skačica
|
anja- čestitke za službo. Upam, da boš uživala. . barči- kok sta lepa tvoja malčka. Res. Pa večkrat se nam javi. Mi imamo zadnje cepljenje v četrtek. Upam, da Iza ostane zdrava do takrat. Do zdej je bila cepljena vedno takrat, ko je imela posvetovalnico, nikoli nismo prestavljali, ker je bila vedno zdrava. Pol pa HB kar nekaj časa mir s cepljenji, ker mi je vedno prav bad, ko jo je treba peljat tja. žabika- ja, tista slikica s tremi malčki je bila narejena pri moji mami. Zdaj je mami dala narest ograjo in je zagradila celo zg. dvorišče tko da imajo igrišče kot v vrtcu. Notri pa tobogan, trampolin,mizico in klopco, poleti bomo pa še malo večji bazenček nabavili. Bodo res uživali. Pa najbolj pomembno je to, da ne morjo zbežat dol na cesto. Čisto mimo hiše imamo cesto in je full nevarno. No, zdaj ne več, ker ima ograja vrata, ki se samo iz zunanje strani odpirajo. Mi je pa všeč, da Iza raste gor še ob dveh fantkih( no, fajn bi blo, da bi bla še kakšna punčka), da ni sama pri mami. Se veliko učijo en od drugega, stari so pa 26, 19 in 14 mesecev. Potem pa pride gor še moja teta, ki živi eno hišo nižje in ima v varstvu vnuka, ki je star 18 mesecev (včasih pa še druge vnuke, k jih je 10) pol pa prideta še 2 sosedova fantka,..skratka skoz je polno otrok pri bajti. Mislim, da Izi nič ne manjka, ker ni v vrtcu. Sploh ne vem kdaj jo bom dala, verjetno pri treh letih. Pri mami veliko gledajo slikanice (Medo Jaka je še vedno zakon), pojejo pesmice (Iza več poje kot govori, sicer še bolj po svoje, ampak veš za katero pesem gre), se igrajo, grejo vsi trije čez dan spat in to BP, vsi jejo sami in tko. Mami ob njih ni nikoli dolgčas, s tem, da smo potem še mi nekaj časa pri njej, ko pridemo po mulce pa še tamala sestra je doma, k je tud še napol otrok , 17 let ima. Pravi, da je to zanjo terapija, da ne razmišlja ves čas o Blažu in da vse skupaj lažje prenaša, ker je bilo vse tole res hudo hudo zanjo . Za nas pa tudi. Ne mine dan, da se ne bi spomnila nanjga in o njem razmišljala. Kaj sem še mislila napisat? Eh, nič, grem počasi v posteljo pa brat. Lahko noč.
|