dskubin
|
Draja - iskrene čestitke, pa čimlepšo nosečnost! Vsakič, ko se javi kaka nova, mi naredi gušte - moj je načeloma tudi za, samo ne vemo, kako bi folgali s 3mi Pol pa tolk odlašava, da bo počasi ratalo prepozno Kati - ker poganjalc ti je v uč padu. Diti bo tudi dobila poganjalca, pa ne zanm izbrat. če bi sam imeli enga, bi bil že doma. Tko pa, bl raziskujem, večji problem si delam plenice - mi tudi nismo še za ven iz plenic. Diti sicer velikokrat vpraša za lulat in tudi lula v školjko, sam ona itak lula 20x na dan - nimam pa volje jo stalno preoblačit, vsaj dokler je tko mrzlo ne. Smo sicer poskusili, ker je pre nekj časa že naumila, da hoče imet hlačke, samo sem jaz obupala že po 1. dnevu. Pri nas je tako, da se zdej že ful sama zaigrata in sta sama v otroških sobah - al vsak sam ali pa oba skupaj. In ona se zaigra pa polula, pol pa jaz to ugotovim šele čez pol ure - ker če je mir, mi na kraj pameti ne pade, da bi se vmešavala v njuno igro. In potem je že vsa mrzla, pa jst kot munjena lužice iščem po hiši . No, vsake tolk jo pustimo brez plenice, ker sama tko hoče, samo to ni še to. Aja Draja, niti ni tko pomembno, kolk interesa kaže zdej Živa za lulanje/kakanje. To se lahko tik tak obrne - Diti lula v kahlo že "od pamtiveka" pa sigurno ne bo še tko hmal suha, naš sosed pa še pred 1 mescem ni vedel, kaj je kahla (bla je samo igrača), danes pa je doma cel popoldan suh in vpraša in za lulat in za kakat (pa sloh ne zna še govorit oz. zelo slabo). Tinaaja, Draja - knjiga Zlata čebelica za spremembo
< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.2.2009 18:06:10 >