|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.4.2008 11:36:17   
Naomi
...no OK...kwaaaaaaaaaaaa zdhrdshhhhhhhhzzzzzzzzzz..zemlja plese, naj le plese...ne sej ne...ves da nam prcinla...sploh pa ne cigare...da se mi se tri dni vrtajcka pol user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.4.2008 11:54:17   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Kdo je nosečka?
Tudi jaz se to sprašujem?
Iz seznama se ne morem brisat, ker nase pikice ni user posted image
Ampak verjamem, da se bo prav kmalu javila, vsaj na F nosečnost, ker je napisala, da je čvekala z marčevkami 2007 ni pa rečeno, da tudi naprej na dojenčku in otrocih?!?
Le katera se skriva za to anonimnostjo?

Pa lep dan!

Obalke, zavidam vam sonce!

p.s. 5 noč brez dojenja ( ali mislite, da bi to lahko bil konec- ker če ja takoj eno cigaro prcinm) user posted image

naomi ... ? pa imas doma pikico ne pikca... al kwa dela knjizna slovenscina pri tebi 

sumljivo, sumljivo... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
3.4.2008 11:59:11   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Kdo je nosečka?
Tudi jaz se to sprašujem?
Iz seznama se ne morem brisat, ker nase pikice ni user posted image
Ampak verjamem, da se bo prav kmalu javila, vsaj na F nosečnost, ker je napisala, da je čvekala z marčevkami 2007 ni pa rečeno, da tudi naprej na dojenčku in otrocih?!?
Le katera se skriva za to anonimnostjo?

Pa lep dan!

Obalke, zavidam vam sonce!

p.s. 5 noč brez dojenja ( ali mislite, da bi to lahko bil konec- ker če ja takoj eno cigaro prcinm) user posted image

naomi ... ? pa imas doma pikico ne pikca... al kwa dela knjizna slovenscina pri tebi 

sumljivo, sumljivo... user posted image

jes mam doma u eni osebici vse...pikico, pikca, lupcka, lubico, miska, misko...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
3.4.2008 12:06:41   
urla
Tian je tudi moja pikica. Kaj pa če je ta pikica ravno fant????

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
3.4.2008 12:14:04   
Naomi
...nkol naumo zvedle, ce bomo tok ferbcne user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
3.4.2008 12:26:08   
Dajadada
Jst tudi našmu fantu včasih pravim pikica, tako da ne smemo izločit tiste s fantki. Hej, nosečka, a nas boš kar takole firbčne pustila? Ti, ti, tiuser posted image

Punčke, fantki...vsi ste najlepši na slikcah...itak, če ste pa marčevke/marčkiuser posted image .

Mi smo bili pa na NS in je vse lepo in prav, tako kot mora biti in menda ima tudi ta pikica lulčka med nogami (mi2 sva taka firbca, da morva vprašat, pa tud, če veva, da ni 100%user posted image ), tako da bomo imeli po vsej verjetnosti še enega fantička vražička in vidim, da mi v življenju ne bo dolgčas s tremi fanti pri bajtiuser posted image .

Svit, bravo za 5 dni brez nočnega dojenjauser posted image . A podnevi se pa še dojita...sem spregledalauser posted image .

Živa, bravo za korakceuser posted image .

Čestitke še zadnjim slavljenčkom med marčkiuser posted image . Zdaj se pa še enkrat okoli obrnemo in bojo že dve svečki pihal.

Moram še jaz malo pokritizirat eno dohtarco v našmu ZD. Ker naše P ni, sva bila včeraj zjutraj pri tej, ker je imel N. dva dni vročino, pol je bil boljš, pol pa spet vročina, pa kašlja kr naprej. Na srečo je samo prehlad...zaenkrat. Sem ji pa obenem še rekla, če mu lahko lulčka pogleda, ker je imel za kožico ene bele pikice, ki jih mi2 nikakor nisva dol spravila. In mu je potegnila kožico do nevem kam...men se je kar obrnil. No in pol sva šla popoldan še enkrat h dohtarci (spet eni drugi), ker se tamauček cel dan ni polulal in začel je ful jokat na vsake tok cajta in se držat za lulčka (je bil čist v krču, se je prav videlo, da trpi). K sem ga dala na previjalno je čist znorel...jst ga tazga še nisem vidla. No, v glavnem, da ne bom dolgovezila, k sem itak žeuser posted image , k mu je potegnla dol kožco je bilo spodaj vse krvavo, ker mu je una zjutraj vse pretrgala in dobili smo antibiotično mazilo, da se mu rana zaceli. Joj, sem jezna, mah kja jezna, besna k ris...bogica moja kok ga je lulček bubal, pa še zmer ga, ker kar med igro tako grozno zajoka, da še meni solze tečejo. Jst sem pa prvič na uradni bolniški.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
3.4.2008 12:32:34   
Anonimen
Una srečka nosečka bi res lahko malo namignial ali ima fantka, punčko, ter koliko otrok... ker drugače je res seznam za ugibanje predolg. user posted image

Dajadada - ubošček Nejc.user posted image Se mi prav smili, si sploh ne morem predstavljat kako ga boli. Jst sem tolk jezna na te naše dohtarje, ker so kot eni mesarji!

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
3.4.2008 12:40:37   
Naomi
Svit, bravo za 5 dni brez nočnega dojenja . A podnevi se pa še dojita...sem spregledala .

...to pa ze lep cas ne vec...tko da dijo dojenje...I hope...user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.4.2008 12:45:49   
urla
Nejc - bogi. Tianu še vedno P ni potegnila kožice čist do konca, ker je rekla, da je do šole čas. Mu gre pa lepo sama že precej dol. Nekatere P promovirajo to vlečenje kožice že pri enem letu, spet druge pri 3 letih. Baje pa full boli. če to delajo na silo in otroci imajo težave ene dva dni z lulanjem, pa ponavadi se jim vse skupaj spet zaraste.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.4.2008 12:50:32   
*sonchek*
dajadada - bogi Nejc user posted image Revček, to pa mora bolet. Bemu dohtarje, mesarje! Naša tudi ni preveč nežna, vsaj kar se lulčka tiče. Zgleda, da si punce ne znajo predstavljat kakšna bolečina je to user posted image
Pa čestitke še za enega korenjaka!!! user posted image

Noseeeečka, javi se!!! Smo pa res firbčne user posted image

Jaz pa dežuram ob tel., če me bodo klicali iz vrtca. Anej je imel ponoči tak napad kašlja, da se je kar davil zraven. Potem se je pa stisnil k meni, spil flašo čaja in me božal po roki - cukrček moj mali user posted image Med spanjem je zakuhal, ampak ga nisem budila, zjutraj pa ni imel vročine, tako da je šel v vrtec. In ker mi nidalo miru, sem klicala in povprašala kako je z njim - baje je ful umirjen, počiva, skoraj nič ni jedel, vročine nima, ampak se mu vidi, da ni najboljše. Smo dogovorjeni, da me pokličejo če bo slabše, da ga grem iskat. Zaenkrat ga crkljajo in mu dajejo čaja z medom.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.4.2008 12:54:14   
Naomi
dajadada...grozn tole z lulckom..pa kva a so tele P mal prtegnene al kaj...a ves kok more bit to res bolece...men je P rekla..k mam itak fobijo pred tem...da do 3 leta se vsakmu postima...sam je pa vseen treba vsakic po kopanju dol povlect..kukr gre...joj budala P, ne morm drgac rect...gres tja da pozdravs zadevo, ti pa se slabs nardijo...Nejko...pikica pridna mala user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 12:55:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.4.2008 12:56:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Mi smo bili pa na NS in je vse lepo in prav, tako kot mora biti in menda ima tudi ta pikica lulčka med nogami (mi2 sva taka firbca, da morva vprašat, pa tud, če veva, da ni 100%user posted image ), tako da bomo imeli po vsej verjetnosti še enega fantička vražička in vidim, da mi v življenju ne bo dolgčas s tremi fanti pri bajtiuser posted image .

Sej v tretje gre rado, bo pa punčka.  user posted image user posted image user posted image

Sej po eni starni je še bolj luštno, da je fantek, ker bo majhna razlika med njima in se bosta znala zamotiti sama z avti. Pa veš kaj je še hecno - če ima moški same hčerke, pol mu rečejo, da je blažen med ženami, če pa so sami fantki pa mamici rekčejo, da je uboga. A ni hecn?

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
3.4.2008 13:14:22   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Sej v tretje gre rado, bo pa punčka.  user posted image user posted image user posted image

Sej po eni starni je še bolj luštno, da je fantek, ker bo majhna razlika med njima in se bosta znala zamotiti sama z avti. Pa veš kaj je še hecno - če ima moški same hčerke, pol mu rečejo, da je blažen med ženami, če pa so sami fantki pa mamici rekčejo, da je uboga. A ni hecn?

...moj brat ma 2 hceri, pa lih nebi rekla da je blazen med zenami...nedaj boze, da me svakinja bere user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
3.4.2008 13:39:04   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Jaz pa dežuram ob tel., če me bodo klicali iz vrtca. Anej je imel ponoči tak napad kašlja, da se je kar davil zraven. Potem se je pa stisnil k meni, spil flašo čaja in me božal po roki - cukrček moj mali user posted image Med spanjem je zakuhal, ampak ga nisem budila, zjutraj pa ni imel vročine, tako da je šel v vrtec. In ker mi nidalo miru, sem klicala in povprašala kako je z njim - baje je ful umirjen, počiva, skoraj nič ni jedel, vročine nima, ampak se mu vidi, da ni najboljše. Smo dogovorjeni, da me pokličejo če bo slabše, da ga grem iskat. Zaenkrat ga crkljajo in mu dajejo čaja z medom.

Nočem bit nesramna ali obsojat-ampak kako lahko otroka, ki ima ponoči vročino, pelješ zjutraj v vrtec???To je po moje mučenje otroka, da ne govorim o nalezljivosti do drugih otrok-vročina ne pride kar tako...mah, res ne morem razumet tega....user posted image

Sicer pa vse najboljše Niki za prvo svečko, še zadnja med marčicami praznuje, zdej smo pa res vsi že malčki in ne več dojenčki...

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
3.4.2008 13:41:36   
Dajadada

Mi smo bili pa na NS in je vse lepo in prav, tako kot mora biti in menda ima tudi ta pikica lulčka med nogami (mi2 sva taka firbca, da morva vprašat, pa tud, če veva, da ni 100% ), tako da bomo imeli po vsej verjetnosti še enega fantička vražička in vidim, da mi v življenju ne bo dolgčas s tremi fanti pri bajti .

Sej v tretje gre rado, bo pa punčka.

Sem včeraj poslušala dve v čakalnici, ki sta se pogovarjali o svojih fantih...imata obe po 3 sinčke. Ena je komentirala, da si je sicer želela kakšno punčko, da bi se malo bolj po žensko pogovarjali pa to, ampak da se da tudi s fantkomuser posted image user posted image user posted image . Po moje bi bil pr ns tud ta tretji fant, ampak mislim, da ne bomo probaval, bosta dva kar dost....zaenkratuser posted image . Sicer sem si pa že, ko sem bila majhna želela sestrico in sem dobila bratca. Sem takrat 6-letni deklič rekla mamici, zakaj je mogla fantka rodit, k so sami pretepačiuser posted image . Zgleda da mi uni v vrtcu niso bili všečuser posted image .
Jah, očitno ne bomo kitk pletluser posted image ...al pa tud ja, če si bosta čupo puščalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.4.2008 13:48:07   
Dajadada
Svit, bravo za 5 dni brez nočnega dojenja . A podnevi se pa še dojita...sem spregledala .

...to pa ze lep cas ne vec...tko da dijo dojenje...I hope...

Držim pestke, da tako ostaneuser posted image user posted image user posted image .

Jaz pa kar še nekaj podaljšujem, čeprav se že dalj časa pripravljam na ukinitev še tega jutranjega dojenja. Ampak zmer nekako tako prav pride, da mi ni treba pred varstvom nič pripravljat za njega, ga samo pristavim, se še malo pocrkljava v pojstli in pol se zrihtava in greva. Jst pa itak v službi jem zajtrk. Ampak sej tud mleka ni glih težko pogret, a ne? Najprej sem odlašala, ker se je glih uvajal, pa mu nisem hotela še tega vzet. Zdej se je pa uvedel, je pa bubkan in spet ne morem kar nehatuser posted image Še kakšen teden po moje, pol bomo pa tudi mi nehal.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.4.2008 13:51:22   
*sonchek*
Draga sibil, vročine (če se temu lahko sploh tako reče) je imel 37,3, poleg tega pa so bile vzgojiteljice o tem obveščene. Zjutraj ni imel vročine, zaradi tega, ker mu teče iz nosa pa ne bom jemala bolniške - če pa imaš sama preveč časa te pa z veseljem vabim, da mi ga prideš počuvat user posted image Upam, da si sama tako skrbna v primerjavi z mano, ki sem res grozna mama, ker svojega otroka s smrkljem pošljem v vrtec - upam, da tega ne bere kaka socialna delavka user posted image In res je - vročina ne pride kar tako - zgleda bo treba bolniško jemat tudi v primeru, ko bo zakuhal zaradi zobkov user posted image   V bistvu bo najboljše, da sem kar doma! 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.4.2008 14:26:22   
Sibil_
Pa ne spet za slabo vzet-jaz sem mislila da ima več vročine, 37.3 sploh NI vročina-se opravičujem in res ne mislim nič slabega.In ja, jaz otroka še dva dni po vročini ne dam v vrtec, če pa ima smrkelj in vročine ni pa ja.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.4.2008 14:35:47   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Pa ne spet za slabo vzet-jaz sem mislila da ima več vročine, 37.3 sploh NI vročina-se opravičujem in res ne mislim nič slabega.In ja, jaz otroka še dva dni po vročini ne dam v vrtec, če pa ima smrkelj in vročine ni pa ja.user posted image

LP,
Sibil RR

glede na to, da si ji napisala, da je zate to mučenje otroka, je bilo malo težko verjeti, da ne misliš nič slabega. Preberi še enkrat tisti svoj post, pa boš videla, kako se bere. Meni je res prav žal, ko se včasih na tak način začnemo pogovarjat tu goruser posted image .
In dokler nisi v službi težko sodiš, kdaj otroka v vrtec in kdaj biti iz gole preventive doma. Misliš, da ne bi vsaka mamica raje ostala doma z otrokom ali pa ga vsaj kakšni babici dala za počuvat, ko se otrok slabo počuti, ni pa še za bolniško? Ne vem, jaz sem zaposlena v gospodarstvu in zeloooooo dobro vem, kako "v minus" se ti šteje vsak dan bolniške, tako da ne bi sodila namesto drugih, če dajo otroka, ki se slabo počuti v vrtec.

Dajadada čestitke za NS in za še enega fantičkauser posted image ! pa bogi, bogi, bogi Nejko, prav mrazilo me je ko sem to brala. Jaz bi ziher poklicala uno P in ji povedala, kaj je naredila.

< Sporočilo je popravil draja -- 3.4.2008 14:36:23 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.4.2008 14:40:28   
*sonchek*
Saj vem, da nisi mislila nič slabega. In verjemi, da tudi jaz ne dajem otroka z vročino v vrtec, poleg tega pa imamo na srečo tako fer vzgojiteljice, da otrok ne jemljejo, če niso zdravi (smrkavi noski so tu izvzeti). Meni je P rekla, da vse, kar je nad 37 se šteje kot povišana TT, pod 38,5 pa se je ne zbija. Mogoče so celo krivi zobki, ker sta zdaj obe spodnji štirici zunaj, pripravljata pa se tudi zgornji. user posted image Bomo videli, upam, da se iz tega res ne razvije kaj hujšega...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
3.4.2008 14:57:54   
Sibil_
Draja-jaz sem razumela kot da je imel otrok višjo vročino-in za takega otroka bi to bilo mučenje....in res nisem mislila nič slabega.Pač pojem vročina jemljemo drugače-jaz recimo kar je pod 38 pri otroku sploh ne šptejem kot da je zakuhal-samo tu smo se narobe razumele.No, jaz sem narobe razumela.user posted image

In verjemi, tudi jaz nimam nobenega za dat otroka v varstvo tako da čisto razumem Sonchek, kako ji je.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1272
3.4.2008 15:07:55   
Naomi
...peace brother-s user posted image ...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
3.4.2008 16:01:35   
tinaaja
čik fajt user posted image user posted image user posted image

Mama naometa pa miri situacijo... A ti je kaj slabo? user posted image

Ce vam povem, da sem kupila kosaro za novorojencka... ja, ja... WRONG ... nisem user posted image user posted image Bila sem v rutarju in so imeli kosare za buggsterja znizane s 150 na 60€.. In ker sem bila ze prej odlocena, da bom imela ta vozicek tud za naslednjega user posted image , sem jo pac v naprej kupila user posted image user posted image user posted image I know, silly me .. mal so me custva zanesla user posted image user posted image al pa velik.. da ne govorim o 6 dvdjih in 3 cdjih za brino user posted image user posted image user posted image user posted image in ostali zalogi nepotrebnega... nepoboljsljiva..

Dajadada - user posted image NS in user posted image ... O P pa raje ne bi.. grozno, bogi nejc.

Sonchek, upam, da bo z Anejem vse OK.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
3.4.2008 17:56:05   
sezam
user posted image  po dolgem času user posted image

sonchek - user posted image  lepe slikce iz ZOO-ja

tinajaa - user posted image  za nov avatar in user posted image  za kahlico

amy - moje sožalje user posted image  (saj še velja) Jaz imam tudi še samo enega dedka, ki pa je kar slab z zdravjemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
uhančki - naša Neja jih je dobila za krst, na ušesa jih ji bomo pa dali, ko bo sama izrazila željo, prej pa ne.

Enako user posted image  Meni so jih dali pri 3h letih, sedaj se mi pa kar prekmalu zdi, da bi jih dala že Ani
barči - super raste tale vaš Žani user posted image Pa močno upam, da zopet ne zbolite

draja - ful je luštna Živa. Pa kak prisrčen nasmeh. A Alernovo še uporabljaš? Jaz jo še vedno hranim zate user posted image  In bravo za prve korake

Sibil - user posted image  za službo

Čestitke srečki nosečki user posted image user posted image  sem pa tudi jaz sumla Skačico user posted image  Zdej me pa firber kera je user posted image

jjasna - glede P, kot ti je že Pikca napisala. Meni pa Klemenčičeva (sem bila 2x z Ano pri njej) ni bla glih kaj dobra user posted image

Pikca - luštna vaše dva user posted image

no, nisem vse brebrala, je preveč za 1x

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

otrok
v3sn4

katera je bila njegova prva beseda?

ata (27%)

mama (33%)

ej (2%)

ne (11%)

cist nekaj drugega :) (27%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!