dskubin
|
Joj babe, kok ste naklofale, ne bom uspela vsega speglat! Kok pa spita cez dan. Od 1 do 3,5 ur - vsak sam v svoji postelji. In zvečer se nič ne pozna, če je blo taprvo al tadrugo. Pa že od rojstva sta hodila pozno spat, takrat okoli 11ih, zdej je to vseeno malo prej. Ampak jaz sem pokonci od 4:30, 3 dni v tednu sem sama z obema do večera in posledično sem od 22:00 samo še na pol živa, kar mi gre močno močno na živce! Časa zase imam trenutno 0, vse je potisnjeno na stranski tir, uno malo časa, k bi lahko bil zame, skušam čimveč naredit (npr. zdej peglam, kuham, perem), da bom pol lahko samo z otroci. Al sem munjena dskubin-a razmisljate mogoce se o kaksnem Sej ne vem, kaj čem rečt. JA, ker si ga želiva in NE, ker (oziroma dokler) mamo tako. Pol bo pa znalo bit že prepozno tejčica - malo glasu po dolgem času. Pridna si! Pa enga ljupčka Vidu. Taji pa prišepni, da jo palčki od DM gledajo tudi v šoli. Ampak veš kaj, mojo mamo so tudi v nižjih razredih všolo klicali, pa kazenske naloge sem mela - iz enostavnega razloga, ker mi je bilo v šoli dolgčas. Pa drugače nisem bila problematičen otrok, nasprotno, vedno najbolj pridna v razredu po ocenah, samo vedenje je šepalo . In danes vem, da je bilo to samo zato, ker sem imela slabe učitelje, ki me niso znali zaposlit. thaiss - jaz sem tudi v službi in nimam kaj delat Meni pejd pomagat, jaz se utapljam pa bravo sraka , samo ne vem, kdo bo naši Diti prst odnesu In Matičko za osamosvajanje. Draž mora bit tudi sam - prav reče, bejž ven, me motiš (če naprimer dajem perilo v stroj, moram ven) Tudi Diti tuli v trgovinah lulala kakala, lulala, kakala, lulala kakala, tko da nam je prav nerodno. Večkrat se spomni, da bi kakala - in jo daš na školjko in lula, ampak ni to redno. Za kakat ji pa ne gre več, v kahlo je, v školjko pa noče. Ampak skoraj vedno pove, da je kakala in to takoj, ko to že nardi v plenico aja, jaz tud ne bi daril .. Jaz tudi ne. Že tako se zadnje čase ukvarjam z iskanjem ideje, kako bi združli prinašalce v čimmanj oseb (pa en v službi, pa en pr nonotih, pa en pr tetah,... ) Ideje o srečanju - vse . Razen Kati - Piran - kam pa bi šli z našimi divjaki v Piranu (op.p. mi že dooooooooolgo ne vozičkamo več, pa riti tud nimamo)