|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
25.2.2009 19:44:17   
tinaaja
jjasna, jaz se pocutim way over that... user posted image  user posted image Cakam, da aktivirajo greenpeace user posted image ko koncajo z grbavcom v piranskem zalivu, lahko pridejo mene resevat iz kavca... user posted image Al pa kavc pred mano user posted image   Jaz tokrat o porodu raje sploh ne razmisljam user posted image   Brina se pa ful veseli sestrice user posted image Mislim, da bo pol pa pestro.. Svojega dojencka vlaci okoli, oblaci, hoce futrat,... Bo potreben 130% nadzor, da ne bo nikoli sama s sestrico, ker bi se ji po izkusnjah z dojenckom kar slabo pisalo - bi zelo kmal sedela na stolu in se igrala s plastelinom, dobila kaksen sok za pit, mal za nogo odvelcena kam, prevazana v njenem vozicku user posted image user posted image user posted image Ajme...

A sem omenila, da brina se vedno goji simpatijo do zizik???? Pa ne za dojit se, ampak bozat, pa se stisnit k njim... En tak pomiritveni faktor so ji user posted image Ji ze zdaj govorim, da bo sestrica papala itd.. no to bo tud verjetno se zanimivo ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
25.2.2009 20:01:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Thaiss ... kaj bi ti user posted image Racke sla futrat? user posted image user posted image user posted image ... zs ...

ja tudi račke lahko user posted image ..... ni ni ZSjauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
25.2.2009 21:19:08   
Pikca
u, Jasna, šele zdaj vidim, da si že skor na cilju - tudi jaz ti želim lep, hiter in lahek porod in seveda zdravo prekrasno punčiko!

pa Boru sem prej pozabla poslat pikepokeuser posted image user posted image user posted image za zdravje! A prstek je zdaj v redu?

skakanje - naš tudi skače tako kot Drajina Živauser posted image , na pojstli ali kavču pa se poleg tega še vrže na trebuh ali rito in to mu je višek zabave. Pri tem vedno kliče Živo, naj pride "bam bam", ker je v dvoje bolj zabavno.

Jernejčkovo zdravje je boljše, včeraj zvečer je bil čist bogi, danes pa že čisto ok, vročine ni več, driske tudi ni, tko, da se moja bolniška končuje.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
25.2.2009 21:31:05   
sezam
hvala za čestitke

barči - user posted image  lepo, da si se nam zopet malo javila. In user posted image  za stanovanje. slikce pa user posted image
pa seveda - Žan vse naj naj user posted image

jasna - pri nas tudi ni slinjenaj. Slinčki so že 1 leto pospravljeni, le še za jest ga ima user posted image  

draja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pocka - tudi ti si že bila med pogrešanimi user posted image  Lepa maškarca. Vi se tudi že približujete novi bebiki nasproti

pikca - hvala za winxice. Ana jih bo jitri vidla, ker že spi user posted image  Pa kolk je že Jernejček velik, no mogoče zgleda na sklikci drugače, ko so mu malo laski zrastli. Živa je bila pa user posted image . Smo bili v soboto na enem RD in je bila ena punčka v istem kostumu. Potem me je pa Ana doma spraševala "Mami, zakaj nisem hotla bit winxica? user posted image
O skakanju po pojstli pa raje ne bi user posted image
Pa fino, da se je Jerejčku zdravje obrnilo na bolje

tinajaa - u, kaka princesa je že B, pa kolk ma že dolge laske (a že res dolgi nisi dala gor nobene slikce user posted image )

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
26.2.2009 20:05:28   
K_a_t_i
Ela, vse najboljše za 2. rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image Mami, slikce, prosim! user posted image

Slikce so pa vse super! Še, prosim user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
26.2.2009 20:09:54   
Anonimen
Ela, tudi z naše strani vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil =jasna= -- 26.2.2009 20:10:03 >

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
26.2.2009 20:44:12   
A-N-J-A
Ela vse najboljše za dvojkicouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
26.2.2009 20:49:45   
Anonimen

Avtosedez 15 - 36 kg... a ga katera ze ima oz. uporablja za nase marcevske otroke? Mi bi Petra dal z lupinice, ker mu je ful pretesna, pa razmisljamo, da bi Livijo preselili v vecji sedez... njenega pa bi podedeoval Peter...

Ela - vse najboljse za rojstni dan!

Pikepoke user posted image !user posted image user posted image user posted image za vse bolancke!!

oblekce - a katera pozna ali rabi kaksne oblekce za puncke.. podarim, ker se selimo in jih ne bi selila z nami.... so pa lepo ohranjene.. do stevilke 74...

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
26.2.2009 21:00:15   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Avtosedez 15 - 36 kg... a ga katera ze ima oz. uporablja za nase marcevske otroke? Mi bi Petra dal z lupinice, ker mu je ful pretesna, pa razmisljamo, da bi Livijo preselili v vecji sedez... njenega pa bi podedeoval Peter...

Mi imamo še Elo v 9-18, tko da se ti po mojem splača še kakšnega tega kupit.Mi jo bomo dali ven enkrat jeseni, takrat bo stara 4,4 leta.

Kam se pa selite???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
26.2.2009 21:05:51   
thaiss
ELA vse najboljše!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
26.2.2009 22:02:30   
m a j c i k a
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image user posted image user posted image slikice so ful lepe, Brine pa sploh spoznala nebi, kaka gospodična je ratalauser posted image , pa Matičko čebelica je ful lepi user posted image user posted image user posted image , pa vsi ostali tudi

jjasna - mene tudi bolj panika glede poroda grabi, kot me je prvič, verjetno zato,ker vemo kaj nas čaka user posted image

pikapola - to je pa moralo biti grozno, jaz se tudi tega ful bojim,ko moj Tajo tako pogumno okoli nosi

anja - user posted image user posted image user posted image naj minejo te bolezni

Hej punce!
Mal za tolažbo vsem, ki vas že grabi panika pred porodom, meni v bistvu sploh ni, mene je blo sam noro strah kok bo moja Tija preživela brez mene, ker msa ble noč in dan skupaj, porod sem nekak kr na stranski tir dala, mela sem pa pred sabo scenarije kdaj bi blo najboljš it v porodno, zjutri, pa da sem do kosila ferik in lahk že pride na obisk, al pol opoldne ko gre spat, pa me z atijem pol pride pokukat al pa zvečer ko zaspi in je dopoldan že pri men - ta varianta mi je bla najbolj všeč in ker sem si že mesec prej to taaaaak želela se mi je tud uresničlo...user posted image
Tija zaspala kot ponavad okrog 21h, midva šla v postlo po 23h, men odtekla voda točno ob24h, popadkov nikjer, sem rekla mojmu nej še kar mal zaspi, ob 24.30 rahli neredni popadki na deset minut, pol osem , pa šest, pa spet deset, tak neredni, sem bla na RR in jih predihavala, vmes sem cotke za tri dni naprej pripravla, šla pod tuš, se obrila...., pol ob dveh zjutri so bli že kr močni in na pet minu, zbudla sem mojga, sma poklicala babi in dedija, pršla sta ob pol treh, med vrati sem predihala en grozen popadek, bli so že na tri minuteuser posted image , ob 2.40 prispela v porodnišnico, 2.45 bla že na porodni mizi - komaj zlezla gor, sem misla da bom kr na tleh rodilauser posted image , ob 3.04 prispela naša mala Leja!!!user posted image user posted image user posted image  Med popadki preklela cel svet, se zaklela da je to zadnji otrok, sam da še ven prileze, zajokala z mojim vred ko sem jo dobla na prsi in rekla da vzamem vse besede nazaj, mogoče čez nekaj časa še povečamo družinico....

Tija sestrico sprejela fenomenalno, non stop jo je hotla lubčkat, božat, ful je bla nežna, res je prava ta velka sestrica!!!

Vsem želim hiter in čim manj boleč porod.....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
26.2.2009 22:05:04   
m a j c i k a
Vse najboljše slavljenčkom za naprej in nazaj!! user posted image     user posted image     user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
26.2.2009 22:06:48   
m a j c i k a
Ja pa slikce so tolk luštne! Tak nor občutek jih je gledat kok rastejo in se spreminjajo iz dneva v dan, meseca v mesec, joj zdaj že lahk rečemo iz leta v letouser posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 4813
26.2.2009 22:16:41   
m a j c i k a
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zdej pa dost.user posted image ............ lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4814
26.2.2009 22:27:37   
sezam

Jaz sem tako zamenjala.  Stara je bila ene dobre 2,5 leti, pa velika. Če bi kupila 9-18, ga ne bi dolgo uporabljala user posted image

majcika - ti pa si bila brzina user posted image user posted image Pa lepe princeske imaš

vse naj naj Eli user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
26.2.2009 23:14:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Jaz sem tako zamenjala.  Stara je bila ene dobre 2,5 leti, pa velika. Če bi kupila 9-18, ga ne bi dolgo uporabljala user posted image

Hmmm. .. Livija je tud velika... ternutno nosi trojko oz. 98.. premisljujem, da je mogoce za vecji sedez premajhna, mogoce bi slo pa s stolom 9-36kg, pa bi ga lahko oba s Petrom uporabljala.

se jaz mal slikc:

barvice fight:
user posted image

Livija se je obrnila stran, ker jo je Peter pocukal:
user posted image

Prvi obroki:
user posted image

user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
27.2.2009 6:48:01   
thaiss
Moj sonček Matia
vse naj naj
za tvoj 2. rosjtni dan!!!

user posted image

Žiga se naj naj..... pihni močno močno 2. svečki!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
27.2.2009 7:40:25   
Anonimen
Matia in Žiga vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majcika - Tvoj porod je bil res ekspresen. Kakšen je bil pa v prvo? Jst res upam, da gre v drugo hitreje in lažje. user posted image (Madonca, sem ratala en zajc!) Tija in Leja sta pa za popapcat cortkani.

PikaPola - Joj, sta tvoja dva dobra! user posted image Pa skor ne morem verjet, da ima Peter že 6,5 mesecev! Pa tolk je dobr na zadnji slikci, ko krožnik grize. user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
27.2.2009 7:50:50   
draja
Matia in Žiga vse naaaaajboooooljše za 2 svečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela, mal z zamudo, vse najboljše tudi tebi!!!

Slikice joj, sami cukri! Jaz tud tko rada gledam slikice naših sončkov in njihovih bratcev in sestric.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
27.2.2009 8:35:45   
tinaaja

user posted image                          user posted image                         user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03 . Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
23.03. Bojana1 : Luka
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
27.2.2009 8:46:51   
tinaaja
Ela- vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image

Matia in Ziga user posted image

in lepo praznujte user posted image

No, jaz sem vceraj po vseh travmah sama s sabo Brino naorcila na cepljenje pod nadzorom. In kaj se zgodi???? Murphy... Zacela kasljat, nos srbi pa rahla vrocina (37,7)... Ampak ker moras bit zdrav 2 tedna pred cepljenjem, zadeva odpade. Komaj sem se pripravila, da poklicem, pol pa tole. Me je tko zvilo ponoc, da sem se od vse nemoci tko zjokala user posted image No, gremo dalje. zaenkrat je punca razpolozena, je in pije user posted image

Slike so pa cudovite, kaksni frajerji so ta veliki in ta mali user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
27.2.2009 8:48:54   
Pikca
Ela, Matia in Žiga, čestitke za user posted image  svečki!!! Pa dobro žurko in slastno tortico!

Majcika user posted image za prekrasni hčerkici in (hitro) porodno zgodbo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
27.2.2009 9:22:58   
tasha23
user posted image MATIA IN THAISS VSE NAJ NAJ ZA 2. SVEČKOuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
27.2.2009 13:23:15   
K_a_t_i
user posted image

Matia & Žiga, vse najboljše!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
27.2.2009 16:02:31   
Sibil_
Matia in Žiga - vse najboljše!

user posted image

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 27.2.2009 16:06:22 >

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?