Dajadada
|
Jst tudi našmu fantu včasih pravim pikica, tako da ne smemo izločit tiste s fantki. Hej, nosečka, a nas boš kar takole firbčne pustila? Ti, ti, ti Punčke, fantki...vsi ste najlepši na slikcah...itak, če ste pa marčevke/marčki . Mi smo bili pa na NS in je vse lepo in prav, tako kot mora biti in menda ima tudi ta pikica lulčka med nogami (mi2 sva taka firbca, da morva vprašat, pa tud, če veva, da ni 100% ), tako da bomo imeli po vsej verjetnosti še enega fantička vražička in vidim, da mi v življenju ne bo dolgčas s tremi fanti pri bajti . Svit, bravo za 5 dni brez nočnega dojenja . A podnevi se pa še dojita...sem spregledala . Živa, bravo za korakce . Čestitke še zadnjim slavljenčkom med marčki . Zdaj se pa še enkrat okoli obrnemo in bojo že dve svečki pihal. Moram še jaz malo pokritizirat eno dohtarco v našmu ZD. Ker naše P ni, sva bila včeraj zjutraj pri tej, ker je imel N. dva dni vročino, pol je bil boljš, pol pa spet vročina, pa kašlja kr naprej. Na srečo je samo prehlad...zaenkrat. Sem ji pa obenem še rekla, če mu lahko lulčka pogleda, ker je imel za kožico ene bele pikice, ki jih mi2 nikakor nisva dol spravila. In mu je potegnila kožico do nevem kam...men se je kar obrnil. No in pol sva šla popoldan še enkrat h dohtarci (spet eni drugi), ker se tamauček cel dan ni polulal in začel je ful jokat na vsake tok cajta in se držat za lulčka (je bil čist v krču, se je prav videlo, da trpi). K sem ga dala na previjalno je čist znorel...jst ga tazga še nisem vidla. No, v glavnem, da ne bom dolgovezila, k sem itak že , k mu je potegnla dol kožco je bilo spodaj vse krvavo, ker mu je una zjutraj vse pretrgala in dobili smo antibiotično mazilo, da se mu rana zaceli. Joj, sem jezna, mah kja jezna, besna k ris...bogica moja kok ga je lulček bubal, pa še zmer ga, ker kar med igro tako grozno zajoka, da še meni solze tečejo. Jst sem pa prvič na uradni bolniški.
|