Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 24.2.2009 20:18:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Žan, VSE NAJBOLJŠE!!! Pa ful luštkan fantek si . O, koke laske ma Brina. Cuker mali. Žiga sporoča: Mami, lulu sem! Kam pa? Na tla .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.2.2009 20:19:16 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 24.2.2009 20:21:10
|
|
|
|
thaiss
|
Tinaaja kašna lepotička je Brina S čopki je pravi cukr
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 24.2.2009 20:51:06
|
|
|
|
thaiss
|
pustne slikice ufff je težka torba huda čebela mnjam krof čuf-čuf z Nežo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 24.2.2009 21:27:36
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Mi smo bli danes spet pri dr.(a se mi sam zdi da se ponavljam ) in mu še full piska , tko da imamo Ventolin spet na 8 ur 5 dni, pol bi se pa že moglo izboljšat, če ne gre mogoče za kakšno prikrito pljučnico . draja-čestitke , pa naj čimprej minejo slabosti! Brina-kakšna kjutika si res, ne morem verjet kok si se spremenila Matia-lepa čebelca Žan- vse naj, naj za 2 svečko lulanje-gre na stranišče in se polula ali pokaka, ene parkrat je celo sam povedal da gre kakat.Gatk pa še nimamo . skakanje-naš kar orng skače, mu gre prav dobr in full rad to počne erna-mi imamo tud tak motor še od Ele, sam našima dvema je že mal mejhn Taja-lušna maškarca Thaiss-tenkju za krofke....pašejo, pa čeprav samo virtualno tinaaja-če hočeš prej rodit greva lahko skupi na Golovec, mam izkušnje .A BB je že ???? Komi čakam nov N ! Naš Bor pa ni bil nič maškarca, v soboto se ni hotel oblečt, danes je bil pa itak doma in sem kolegici posodila kostum za njenga škrata.Ga bom kakšen drug dan slikala da bom mela vsaj za v album .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 24.2.2009 22:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa se dogaja :) Mi smo bili popoldan na sprevodu v Kranju, smo sicer malo zamudili, ker je Livija spala tako dolgo, ampak je bila klovnesa Avgustina prav lustna.... Livija je bila cebelica, nimam pa niti ene fotke, ker je nisem mogla nikjer fotkat, ni bila pri miru.. no, bila je bolj osa kot cebela ;) Brina - lustna punca! Pa tako dogle lase imas, da ze copke nosis! Mi redno vozimo k frizerju, zelim si pa, da bi imela dolge.... tako, da samo spice ostrizemo.. Draja - super novicka!! Cim manj slabosti in lepo nosecnost! Ziva je faca - Buka! Livija se pa se vedno spomni mojega trebuha.. vskaic ko vidi kaksno nosecnico v reviji, rece, da sem to jaz.... :) Drugace nam tudi dogaja... sem odjavila Livijo z vrtca (se niti noter ni prisla ;) ), pa delam album s fotkami premajhnih oblekic, da jih bomo prodali.... pa iscem koga, ce bi hotel premajhne oblekice, da se jih znebim... Pa se ena nesreca se nam je zgodila.... Livija se je nosila na stuporamo in mi padla dol na hrbet... na sreco ji nic ni... Ko sedaj premisljujem, kako se je stvar zgodila, se mi zdi skoraj neverjetno.... no vazno, da je OK... Zan- cestitke za 2. rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 8:03:41
|
|
|
|
erna14
|
tinaaja-khmmmm....sm kr par sekund gledala brino,sploh ne morm vrjet kok ma dolge laske,ej nazadnje k sm jo vidla je bla kratkolaska...full je srckana thaiss-cukr mali,kok sta z nezo dobra vsak v roki cokolado,sedita na klopci in se sonckata...kjut anja-men se spomnem da je dr. rekla da ga probam tko iz igre dat cez kolena in naj ga zgackam da ma rito visje od trupa,ker pol po smehu kasljajo in prav da je to zakon za ciscenje pljuc...drugac pa kos pikapok za bora skakanje-nas tud skace k nor najraje po postli in posledicno je tud tako ze odskakal na tla ,aja pa zdaj ma spet novo foro spleza na njegov stovcek iz stovcka na sedezno,iz sedezne nazaj na stol in potem iz stola skoci na tla pikapola-u boga livija,to si se mogla ustrasit...sam da je vse uredu lulanje-kakanje-žiga k ga mudi kakat prsiba povedat "mami kakam" in hoce na skolko in ga dam na skolko in cez sekundo rece sm ze in hoce pogledat kakca ga ni in potem rece "plenico gor"mu dam plenico se ene 5 pove da kaka in pol se pokaka v plenico tko da ....gate imamo ze doma,sam bodo se neki casa v omari
< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.2.2009 8:07:21 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 9:05:00
|
|
|
|
erna14
|
nalepke-a ma katera kaj viska nalepk od baby centra'????
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 9:14:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 thaiss-cukr mali,kok sta z nezo dobra vsak v roki cokolado,sedita na klopci in se sonckata...kjut romantika Bor Erna imam živčke!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 10:37:00
|
|
|
|
Pikca
|
Ojla, luštne maškarce, vse slikice ful luštne! Pa Brinini laski so tudi mene impresionirali, res je cuker Naš Jernej ni hotel bit maškara (tulil, ko smo ga oblekli), je pa zmazal kar nekaj krofov: Živa je pa bila vsa važna v podobi winxice Stele: Drugače sem danes doma (zato sem tukaj gor po dolgem cajtu ), je Jernejček zbolel (vročina, bruhanje, verjetno sledi še driska). Živa je imela to med vikendom, ampak v mili obliki. Kaj sem še hotla napisat? Aja, Erna, tist motor imamo tudi mi, Živa se je kar dosti vozila, zdaj se pa že tudi Jernej. Dober nakup Kahlica - no go pri nas zaenkrat. Enostavno noče. Morda nam bo uspelo čez poletje.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 10:46:23
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-a pa ti mogoce ne rabis nc tistih zivckov ,a bi ti to men poslala,sicer jih moram kar neki zbrat,sem se odlocla da tamalmu vzamem prenosni dvd predvajalnik da bomo se malo lazje po svetu vozili z avtom.... pikca-super slikce joj kok ti nasi otroci hitr rastejo....motor, ja jaz tud mislm da je uredu.cel kos zdravja k vam pa da tale viroza hitro mine
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 11:13:55
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 thaiss-a pa ti mogoce ne rabis nc tistih zivckov ,a bi ti to men poslala,sicer jih moram kar neki zbrat,sem se odlocla da tamalmu vzamem prenosni dvd predvajalnik da bomo se malo lazje po svetu vozili z avtom.... jaz sem sebi fen prvoščla, sinu pa nič jih imam enih 8, pošljem
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 12:30:15
|
|
|
|
erna14
|
ti ti mama dona mas zs
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 12:38:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 ti ti mama dona mas zs ufff, nisem več Mama Dona, zdej sem samo MaDona....(pa mu pravom, da Madonna pride šele avgusta )
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 12:43:46
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 ti ti mama dona mas zs ufff, nisem več Mama Dona, zdej sem samo MaDona....(pa mu pravom, da Madonna pride šele avgusta )
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 13:27:49
|
|
|
|
Dajadada
|
skakanje-naš kar orng skače, mu gre prav dobr in full rad to počneuser posted image tud naš...včasih kar ne morem verjeti kok je motorično spreten...res je ful gibčen in čist naspidiran...non stop laufa, skače, se vali po tleh, brca žogo...ko sem pršla v petek po 4 dneh domov, mi je pokazal kje ima gole in sva morala takoj fuzbal špilat...mali obvlada bolj k mamica Brina, čist drugačna kot jo imam v spominu...prava damica Maškarce ste vse ful lušne. Mi smo jih letos kar preskočili, ker nismo nikamor šli, v vrtcu tudi ni, samo doma mi je pa brez veze ga šemit. Naš dan brez plenice: 4x polulani v hlače, 1x na kahlo, zdej ima pa plenico gor, ker spi. Je pa povedal, da je polulan in da ga je treba preoblečt...zdaj mora samo še dojet, da bi bilo boljš it na kahlo, drugač se bomo non stop preoblačil...če ne bo mami prej obupala in še nekaj časa počakala z uvajanjem .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 13:37:27
|
|
|
|
tinaaja
|
IIIIIi kaksne slikice Matia kokolo cbelca Jernej ze tok velik Mene prav fascinirajo tile nasi odrascajoci in vsi tok cudoviti marcki Ziva je tud cela frajerka Hvala za pohvale mojega zaklada Ja, ima pa ornk dolge lase, ker ima zadaj se une ta prve - je se nismo strigli - no se pripravljam, da bodo samo spicke zadaj odletele, ampak kar ne morem No, jaz sem si ravno dol z neta snela en kup otroske muzike, ker sem tud sita vsega kar imamo .. rabim novoooo Zapecem zadevo in sibam po malcico, da greva racke futrat
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 13:52:28
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja No, jaz sem si ravno dol z neta snela en kup otroske muzike, ker sem tud sita vsega kar imamo .. rabim novoooo Zapecem zadevo in sibam po malcico, da greva racke futrat JAZ BI TUDI KEJ
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 14:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinaaja - Kolk je fletna Brina! Thaiss - Vaš Matia je bil tud fletna čebelca. Anja - Pozdravite se. Pikca - Tudi vajina dva sta lepa. Pa kako je krof! Jure sam sladkor dol poliže.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 14:39:53
|
|
|
|
thaiss
|
Jasna, učeraj sem pozabla....hiter in neboleč porod ti želim ...in zdravo pupiko
< Sporočilo je popravil thaiss -- 25.2.2009 14:40:30 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 15:36:32
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Aja, Živa je že izbrala ime za dojenčka. Vsakič ko jo kdo vpraša, kako bo ime dojenčku reče "Buka!" najbližje je Luka...a ima kakšnega v vrtcu? ne, na žalost ne, tko da misli prav Buka . Je pa zdaj v fazi, ko govorit pravilno slovensko ni več v modi, ampak se je treba afnat in izmišljevat nove, neumne besede in se zraven režat kot pečen maček . Pa včeraj sem pozabila napisat, da bogi Tim in da hvala bogu, da je zdaj ok. Revčki tolk mičkeni pa tko bubicani . Brina kakšni čopki! Prava lepotička! Mi smo 14 dni nazaj prvič odstrigli (pri frizerju seveda) tudi zadaj in smo noro zadovoljni. Je imela tudi dooooolge, pa skodrane, ampak čopkov pa ni zdržala met. Maškarce luuuuuuuušne za pojest! Pa Živa od Pikce je tud čist druga pupika kot se je spomnim . Pikapola uf, se grozno sliši tole s padcem in hvala bogu, da je z Livijo vse v redu. Še sreča, da so tko prožni tile naši malčki. Skakanje Živa se še ne zna odriniti sonožno od tal. Skače tako, da počepne in se dvigne gor . Bor držim pesti, da hitro ozdraviš in da si potem najmanj do jeseni zdrav!!! Pa z zamudo: Vse najboljše Žan za 2 svečki!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 15:37:35
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jasna, učeraj sem pozabla....hiter in neboleč porod ti želim ...in zdravo pupiko Evo, se podpišem, ker tud jaz vsakič pozabim tole zaželet! Drži se Jasna, me bomo pa navijale zate in za vašo princesko!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 17:28:17
|
|
|
|
tinaaja
|
Pikapola - zakaj pa ne bos dala Livije v vrtec? In ja, mi2 sva zmeraj fuul previdna, ko se nosi na ramah,ampak vcasih ne gre drugace.. Samo, da se je dobro koncalo... ANJA ... vam pa zelim, da se cim prej povrne zdravje. 4 tedne je res ze krizaaaa.. Bronhitis pa sucks.. A mu das kaj toplega na prsni kos? Al pa une kamilice prepazene na maslu/olivcu z medom... Thaiss ... kaj bi ti Racke sla futrat? ... zs ... Draja .. upam, da ne boste poslusal Zive pri izbiri imena
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 19:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Thaiss in draja - Hvala. Sicer me je kr malo bolj panika kakor v prvo, ampak nekako bomo že. Draja - Uh, vam vsaj Živa pove kaj bi imeli. Jure sploh noče nič slišati o dojenčku. Ko ga vprašaš kaj imam mami v trebuščku pravi samo - ne, ko ga vprašaš kdo bo spal v zibelki - ne,... vse je sam ne Pa zadnje čase se samo name obeša, mami je zakon in vsaj dve stopnički pred vsemi. Tako, da mislim da bom imeli kar krizo na začetku. Aha, pa še to sem hotla dodat... v RR nosečniškem koledarju za 40t piše; "Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.." Kakšen kompliment!
< Sporočilo je popravil =jasna= -- 25.2.2009 19:35:58 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 19:39:23
|
|
|
|
pocka
|
slikice so ful lepe, Brine pa sploh spoznala nebi, kaka gospodična je ratala , pa Matičko čebelica je ful lepi , pa vsi ostali tudi jjasna - mene tudi bolj panika glede poroda grabi, kot me je prvič, verjetno zato,ker vemo kaj nas čaka pikapola - to je pa moralo biti grozno, jaz se tudi tega ful bojim,ko moj Tajo tako pogumno okoli nosi anja - naj minejo te bolezni
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.2.2009 19:40:08
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Aha, pa še to sem hotla dodat... v RR nosečniškem koledarju za 40t piše; "Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.." Kakšen kompliment! kruta resnica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?