draja
|
ojla, na hitro še od mene, preden se spustim v petkova poročila Mi smo ok, Živa je bila prvič pri zobozdravniku in ima lepe zobke. Nad zobozdravnico je bila navdušena tko da upam, da bo tako tudi na naslednjih pregledih. V vrtcu noro uživa in zelo rada hodi, edino zjutraj se noče in noče zbudit, pa pol me sprašuje, če je lahko še 1 minuto doma . V govoru je res napredna, uporablja že dvojino in množino, sklanja besede (včasih seveda napačno ), včeraj pa nam je zrecitirala celo pesmico: Muca maca, bolna taca, kje si bila, kaj storila, lonček mleka si polila. In pol obvezno doda: Ti, ti, ti muca . Seveda ne izgovarja vseh besed pravilno, ampak se jo da razumeti. Je pa postala precej zbirčna pri hrani, kar prej ni bila. No, sadja nikoli ni marala, ampak zdaj pa tudi pri kosilu zbira kaj bo jedla in kaj ne. Tako da je zdaj njen najljubši stavek: "Živa noče est kila!" (Živa noče jest kosila!). Ajoooooj, me kar glava boli, preden se spogajam z njo, da poje tudi kaj "zelenega" . Bravo Žiga za "Giga" ! In bravo Žiga in Ela, da sta bila pohvaljena v vrtcu. Tinaaja no fajn, da si prestavila cepljenje (za nedoločen čas). Saj drugače pa res enkrat spomladi - bo itak bolj ugoden čas za to, ko ne bo toliko viroz . Se ne mudi! Anja super, da uživaš v službi! Nič, toliko zaenkrat od mene.
|