|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
19.4.2008 23:05:48   
krfjolca
Kaj je zdaj, punce, ali bomo ukinile tale čvek? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.4.2008 8:05:29   
Aja1
Dobro jutro. user posted image
Nikakor ne smemo uknit našega čveka. Zdaj se mormo počasi dogovorit za srečanje - maj bo kmalu tu. Bi se zmenile za žvalski vrt?

Glede trme in obdobja metanja ob tla - naša ima tudi to obdobje že kar nekaj časa. user posted image  Upam, da kmalu mine.

Zdaj pa greva počasi kar ven - pri nas sije sonček user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.4.2008 8:07:03   
Zamima
Ja, ZOO bi bil super user posted image user posted image user posted image , ne ne bomo ukinile čveka, le novembrke 2005 so bolj lapaste od nas user posted image user posted image ,...

mi smo odkar hodi v vrtec vsak dan ob 7.00 pokonci user posted image konec spanja do 8.30 - 9.00 user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.4.2008 8:28:29   
Anonimen
Da se še jaz na hitrco malo javim.
Včeraj smo kupovali ograjo, moramo še ogradit en del terase pri bazenu. Joj komaj čakam, da bo junij tu in namakanje na bazenu! user posted image

Za srečanje se pa res moramo dogovorit. ZOO je super predlog. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.4.2008 11:26:21   
Aja1
Tudi jaz mislim, da bi bil ZOO super pedlog. Mi smo itak nameravali v maju tja. Bo še bolj lušno, če bo družba user posted image

Zdaj Neja spi, moj tudi, ker je iz nočne, mama ima pa frej user posted image . Ko se zbudita, gremo pa k našim na kosilo. Danes bomo pekli zunaj, ker je lepo vreme. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.4.2008 14:53:04   
krfjolca
ZOO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.4.2008 18:42:53   
Aja1
Torej določimo kar en datum? Soboto ali nedeljo?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.4.2008 18:46:52   
Aja1
Evo, mi smo doma. Preživeli smo lep dan. Bili smo pri naših na vikendu. Neja je bila naspidirana 100/uro. Ni bila pet sekund na miru. Zdaj pa že od 18ih spi. Je kar prekratek dan. Ne vem, kako bo, ko bomo na morju, ker ob 18ih bo šele za kopat user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.4.2008 19:07:52   
krfjolca
Kar se mene tiče, imam čisto različen urnik na radiu. V poštev pride nedelja, 27.4., naslednjo nedeljo - 4.5. delam, tako da bi raje v soboto - 3.5.
Lahko pa tudi 2.5., ko končam ob 13.00.

Sicer sem pa zdajle tudi v službi. Pa včeraj sem bila tudi, ker sem eno nadomeščala. Pa totalno sem bila zbita že v petek in bi res rabila miren vikend. No ja, še en teden zdržim, potem so pa počitnice user posted image

Doma pa fantje končno tesajo vrtni igralni stolp user posted image user posted image  nad peskovnikom. Morajo zaključit, preden res začne sonce žgat in bo peskovnik neuporaben ...

Pa da še malo pohvalim mojega lumpa - njegov govor je resnično neverjeten. Vsak dan preseneča. Govori že prav lepe stavke - zdaj že trodelne, ne več samo glagol in osebek (Anže jedu), ampak je šel že korak naprej - dodal predmet (Anže jedu banano)! Pa vse ve, kar ga vprašaš - besedni zaklad ima resnično obsežen ... Sem ga prejle vprašala, kaj je na nebu, pa je povedal, da oblaki, sonce, luna in zvezdice. user posted image

Sem ga peljala en giro po polju s kolesom, da si je pesjanka malo pretegnila tace, pa je ves čas nekaj komentiral, debatiral, klical Kalo, poimenoval cel kup stvari, mimo katerih sva se peljala, skratka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.4.2008 21:40:20   
atanja
Aja- sem slikala Teda... Naslov je Alergija, geslo HUDO.
Ful je bogi. Zdaj smo ukinli mlečne izdelke edin riževo mleko mu dajem.. KEr  baje ni alergen. Sam je tok bogi, hrbet ma čist popikan. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim 30.5 mamo šele ponovne teste. Jutri bom v vrtcu vprašala če lahko se zmenmo da se bodo držale diete. K ne vem če mi bi zdravnica napislal brez testov dieto.

druzga pa ne vem kaj naj naredim razen da ga kopam pa mažem... Res .... Mal me zmankuje energije zaradi tega ker mi je tok hudo k mu ne morem pomagat...user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.4.2008 22:43:04   
Zamima
Večer,.... samo, da vam povem, da sem dala par slikic od danes v album, gesla sem poslala preko ZS, če katera ni dobila naj mi javi user posted image .
Zdaj grem pa spat, jutri me čaka naporen dan, pa zdaj sem se eno uro s tem albumom matrala, ker mi ni hotelo v prvega slik dat kar zraven sem jih 3x manjšala pa ni šlo user posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.4.2008 22:44:25   
Zamima
atanja,.... user posted image ,da se Ted čimprej pozdravi!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.4.2008 22:54:26   
Nogavica
atanja, sem šla pogledat slike - ubogi Ted. user posted image
Pa kaj se res ne da nič prej kot 30. 5.? Saj se ne spoznam na te zadeve, ampak kaj če bi pa kam šli samoplačniško? Revček mali.

Mi smo tudi bili danes ves dan zunaj. Sem hotela Živo slikat pri tulipanih, ampak saj tega vragca ne moreš ustavit. Samo šiba sem in tja. Na koncu sem kar posnela kratek video, kako laufa naokrog.

Zjutraj mi je pomagala obešat cunje, tako da je razsipavala naokrog klupice in vlačila s kupa slinčke in jih polagala po tleh. Ko so bile cunje obešene, je pa stala zraven stojala in povedala za vsako nogavico posebej, čigava je. user posted image  Potem se je odločila, da bo pomagala še babici in dediju, ki sta ves dan urejala zelenico in presajala rože in grmičevje. Ona je seveda morala delat s tavelikimi grabljami in nosit naokrog veliko kanglico za zalivat, čeprav ima svojo, ki pa očitno ni zanimiva. Sta zbirala kamenje v vedro in to nosila na en kup, mala je pa pridno praznila vedro in metala kamenje nazaj na travo. user posted image  Na koncu se pa še jeziti ne moreš, ko pa je tako prisrčna.
Zvečer sem samo pobuljila, ko je imela zemljo v plenici. user posted image  Ne vem, kako bo, ko zrihtamo peskovnik. Ta teden moramo res iti po pesek, da ga končno postavimo.

Sem pa mislila, da bo zaspala takoj, glede na to da je bila ves dan zunaj v akciji, pa sva se namučili, kot že dolgo ne. user posted image

Glede srečanja - ZOO je super ideja, ampak jaz zaenkrat nič ne morem obljubiti, ker hodita dragi in tast med vikendi v LJ k tašči, tako da je naša prisotnost odvisna od tega, kdaj (ne) gresta k njej.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.4.2008 22:58:09   
Nogavica
Zamima, Zala je pravi srček. user posted image
Nekako tako sem hotela jaz Živo slikat med tulipani pa ni šlo. Upam, da mi bo uspelo, preden odcvetijo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
21.4.2008 7:24:39   
Aja1
Jutro.

Atanja, to je koprivovka (vsaj tako je videti na slikah). Naša je imela tudi zelo podobno zdaj 2x, ko smo morali v bolnico. Naj bi izginilo v treh dneh. Pri naši je rekla, če ne izgine v treh dneh, da mora na vse možne preiskave - od glist naprej. user posted image  Se ta koprivovka pojavlja in izginja? Obkroži par pikic, pa boš vidla, če izginejo in se povavijo drugje.
So pri P dali kakšne tablete - injekcije? Naša je dobila močne tablete (2x smo ji jih dali), ampak izginilo pa je (Medrol). Je pa res revček. To full srbi. user posted image user posted image user posted image

Zamima, tvoja Zala je pa že prva princeska user posted image user posted image user posted image . Res je kjut.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.4.2008 8:35:20   
viv_
Iiiiiiiiiiiiiii, zamima, kok je Zala en cuker!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.4.2008 9:50:32   
Aja1
Atanja - je bil Ted že cepljen za OMR (pri enem letu)? Ker sem brala (sploh ne vem več kje, ker sem prebrala full literatute in člankov na to temo), da so posledice tega user posted image  cepljenja lahko tudi takšne. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.4.2008 10:20:06   
Anonimen
Atanja, jaz bi iz preventive izločila iz prehrane poleg mleka še jajca in sojo. Riževo mleko pa kupi s kalcijem.
Držim močne pestke za Teda. user posted image user posted image user posted image In za vse (nas) ostale alergike.
Te vražje alergije! user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.4.2008 12:32:41   
max81
helovvvvvvvvvv, babeeeeeeeuser posted image

no da malo pokukam, kaj tuki kej dogaja, pa vidim, da ničuser posted image ..mi smo ok, nam kr laufa, danes smo bili celo dopoldne uzuni na kratkem sprehodu, pol smo bili pa pred hiši in smo postavili gujsnico, ki smo jo kupili v merkurju....jest sem pa medtem iz trave populila skoraj ves regrat, ki ga je bilo nenormalono veliko...trave pa nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......zdejle bova pa naročila še ciprese...a jih ima katera doma????? zanima me nega le teh in kako se sadijouser posted image user posted image user posted image

Zamima, jest bi tud mela geslo plizzzzzzzuser posted image
Ted, upam, da pikice kmalu izginejo in da jih ne bo več nazaj
Urška, upam, da bo razgovor za službo uspešen...držimo pesti

nč zdej pa šibam v trgovino..pa sploh nimam ideje kaj skuhatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.4.2008 17:08:40   
atanja
Hoj
Včer sem že mislna it na urgenco z njim sam sem pol mu hrbet namazala z elcocemom-al kako že pa z negovalno kremo. In je spal do 7,45-tako da sem ga pol zbudila. v vrtcu je tud baje ful spal. Očitno mu je ful pomagal.
No zdaj pa tako. Mi smo ta vikend pač ukinli vse mlečne zadeve-pridem v vrtec in vprašam če mora zdravnica napisati da tud v vrtcu bi tako delal. Pa mi reče da ja sam da pol mu ne bojo nič dajal za jest kaj drugega.
Aja kako pa maš ti v vrtcu urejen to?

A je katera premišljevala o kakem drugem zdravljenju?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.4.2008 17:13:52   
krfjolca
Joj, sam a se v tem vašem vrtcu sploh znajo o čem pogovorit, no! Namesto da bi prijazno razložili možnosti, ali kaj predlagali, te samo zabijejo, da bo otrok pač stradal, ker oni se pa ne bodo s tem ubadal user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.4.2008 17:30:26   
atanja
Ma ne vem kako majo to drugje. ZAto me zanima al so mu dolžni potem kuhat hrano po dieti al ne? K jaz mu kosila ne morem nosit. Za zajtrk mu lahko dam zraven.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.4.2008 19:02:37   
Aja1
Atanja, naša ima v vrtcu dieto brez jajc. Je zdravnica napisala na potrdilo. Ted nima dokazane nobene alergije? A si ga namazala s kremo Elocom? Če je odgovor ja - to je krema za občasno uporabo in še to največ mislim da 10% telesa. Samo kakor je videti na sliki (koprivovka)- pri koprivovki ne pomaga (nam je rekel dermatolog). Če je še tako hudo, pojdi na urgenco. Naj mu dajo injekcijo ali pa Medrol tablete, pa bo hitro boljše.
Moje vprašanje si spregledala - je že bil cepljen za OMR?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.4.2008 20:21:03   
urška76
Čer!
Drage moje prvi razgovor je za mano. Zdej pa čakanje, če sem prišla v drugi krog. Pa nisem čist ziher, če bi se spustila v to user posted image  Sej sam deu je ok, sam delovni čas je pa od 9-18, razen ob petkih, ko je od 9-13.  Pa vse sobote fraj. Sam me tko zlo mika menjava službe, da bom verjetno sprejela, če me izberejo.
Atanja, ti se pa glede diet ne pogovarjaj z vzgojiteljicam. Pokliči v vrtec ravnatejico, pa se pozanimaj kako in kaj. Pa zdravnico pokliči, če ti llahko do testiranj da kako potrdilo, ker si ne želiš bolanega otroka, še manj pa, da ti ga zaradi tega stradajo.
ZOO user posted image  Določte kdaj, mi se lahk pozanimamo, če v Mostecu že pečejo, pa gremo še tja mal prigriznt, da namo lačni klepetal. user posted image

Pozabla sem pa Zalo pohvalit. Kok je že velika in kok ima čisto pravo ime user posted image  Še dobr, da je čist na drugem koncu doma, drgač bi bla huda konkurenca moji Špeli čebeli.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 21.4.2008 20:22:37 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.4.2008 20:30:11   
atanja
JA sori Aja sem mal čudna... Nismo ga cepl k se ga moja zdravnica ne upa. Je rekla da je prevelik tveganje. Tud proti klopom ga noče cepit. ma danes ma že ful boljšo kožo. Dam mu za grahek zraven negovalne kreme... Ma res ne vem kaj naj naredim. k tud če mu dajo inekcijo ne bo to odpravl težav... K bi vsaj vedl na kaj je alergičen. Jajca mu pa sploh ne dajemo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

velika noč
Lelly28 RR

Ali boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?

klasično (41%)

malce drugače (53%)

ne vem še (6%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!