|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
17.11.2008 10:15:54   
thaiss
erna ZS

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
17.11.2008 11:18:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
srecanje-a ste razmisljale o kakem prednovoletnem srecanju....

Sem takoj za, da se nekje dobimo. Ideja o darilčkih mi pa ni blizu - otroci še ne vejo za kaj gre in tako ali tako imajo že preveč "bedarij".

Kahla ipd. - mi smo tudi kupili nastavek za wc. Počasi dojema... (ampak smo še daleč user posted image )
Žiga, Erna - bravo za takega jedca user posted image .
Matia, naslednji teden se bo sraka selila v južne kraje in je ne bo več nazaj user posted image .

Bolančki user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
17.11.2008 11:29:16   
erna14
thaiss-tale z srako je pa hudauser posted image user posted image ,pa z kakanjem sredi trgovine tuduser posted image ,drugac pa nas tud ne mara nobenga zraven k kaka tko se vedno nekam nasloni in k ga pogledam pa recem ziga a kakas pa on rece "ne kakam" pa k ga pogledam on zacne neeeee stlan...glede srecanja pa mislm da bi bil ze cas da bi si res vseeee brez izjeme lohk nekak zrihtale en termin lahko tudi soboto ali nedeljo pa nekje na pol poti proti primorski da je vam blizjeuser posted image pa bi slo......tinaaja bi pa plac zrihtala k ma ze izkusnje z temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 17.11.2008 11:41:17 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
17.11.2008 12:04:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Matia, naslednji teden se bo sraka selila v južne kraje in je ne bo več nazaj user posted image .

upam da res, ker je bla kar predolgo pri nasuser posted image

srečanje- mi imamo baje kolektivni zadnje dva tedna v decembruuser posted image  Mogoče takrat kej uletiva na vaš konce...seveda, v idealnih vremenskih razmerah

tinaaja bi pa plac zrihtala k ma ze izkusnje z temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
17.11.2008 12:24:28   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In pol se zbudite iz sanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa cist zares danes zjutraj, ko sem pisala post, razmisljala, ce mal povprasam na to temo, pa sem se iz znanih razlogov ugriznila v jezik.. user posted image user posted image user posted image

TKO DA: vi zrihtajte, tinaaja pa pride.. ce bo zdravje pri his user posted image Sicer pa primorska v teh mesecih ni slaba destinacija, pa se obalanke ne bodo imele izgovorov user posted image V lj je taka megla, da ni za ven it, in topleje bo ziher na primorskem, edin burjo boste mogle odgnat..

aja, jaz tud ne bi daril .. iz ze napisanega razloga - kati ... bo: miklavz, bozicek + dedek mraz - sploh ne vem, kam bomo vse dali .. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.11.2008 12:35:32   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

In pol se zbudite iz sanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa cist zares danes zjutraj, ko sem pisala post, razmisljala, ce mal povprasam na to temo, pa sem se iz znanih razlogov ugriznila v jezik.. user posted image user posted image user posted image

TKO DA: vi zrihtajte, tinaaja pa pride..

kdo je to pisal,ti pa ze nisi takauser posted image user posted image user posted image ,no ena ideja je pa le padla...jaz sem tud za primorsko in pa ce katera ne bo imela prevoza gre lahko tudi z mano(da nebo izgovorov)user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.11.2008 12:50:45   
thaiss
oki obalauser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.11.2008 12:53:18   
tinaaja
Draga moja, trenutno se s tezavo ukvarjam s tem, kaj bo za kosilo, kaj sele s kaksnim srecanjem user posted image

Lahko bi se tud v lipici dobil ali na kaksnem kmeckem turizmu, kjer je veliko zivali, mislim, da bi bilo to carsko otrocke. Pa naredimo family izlet, ceprav moj ne bo skakal od veselja ob taki ideji. No itak grem lahko tud sama z B, pa bo imel on mal frej. tale kmecki turizem se mi sploh dopade, tko da ce katera kaj pozna na poti - LJ -Obala, naj javi user posted image

Pa erna- pustimo ideje o tem, da bodo vse prisle, naj se izbere lokacija, pol dan, pol pa naj pride tista, k hoce.. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.11.2008 13:17:42   
K_a_t_i
Jaz sem za obalo, (Izola, Piran, Portorož,...), en dan v vikendu, po 13ti uri . Pogoj: ni burje. user posted image
Vsi kraji, ki so vmes, so PREMRZLI. Brrrrrrrrrrrrrrr.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.11.2008 15:11:58   
dskubin
Joj babe, kok ste naklofale, ne bom uspela vsega speglat! user posted image

Kok pa spita cez dan.

Od 1 do 3,5 ur - vsak sam v svoji postelji. In zvečer se nič ne pozna, če je blo taprvo al tadrugo. Pa že od rojstva sta hodila pozno spat, takrat okoli 11ih, zdej je to vseeno malo prej. Ampak jaz sem pokonci od 4:30, 3 dni v tednu sem sama z obema do večera in posledično sem od 22:00 samo še na pol živa, kar mi gre močno močno na živce! Časa zase imam trenutno 0, vse je potisnjeno na stranski tir, uno malo časa, k bi lahko bil zame, skušam čimveč naredit (npr. zdej peglam, kuham, perem), da bom pol lahko samo z otroci. Al sem munjena user posted image

dskubin-a razmisljate mogoce se o kaksnem

Sej ne vem, kaj čem rečt. JA, ker si ga želiva in NE, ker (oziroma dokler) mamo tako. user posted image Pol bo pa znalo bit že prepozno user posted image

tejčica - malo glasu po dolgem času. Pridna si! Pa enga ljupčka Vidu. Taji pa prišepni, da jo palčki od DM gledajo tudi v šoli. Ampak veš kaj, mojo mamo so tudi v nižjih razredih všolo klicali, pa kazenske naloge sem mela - iz enostavnega razloga, ker mi je bilo v šoli dolgčas. Pa drugače nisem bila problematičen otrok, nasprotno, vedno najbolj pridna v razredu po ocenah, samo vedenje je šepalo user posted image . In danes vem, da je bilo to samo zato, ker sem imela slabe učitelje, ki me niso znali zaposlit.

thaiss -
jaz sem tudi v službi in nimam kaj delat

Meni pejd pomagat, jaz se utapljam user posted image
pa bravo sraka user posted image , samo ne vem, kdo bo naši Diti prst odnesu user posted image In user posted image Matičko za osamosvajanje. Draž mora bit tudi sam - prav reče, bejž ven, me motiš (če naprimer dajem perilo v stroj, moram ven) user posted image

Tudi Diti tuli v trgovinah lulala kakala, lulala, kakala, lulala kakala, tko da nam je prav nerodno. Večkrat se spomni, da bi kakala - in jo daš na školjko in lula, ampak ni to redno. Za kakat ji pa ne gre več, v kahlo je, v školjko pa noče. Ampak skoraj vedno pove, da je kakala in to takoj, ko to že nardi v plenico user posted image

aja, jaz tud ne bi daril ..

Jaz tudi ne. Že tako se zadnje čase ukvarjam z iskanjem ideje, kako bi združli prinašalce v čimmanj oseb (pa en v službi, pa en pr nonotih, pa en pr tetah,... user posted image )

Ideje o srečanju - vse user posted image . Razen Kati - Piran - kam pa bi šli z našimi divjaki v Piranu (op.p. mi že dooooooooolgo ne vozičkamo več, pa riti tud nimamo) user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.11.2008 15:35:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Piran - kam pa bi šli z našimi divjaki v Piranu (op.p. mi že dooooooooolgo ne vozičkamo več, pa riti tud nimamo) user posted image

na Tartiniju jih spustimouser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.11.2008 15:53:46   
tinaaja
Tartini je kuul :) user posted image sam naso bo treba v smetarko oblect al pa najslabse cune gor dat, ker je tok fino -->

user posted image

Dskubin --> jaz bom za tasco in svakinji rekla, da naj skupaj kupijo ENO mal vecje darilo. Verjetno kuhinjo. Tasci verjetno ne bo cist po godu, ampak who cares...
Maticko user posted image sm prej pozabila user posted image

Jaz tud razmisljam o nastavku za wc.. na kahlici lula, kako pa isto v stilu, da se nekam skrije ali nasloni in pol vidis samo tiste okice ven user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
17.11.2008 16:26:41   
dskubin
na Tartiniju jih spustimo

Tartini je kuul :)

OK, OK, bom megafon nabavla, da bom lahko čakulala z druge strani user posted image

Diti je začela ponavljat vse, kar sliši na TV (če jo seveda zanima) in potem nam hiti razlagat, kaj so rekli, nardili, kaj je vidla, ala:
miki pise jak popavi jak -> Viki piše se vijak, vse popravi je korenjak
popavi jeku popaavi -> popravi je reku
kuza biu -> kuža je biu
jibica bla -> ribica je bla,... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.11.2008 16:56:59   
K_a_t_i
Razen Kati - Piran - kam pa bi šli z našimi divjaki v Piranu (op.p. mi že dooooooooolgo ne vozičkamo več, pa riti tud nimamo) user posted image

user posted image  ne boš verjela - ko sem stisnila Piran, sem razmišljala o tem - kje hudiča bom pa parkirala user posted image  - o tem, da tam ni nobenga placa za tamavčke sploh nisem mela časa tuhtat user posted image . To je blo sam tko - naštevanje... Lohka tud Koper, Strunjan,... kwa še mate tam?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
17.11.2008 19:06:35   
thaiss
miki pise jak popavi jak -> Viki piše se vijak, vse popravi je korenjak
popavi jeku popaavi -> popravi je reku
kuza biu -> kuža je biu
jibica bla -> ribica je bla,... user posted image

Matia bo to znal govorit tam enkrat pred vstopom v šolouser posted image user posted image user posted image

Lohka tud Koper, Strunjan,... kwa še mate tam?

truške, kubed,bonini,šantoma.....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
17.11.2008 19:20:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

To zveni kot dobra hrana - može user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
17.11.2008 19:30:30   
dskubin
Matia bo to znal govorit tam enkrat pred vstopom v šolo

Al pa jutri zjutraj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

To zveni kot dobra hrana - može user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.11.2008 21:24:49   
Žabika
Ojla čvekice!

Dobro ste se razpisale. Ena ideja za srečanje je kmečki turizem Hudičevec. Ravno malo prej mi je pod roke prišel en prospekt, na katerem sem videla, da gre za kmečki turizem, da imajo veliko domačih živali in pa na sliki je bilo veliko, veliko otroško igrišče. Mojedva sta bila včeraj tam in bila kar navdušena. Sploh ker je bil sonček in cca 15 stopinj.

Pripopam link, je pa to blizu Razdrtega:

http://www.hudicevec.com/SLO/predstavitev_domacije.php

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.11.2008 21:32:40   
A-N-J-A
A da bi šli mal na morčija pogledatuser posted image , ja tud lahko.
tinaaja-najinedva bi šla lahko po svoje, saj se bosta že kaj pogovorila, če ne druzga o darilnihuser posted image user posted image user posted image
matia-bravo za srakouser posted image user posted image user posted image

diti-a tok si že v vijakih, se vidi da maš starejšga bratcauser posted image

tejčica-saj bo bolš, do poroke se bosta že uštimala, al kako pravjouser posted image

kati- ti sporočim kdaj grem v e leclercuser posted image

erna Bor je pol skos klical gigatauser posted image , tko da upam da se kmal vidmouser posted image .

Zdaj pa spatuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.11.2008 22:07:37   
thaiss
čer,

sam na hitro, Matia je zaspal brez dudeuser posted image  user posted image  Je sicer malo dlje trajalo, skoraj pol urce ampak niti enkrat ni vprašal zanjo.No, enkrat je reku duda neuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.11.2008 22:15:43   
A-N-J-A

čer,

sam na hitro, Matia je zaspal brez dudeuser posted image  user posted image  Je sicer malo dlje trajalo, skoraj pol urce ampak niti enkrat ni vprašal zanjo.No, enkrat je reku duda neuser posted image

Bravo Matiauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
18.11.2008 4:46:06   
dskubin
Sam da voščim vsem dobro jutro in en prekrasen dan. Šibnem v službo, k je nekaj kao nujnega user posted image in potem na krvodajalsko.

Matia user posted image user posted image user posted image
A vidiš zdej, kako dobro, da ne govori. Pri nas je trajalo včeraj do 1:30 user posted image , ker se je Diti ful prehladila in se ni mogla skašljat. Pol mi je dop.... in sem šla zavret vodo in kamilce in sol not in sem nesla ji v sobo. Cel čas pa: kje duda (ki je btrw ne rabi), kje Majko (Marko - njen lego možiček), daš joko (daš roko) in tko pol jovo na novo...

diti-a tok si že v vijakih, se vidi da maš starejšga bratca

Ja, Barbike še ne obstajajo user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
18.11.2008 6:52:25   
tinaaja
Pripopam link, je pa to blizu Razdrtega:

http://www.hudicevec.com/SLO/predstavitev_domacije.php

Tole mi je super, morda za kaksen spomladanski piknik?

Špar otroska kuhinja v akciji - a jo ima katera v elektronski obliki - slikico al karkoli? ker v takem stanju se mi ne hodi do tja gledat user posted image

MAtia user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pomagate otroku skasljat se? Jaz sem danes spala skoraj pokoncno. user posted image Ta malo mal tapkam po prsnem kosu, da se lazje odlusci sluz, pa probam veliko hidrirat, pa tople zadeve na prsa,..

Nic grem na jutranjo dozo karamelnega mleka user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
18.11.2008 8:45:28   
erna14
tinaaja-lohk gres k anji na kavo pa jo bos vidla,men je lustna sam je pa ful nizka,ker tam  v katalogu zgleda dost kompaktna, ampak moj ziga je vcer na stedilniku tiste kuhinje sedel,tko da mislim da je res prenizka
anja-a nisi pol vsa utrujena dol padlauser posted image ,moj k smo prsli domov ,je se veselo mojmu razlagov da ma bol hisouser posted image
dskubin-ti si tok aktivna da bos enkrat samo sebe prehitelauser posted image user posted image pridna si,pridnauser posted image

men je sam vazn da kjerkoli se ze dobimo,da je tko da ni prebliz kaka cesta,drugo mi je pa cist kul ker drugac bom lahko sam za tamalmu letala in to bo vse

aja tinaaja baje je tud fajn za skasljat se,ce ma otok rito visje od glave in pol ga zgackas tko v igri da se full smeje in baje je to super za cistit pljucka,drugac pa tlele v dravle-centru v lekarni majo en super sirup iz tropotca....in nam pomaga pol ene pol ure ali uro kar fajn kaslja in pol je cool

< Sporočilo je popravil erna14 -- 18.11.2008 8:47:43 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
18.11.2008 9:47:42   
tinaaja
Erna hvala.. A je kaksna od teh tu http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/otroske-kuhinje-in-dodatki

Sem nasla tole SMOBY KUHINJA STUDIO TEFAL ELEKTRONSKA v Leclercu.. Placas 53€€, dobis 25% na kartico. Mislim, da bo tole brinino NL darilo od atsce in svakinj. Moram samo ugotovit, katera je v sparu pa za kok € :)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......