|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
16.10.2008 0:09:24   
skačica
čer!

Hitro par vrstic preden grem spat. Čist preveč pozno hodim spat potem sem pa čisto podrta.

Sicer pa itak nimam kaj pametnega napisat. Dan je bil tiktak mimo, Iza se je uspavala 1 uro skor (pa je bla že čist koma,ampak sem jo mogla enkrat čohat po nogici, enkrat trepljat po ritki, enkrat božat po hrbtu...), no pol sem se pa okol obrnila in je počasi zaspala.

Ma, je kar zanimivo vidit koliko marčevk je spet nosečk in ponovno mamic. Sej se mi zdi, da je razlika okoli dveh let ali pa več, čisto ok. Sicer imajo pa velike in majhne razlike prednosti in slabosti. Se pač odločiš kakor ti paše. Jaz sem pred Izo celo zatrjevala, da bom imela samo enega otročka, zdaj pa komaj čakam še enega. Če bi blo pa vse idealno, bi imela pa 3. Ampak to so bolj sanje kot resničnost. Bomo vidli kaj bo čas prinesel.

jjasna- ti si pa pravi špijon. Pa kako ti vse to spremljaš in ugotoviš? Jaz sem bila še za tinaajo čisto presenečena, mi na kraj pameti ni padlo, da bi ona že bila nosečka pa sem jo tisti dan, ko je tudi na forumu napisala, srečala v SN. Mislim, res sem slepa al pa tud ne, pač ne opazim stvari, dokler mi v obraz ne skočijo.
Sicer je pa moja dobra kolegica- super sodelavka-tudi nosečka. Sem prav srečna zanjo. Sva tako čakali na tisti plusek...user posted image

Grem v posteljo brat.Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
16.10.2008 8:22:27   
erna14
dajadada-user posted image user posted image user posted image  iskrene cestitke tebi in tvoji druzinici.user posted image user posted image user posted image

jjasna-ti si pa cist v detektivske vode padla,kok si firbecuser posted image user posted image

danes je dan hrane,al neki tazga a ne....a to pomen da se dons lahko jeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
16.10.2008 8:35:35   
A-N-J-A
danes je dan hrane,al neki tazga a ne....a to pomen da se dons lahko je

Ja to pomeni da več kot poješ, več boš shujšaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
16.10.2008 8:54:11   
tinaaja
Kwa dugaja user posted image user posted image user posted image

Evo pravniki so povzrocili kolaps na avtocesti proti kopru user posted image user posted image user posted image Moj pizdulira, ker stoji v koloni user posted image

Mi2 z brino imava zurko za punce naslednja dva dni user posted image Upam, da bosta noci taki kot danes user posted image (pssst spala v kosu do 5 user posted image - a je to prespana noc, kjub temu, da je vstala zame skoraj sredi noci user posted image .. ali lahko recem, da smo doziveli prvo prespano noc ??? To je sedaj vprasanja... pppsssttt nic okol govort, da ne pride do preobrata user posted image )

Ti skacica, kaj pa bi ti vidla v SN na men.. listek an celu - noseca sem user posted image user posted image user posted image trebuh bi bolj tezko, ker ga ni tok, da bi bil opazen.. morda bi me lahko izdal moj nasmesek, ko si rekla, da bos sla malo prebrat in rr in moj komentar no le daj user posted image

nic grem mal delat.. prav ne da se mi zadnje case user posted image kriza.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
16.10.2008 9:18:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jjasna-ti si pa cist v detektivske vode padla,kok si firbecuser posted image user posted image

Za tole Anonimno jo sumi že pol RR-ja, a ne Tinaaja, Anja,...? Sam ona se ni še čist odločila, da pove katera je. No, ji dajmo še časa, upam sam da pove pred porodom. user posted image Tolk, da se res prepričamo 100%, da je ona, da ne bomo koga po pomoti naredile noseče. Nisem pa tolk hud firbec, ampak se ne znate skrivat - ko preberem od katere anonimne vsaj 2 stavka takoj na sum vzamem katero, če je stil pisave isti, ali pa pozabijo kliknit na anonimna - a ne Tinaaja, pa pikapolo34 sem isto tko odkrila? user posted image

Še to sem hotla vprašat - kako gre kaj MoonEve in Luni?

skačica - Un seznam, ki sem ga dala od nosečk, so se vse javile, sam očitno ste npr. na Magor, bibi in podobne kar pozabile, ker se en javljajo pogosto sem gor.

spanje
- A mi lahko poveste kolk vaši otroci spijo (čez noč in čez dan in koliko se zbujajo)? In kje spijo - v svoji sobici?
Ker tole z Juretom je res too much, ker se zbudi ene 100krat na noč in sem čist že fertik. Mož itak ne sliši, pa včasih Jure pikobaca k nama v posteljo čez njegovo glavo, pa ne ve in čuti nič user posted image Stalno J. nekoga kliče - al vpije "jasa", "oči", ali pa išče "duda", al pa bi "pupu"... ej noro!

tinaaja - Moj trebušček je tolk velik, da bi ga težko kaml skrila. user posted image Ampak je bil ogromen že takoj na začetku, sem se napihnila kot žaba! user posted image user posted image user posted image No, tolk hudo velik ni, kot sem mislila, ko sem pred parimi dnevi srečala kolegico, ki je noseča malenskot več kot jaz, pa ima trebuh še enkrat večji.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
16.10.2008 9:55:24   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

danes je dan hrane,al neki tazga a ne....a to pomen da se dons lahko jeuser posted image

svetovni dan hrane http://24ur.com/novice/svet/nekateri-se-debelijo-drugi-umirajo.html

Ja to pomeni da več kot poješ, več boš shujšaluser posted image user posted image user posted image

jaz se tega držim vsak dan pa ne delujeuser posted image user posted image ...ne šeuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
16.10.2008 10:50:24   
tinaaja

Ja to pomeni da več kot poješ, več boš shujšal

jaz se tega držim vsak dan pa ne deluje ...ne še

ne daj se braco... ne obupat, morda pa rata.. jaz se tud ne dam user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
16.10.2008 11:24:04   
K_a_t_i
Punce, kdaj je naslednji sistematski? Na zadnjega sem namreč poslala dedca in je pozabil vprašat.
Hvala user posted image .

Mater, mi je kr krult začel po vseh teh postih user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
16.10.2008 11:54:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Punce, kdaj je naslednji sistematski? Na zadnjega sem namreč poslala dedca in je pozabil vprašat.
Hvala user posted image .

user posted image user posted image user posted image Mi še cepljenja pri letu dni nismo imeli, niti sistematskega pri letu in pol user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
16.10.2008 12:50:12   
A-N-J-A
Naslednji sistematski je pri 3 l.
tinaaja-mislim da lahko to smatraš za prespano nočuser posted image .
spanje-naš B spi v sobici z E.Večinoma prespi celo noč, samo ob kakšni luni se zbudi, ampak ni krize.V posteljo mu dam flaško vode s čajemuser posted image  .Če pa nima flaše, se pa začne dret pil, pil, tako da je to obvezen pripomočekuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
16.10.2008 12:52:32   
tinaaja
spanje-naš B spi v sobici z E.Večinoma prespi celo noč, samo ob kakšni luni se zbudi, ampak ni krize.V posteljo mu dam flaško vode s čajem .Če pa nima flaše, se pa začne dret pil, pil, tako da je to obvezen pripomoček .

a pa ima luc prizgano, da vidi, kje vzet????????

a vam neki povem .. jaz sem se v pizami user posted image ampak paše user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
16.10.2008 12:55:01   
A-N-J-A
Ne mora bit trda tema, ker če je mal svetlo me bo začel klicat.Zgleda da tipauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
16.10.2008 12:57:44   
Gio
Pozdrav!

Naš problem se je rešil...šlo je za nesrečno kombiniranje hrane. Sem poklicala pediatrinjo, ki mi je odgovorila, da moramo zvečer jesti mlečno, ker ko je smo jedli npr hrenovko ali pašteto in potem pili mleko pred spanjem, je bruhala. Zgleda da ji mesne kombinacije z mlekom ne ustrezajo.

Žabika
Glede mastnega in posnetega mleka pa ne vem kaj naj naredim...nekje preberem tako, nekje drugače. Če je boljše polnomastno mleko bomo vsekakor zamenjali!

Hvala vsem!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
16.10.2008 13:09:11   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Gio

Glede mastnega in posnetega mleka pa ne vem kaj naj naredim...nekje preberem tako, nekje drugače. Če je boljše polnomastno mleko bomo vsekakor zamenjali!

Ja otroci naj bi pili polnomastno mleko.Kje si pa prebrala da naj bi pili posnetegauser posted image ?

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
16.10.2008 13:29:39   
Pikca
Ojla po dolgem cajtu,
uf sem čisto out, ta teden ni ravno naš najbolj srečen teden... najprej sva sesula avto (totalka), velika sreča v nesreči pa je, da noben ni bil poškodovan (tamala pa na srečo nista bila v avtu). Mislim, da bi jo precej slabše odnesla, če ne bi bilo stranskih airbagov. Pol smo pa še virus fasali - tisti z bruhanjem in driskanjem, jaz sem bila včeraj čist hin, Jernejček je pa samo 1x bruhal in zgleda, da je to to - upam in trkam.

Malo sem vas preletela...

Dajadada, iskrene čestitke ob rojstvu Tima!!!

Tinaaja&Brina, čestitke za konec zizanja in da bi šlo s spanjem (še) na boljše.
Skačica, user posted image za Izo brez mavčka!

Draja, me veseli da sta mama in babica doma, želim jima čimhitrejše okrevanje. In bravo klepetulja Živa!

Jernejčkov govor: zna recimo povedat, da bi "pupu dodo" (vodo), "jedu tuto" (skuto), da bi rad "muko" (njegova plišasta mucka) ali "puka" (lupčka). Napreduje. Včeraj mu je ratalo že cel stavek povedat: "Dedi atm peju babi" (da ga bo dedi z avtom peljal k babi).

Zdaj pa grem odjavit našo Xsaro iz prometauser posted image , mi jo je prav žal, dober avto je bla. Moj je šel pa urejat kredit, bomo zdej novo Škodo Fabio vzeli. Draja, ste vi tudi to kupili, a ne? Ste zadovoljni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
16.10.2008 14:13:29   
A-N-J-A
Joj Pikca sam da ste vsi ok.Veš da sem ravno prej razmišljala, da se že dolg nisi oglasla.Pri Draji so pa če sem si prav zapomnila kupili Roomster-jauser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
16.10.2008 15:12:15   
K_a_t_i
Pikca user posted image user posted image user posted image
Anja, hvala user posted image

Spanja -> 9:00-7:50 (teden). In TRKAM trenutno smo v fazi, ko brez problema da lupčka mamici, gre z očijem v sobico, prižgeta zvezdico, data malo lučko v vtičnico, prebereta Pikija, ga da oči v posteljco, ugasne zvezdico in gre ven. Žiga pa se včasih še malo poigra z rožico, ki poje in nato zaspi user posted image . Vrata ima zaprta, itak ima še ograjco, tako da - ven ne pride.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
16.10.2008 16:04:08   
draja
Dan!

Jaz sem že drugi dan na bolniški - tokrat zaradi sebe. No,jutri grem pa že v službo, ker me en kup stvari čaka za naredit, pa nočem cel vikend razmišljat o službi.

Pikca joj, samo da je z vama vse v redu in ni bilo otrok v avtu. Hvala bogu, da se je tako končalo. Mi smo kupili Roomsterja in smo zelo zadovoljni. notranjost pri Škodi res ni ne vem kaj, vse ostalo pa je super!

Gio lepo, da se spet malo javljaš. In super, da je z Elo že ok.

Tinaaja super za prespano noč!!!!!

Spanje pri nas zaspi okrog 20-ih in v 90 % zaspi brez problema. Po kopanju se poslovi od očka, jo dam v vrečo, pogledava čez okno, če že vsi spijo in pošljeva še avte, ki vozijo, naj gedo hitro spat. Nato ji zmolim Sv. angel, ji povem, da je bila zelo pridna, da je zdaj čas, da zaspi, stisne zajčka in zamiži, da naj spi celo noč, naj je nič trebušček ne buba in da bosta šla zjutraj mamica in očka v službo, ona pa v vrtec (med vikendom pa da bomo doma). In potem grem ven in ona takoj zaspi. Ponoči pa se zbuja (itakuser posted image ), in če je ok noč, si vsakič vzame sama čaj (ima magični lonček pri sebi), pol ji pomagam najti dudo, ker jo ponavadi ne najde sama, in zaspi nazaj. Če je noč slaba pa....... raje nebi o temuser posted image user posted image .

Razvoj noro res,kako hitro gre vse skupaj. Zdaj mi že pove, kdo je bil v vrtcu in kdo manjka (in to pravilno pove), s kom se je skregala (npr. včeraj se je očitno skregala z Mihatom zaradi en ehiše, ker je cel dan to ponavljalauser posted image ). Pa ko se jim govor odpre šele vidiš, kako hitro se učijo in kaj vse znajo. Zdaj vidimo, da zna pesmice kot so Kuža Pazi ipd. čisto cele na pametuser posted image user posted image . Prav šokirala me je.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
16.10.2008 16:13:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Zdaj mi že pove, kdo je bil v vrtcu in kdo manjka (in to pravilno pove), s kom se je skregala (npr. včeraj se je očitno skregala z Mihatom zaradi en ehiše, ker je cel dan to ponavljalauser posted image ).

Ej, super so! Jst sem mu včeraj pokazala na en mini ugriz in sem rekla Kaj pa je blo tole? Pa je reku "tic kole" - in se je ugriznil (Matic mu je tkole naredu) user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
16.10.2008 19:54:27   
tinaaja
Vprasanje: tkole, ko so prehladi. Brini se sluz nabere med nosom in usti zadaj. Kako tega user posted image spraviti ven???????????? Oz da to pogoltne ali karkoli..
Ocitno jo moti, poskusa pogoltnit, pol zacne ful kasljat, ker jo drazi.. Babyvac tega ne potegne ven.. Tok je bila boga zdaj preden je zaspala..
da ne govorim o tem, da je imela arijo tako, da groza... mojemu zaspi v 2 min, mene pa nateguje tko, da je groza. tokrat sem celo jaz "zmagala" in je zaspala v postli sama. Bi jo uspavala na rami, brez problema, sam k se pod gdč ne pustijo odlozit v pojstlo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
16.10.2008 20:00:54   
A-N-J-A
Vprasanje: tkole, ko so prehladi. Brini se sluz nabere med nosom in usti zadaj. Kako tega spraviti ven????????????

Jaz B rečem da naj zakašlja, al pa na bok pa fiziološko v nos, pol pa že z Baby vacom, če še ni dobro.Ni se nam še zgodilo, da bi se mu ustavlo kje na srediuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
16.10.2008 20:15:30   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Mi gre prav počasi tale Masajka, ker jo začnem brat full pozno potem pa po 15-ih minutah zaspim, čeprav je zanimiva bukva.

Jaz sem jo začela brat, ko sem hodila za Žiga na CTG in je pri tem tudi ostalo user posted image  Sem raje film pogledala user posted image

jjasna - mi imamo že kar lep čas slinček le za hranjenje user posted image . A boš mene tud iskala 1. novembra user posted image user posted image
Mi se moramo kar pohvalit glede spanja - ponoči 8.30 -6.30, v vrtcu pa 2-3 ure. Pa brez zbujanj. Spi pa pri nama v spalnici, ampak v svoji postelji. Se pa stisneva, ga dam v posteljo in grem ven. Ponavadi takoj zaspi user posted image

Pikca -  samo da ste vsi OK. Avto boste že nadoknadili user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
16.10.2008 21:25:29   
tejčica
Oooooo, kakšne leeeeepe novičke berem!!!

Dajadada, čestitke za sinčka Tima!user posted image user posted image user posted image  Sedaj se pa na polno cartajte.

Tinaaja, čestitke za ponovno user posted image !Super, super, da bo Brina sestrica.user posted image  Naj ti nosečnost mine mirno.user posted image   Pa user posted image  Brina za prekinitev dojenja brez težav.

Žabika, super da se Lupus tako dobro drži. Naj traja tako dobro počutje.user posted image user posted image user posted image

Spanje, vidim da je aktualna tema. No, pri nas bolje od spanja poznamo nespanje. Ma Vidu se odkar hodi v vrtec čist trga ponoči. Zaspi sicer normalno (med osmo in pol deveto) ampak kmalu po enajsti uri se že začne žurka. Včasih čist buden skače po posteljici in ga komaj uspavamo nazaj. In pol se to dogaja čez celo noč. Tud flaša mleka ne pomaga več. Ko jo sprazni, akcija dalje.user posted image Jest enostavno nisem več funkcionirala čez dan od teh noči, tako da sva ga začela jemati k sebi v posteljo in tako vsaj malo več spimo. Sicer se ves čas zbujam ker nisem navajena da spi pri nama in ful cvikam da ga kje zaležim (k je tolk mali user posted image ). Si pa zna mali zelo dobro prostor priborit, tako da sem vedno nekje na robu al pa dol na spodnjem delu postelje in vstajam vsa nalomljena. Ima pa Vid po novem tudi eno tako groooozno uro za vstajanje. Običajno je auf še preden meni zvoni budilka, ta pa se oglaša ob pol šestih. Ma tak urnik je tudi za vikend.user posted image  Sicer pa upanje da se naše noči poboljšajo obstaja, za kar je dokaz zadnja noč, ko je prvič po dobrem mesecu spal v svoji posteljici celo noč. Najbrž pripravlja kakšno presenečenje za to noč...  

Draja, joj kakšna klepetulja je že Živa! Naš ko ga kaj vprašaš samo prikimava in odkimava.user posted image

Govor - štrajk! Še vedno smo pri am-am, pa-pa, Taja, Kaka (Jaka -kuža), pol se pa počas konča. Aja, zadnje dni je še nana (banana). Ma ja, tja enkrat do šole se bo že naučil govort.user posted image

Pikca, joj, kar zmrazilo me je. Samo da ste vi ok, ostalo se bo že poštimalo.user posted image
Uuu, pa cel kup maratoncov je med marčki.user posted image  

Skačica, super da je Iza brez mavčka. Pa držim pesti da se vam čim prej prikaže plusek.

Ekola, mal mi je pa le uspel prebrat in pokomentirat. Upam da mi kmalu spet rata prit na RR.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
16.10.2008 23:22:47   
skačica
čer!

Danes je bil pa pester dan: dopoldne igranje z Izo potem služba, po službi sem skakala po CP in iskala darilo za sodelavca pol sva šla pa še z možem naročit ploščice ipd. za stanovanje. Mislim, da sem (svauser posted image ) dobro izbrala. Sploh za hodnik in kuhinjo so superca:veeelikee, čisto nova kolekcija Gorenja, jih še nisem nikjer videla. Druge so pa tuje. Jutri dobiva predračun, me prav zanima kakšen bo. Sicer pa ne bova ne vem kok keša zmetala not,šparava za hišo, ampak tudi tu se moramo fajn počutit.

Izo smo pred spanjem stuširalai, ampak ona je nekje našla čepek za kad in jo zamašila, da je imela vode tok, da je lahko fino špricala vse naokol. Seveda je potem sam padla v posteljo.

spanje: Naša prespi celo noč (zadnje noči se vmes kdaj zbudi za nekaj minutk, mal pojokca potem pa nazaj zaspi, mal popije čaja) in sicer zaspi okrog 21-ih, lahko se zavleče do pol desetih, spi pa potem do 8, 8.30. Kokr kdaj. Čez dan spi vsaj 2 uri. Spi pa kar pri namauser posted image , ima posteljico zraven najine postelje, ampak bolj za okras. Njena sobica pa je tam za okras, tam se edino zjutraj previjamo in preoblačimo.Tko je...

pikca- samo, da sta z možem celauser posted image . Je pa tkole res zoprno, kar naenkrat ostaneš brez avtomobila...Škoda pa mislim, da je tudi dobra izbira, sej je vse nemško notri tko, da nimaš kaj falit. Jaz zdej vozim Tourana, je tud lušten, Iza pa HB končno uživa v vožnji, ker sedi dovolj visoko, da ima vse na pregledu. Res je prav zadovoljna, ko se pelje, jaz sem pa tud hepi, ker je prej prav jokala, ko smo jo dajali v sedež. Pa ker se zaenkrat še veliko vozi, je bila prava muka vse skupaj.

sezam- ti pa le nadaljuj z branjem, sej je dobra knjiga. Jaz je še vedno nisem prebrala pa sem mislila, da jo bom v treh dneh končala. Sej če ne bi blo računalnika, bi jo ziher. Ampak sej počasi pa bo.
Čaki, čaki, kaj nam pa ti  prikrivaš????user posted image

tinaaja- jah ne vem kaj bi lahko vidla. Mogoče tud že malo trebuščka ali pa sej veš, tisti nosečniški "sijaj"user posted image  al pa kaj takega.

Lahko noč.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.10.2008 7:13:10   
A-N-J-A
Ela gleda risanko, Borči še aja, jaz pa študiram kako naj v takem dežju spravim otroka v avto in pol zihr ne bom dobila parkir placa zraven vrtca in bom še do tja mela kar neki za hodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......