tinaaja
|
Se en pozdravcek od nas... Ma mi2 sva ze cist fertik.. Od konca sept je skoz en bolan, prehlajen,... Jaz sem zdaj ze tretjic v 5 tednih prehlajena, kasljam tko, da je groza. Brina tud kaslja. Skrtaka, od torka, ko je imel vrocino, je pri nas izredno stanje. Jaz sploh ne vem vec, kaj ji je. SKOZZZZ mama, mama, mama ... Skoz jokcat za vsak drek, kr neki. Dejte mi mal povedat, a je to faza al kwa se dogaja?????? Ker kao ko me ni, ni take panike.. Ker je, spi, vse OK, brez vrocine,... ampak razpolozena je pa v pm.. A je lahko to zagon zobkov? Sicer se ne cutijo petke (ostale ima), ampak nimam vec pojma, kwa se dogaja. Ima pa rokice kar dost v ustih, pa vsake tok se slini... Prej sem ji dala calpol pa ko se je zbudila, sva cela usta namazali z gengibaby in zdaj je priblizno stara Brina.. Anyway, utrujena sem noro Bolezni, zgodnje ustajanje in pol me skoz skrbi, od kje izvira ta njena volja, skoz cakam, a bo kaj ven usekalo, al se je pac mal razvadila v dveh dneh z mano doma... Besedni zaklad ... face so tile nasi otrocki.. brina je ooornkkk zadaj za Zivami in Tajami Ampak bo ze. Je pa ta glavna v pospravljanu, vse pospravi,da za prat, v smeti - po meni tega ze nima Prej je z robckom po tleh brisala Pa psa brise, pa ni da ni. Upam,da je ne mine, ko bo treba res kdaj pomagat Evo grem se cajckat ... Pikepoke za vse bolnackane in vse, ki jih rabite