m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka slikice so ful lepe, Brine pa sploh spoznala nebi, kaka gospodična je ratala , pa Matičko čebelica je ful lepi , pa vsi ostali tudi jjasna - mene tudi bolj panika glede poroda grabi, kot me je prvič, verjetno zato,ker vemo kaj nas čaka pikapola - to je pa moralo biti grozno, jaz se tudi tega ful bojim,ko moj Tajo tako pogumno okoli nosi anja - naj minejo te bolezni Hej punce! Mal za tolažbo vsem, ki vas že grabi panika pred porodom, meni v bistvu sploh ni, mene je blo sam noro strah kok bo moja Tija preživela brez mene, ker msa ble noč in dan skupaj, porod sem nekak kr na stranski tir dala, mela sem pa pred sabo scenarije kdaj bi blo najboljš it v porodno, zjutri, pa da sem do kosila ferik in lahk že pride na obisk, al pol opoldne ko gre spat, pa me z atijem pol pride pokukat al pa zvečer ko zaspi in je dopoldan že pri men - ta varianta mi je bla najbolj všeč in ker sem si že mesec prej to taaaaak želela se mi je tud uresničlo... Tija zaspala kot ponavad okrog 21h, midva šla v postlo po 23h, men odtekla voda točno ob24h, popadkov nikjer, sem rekla mojmu nej še kar mal zaspi, ob 24.30 rahli neredni popadki na deset minut, pol osem , pa šest, pa spet deset, tak neredni, sem bla na RR in jih predihavala, vmes sem cotke za tri dni naprej pripravla, šla pod tuš, se obrila...., pol ob dveh zjutri so bli že kr močni in na pet minu, zbudla sem mojga, sma poklicala babi in dedija, pršla sta ob pol treh, med vrati sem predihala en grozen popadek, bli so že na tri minute , ob 2.40 prispela v porodnišnico, 2.45 bla že na porodni mizi - komaj zlezla gor, sem misla da bom kr na tleh rodila , ob 3.04 prispela naša mala Leja!!! Med popadki preklela cel svet, se zaklela da je to zadnji otrok, sam da še ven prileze, zajokala z mojim vred ko sem jo dobla na prsi in rekla da vzamem vse besede nazaj, mogoče čez nekaj časa še povečamo družinico.... Tija sestrico sprejela fenomenalno, non stop jo je hotla lubčkat, božat, ful je bla nežna, res je prava ta velka sestrica!!! Vsem želim hiter in čim manj boleč porod.....
|