|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
12.4.2008 12:48:31   
max81
ojla

no Zamima evo meneuser posted image ...luštni čevljčkiuser posted image user posted image ..jest bom mogla tud počas si kej novga kupt...sam ne vem kdaj???

spali smo fajn....mala2 zdej spita oba...ja sej je tako vreme da je ravno za spat in za pod kovter  se skrituser posted image ...čakamo da saj dež neha padat, da gremo vsaj do trgovine ker če ne se mi bo zrolal...smo zdej že tri dni not k skoz dež padauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest pa tud namesto da bi šla mal počit, sem mal urejala garancijske liste in sem jih lepo spela  v mapo k so se zdej vsi v eni škatli valjaliuser posted image

kosilo bomo imeli pa malo kesneje..itak pa sploh nimam ideje kaj bom vrgla v piskeruser posted image user posted image

kje ste vse, a mate povsod lepo vreme al kaj...prosim če malo sončka pošljete še v naš konec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
12.4.2008 12:50:12   
max81
o cvetačka...si že kej boljše z zdravjem????...no upam, da si......user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
12.4.2008 19:56:31   
Aja1
Dober večer.

Kje ste babnce? user posted image  

Mi smo bili danesv NM. Sem hotela Neji kupit kakšne prehodne čevlje, pa nisem nič pametnega našla. Edino ene Superfit so mi bile lepe, ampak 45€. user posted image  Toliko pa ne dam za prehodne čevlje, ki jih bo nosila največ dva meseca. Potem sem gledala še copate. Zdaj ima v vrtcu ene št. 19 in so ji glih za glih. Doma imam na zalogi še ene 21, ki so pa kar prevelike. Ko sem kupovala, sem vzela št. 19 in 21. Sem misla, da 20 sploh ne bo treba user posted image ....ampak zdaj vidim, da verjetno bo treba kupit še 20....Ne vem. Ah, nakladam user posted image

V sredo moram pa na en seminar na Ig. Mašina, pojma nimam, kje ta Ig sploh je user posted image . Upam, da se ne bom zgubila.

Jutri moj pa cel dan spet dela (itak).

Zdaj grem pa še na en tarok user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
12.4.2008 21:21:07   
atanja
HEJLA

A je pe katera danes preživela tako len dan! Ta dež... MAli je kar noru notr pa sam išče kaj bi ušpiču.

Me je moj pelu v šoping ker imam rojstni dan danes, in je reku da bo najboljš to. In evo to je vse kar sem naredila... Aja pa kupljeno torto razrezalauser posted image

No pa pol sva šla v Lecrerk-al kako se napiše-sej veste trgovina nasproti Supernove... In sem tamlamu kupla gugalnik(15€), pa tobogan(23€),  dobila za 9€ bona. No mogla sem ker veste pri nas nimamo nič igračuser posted image .
PA je mali čist noru k je zagledu.

Je bil pa včeri zašpecan v vrtcu. Je pršla vzgojitelca čist konc ven da mi more neki povedat da je bil neznosen-spet.... Da je zadnje 20minut se afnal. Da tud malco ni do konca pojedu k se je režu pa po mizi z rokam udarju. In da je celo skupino za sabo potegnu... Men je šlo pa ful nasmeh  k jo je tamal oponašu. Pa sem rekla ja pa zakja pa ga niste dal od mize. PA je rekla da pol so ga dale. In da mi napako pri vzgojidelamo k ga moja mami ful razvaja-sem ji enkrat omenila da pri mami dobi vse. In da to narobe delamo.
Pol sm ji pa rekla da bo mogla pa ona tamalmu postavt meje do kje gre lahko. da tud pri meni včasih poskuša pa da ga pač odmaknem al mu vzamem star k nagaja in da se pač mal zjoka sam da je pol mir... In da toi pa tud mami dela.
Sam pač je edini otrok pri 5-h odraslih in da valda najprej on dobi za jest al pa kaj drugega... PA da je doma drugo okolje in da če njej zdrži tud po 1,5h ležat na hrptu zato k se prekmal zbudi bo tud tukimu  mogla pokazat kako se obnaša.
No uglavnem zdaj mam v četrtek govorilne in vam povem da če mi bo spet sam jamrla jo bom vprašala če mi zna pa kaj lepga povedat o njem. K valda ni otrok iz škatlice sam kakšna stvar je pa tud pozitivna pri njem..

MEn je šlo kar malo na smeh-sej najbrž je užaljena. no pol pa greva ven pa jaz vprašam Teda ali si nagaju v vrtcu pa se zresne in me pogleda pa reče NE pa odkima-jaz sem se kar obrnla. In zdaj če mu omenilm vzgojitelco se reži pa žuga s prstom..

Sej ubistvu res ne vem kako naj jaz pol razložim tamalmu da narobe dela. JAz sem prepričana da če ga bi kaznovala za tist kar je delu v vrtcu ne bi sploh dojel ...Al se motim... Jaz to mu takoj povem kaj je narobe...

Ah bo že grem mal še prebrskat.

Lep pozdravček

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
12.4.2008 21:35:02   
krfjolca
Zakaj bi ga pa ti kaznovala user posted image

Ta vzgojiteljica je orto čudna za moje pojme.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
12.4.2008 21:45:04   
atanja
Ja sej jaz tud ne vem kaj je hotla od mene. Pa da mam čudno vzgojo in da moram spremenit. Pol pa sem rekla da mu mora ona meje postavt. In da je tako mojo mami okrog prata ovija mene ve da ne more. Da ona naj mu pa tud pokaže kako pa kaj je tam... Ja z ne morem zdaj tamalga izolerat od naših če žvimo v skupnem gospodinjstvu. Ind a so pač pozitivne in slabe lastnosti.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.4.2008 10:07:04   
Zamima
Dan,... noč je bila grozna user posted image , Zala je zakuhala spet,... res je čudno zgledalo vse skupaj, smo bili na praznovanju rd. pa je bila živahna, ko pa je prišla njena ura za spat pa je postala prav sitna, sem upala, da bo pač zaspala, saj galame ni bilo neke. Pa ni uspelo, smo šli potem kar domov user posted image , na poti domov je zaspala, potem ko sem jo pa dala v posteljico pa v histerični jok, eno uro je tulila, nič ji ni pasalo, ... sem najprej mislila, da zato, ker smo ji malo ritem zmrdali, ampak očitno se je nekaj v njej kuhalo, ker je ob 1.00 imela že vročino, ob 4.00 sva ponovili vajo z svečko in uspavanjem, zjutraj pa še calpol user posted image ,... zaenkrat je stanje stabilno, ... no ja. Upam, da se čez dan porihta. 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.4.2008 10:07:10   
krfjolca
Vzgojiteljica se v domačo vzgojo nima kaj vtikat. Lahko pove svoje mnenje in svetuje (seveda utemeljeno in strokovno, kar tole po mojem mnenju nikakor ni), nima pa kaj zahtevat od vas. Raje naj usmeri svojo energijo v svoje delo, namesto v vaše. Jaz bi jo na tvojem mestu že tako nakurila, da še zase ne bi več vedela. user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.4.2008 10:16:32   
Zamima
krfjolca, si že našla fotoaparat?user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.4.2008 10:53:14   
krfjolca
Sem, samo še kabel najdem, pa prilimam slike user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.4.2008 11:13:29   
Zamima
user posted image user posted image user posted image , super user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.4.2008 11:14:56   
Zamima
Zala spi, upam, da bo boljša, ko se bo zbudila, oz. da ne bo spet zakuhala user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.4.2008 11:56:03   
Aja1
Dan. Mi smo danes vstli že ob 5.45 user posted image . Moj je na šihtu, midve sva paže posesali, spekli dve rundi mafinov (pridejo obiski), skuhali juho,... Zdaj pa Neja spi, mami pa na RR visi user posted image

Atanja, vse najboljše za rojstni dan (čeprav malo z zamudo) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vzgoje in vzgojitelice, ti je pa krfjolca lepo napisala. user posted image

Zamima, lep nov avatarček user posted image . Držim pesti, da bo Zala kmalu zdrava kot user posted image

krfjolca, s najdla kabel? Čakamo slike tvojega sinkota. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.4.2008 11:57:15   
Zamima
hvala, Aja,... samo kaj ko je tak motna slika user posted image , jo ne znam boljše naštimat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.4.2008 12:52:23   
Zamima
Nogavica, mislim, da si ti spraševala glede zobkov - trojkice. Nočem te strašit, ampak pri nas imamo očitno zarad teh zobkov take težave, da jo vsake tolko zakuha, in ne verjamem pediatrom, da vročina nad 38,5 ni od zobkov! user posted image Zala se precej slini, riba z dudo po teh zobkih (sicer že nekaj časa vse trojkice kukajo ven, ampak še niso čisto zunaj).

Je pa res, da je čisto odvisno od otroka do otroka če ima težave z izraščanjem zobkov ali ne.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.4.2008 18:39:51   
Aja1
Pa to ni res. Naša je tudi spet zakuhalauser posted image . Dopoldan je bila še čisto ok,po opoldanskemspancu se je pa sitna zbudila, kar skoz bi se crkljala (kar niti slučajno ni v njeni navadi). Pa ji izmerim vročino ob 15ih -37,5, ob 17ih 39,7. Dala sem ji Panadol. Sicer smrka in kašlja nič. Pojma nimam, od kje kar na lepem vročina. Z zobki pa tudi do zdaj ni bilo težav in vročine user posted image . Jutri je moj frej in bo Neja doma, za naprej bomo pa vdeli, kakšna bo jutri. Srčno upam, da je ta vročina od zobkov. Edini plus te vročine je ta, da je zaspala ob 18ih v sekundi.
Zamima, kako je Zala?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.4.2008 19:24:31   
Zamima
Zala čez dan ni imela vročine user posted image Zdaj upam, da je tud ponoči ne bo in da bo zdaj zaspala, da mam malo časa zase user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.4.2008 21:19:09   
krfjolca
Evo, mulo se je končno utrudil :)

Evo slike: http://picasaweb.google.si/traven.eva/AnE

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.4.2008 21:40:24   
majas
Čer!
Za nami bgozen vikend. Včeraj midve z Kajo obe bruhale in driskale. Jaz sem danes boljša le brez energije. Kaja pa še kar driska. Danes je vsaj nekaj pojedla, pila borovničev čaj, pa linex tabletko sem ji dala. Upam da bo jutri boljše če ne greve k zdravniku. A joj no. Prav grozno mi je ko je vsa boga...
Nevem kje sve virus staknile? Mogoče sem ga jaz iz službe prinesla, ker jedle nisve nič takega... pa traja že 3dni, tako da je ziher kaki virus.
Vsaj naspala sem se te dni, ker sve bile skos v pojstli.

Zdaj pa grem tudi pod tuš, pa malo popravit ker cel vikend ni bilo nič iz mene.

Atanja-oh te vzgojiteljice. Nič pa ne moreš, re ne... zaradi tega pa res nisi ti kriva. Vse bolj vidim da je res pri otrocih najtežja vzgoja.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.4.2008 9:28:28   
Zamima
Spet smo pristale na drugi strani user posted image

Majas, upam, da je Kaja že bolje danes user posted image

Krfjolca, Anže je postal  pa že pravi frajer user posted image

No, midve sva ok, ampak danes spet vrtec odpade, ker je gospodična predolgo spala user posted image , do 8.45 user posted image , čist je po mami user posted image . bova pa kmalu šli malo ven na sončka, pa položnice plačat.

A ve mogoče katera, če je danes nakazan otroški dodatek? user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.4.2008 10:05:52   
Anonimen
Otroški dodatek je bil danes nakazan, sem ravnokar preverila preko Klika.

user posted image user posted image user posted image za vse bolne, velike in male. Zdaj grem pa Anžetove slikice gledat. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.4.2008 19:03:41   
Zamima
spet nikjer nobene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.4.2008 19:46:22   
Aja1
jaz sem tuki user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.4.2008 19:50:17   
Aja1
MucaMaca, tudi tvoj nov avatarček je kjut.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zdaj jem kokice. user posted image

Neja je bila danes z mojim kar doma, ker je bil ravno frej. Vročine ni več imela -razen zdaj zvečer 37,1. Pojma nimam, od česa je imela včeraj skor 40. Zdaj pa bomo vidli, kakšna bo zjutraj - če bo za v vrtec ali ne.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.4.2008 20:01:34   
Zamima
moja tud ni bila danes v vrtcu, jutri bo šla, danes sva pa imeli športni dan user posted image , je bilo prav fino po tem lepem vremenu user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!