tinaaja
|
Kaksne slikice, mene res na rit vrze vsakic, ko koga vidim po dolgrem casu Kaksni kodri od Ines in kar morsega prasicka za rd Obsedenost z nodijem in pepo je tud pri nas ornk prisotna. Lejci, a je vrtec se vedno kul? Septembra se vam pridruzimo Ziga pa res obvlada kolo, super. Mora sprobat, ce bi bilo B tud vsec, imajo pri tasci enega, ki ni v uporabi, ga necak ni maral, tko da se bomo znasli sezam, sam tvoj2 lepotca sta si pa res podobna Pikca ... drzim pesti, da kupite hiso in to brez vecjih kreditov Jurij, vse naj naj Jasna ... kwa, a bo vasa lumpa zamujala Vceraj vidim pod rodili so Jjasna ... Mi je sicer pol kuj kapnilo, da je ta druga Jjasna, ampak vseeno .. Ti morda pa bova vseeno cimri ... ker Anja, s ste ze zdravi? Ker nas otrok ima virozo No danes zgleda malo bolj, tud spali smo vec kot uro v kosu, ampak zadnje 3 dni bi se tok prenosila, mene pa groza, da se kaj en sprozi o bolecinah dol pa tud ne bi.. O trdem trebuhu pa splooooh ne No vceraj na metelkovi so naredili krvne teste, tko da vsaj vemo, da zaenkrat ni kaksna bakterija na pohodu. Tko, zdaj pa grem probat kaj ji spravit v zelodcek - apetit na nuli Glih je mal gor dobila, zdaj pa tole... vcer je se cokolado psu dala