ema79
|
Čer! No, da se še jaz malo javim. Končno smo se znebili še zadnjih lis po telesu in zdej grem lahko po napotnico, da bomo šibal na teste. Celih 6 tednov je rabil da je vse zginlo in da je sedaj kožica takšna kot mora bit. En velik objemček za vse bolančkane! Tolk, da ne pozabim tega. Naša Julija pridno raste. Je full napredovala. Govori kot zmešana. Ponavlja besede, tudi po tri besede skupaj spravi. Če jo vprašaš kako ji je ime, se prime za trebuščka in reče Juuliijjj. Pa ful zavije z glasom zraven. Sposobna se je v enem dnevu naučiti tudi do 4 besede, ki jih naslednje dneve s pridom uporablja. Ful uživa zunaj in je celo dretje, ko mora zvečer noter. Je neumorna. Vsepovsod bi bila rada zraven in pomagala. Trenutno spoznava čare peskovnika. Babi jo je naučila Ringa ringa raja in se ji najbolj dopade, ko se na koncu vržeš po tleh. Vsak dan pomaga pripravit mizo, ko rabim mleko za čokolino, se že vnamprej dere lino in laufa v hladilnik po mleko. Kar pa je oči izkoristil in jo naučil, da mu zna prinesti pivo Čeprav ji pač moraš vrata od hladilnika odpret. Na žalost ji pa že uspeva odpirat tudi velika vrata in jih bo treba zaklepat, da mi ne pade po stopnicah. Zelo je čustvena (po mamici ) in vsakega ki joka, mora pobožat in zraven tako hecno jamra. Vsako stvar deli. Če ima bonbončke (obožuje PEZ) ali smoki, ga moramo vsi imet. ko kaže, kako ima koga rada, bo vse objela pa najsi človeka sreča prvič pred 5 min. Če ji daš kakšno stvar, se vedno zahvali, zna nazdravit s sokom...paše bi lahko naštevala. Aja pa pomaga mi devat cunje iz pralnega stroja v sušilca in pol za vsako cunjo pove od koga je, na koncu pa ga še zalaufa. Zna tudi pomivalni stroj pržgat. Obvezno mora pomagat mizo in okna čistit, jaz ji samo rečem, da greva to zdej delat in ona prinse stelex in krpe, pol pa je vsa srečna, ko lahko paca. Pa plenico zmeri v smeti nese sama. Zna se ful sama zamotit in je sposobna bit tudi do pol ure sama v sobi in sedi na postelji in gleda knjigice, lončke zlaga pa riše..... Na žalost pa še kar noče sama jest. In jaz čez vikend lih normaliziram stvari, babico pa pol okol prsta vrti. Ne vem, kako bo, če bo šla jeseni v vrtec. Tole je bilo dokaj izčrpno poročilo in upam, da se sedaj kaj kmalu spet javim! Lep pozdravček!