|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
14.10.2008 15:54:54   
tinaaja
ja odpre.. tko da se ji na svetlobi blesci in na blizu ne vidi. itak sem se zmenila za pregled sele po cepljenju.. sam okol dohaterjev se letamo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
14.10.2008 19:30:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Anja - ccccc ti pa packa, pa kaj pol če maš ti indukcijsko, mi mamo pa še kar plin .

anja pa pr vas ste take face user posted image user posted image user posted image bravo za anjo user posted image user posted image user posted image in njeno indukcijo.. user posted image user posted image user posted image

Kwa ste foušuser posted image .Ja če smo se glih selil, sem pol pač indukcijo vzelauser posted image .

user posted image user posted image user posted image Ja urla mi se tud 2x plin, 2x el. plošča še zezamo in tam pečemo in žgemo (predvsem svoje prste). user posted image

Opeklina je trenutno bolje - boli ne več (razen an dotik). Imam pa čist trdo kožo na blazinici in tak občutek k da bi mi dal tja zobar eno konjsko inekcijo. Bo bolje... user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
14.10.2008 20:59:57   
thaiss
dober večer z našega koncauser posted image
Matia je pred pol urce zaspal, je bil tako koma, da je komaj dočakal večerni ritual. Dopoldan so šli z vrtcem na `pohod` v center Izole in je bil kar vidno utrujen.

draja me veseli da sta mama in babica doma, čimhitrejše okrevanje jima želim!!!
Živa pa je že klepetulja, mi smo pa še daleč od stavkovuser posted image   resda vsak dan kako novo pogrunta, včeraj je obogatl besedni zaklad z NOČ in TUČ (lučuser posted image ), pa skos neki ponavlja in čeblja ma nič kej nedomačim razumljivega. Če se je pa po fotru vrgu bo pa do treh let tihouser posted image
skačica super da ste sneli mavčekuser posted image

jjasna upam da ne peče več!!!

okulist - ne vidi kaksnih posebnosti, tko da smo fasali kuro z atropin kaplicami user posted image user posted image user posted image 4 dni in pol merjenje diotrije za vsak slucaj. no pol bom vsaj ziher, ampak tele atropin so pa tud en sranje - otrok na bliz ne vidi oz ful slabse user posted image

Matia je dobival kapljice lani decembra, jaz nisem opazla da bi ga kej motlo oz. da bi slabše videl tiste dniuser posted image  

Brina bravo za nezizanje zdej pa še preseneti z prespano nočjo...sej ena bo čist dovoljuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
14.10.2008 21:47:10   
K_a_t_i
Evo, prjavla mulca na Lumpijev tek. Hana Re, Bor, še kdo?! čuvajte se! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
14.10.2008 22:06:49   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Evo, prjavla mulca na Lumpijev tek. Hana Re, Bor, še kdo?! čuvajte se! user posted image

Naš Bor že trenira, je že skor hitrejši od Eleuser posted image .

Jaz sem šle pa danes po dolgem času spet tečt(hvala Maruša, da si me mal spomnilauser posted image ) in sem čist zj**ana.Bi šla full spat, pa moram B ob 11-ih AB datuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
14.10.2008 22:51:59   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Bravo, bravo! Gre po očitovih stopinjah! U, kwa bomo laufal! Komaj čakam! Pa še BTW; a se je oči odloču na koliko gre?

Anja: ampak paše, a ne?

Za več komentarjev pa nimam volje. Me zadnje čase najbolj tekaške teme zanimajo, tako da sem malo na drug forum prešaltala. Pa ne bit jezne; RR je še vedno zakon.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
14.10.2008 23:37:04   
skačica
čer!

Sedim pred računalnikom, jem bananine rezineuser posted image (klinc pa še kile), mož drema na sedežni, Iza pa spi v sobi. Miiiiir.

tinaaja- ja, tale atropin je pa zoprn. Ne da bi imela glih izkušnje, ampak sem slišala ja, da otročki slabše vidijo. Samo, da ni nič narobe z Brininimi okicami, tole boste že potrpeli.
Pa tud jaz ti želim prespano noč. Ti garantiram, da se bo kmalu unesla.

draja- a ne da? Jaz bi bla takoj s tabo nosečkauser posted image , bi spet skupaj čakale tko kot v prvo, k sva ble obe bolj na konc mesca. No, sej moja M se poslavlja tko da gremo v akcijo.user posted image

govor- naša je zdaj enkrat zjutraj vstala,  jaz sem še malo poležavala in mala reče: mama, vstan!user posted image Madonca, ima že komando. Mah, res take spušča ven, da se lahko samo smejiš.
Pa še vedno je čist nora na pesmice, valda jih moram jaz petuser posted image , ona pa zraven, že kar nekaj pesmic zna, bolj po svoje, ampak ok.
Začnem pet eno pesem in ona men, da ne. In rečem: Ja, katero pa? In ona men: Dugo (drugo)user posted image  in potem se kar naprej zmišljuje in me med petjem prekinja in zraven vpije drugo.user posted image

anja- mi tud nismo take faceuser posted image , nimamo indukcijske, sam steklokeramiko. Jo bomo kar s sabo v stanovanje nesli. Ti si tudi živela pri starših in ste se zdaj selili v blok? Midva bova kar nekaj pohištva s  sabo peljala, le spalnica in kopalnica bo tukaj ostala, ker bomo kak vikend tu prespali. Je BV novo kupovat, ker je to staro šele 3 leta pa še v stanovanju ne mislim bit 10 let, vsaj v tem ne. Za hiško bi pa potem kupili novo. Ah, spet sanjam.
Mi je prav bedno, ker si vedno popredalčkam in načrtujem življenje za nekaj let vnaprej in pol pridejo nesreče in smrti itd. in se ti vse sesuje. In sem zdej po bratovi smrti rekla, da tega ne delam več, ampak jaz brez planov ne morem živet. Sem čudna, kaj?

No, katera je zdaj anonimna? Mah, jaz na eno ciljam pa me prav zanima, če je taprava. Bomo vidli.

Grem brat ! Mi gre prav počasi tale Masajka, ker jo začnem brat full pozno potem pa po 15-ih minutah zaspim, čeprav je zanimiva bukva.
Lahko noč.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
15.10.2008 8:38:06   
Gio
pozdravljene po dolgem času!

Tinaaja čestitke za malega drobižka pod srčkom!

Spet se oglašam s problemom. Ela je v soboto ponoči in danes ponoči malo bruhala. Nič drugega, nobene vročine nič. Sama sumim mleko. Pred spanjem da popije ene 3dl. Tako da mogoče je preveč, mogoče gre za kakšno kombinacijo s hrano. Pije pa navadno melko, ne alpsko in sicer 1,5. In še nekaj, ta teden ima precej svetlo blato...ve katera kaj bi to pomenilo?  Hvala, hvala za pomoč!

Drugače pa smo zelo zadovoljni z vrtcem, pojemo, govorimo kot dež,ukazujemo itd. Imamo 12 zobkov, 11,5kg veliki pa smo ok 90cm.

Lep pozdrav res vsem na forumu!!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
15.10.2008 10:00:49   
A-N-J-A

Marčki pri 18-19 mesecih

01.03. bibi : Aljaž 92 cm, 16.500g, noga: 24-25
14.03. A-N-J-A : Bor 88 cm, 14.500g, noga: 23-24

12.3. tejčica: Vid 90 cm, 13.800g, noga 24-25
27.02. K_a_t_i: Žiga 85 cm, 12.500g, noga: 23
03.04. soncek 78: Nika 89 cm, 12.200 g, noga 23-24
09.02. urla: Katja 87cm, 12.000g, noga 23
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23

17.03. Gio: Ela 90 cm, 11.500g
23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21
21.03. jjasna : Jure 84 cm, 11.500g, noga:22-23
05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

15.03. Žabika: Hana Re 81cm, 11.400g, noga 21
14.03. dskubin: Diti 83 cm, 11200 g, noga: 23
21.03. tinaaja: Brina 84cm, 11.000g,noga:22
08.03. Lejci: Ines 83 cm, 11.000g, noga:22
02.03.TeDyBear: Jurij 83cm, 9.900g, noga 21-22 
18.03. cv108: Maks 79,5 cm, 9.700 g, noga: 20-21

31.03. draja: Živa 79,5 cm, 9.750 g, noga: 20-21
31.03. Pikca: Jernej 78 cm, 9.000 g, noga:22

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
15.10.2008 12:04:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Pa še BTW; a se je oči odloču na koliko gre?

A je bla dilema? user posted image  Pomojem gre na 10ko (al kok je tam okol - 12? user posted image ). Se pa še ni prjavu - pomojem čaka vremensko napoved user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.10.2008 12:05:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
15.10.2008 12:59:47   
K_a_t_i
U, sem žestoko zajuser posted image  s tem maratonom... 21 je bla opcija, a ne Žabika? No, pomojem bo to, če bo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
15.10.2008 13:26:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

No, katera je zdaj anonimna? Mah, jaz na eno ciljam pa me prav zanima, če je taprava. Bomo vidli.

user posted image user posted image user posted image Te firbec matra, kaj! user posted image Me pa prav zanima, če ciljaš na pravo...

Aja, še to sem hotla dopisat - so med aprilskimi 09 nosečkami kar tri marčevke 07, Tinaaja, pa še dve - ena je bila zelo aktivna, druga pa ne. No, katera je una druga, ki ni bila tako aktivna še nisem razvozlala, za drugo sem pa 100%. user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 15.10.2008 13:38:30 >

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
15.10.2008 13:53:51   
A-N-J-A
Anja: ampak paše, a ne?

Ja žabi paše, paše, samo me pa danes tako noge bolijouser posted image .Mal sem pretiravala za prvič po dolgem časuuser posted image .

skačica-saj mi smo tud vzeli pohištvo sabo, samo kuh.ploščo pa nisem vzela zato, ker sem imela 4 pline na steklokeramiki in se full težko puca.Pol so me pa v trgovini prepričal da je indukcija neki hudga in moram rečt da je res.Vada mi zavre 1,2,3user posted image

jjasna- a si jo vidla da si 100%user posted image ?????

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
15.10.2008 14:03:05   
Anonimen

Ne, ampak ne more biti druga kakor ona. Nisi zgrešit. Se vse preveč ujema... user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
15.10.2008 14:05:13   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Ne, ampak ne more biti druga kakor ona. Nisi zgrešit. Se vse preveč ujema... user posted image

Aja, jaz sem pa že mislila da si jo srečalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
15.10.2008 14:20:21   
Anonimen
Aja, jaz sem pa že mislila da si jo srečalauser posted image .

Ne, ne še. user posted image Ampak 1.november se bliža, če ne prej jo bom videla takrat. user posted image

Sem pa sedaj pospravljala cunje in je Jure dobil en moj modrc in si ga drži tam kjer ima zizike. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
15.10.2008 19:57:31   
Žabika

Ne, ne še. user posted image Ampak 1.november se bliža, če ne prej jo bom videla takrat. user posted image

Ups, ups, tole pa veliko pove!user posted image

Mi smo pa veseli; minili so trije meseci od postavitve diagnoze Lupusu (tiste, ki se ne spomnite - takrat so mu podarili še 3 mesece življenja), Lupus pa je še popolnoma nespremenjen. Bula se mu sicer še kar veča, ampak če ne veš da jo ima, je ne vidiš. Drugače pa res vse čist ok. Eno kontrolo bomo v kratkem naredili, da vidimo kaj kažejo izvidi krvi, RTG, UZ.

Gio: nimam ideje. Baje nekaj virusov kroži naokoli, lahko je kaj takega. Drugače pa se mi zdi 3dcl mleka kar veliko in ko ga je Hana veliko pila tudi ponoči, je tudi bolj mehko kakala. Zakaj ji pa daješ posneto mleko, a naj ne bi otroci uživali polnomastene mlečne izdelke?

Kati: a kej trenira? Pa povej mu, da se maraton teče v vsakem vremenu in naj se hitro prijavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
15.10.2008 20:40:49   
Anonimen
Žabika - Ja, ja... strašila bom po vseh britofih od Žal naprej. user posted image user posted image user posted image Te bom prišla preverit tudi tebe. user posted image Men se zdi, da bi tud Hana rada kakšno sestrico ali pa bratca. user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.10.2008 20:43:13   
A-N-J-A
Mi smo pa veseli; minili so trije meseci od postavitve diagnoze Lupusu (tiste, ki se ne spomnite - takrat so mu podarili še 3 mesece življenja), Lupus pa je še popolnoma nespremenjen. Bula se mu sicer še kar veča, ampak če ne veš da jo ima, je ne vidiš. Drugače pa res vse čist ok. Eno kontrolo bomo v kratkem naredili, da vidimo kaj kažejo izvidi krvi, RTG, UZ.

Joj žabika, veš kolkrat se spomnim na Lupusa, pa blond kot sem vedno pozabim vprašatuser posted image .No v glavnem sem full vesela, da  je tako kot jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.10.2008 21:03:29   
Anonimen
Žabika - Kje pa ima Lupus bulo - sem čist pozabila. Naši kužiki (nemška ovčarka) je živela kar precej časa s to bulo, pa emšo jo je mal dajal (13 let, malce gluha, malce slepa)... je pa imela bulo med zadnjimi nogami in na koncu je bila velika malo več kot nojevo jajce in ji je oteževala hojo. Je pa z njo živela sigurno leto dni, ko pa je bilo prehudo zanjo so ji pa pomagali na drugi svet.

NUJNO! Še eno vpr. - Če se ti naredi mehur po opeklini - a je boljš pustit pri miru al počit, da ge tekočina ven? Me full moti, ker je na blazinici, sma po drugi strani, pa je fajn, ker bi drugače težko pazila pri npr. pomivanju posode, da ne pride kakšna pi***rija zraven.user posted image user posted image user posted image

Slinčki - Dajte mi neki povedat še glede slinčkov - A se vaši otroci še tolk hudo slinijo k polžki? Juretu kar kaplja, ma vedno (ni na obzorju kakšnih zobkov, drugače bi jih imeli že vsaj 200)! Non-stop smo v slinčkih, pa jih porabimo sto na dan. Sploh ko se igra pozabi požirat slino in kr teče od njega. Pa tudi sicer kr teče in kaplja od brade. user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.10.2008 21:06:00   
tinaaja

the best.. ej isto je z ajo.. minevata 2 leti!!! od njenega sepanja pa diagnoze popolna displazija kolkov, ko so nas hotli poslat rezat femur pa tko.. no par terapij z rimadilom je bilo pa sprehode ornk omejit, ampak zivala je se z nami, hodi z veseljem na sprehode, ne kakze kaksnega problema (dobro starost se pozna, pa to da ima unicene kolke, ampak je pa se cist zivahna). Tko da go lupus user posted image

Gio, morda ji samo kaj ne pase, ce je samo to. al pa je cudno lezala. upam, da se ne ponovi vec.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.10.2008 21:08:51   
tinaaja
A se vaši otroci še tolk hudo slinijo k polžki?

brini dve trojki ven lezeta in se po dolgem casu ornk slini. ampak ne tok, da bi imeli slincke.

mehur - mene ponavadi tok zživcira, da ga pocim. ce pa prav evm, pa je boljs da se pusti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.10.2008 21:09:42   
Anonimen
Napišem nujno (sicer res ne z rdečimi), pa me tinaaja kar ignorira... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.10.2008 21:13:01   
tinaaja

Napišem nujno (sicer res ne z rdečimi), pa me tinaaja kar ignorira... user posted image

i em not sajkik da bi v naprej vidla kaj ti pises user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.10.2008 21:19:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

i em not sajkik da bi v naprej vidla kaj ti pises user posted image user posted image

Aaaaa, sej si mi odgovorila, ampak sem spregledala. user posted image No, mogoče pa rabim nujno, nujno novo dioptrijo. user posted image Pa hvala za odg. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......