pocka
|
Dober večer čveke, se še jaz malo javljam... Taja že spi, moj je na eni fešti, jaz pa tle malo RR berem in seveda pridno jem zraven, kilce pa grejo veselo gor. Sistematskega mi še nismo imeli, ker je skozi malo šmrkava pa kašlja in pol nas vedno naroči za kak teden kasneje. Upam,da nam bo še letos uspelo priti do tja. Mi lahko katera svetuje kaj bi naredila na mojem mestu...Taji sem že pri kakih 4 mesecih zatipala na vratu majhno bulico, ki kar ne izgine. Smo bili tudi pri zdravnici zaradi tega, ker mi ni dalo miru, pa je rekla,da ni to nič. Včeraj sem spet malo potipala in se mi zdi,da je bulica večja, okoli sem zatipala še par drobnih bulic in na glavi še eno. Zdaj sem pa že pošteno v skrbeh, kaj je to. Mogoče so samo lojnice, ker jih imam jaz tudi, ampak, kaj pa če niso...a naj težim pri dr.,da se bolj poglobi v zadevo ali kaj naj??? spanje - Taja zdaj nekaj mesecev spi v svoji sobici (midva sva posledično pristala na kavču), spat gre okoli 19.30, zapojemo ji pesmico in jo damo v posteljo. Nekaj časa se sše pogovarja, poje...potem pa zaspi. Spi pa nekje do 7.15, se že sama zbudi, ko je ura za v vrtec. govor - pri nas je tudi nekako tako kot pri draji, govori kot navita, pa poje pesmice, zaenkrat zna ene 4, pa eno iz vrtca deklamira, je pa to bolj tko, da spušča besede pa zloge, ampak nasmeješ se pa zraven dežne hlače - tistih tankih nisem nikjer videla, te podložene tinaaja pa so imeli v H&M, če sem prav razumela katere misliš. So kao v kompletu z bundico. tinaaja - Taji se tudi nabira sluz v grlu ali ne vem točno kje, ampak se prav sliši kako se ji tista kepa vozi gor pa dol. Jaz ji parkrat rečem,da zakašlja, pa ponavadi pomaga,da požre dol. Vidim,da imava podobne težave,ko greva v trgovino, lahko je reči, ne nosite težkih stvari, ampak pol pa nimaš glih izbire. Taja mi itak začne bežat, ko stojim na blagajni, pa vse čokoladice na policah mora pretipat,ne vem kaj bi delala ali njo lovila ali v vrečko zlagala...grozno...pridem ven kot,da bi maraton tekla... sezam - ker preberi masajko, se splača, meni je bila tale knjiga zeeelooo všeč pikca - za avto, ampak važno,da je z vami vse v redu nosečke - pa res nas je že veliko, jaz sem tudi pozabila na enih par, tale anonimna o kateri govorite, pa mislim,da vemo katera je, ker je jjasna tako diskretno nakazala... no, pa sem se spet razpisala...zdaj mi je pa papice zmanjkalo, pa bi še kaj pasalo pojest...o jej,me bo kmalu več v širino kot v višino
< Sporočilo je popravil pocka -- 17.10.2008 21:10:36 >