|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
28.3.2008 17:58:55   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

men tud niso sli kg-ji dol z dojenjem ampak goruser posted image ,zdele k delam pa gredo dol,in sva se sla z mojmu stavt da ce do poletja shujsam na 70 kg se pravi se 8 kg si bo dal tetoviratmalo morsko deklico-arielo hehehehe to je bil moj predlog in briga me jaz bom vstrajala pol se bom pa 3 dni skup rezalauser posted image user posted image user posted image kva sem zlehtuser posted image

JA, enako, kg gor oz. so obstali user posted image user posted image . Če sem samo probala pazit pri hrani mi je šlo mleko in smo meli po 14 dni štale... Pri hujšanju se ti pridružim (kilaži tut user posted image ) groza, ampak trenutno volja je... to šteje a ne.

Žleht je pa pri moških treba bit, tko to je v življenju user posted image  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Amy, a ustanovmo klub marcek hujsarc.. jaz bi se mogla spet spravit mal pravilno jest, tile prazniki in brinina bolezen (non stop doma) so me ubili u speh

Tinaaja, sem se prav nasmejala tvojmu postuuser posted image  pravilno jesti, kaj je že to?user posted image

user posted image user posted image  se čist podpišem pod to

Js tut!!!!!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.3.2008 18:07:31   
malička
Oj  da se še mi javimo po zeloooo dolgem času, da bi prebrala vse za nazaj kaj ste tipkale nima smisla ker bi si mogla vzet dopust.... no pri nas nič kaj novega, capkamo že veselo imamo 5 zobkov, nagajivi smo 300 na uro drugače pa večjih posebnosti ni, imam pa eno vprašanje za tiste ki imate punčke in seveda tudi ostale lahko svetujete, kdaj otroku dati delat not uhančke naša jih je dobila in me zanima kako ve razmišljate o tem in če jih slučajno katera punčka že ima, na kaj treba biti pozoren in pač zanima  me vaše mnenje o tem, kolegica jih je dala hčerkici delat točno pri enem letu pa ni bilo večjih težav, razen joka pri zlatarju seveda, no hvala za odgovore

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.3.2008 18:27:23   
tinaaja
Dati uhancke enoletniku - moje mnenje je, da je to muha starsev. Nepotrebna zadeva, pa sploh mi uhancki ne sodijo  na tok macene otroke.. ampak to je samo moje mnenje. Brina jih bo dobila, ce jih bo zelela, oz ce si bo dovolj dolgo zelela pred solo, ko bo v soli pa anytime.. itak mislim, da se bomo ukvarjali se prevec kmalu, da naj si ja ne da uhana v jezik, obr ali se kam drugam user posted image

No za mal vzpodbude vsem, ki jim tezi kak kg prevec user posted image ... jaz sem danes ze odtekla 40 min user posted image   Za vecerjo pa kaka pomaranca pa jabuk user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.3.2008 19:42:29   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: malička

vprašanje za tiste ki imate punčke in seveda tudi ostale lahko svetujete, kdaj otroku dati delat not uhančke

Ko se bo sama sposobna za to odločit in ko se bo za to odločila, jih bo dobila, prej pa ne. Telo je njeno, ne moje. In meni osebno se zdi, da je to ful prekmalu, sploh pa če še hodi v vrtec, da ji kdo to izpuli iz ušesa... ali da ga sama iztakne in poje...

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
No za mal vzpodbude vsem, ki jim tezi kak kg prevec user posted image ... jaz sem danes ze odtekla 40 min user posted image   Za vecerjo pa kaka pomaranca pa jabuk user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo!!! Jaz bom od ponedeljka spet večino časa sama, tko da se bom lahko končno mal posvetila športanju, ampak bolj u izi - pilates. In pa komaj čakam sezono rolerjev!!!

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.3.2008 19:50:10   
skačica
se strinjam z lejci in tinaajo glede uhančkov. Meni osebno je to prav grdo. So dali sosedje od mami 8 mesecev stari punčki uhančke, mislim...
Men je že groza, ko Izo cepijo, kaj šele da bi ji dala prebost ušeskeuser posted image  Ni šans, dokler si ne bo sama želela.

glede kil- stojim na 66user posted image , čeprav se glih ne pazim, bi pa dala dol še zeloooooooooo rada ene 3 kilce, bi bla idealnauser posted image . Je pa mal služba kriva, da ne grem gor.

Grem zdej, ker sam z levo roko pišem, na desni mi hči spijouser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.3.2008 20:53:23   
Žabika
Tegale moram delit z vami:
http://www.okiedog.com/product_Chick_cheeky.html

draja: kako dobre novičke. Super za Živo!

tejčica: en teden po še velja, a ne: VsE NaJbOlJšE!

uhančki: meni je tudi to grdo. V bistvu mi sploh ni všeč zlatnina na otročkih.

kile: bravo vsem za padec na vagi!

Drugače pa pri nas vse po starem. Hana spi, je, polni plenice in nam krajša in pestri dneve! Jutri šibamo še malo na snegija in sonček.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.3.2008 22:13:26   
tinaaja
kok hudi sandalcki
user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 28.3.2008 22:14:30 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.3.2008 22:26:06   
draja
Čer!

Uhančki no meni to tudi ni všeč na majhnih punčkah. Mene so kooooomaaaaj prepričali pri 10-ih letih, pa se spomnim samo kako ful me je bolelo, nobenega veselja in ponosa nisem občutilauser posted image . Jaz itak sploh nisem za zlatnino in nakit nasploh. Tko, da Živa jih bo dobila, če jih bo želela, drugače ziher ne.

Erna mi Živi pucamo noska že od prvega dne doma, ker je prišla prehlajena iz porodnišnice in do sedaj še nikoli ni jokala. Njej je zabavno, če pa je kakšen dan malo slabše volje in se izmika, pa jo malo zamotimo - npr. ji damo tisto ampulo s fiziološko pa čisti ona noska rački in delfinčku,...

Tejčica super za tako lepo presenečenje!!!

Čestitke vsem za izgubljene kg. Jaz sem trenutno ful nesrečna, ker je šlo 1,5 kg gor in sem spet na 53user posted image . Aja, sem bolj mičkena po velikosti, da ne bo kdo mislil, da sem kakšna manekenka s 53 kguser posted image user posted image .

Ajaaaa,mi imamo pa že tortico za nedeljsko praznovanje Živinega rojstnega dne domauser posted image . Ni sicer nič posebnega (3 figurice Medvedka Puja), ampak važno je to kar piše na njej: Živa ima 1 leto! Iiiiiiiiii moja Živa bo imela 1 letouser posted image user posted image user posted image . Pa vse nas ful firbec matra kakšna je torta brez mleka, jajc in sojeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.3.2008 22:44:56   
Dajadada
Ojla punce,

ne morem verjet, da sem še pokonc ob tej uri. Zadnje čase hodim spat ob pol devetih, devetih...takoj po nejcuuser posted image . Jaz sem taaaakooo zaspana ves čas. Danes sem pa obtičala za računalnikom (že nosim službene stvari domovuser posted image ). No ja, pa sej paše, ker mi je zanimivo delo.
Nejc se še kar razburja, ko ga pustim v varstvu in tudi ko pridem ponj. Spi čisto nič, kar je problem, ker potem zbudi še vse ostale. Tako da zdaj čez dan spi največ 15 minut, če slučajno mrkne v avtu. Je pa začel spat ponoči brez zbujanj, danes je spet podiral osebne rekorde - od 20:00 do 6:15user posted image .
Sistematski smo prestavil, NS tudi...ka je še novega...khm, nč mi ne svane zdeleuser posted image .

Zlatnina...še jst je ne maram, kaj šele, da bi jo takim malčkom dajala gor. Nejc je dobil za krst zlato verižico, ampak bo po moje bolj za spomin v škatlici ostala, al pa mogoče čez par let za kakšno spešl priložnost. Bomo videl kok bo hotel frajarituser posted image ...zlatni lanac pa to user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.3.2008 22:52:50   
erna14
no tole pa moram pokomentirat pol grem pa spat mislm se mi je skor zaletel k sm prebrala
sezam-kaka dijeta,kaksno hujsanje pa sej te itak nc ni skupuser posted image user posted image jej raj kaj punca ne pa hujsatuser posted image
draja-ja teb se je pa res full treba sekirat za tist 1.5 kg,jej punca papcej celo torto bomo drugo do nedele nabavluser posted image
tinaaja-prid na hamburger user posted image user posted image user posted image

dajadada-ku ku zgleda da sva edine se ob tej uri tuki........lepo pancaj,nocko

joj joj skor pozabla pr nas v familiji no ne cist pr nas ampak jaz tko to kr k nam stejem smo dobil ob 18 uri puncko Nikouser posted image user posted image ,no od bratove zene,sestra je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 28.3.2008 22:57:31 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.3.2008 23:10:18   
draja
Erna jeeeeeee za Niko user posted image user posted image user posted image

Urla super, da ste zdravi. Že trkaaaaaam. A je Katja žabica v vrtcu? Živa bo v skupini žabic namrečuser posted image .

Dajadada ooooo verjamem, da si zaspana. Jaz sem nosečnost prespala. dobesednouser posted image . Saj zato pa zdaj odlašamo z bratcem za Živo, ker ne vem kako bi zmogla noseča s tako malo spanja kot nam ga namenja naša prestolonaslednica. Tud mož mi vedno, ko ga vprašam, kdaj bomo začeli delat na novem članu, reče naj Živo vprašam kdaj bo spala ponočiuser posted image .

še to sem prej pozabila - sem v bios-m (kjer smo naročili tortico) dobila baby piškote brez mleka in jajcuser posted image . sem fuuuuuul happy, ker dosedaj je jedla samo tiste trde, neokusne od medexa, ki ji nikakor niso šli, tile baby keksi so pa res super!! Pa dragi seveda tudiuser posted image , ampak ni važno.

Aja Kati hvala, ker si enkrat nalimala link od Bios-muser posted image . Jaz drugače sploh ne bi vedela za njih. Sem ti dolžna kavouser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.3.2008 9:35:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-kaka dijeta,kaksno hujsanje pa sej te itak nc ni skupuser posted image user posted image jej raj kaj punca ne pa hujsatuser posted image

user posted image user posted image  se vidi, da se že dolgo nismo vidli. Žal sem nazaj na prednosečniški teži (oz. so jo prazniki sedaj že presegli) Sem samo kak kg za tabo user posted image  Tako, da bi bilo fajn nekaj kg dol spravit.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.3.2008 13:54:18   
skačica
kje pa ste vse? sej vem- na sončkuuser posted image user posted image user posted image .

Tud midve sva bile do 12-ih zunaj pol sva šle pa na kosilo, zdej jo pa ati uspava. Mala prav uživa na soncu. Sva nabirale marjetke, pihale v trobentice, nadlegovale našega psa, se gugale, peljale po toboganu, skratka fajn sva se imele.
Zdele upam, da eno kitico odspi, da bo potem na feštici dobre volje. Ati je torto šel iskat, pravi da je lepa, jaz je še nisem vidla.

Veraj zvečer sem poslala dve prošnji za delo, eno bom še v ponedeljek. Pa da vidimo ali bom celo življenje v KF ali bom delala še kje drugje? Jaz sem bolj za slednjeuser posted image . Bi rada kak nov izziv in drugo delo, tega sem pošteno naveličana. Bomo vidli.

Naša frajla zdej sama je in danes smo jedli pire krompir, špinačo in hrenovke. Kakšna je bila mala in kakšen šele stolčekuser posted image , pojedla ni pa skoraj nič. Nekaj ji izgleda ne paše, P je rekla, da bo 5. zobek kmalu zunaj. Slini se tud full.
Saj bo na feštici juhica pa krompirček, zelenjava in upam, da bo pol bolj jedla.
Pa verjetn na torto čakauser posted image

Grem zdej še cunje porihtatuser posted image , se mi zdi da kar naprej perem, obešam, dajem v sušilca, zlagam. Še sreča, da ne likam, bi se mi zmešalouser posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.3.2008 21:23:31   
K_a_t_i
Ku, ku!

Tejčica, vse najboljše!!!! user posted image  Sej še velja, a ne? user posted image

Mi smo preživeli krasno soboto. Smo šli ob 12h v Portorož in se martinčkali do 18h. Jst bi tud mela morčka v Ljubljani user posted image . Žiga tudiiiiiiiiiiiiiii.
No sej, tole bo pa več al manj vse. Neki mi dons ne dela "umetniška žilca" user posted image . Mogoče sam še pokomentiram, da sem vesela za Živo user posted image , s kilami se mi ni treba ukvarjat, uhani mi pa na male deklice sploh ne pašejo.

Nočko!

ps. Svit - SPI DETE, SPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.3.2008 22:18:08   
Taya85
Dober večer!

Čveke,čvekaste, sem šla vse za en teden nazaj brat, tako da sem na tekoče...jeah right.

No mi smo se v torek vrnili iz Nemčije, kjer smo uživali 100/h, če odštejem to, da je Lina na poti tja 2x bruhala user posted image , samo je bila pa za nazaj pridna kot bubica.

hujšanje čestitke vsem za izgubljene kg, jaz se že tolk časa spravljam hujšat, da me je kar sram (moram že enkrat tist orbi-track prifurat na površje)

uhančki ne vem no, men se zdi to ful prekmalu, mi jih bomo imeli, če jih bo mala hotla (jaz sem si dala preluknjat ušesa pri 15 in to ene 3, ker sem si vedno une medicinske ven vzela, in se mi je luknja zacelila)

tečnobice ja, ja poznamo to user posted image , pa čeprav Lina ni v vrtcu, zna bit taka tečnobica in nagajivček, bognedaj, da bi se kdo igral z njenimi igračami, spusti tak visoki C, da vsi bežijo. Pa tud namlatla bi koga, če bi ga lahko.

Tudi naš mali vragec kar naprej leze gor na posteljo in dol z nje, je prav hitra postala, samo hrbet obrneš je že hop na pojstliuser posted image .

Aja joj sem skor pozabila, se moram pohvalit, da smo shodiliuser posted image . Se je kar začela puščat in šibat, samo ko pa hoče kam hitro pridet, gre pa rajš na kolena in zašiba, ker gre tako hitreje.

No lahko noč punce, pa da ne boste pozabile ure premaknit!!!!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.3.2008 22:58:02   
Pikca
Na hitro javljam, da je pri nas vse ok, samo cajta primanjkuje... med tednom itak skoz hitimo... danes smo bili na družinskem srečanju in na enem otroškem RD, jutri pa bomo tudi mi praznovali, bo babi spekla tortico za Jernejčka.

Tejčica, malo pozno, a iz srca: vse najboljše!user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.3.2008 14:52:32   
Anonimen
Da komentiram vse prebrano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem slavljencem,velikim in malim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.3.2008 18:48:42   
*sonchek*
Ku kuc user posted image

Mi smo končno doma. Ta vikend je bil res pester. Anej je bil čez vikend pri mojih, ker sva midva z možekom feštala. Je bil pa mulo ful priden - nič jokal, jedel, spal celo noč, ma ni da ni user posted image  Popoldne smo bili v ZOO-ju - luštno res! Anej je šibal okrog, so bili pa bolj kot same živali zanimivi kužki in otroci. Pa srečali smo ANJO (naslednjič bo pa treba res že na kavo user posted image ) - Borko in Ela sta res cukra! user posted image
Konc nakladanja - še nekaj fotk...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.3.2008 18:51:32   
Anonimen
user posted image sliikce *sonchek*user posted image

nas pa ni variante,da bi kje prespal noc,skoraj na uro je zacel zizatuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.3.2008 19:51:37   
Dajadada
Popoldne smo bili v ZOO-ju - luštno res!

Mi smo tudi planirali ZOO, pa je včeraj Nejc zakuhal, danes je pa še iz noska začelo tečt, pa kašlja, kašlja...

Še dobr, da si dala fotke gor, da sem te vidla z novo frizuro, drugače te mogoče sploh ne bi spoznala, če bi se kje srečale...lušna si, lušna, pa Anej seveda tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
31.3.2008 8:04:27   
tejčica
user posted image Živa in Jernej, vse najbooooooljšeeee!user posted image

user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.3.2008 8:07:20   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Mi smo tudi planirali ZOO, pa je včeraj Nejc zakuhal, danes je pa še iz noska začelo tečt, pa kašlja, kašlja...

Še dobr, da si dala fotke gor, da sem te vidla z novo frizuro, drugače te mogoče sploh ne bi spoznala, če bi se kje srečale...lušna si, lušna, pa Anej seveda tudi.

Upam, da je Nejček že bolje! user posted image
Pa res se že dolgo nisva videli - se bo treba za kako pijačko zment, a ne? user posted image

Živa in Jernej, vse najboljše! user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.3.2008 8:13:47   
Pikca
Jutro,

od danes moj mikec pikec ni več mali Jernejček ampak velik fantek Jernej, ki ima že prvo svečko!
Tisoč lupčkov od mamice, očija in sestrice za našega srčka!

Jernej pa pošilja lubija so-slavljenki Živi! Vse najboljše!

user posted image

< Sporočilo je popravil Pikca -- 31.3.2008 8:18:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.3.2008 8:21:00   
Lejci
Živa in Jernej, vse naj naj za 1. svečko user posted image

Spet je tak lep sonček zunaj, a ni fino, ko ni treba male več tlačit v kombinezone za na sprehod user posted image . Naši se čist dogaja zunaj, najrajš pa vrtnari user posted image  

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 8:42:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?