skačica
|
čer! Danes je bil pa pester dan: dopoldne igranje z Izo potem služba, po službi sem skakala po CP in iskala darilo za sodelavca pol sva šla pa še z možem naročit ploščice ipd. za stanovanje. Mislim, da sem (sva ) dobro izbrala. Sploh za hodnik in kuhinjo so superca:veeelikee, čisto nova kolekcija Gorenja, jih še nisem nikjer videla. Druge so pa tuje. Jutri dobiva predračun, me prav zanima kakšen bo. Sicer pa ne bova ne vem kok keša zmetala not,šparava za hišo, ampak tudi tu se moramo fajn počutit. Izo smo pred spanjem stuširalai, ampak ona je nekje našla čepek za kad in jo zamašila, da je imela vode tok, da je lahko fino špricala vse naokol. Seveda je potem sam padla v posteljo. spanje: Naša prespi celo noč (zadnje noči se vmes kdaj zbudi za nekaj minutk, mal pojokca potem pa nazaj zaspi, mal popije čaja) in sicer zaspi okrog 21-ih, lahko se zavleče do pol desetih, spi pa potem do 8, 8.30. Kokr kdaj. Čez dan spi vsaj 2 uri. Spi pa kar pri nama , ima posteljico zraven najine postelje, ampak bolj za okras. Njena sobica pa je tam za okras, tam se edino zjutraj previjamo in preoblačimo.Tko je... pikca- samo, da sta z možem cela . Je pa tkole res zoprno, kar naenkrat ostaneš brez avtomobila...Škoda pa mislim, da je tudi dobra izbira, sej je vse nemško notri tko, da nimaš kaj falit. Jaz zdej vozim Tourana, je tud lušten, Iza pa HB končno uživa v vožnji, ker sedi dovolj visoko, da ima vse na pregledu. Res je prav zadovoljna, ko se pelje, jaz sem pa tud hepi, ker je prej prav jokala, ko smo jo dajali v sedež. Pa ker se zaenkrat še veliko vozi, je bila prava muka vse skupaj. sezam- ti pa le nadaljuj z branjem, sej je dobra knjiga. Jaz je še vedno nisem prebrala pa sem mislila, da jo bom v treh dneh končala. Sej če ne bi blo računalnika, bi jo ziher. Ampak sej počasi pa bo. Čaki, čaki, kaj nam pa ti prikrivaš???? tinaaja- jah ne vem kaj bi lahko vidla. Mogoče tud že malo trebuščka ali pa sej veš, tisti nosečniški "sijaj" al pa kaj takega. Lahko noč.
|