nazjala, sam se ne splaca...prepotentnezi...

no, tkole- krake se razmigat, pol pa uzivat u zacetku vikenda...

pa lepo se (s)mejte

papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.4.2008 11:41:45   
urla
Joj sem ravno zdele gledala slike za nazaj in našla tole.

user posted image

A se še čudite, zakaj se igra s punčkami?????

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.4.2008 11:53:01   
urla
Anja - a ne bi Ela in Tian skupi pasala, oba čisto bela?

user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.4.2008 12:32:45   
tinaaja
tian pa ela ne bosta sla skup, ce bi tian imel raje fantke user posted image user posted image user posted image sam je res k puncka na prvi fotki :)

malo heca ... kaj sem nasla - zgornji del za brino, spodnji za ocija user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.4.2008 12:42:53   
A-N-J-A
Otroke sem dala spatuser posted image .
Evo zdaj sem pa še jaz mal nazaj fotke pogledala in ugotovila,da je naš Bor miljon let za ELo.Ko je bla E stara tok kot zdaj Bor je že plesala na morju.Je bla ta glavna zvezda,cele dneve sva za njo šibalauser posted image .Aja pa Borko je bil takrat že v bušiju,sam vedel še nismouser posted image .Evo eno slikco blonde:
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.4.2008 12:49:21   
A-N-J-A
Pa še eno,mislim da je bla tle prvič in zadnjič na kahli
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.4.2008 12:50:51   
erna14
majcika-upam da ti bom lahko vsaj malo vlila upanja,pri meni je bilo ravno tako ni se videlo ploda samo vrecka je bila in na petek bi morala na ciscenje in jaz nisem bila za to in so mi dali zadnjo moznost v ponedeljek in res v ponedeljek ko sm prisla v klinicnega na ginekolosko sm bila trda ko kamen,srce mi je utripalo 100 na uro in hvala bogu da sem takrat vztrajala ja in rezultat je moj mali oz.veliki zigauser posted image user posted image user posted image ne obupaj tudi ce se sedaj ne bo nic videlo probaj na vse nacine da ti dajo se en termin vsaj za 3 dni zamika.srecno

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.4.2008 12:52:10   
Anonimen
dskubin - tvoja dva sta prava cukrčka. Uni starši so pa res munjeni... odnos za kozlat.

PikaPoka34 - samo, da je vse v redu. Sedaj pa se pusti razvajat in počivaj!

m a j c i k a - Sem ti že na ZS napisala. Ni še čisto vse izgubljeno. Drugače pa se strinjam s Tinaajo. Verjamem pa, da ti ni lahko.

Tinaaja - a vi n hodite na nudl plažo? Pol vsega tega sploh ne boš potrebovala. Le en šotor, da ne bo preveč gledalcev.... ne glede unega dela za Brino, ampak za očija. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.4.2008 13:02:31   
*sonchek*
Mi smo na bolniški. So me klicali iz vrtca, da ima Anej vročino in drisko. No, ko sem prišla, sem morala gospodiča še počakat, da je popacal svoje kosilo - in to sam! user posted image  Pišuka sem jaz za cajtom, ker ga doma še jaz hranim, v vrtcu pa čisto lepo sam je user posted image  So mi rekle vzgojiteljice, da že skoraj ves mesec, jaz pa nimam pojma. Vglavnem doma je še stankal flašo mleka, zdaj pa panča, jaz moram pa klicat P, če se prideva pokazat.

PikaPoka34 - super, da je vse ok!

majcika - držim pesti, da bo s pikico vse ok - ne zgubit upanja. Na srečo se dr. v večini primerov zmotijo user posted image

slikce malih škratkov user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......