|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
23.2.2009 19:23:45   
thaiss
Vse najboljše Ani za 4.rojstni dan!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
23.2.2009 19:41:23   
K_a_t_i
Ana, vse naj naj user posted image user posted image user posted image .

A ma kera tole doma? http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p2630_Velika-garaza-z-avtomobili.html
A so naši fantje že preveliki za to user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
23.2.2009 20:22:47   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p2630_Velika-garaza-z-avtomobili.html

nimamo, se mi pa zdi OK za naše fante!!.... A zbirate ideje za petekuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
23.2.2009 20:45:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p2630_Velika-garaza-z-avtomobili.html

nimamo, se mi pa zdi OK za naše fante!!.... A zbirate ideje za petekuser posted image

Ej,  zaenkrat sem petim "namignila" kaj naj prnesejo user posted image . Zdej iščem samo še idejo za nas!!! (maš kako? user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
23.2.2009 21:01:04   
tinaaja

Ej,  zaenkrat sem petim "namignila" kaj naj prnesejo user posted image . Zdej iščem samo še idejo za nas!!! (maš kako? user posted image )

100€ na varcevalni racun user posted image mali se opazil ne bo, cez par let mu bo pa teh 100€ bolj koristilo  kot se ena igraca v vrsti user posted image

OK, mal teorije, ki dejansko drzi, ampak jaz ne morem kaj, da ji ne bom kupila darila.. pri nas bo un  napihljiv grad...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
23.2.2009 21:14:13   
K_a_t_i
Pr nas grada nimamo kam postavt - sam ni panike - bomo h vam pršli user posted image - pol, k bo znal skakat. A vaši otroci že znajo al kaj user posted image

Ja, se strinjam s teorijo o €... Sam mal težko prneseš otroku bone pa denar k nima pojma za kaj gre. No pa pošteno povedano, tudi daril za 100€ ne pričakujem od nikogar user posted image . Una ta velika darila (poganjalec in skiro) sem pa že potalala. Sej sem hotla, da mu kdo gatke kupi, da ga začnemo plenic odvajat, ampak noben ni bil "primeren" za to... Spet teorija - pa ne morem mu gat kupt user posted image Zdej pa že filozofiram user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
23.2.2009 21:20:51   
Anonimen
Čestitke vsem za RD! user posted image

Upam, da ste vsi bolančkani kaj bolje z zdravjem.

Erna, Kati, Majcika - lepe fotke. Pa itak sta carski uni dve, k so gor še vaši mali pikci.

Drugače pa bo Jure za RD dobil traktorja. Je pa za takšno naložbeno darilo tudi fajn TOLE, poleg kakšnega varčevalnega računa, ki ga je omenila tinaaja. Jure je tako za krst dobil naložbene palice.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
23.2.2009 21:23:24   
K_a_t_i
Jasna, traktor je carski. Jst bi ga takoj kupla, če bi mela hišo... No, al pa vsaj 10m2 kleti user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
23.2.2009 21:25:34   
tinaaja
Grad je napihnjen samo, ko se ga uporablja, pol avtomatsko dol pade - mora bit prikljucen na ventilator - in se ga zlozi. Brina fuuul uziva user posted image Skace pa nekako po svoje, sonoznega odskoka ne obvlada ravno najboljs, razen ce se za kaj drzi, pol ji rata. Pac nekako poskakuje gor in uziva na polno.

drugace pa ja, ko bo zunaj toplo, se komot zmenimo nekje pa damo grad v akcijo naslim marckom - garantirano bodo ornk zmatrani user posted image

Moje ideje za ostale bodo: knjigice (une z nalepkami, kaksen nodi, kaksna malo bolj zahtevna knjigica - mimogrede, pri nas je nora na Mehurcke, Juri Muri, Muca copatarica - nama se ze bruha od branja teh knjig user posted image ), kaksne tematske legice (ta male), plastelin,copici, dodatki za kuhinjo,...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
23.2.2009 21:29:37   
Anonimen
No, sej na unem linku je še veliko drugih igrač - ala kolesa, skiroji, konjički, pa razne samokolnice,... Je pa res, da če živiš v bloku, stanovanju in si omejen s prostorom je kar težko dobiti eno uporabno igračo in da jo imaš kam shranjevat, poleg tega da se z njo lahko tudi kje igra. Ampak mislim, da bo pri nas tud treba še kakšen prizidek naredit (garažo?) za Juretovo opremo. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
23.2.2009 21:29:41   
tinaaja
Jasna, a odstevas ? user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
23.2.2009 21:33:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jasna, a odstevas ? user posted image

Niti ne. user posted image Jst se kar tolažim s tem, da bom šla čez rok. Ampak se mi res nikamor ne mudi. Jutri imam še nekaj letanja po zavarovalnicah za mojo diplomsko, da še neko gradivo dodam... Tako, da res nimam še časa it rodit. user posted image

Pa še eno vpr. za vse - A se vaši otroci tud še tolk slinijo? Jure je res fenomen v tem. Mislim, da imamo preko 50 slinčkov (se ne hecam), pa jih vsak teden vse operem. Ampak on kr pozabi požirat slino, sploh če se kaj igra in s čim zamoti.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
23.2.2009 21:40:52   
tinaaja
Brina se ne slini in se prakticno nikoli ni.

no, drzi se - ti zavidam, da si ze skoraj tam.. komaj cakam, da mine se en mesec ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
23.2.2009 21:42:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

A se vaši otroci tud še tolk slinijo?

Kr tko ne, si pa roke tlači v usta in grize majice, ker mu petke rastejo (ena je že, še 3).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.2.2009 21:43:03 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
23.2.2009 22:11:29   
Barči78
Čeeer,
se me še kdo spominja user posted image , ja kar nerodno mi je, ker se nič več ne oglašam, upam, da bo kmalu spet čas za čvekanje.
Mi smo se preselili v prizidani del, ena otroška sobica že stoji, druga bo pa najbrž ta teden, samo da najino spalnico prestaviva.
Tako hitro je zopet minilo tole leto, vse za nazaj VSE NAJBOLJŠE!!!
Vsem bolanim, čimprej se pozdravite user posted image user posted image

Mi smo letos še kar zdravi, Neja je samo 1x manjkala v vrtcu tole sezono, pa še to letos, lani je bila skoz prisotna, če primerjam z lanskim letom, je tole prav fino. Žan pa je tudi kar zdrav, le da je imel ponovno neko atipično pljučnico, sem mogla spet biti sitna, da o mu slikali pljuča, ker nikjer ni nič pokazalo in nič se ni slišalo, samo kašljal je cele noči, potem pa še visoka vročina. Sedaj smo zdravi.

Danes je bil cepljen (zadnje cepivo), pa mali ne more hodit, tako ga boli noga user posted image user posted image ,me kar malo skrbi.

Pa še kakšna slikica, da vidite, kako rastemo user posted image

Neja, Žan
user posted image

Neja, Žan
user posted image

Žan
user posted image

rasta Neja, Žan :)
user posted image

Neja princeska
user posted image

Neja rdeča kapica
user posted image

Žan rožica
user posted image

Neja
user posted image

Takole naša Neja pleše v skupinici
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
24.2.2009 5:49:24   
A-N-J-A
Ana vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Kati mislim da bi bila ta garaa primerna za naše malčke.

Jasna- naš Bor se nič ne slini , pa vseeno perem slinčke ko nora, ker se pri jedi posvinja

Rojstni dan-http://www.mami.si/si/diesel-tractor-traktor-na-pedala-i6588.shtml

Barči -lepo da si se oglasila, sem se velikokrat nate spomnilauser posted image

Mi smo še vedno doma, teče 4 teden....saj ne vem kaj bi rekla, mi gre kar na jokuser posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 24.2.2009 5:50:03 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
24.2.2009 8:33:10   
Anonimen
KAti - mi smo mislili kupit to garazo za Petra, ampak se bosta itak oba igrala. In mislim, da je primerna za nase malcke!!

Jasna - se vedno navijamo

Tinaaja - kdaj imate pa pri vas rok?

Moram prekinit, ker je jok in stok...

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4742
24.2.2009 8:53:49   
thaiss

Jutro!!!

Tko, maškara je v vrtcu, upam da se bojo lepo imeli, mami v v službi user posted image

pri nas isto, vse ideje smo potalali in za nas ni nič ostalouser posted image

ampak jaz ne morem kaj, da ji ne bom kupila darila.. pri nas bo un  napihljiv grad...
in kam ga boš dala???

Jasna, traktor je carski. Jst bi ga takoj kupla, če bi mela hišo... No, al pa vsaj 10m2 kleti user posted image .

se strinjam.

barči78- lepo da se oglasiš!!tvoja dva sta prava cukrauser posted image

ANJA user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan vse najboljše za 2. svečko!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 24.2.2009 8:54:01 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
24.2.2009 9:02:38   
draja
Uuuuuu kolk lepih fotk user posted image user posted image user posted image . Novih in starih. Super!

Pa seveda vse najboljše vsem za 2. svečke in pa Ani za 4.!

Bolezni Živa je spet bolana, spet z vročino 40user posted image user posted image . Bila je glih tri dni v vrtcu, 4. dan pa že prišla bolana domov. Meni se tudi že meša od teh bolezni, vročine, zdravnikov,.... In pa gledanja 4-ih sten!
Držim pesti za vse bolančke, da se hitro pozdravijo!!!

Gowi jaz sem nečaku kupila eno cesto od Gowija in je še isti dan pokvaril avtoček. Smo mu kupili novega in je spet šel še isti dan. Zdaj pa ne vem, al je bil še premajhen za igro z njimi al so res tako zanič.

Maškare tudi Živa bo oz. bi bila, če ne bi bila bolna, isti zajček kot lani, samo spodnji del podplatov smo odrezali, da ji ne drsi. Upam, da bo danes imela že manj vročine in bo pri volji, da se malo našemiva.

Barči lepo te je spet brati!

Novička če bo vse po sreči, bomo septembra pri nas spet zibali user posted image user posted image user posted image . Veselimo se fuuuuuul in že komaj čakamo. No, jaz v prvi vrsti komaj čakam, da minejo slabosti, ki so spet grozne in trajajo cele dneve in noči. Fuj, bljak, sovražim nosečniške slabosti! Ko minejo bom upam spet več na RR, ker zdaj se mi kar obrača želodec, če sem preveč za računalnikom. Aja, pa nisem se še nič javljala med septembrkami, tako da nisem med nobeno anonimnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
24.2.2009 9:09:05   
tinaaja

ampak jaz ne morem kaj, da ji ne bom kupila darila.. pri nas bo un napihljiv grad...

in kam ga boš dala???

ko bo skalala doma, bo v dnevni, rabis 6,5m2- ko ni v uporabi pa v kaksen kot zlozila.. drugace pa ga bomo tud sabo jemal -morje, babi, dediju, obiske...

Vse naj naj Zan in se za vceraj Ani user posted image user posted image user posted image

Pikapola - zacetek aprila... Jaz kar upam, da bo ze konec marca user posted image

Barci - zgubljena dusa .. no sam da ste ok, pa le se kaj se javi user posted image

Draja ... se tukaj user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za Zivo ...

Jaz sem pa danes tecna user posted image Uradno... grem zdaj mal pospravljat, da bom imela razlog za tecnobo user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
24.2.2009 9:11:17   
Anonimen
Barči - Lepe fotke, pa večkrat se kaj oglasi. Je pa Žan full velik al je samo tako slikano, da zgleda da je Neja tolk manjša?

Žan vse naj naj za 2. RD! user posted image

Anja - Sej bo kamlu pomlad in upam, da se končajo te bolezni. Ni pa luštno, verjamem.

Draja - Čestitke! user posted image user posted image user posted image Pa en kup pikapolonic za Živo in tudi zate, da čimprej minejo slabosti. user posted image

< Sporočilo je popravil =jasna= -- 24.2.2009 9:12:07 >

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
24.2.2009 9:12:06   
thaiss
Draja čestitke za nosečnost!! Naj ti nosečniške slabosti čimprj minejo, in da septembra stisneš zdravega bebija!!!!
Živi pikepokeuser posted image user posted image

aja, pa vsaki en

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
24.2.2009 9:29:58   
pocka
Dobro jutro punce, po dooolgem času se še jaz malo oglašam.user posted image

čestitke vsem slavljenčkom, ko ste ali boste praznovali te dni user posted image user posted image

slikice so vse ful lepe, malo sem vam kar fouš,ko imate sneg tako pri roki, Taja je bila do zdaj samo enkrat na snegu, pa ni hotela na sanke...mogoče pa drugo leto malo nadoknadimo

pa tiste slike, ko so bili še mali, je ful lepo pogledat...so tako luškaniuser posted image

anja - user posted image user posted image user posted image držim pesti,da se hitro pozdravite, to je pa zdaj res že malo hudo,da se vam tako dolgo vleče

darila - nam tudi malo zmanjkuje idej kaj bi nabavili, smo pa ostalim naročili pribor za kuhanje, zdaj ima samo šalice pa čajnik in je zakon, pa čopiče,barve in take zadeve, mojim sem naročila opremo za dež (škornji,palerina, dežnik), pa knjige (bomo probali ji kake italijanske počasi nabavit, kaj enostavnega) in obvezno gugalnico, ker bom imela čez poletje oba doma in bo treba imeti nekaj,da se bo Taja zamotila...peskovnik že ima,samo še pesek nabavimo

tinaaja - mi smo tudi našli Mehurčke (še moje) in jih cele dneve beremo, zna že pol pesmic povedat, se tako nasmejemo zravenuser posted image ...aja, pa košara je zakon user posted image , o uporabnosti bom pa čez kak mesec več vedela..imaš mogoče kak link od tega napihljivega gradu?

skakanje - Taja že nekaj poskuša skakat, bolj tako po svoje, če jo držiš za roke pa zna že kar lepo skočit, najbolj ji je pa v veselje, ko zvečer po naši postelji skačeuser posted image

vam pokažem še dve slikici naše maškare
mali levček
user posted image
tole pa ima danes za v vrtec...prava španska plesalka
user posted image

draja - pikepoke za Živo,da se pozdravi inseveda user posted image user posted image user posted image čestiiitaamm za nosečnost, pa naj te slabosti hitro minejo

< Sporočilo je popravil pocka -- 24.2.2009 9:30:59 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
24.2.2009 9:33:52   
thaiss
pocka pri marčevkah si tako aktivna, da ti zmanka cajta še sem skočituser posted image

link je malo nazaj...čaki ga poiščem

Taja pa je full lušna!!user posted image  user posted image  A jo že kej pripravljate na novega člana???

jaz bom dala zvečer kako fotko gor!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 24.2.2009 9:34:23 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
24.2.2009 9:34:00   
thaiss
evo pocka:

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ideja za darilo

Hüpfburg HappyHop Clown 6,5 m² mit Rutsche
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://cgi.ebay.de/HappyHop-Huepfburg-Clown-6-5-qm-mit-Rutsche-und-Geblaese_W0QQitemZ400013759616QQcmdZViewItemQQptZDE_Baby_Kind_Spielzeug_Outdoor_Spielzeug?hash=item400013759616&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1121|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?