Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:05:51
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro, noč smo prespali brez dude tinaaja jaz dajem Matii za kašelj smrekove vršičke in mu pomaga.Tefalova kuhinja v Sparu http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/svetigrac.htm
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:20:50
|
|
|
|
tinaaja
|
Thx. ocitno sem slepa, ker sem ze iskala na sparovi strani, ampak sem samo letake pogledala. Mislim, da bom kar uno ovalno izbrala. Sploh ce je ta sparova tok nizka
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:25:15
|
|
|
|
tinaaja
|
Leclerc ima ful akcije na igrace.. no kao placas polno ceno, ampak dobis dobropis... Lego tele, ki so na quelle 20€ so po 15,90 od tega imas 10% leclerc bona + 15% navrednost bona gre na kartico..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:45:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Leclerc ima ful akcije na igrace.. no kao placas polno ceno, ampak dobis dobropis... Lego tele, ki so na quelle 20€ so po 15,90 od tega imas 10% leclerc bona + 15% navrednost bona gre na kartico.. in če nimaš kartice?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:51:47
|
|
|
|
Sibil_
|
Naročiš komu, ki jo ima?Kakšen pa je postopek za jo dobit?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:54:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Naročiš komu, ki jo ima?Kakšen pa je postopek za jo dobit? allora bi me koštale???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:55:52
|
|
|
|
erna14
|
gres na info.iin jo takoj dobis thaiss-bravo za matio ,sraka sla v penzijo .ce nimas kartice placas polno ceno
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 10:59:18
|
|
|
|
thaiss
|
sej jaz bi komu naročila zato me zanima kolko bi me stale
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 11:15:59
|
|
|
|
tinaaja
|
Placas v vsakem primeru polno ceno. Ce nimas kartice, dobis na racunu dobropis **** % - odvisno od izdelka (ala spar). Ce imas kartico, dobis ****% dobropisa + ****% od dobropisa dodatno. Tko da koristis lahko dobropis ob naslednjem nakupu. Splaca se predvsem tistim, ki tam veckrat kupujejo. Kartico pa kot je napisala erna dobis na informacijah, takoj in brez problema..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 12:01:35
|
|
|
|
thaiss
|
ampak za teh 16€ se mi splača jih uzet, ane??
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 14:53:12
|
|
|
|
erna14
|
ja thaiss se ti splaca v en ornk soping pridt v lj,ala kati varianta in se veliiiiikoooo daril lahko nakupis z izgovorom da se splaca
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 16:23:18
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 ja thaiss se ti splaca v en ornk soping pridt v lj,ala kati varianta in se veliiiiikoooo daril lahko nakupis z izgovorom da se splaca se strinjam ogromno igrač je v akciji
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 16:49:48
|
|
|
|
dskubin
|
A imajo tako akcijo tudi za tamale Lego?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 17:09:10
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: erna14 ja thaiss se ti splaca v en ornk soping pridt v lj,ala kati varianta in se veliiiiikoooo daril lahko nakupis z izgovorom da se splaca se strinjam ogromno igrač je v akciji pa vse je nujno met k ful prisparas no, ce smo mal resni - ce si imel nekaj namen kupit in tukaj dobis dobropis v visini 25%, pol se res splaca katalog ima 40mb mimgrede
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 18.11.2008 20:55:47
|
|
|
|
cv105
|
čer po doooooooooooolgem času berem še kar redno ... pišem pa ... bravo Matia pri nas vse po starem ... duda rules ... Maks je fant in pol ... govori kot velik, obožuje glasbo, rad hodi v vrtec, najraje pa spi v mamini postelji ... ... mami navdušenja s sinom NE deli ... včeraj sva bila z možem v vrtcu na predavanju "Ali moj otrok potrebuje igrače in kakšne" ... zato vaše pisanje o novoletnih nakupih kar preskočim ... ... bodite pridni in zdravi in fajn ... do naslednjič
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 14:18:51
|
|
|
|
amy26
|
a katera ve, če imajo v Intersparu Jarše na zalogi še kakšno kuhinjo tefal, na Viču nimajo baje dobijo, vsaj upam, danes sem bila tam da jo kupim in žal sem šla praznih rok bo pa za oba otroka za Elo in Aleksa, Aleks ima v nedeljo RD zato moram čimprej kupiti.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 17:33:25
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Erna, za v enosobno stanovanje je bomba! Sam je fino tkole mal ideje zbirat - človk včasih sploh ne ve kaj vse majo . Drugač pa - avtomobile na elektriko majo večinoma radi otroci, ampak men se zdijo "prepasivni". Naš bo kr lepo trajbal (ko bo čas za to ).
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 18:00:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Ela in Bor sta pa dobila bratrančka Lovrota !Je pravi dec 4200, pa nekaj in 55 velik .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 18:19:09
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Ela in Bor sta pa dobila bratrančka Lovrota !Je pravi dec 4200, pa nekaj in 55 velik . halooo, to je bila pa brzina kapo dol pa se tak dec! cestitke!!!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 18:19:49
|
|
|
|
tinaaja
|
včeraj sva bila z možem v vrtcu na predavanju "Ali moj otrok potrebuje igrače in kakšne" . jaz bi se malo poducila.. kaksen povzetek prosim
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 18:23:53
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Ela in Bor sta pa dobila bratrančka Lovrota !Je pravi dec 4200, pa nekaj in 55 velik . halooo, to je bila pa brzina kapo dol pa se tak dec! cestitke!!! A se ti zdi hitr, jaz sem hotla že ob dveh klicat, če bo kaj
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 18:33:02
|
|
|
|
tinaaja
|
Pa so ji sprozili z vaginaleto al je sla direkt v porodno?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.11.2008 18:43:45
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Pa so ji sprozili z vaginaleto al je sla direkt v porodno? Po mojem direkt v porodno, ker jo je na pregledu pogledal če je kaj odprta. Vem sam da je rodila, še teže ne vem čist točne. Njen je reku da je luškan, ma črne lase, pa full jih ma, pa baje je blo kr hudo, ker prvo je rodila mim grede. Kaj pa tvoja kolegica?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......