skačica
|
čer! Sedim pred računalnikom, jem bananine rezine (klinc pa še kile), mož drema na sedežni, Iza pa spi v sobi. Miiiiir. tinaaja- ja, tale atropin je pa zoprn. Ne da bi imela glih izkušnje, ampak sem slišala ja, da otročki slabše vidijo. Samo, da ni nič narobe z Brininimi okicami, tole boste že potrpeli. Pa tud jaz ti želim prespano noč. Ti garantiram, da se bo kmalu unesla. draja- a ne da? Jaz bi bla takoj s tabo nosečka , bi spet skupaj čakale tko kot v prvo, k sva ble obe bolj na konc mesca. No, sej moja M se poslavlja tko da gremo v akcijo. govor- naša je zdaj enkrat zjutraj vstala, jaz sem še malo poležavala in mala reče: mama, vstan! Madonca, ima že komando. Mah, res take spušča ven, da se lahko samo smejiš. Pa še vedno je čist nora na pesmice, valda jih moram jaz pet , ona pa zraven, že kar nekaj pesmic zna, bolj po svoje, ampak ok. Začnem pet eno pesem in ona men, da ne. In rečem: Ja, katero pa? In ona men: Dugo (drugo) in potem se kar naprej zmišljuje in me med petjem prekinja in zraven vpije drugo. anja- mi tud nismo take face , nimamo indukcijske, sam steklokeramiko. Jo bomo kar s sabo v stanovanje nesli. Ti si tudi živela pri starših in ste se zdaj selili v blok? Midva bova kar nekaj pohištva s sabo peljala, le spalnica in kopalnica bo tukaj ostala, ker bomo kak vikend tu prespali. Je BV novo kupovat, ker je to staro šele 3 leta pa še v stanovanju ne mislim bit 10 let, vsaj v tem ne. Za hiško bi pa potem kupili novo. Ah, spet sanjam. Mi je prav bedno, ker si vedno popredalčkam in načrtujem življenje za nekaj let vnaprej in pol pridejo nesreče in smrti itd. in se ti vse sesuje. In sem zdej po bratovi smrti rekla, da tega ne delam več, ampak jaz brez planov ne morem živet. Sem čudna, kaj? No, katera je zdaj anonimna? Mah, jaz na eno ciljam pa me prav zanima, če je taprava. Bomo vidli. Grem brat ! Mi gre prav počasi tale Masajka, ker jo začnem brat full pozno potem pa po 15-ih minutah zaspim, čeprav je zanimiva bukva. Lahko noč.
|