Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.4.2008 12:48:31
|
|
|
|
max81
|
ojla no Zamima evo mene ...luštni čevljčki ..jest bom mogla tud počas si kej novga kupt...sam ne vem kdaj??? spali smo fajn....mala2 zdej spita oba...ja sej je tako vreme da je ravno za spat in za pod kovter se skrit ...čakamo da saj dež neha padat, da gremo vsaj do trgovine ker če ne se mi bo zrolal...smo zdej že tri dni not k skoz dež pada jest pa tud namesto da bi šla mal počit, sem mal urejala garancijske liste in sem jih lepo spela v mapo k so se zdej vsi v eni škatli valjali kosilo bomo imeli pa malo kesneje..itak pa sploh nimam ideje kaj bom vrgla v pisker kje ste vse, a mate povsod lepo vreme al kaj...prosim če malo sončka pošljete še v naš konec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.4.2008 12:50:12
|
|
|
|
max81
|
o cvetačka...si že kej boljše z zdravjem????...no upam, da si......
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.4.2008 19:56:31
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Kje ste babnce? Mi smo bili danesv NM. Sem hotela Neji kupit kakšne prehodne čevlje, pa nisem nič pametnega našla. Edino ene Superfit so mi bile lepe, ampak 45€. Toliko pa ne dam za prehodne čevlje, ki jih bo nosila največ dva meseca. Potem sem gledala še copate. Zdaj ima v vrtcu ene št. 19 in so ji glih za glih. Doma imam na zalogi še ene 21, ki so pa kar prevelike. Ko sem kupovala, sem vzela št. 19 in 21. Sem misla, da 20 sploh ne bo treba ....ampak zdaj vidim, da verjetno bo treba kupit še 20....Ne vem. Ah, nakladam V sredo moram pa na en seminar na Ig. Mašina, pojma nimam, kje ta Ig sploh je . Upam, da se ne bom zgubila. Jutri moj pa cel dan spet dela (itak). Zdaj grem pa še na en tarok
|
RE: November 2006 - 3. del 12.4.2008 21:21:07
|
|
|
|
atanja
|
HEJLA A je pe katera danes preživela tako len dan! Ta dež... MAli je kar noru notr pa sam išče kaj bi ušpiču. Me je moj pelu v šoping ker imam rojstni dan danes, in je reku da bo najboljš to. In evo to je vse kar sem naredila... Aja pa kupljeno torto razrezala No pa pol sva šla v Lecrerk-al kako se napiše-sej veste trgovina nasproti Supernove... In sem tamlamu kupla gugalnik(15€), pa tobogan(23€), dobila za 9€ bona. No mogla sem ker veste pri nas nimamo nič igrač . PA je mali čist noru k je zagledu. Je bil pa včeri zašpecan v vrtcu. Je pršla vzgojitelca čist konc ven da mi more neki povedat da je bil neznosen-spet.... Da je zadnje 20minut se afnal. Da tud malco ni do konca pojedu k se je režu pa po mizi z rokam udarju. In da je celo skupino za sabo potegnu... Men je šlo pa ful nasmeh k jo je tamal oponašu. Pa sem rekla ja pa zakja pa ga niste dal od mize. PA je rekla da pol so ga dale. In da mi napako pri vzgojidelamo k ga moja mami ful razvaja-sem ji enkrat omenila da pri mami dobi vse. In da to narobe delamo. Pol sm ji pa rekla da bo mogla pa ona tamalmu postavt meje do kje gre lahko. da tud pri meni včasih poskuša pa da ga pač odmaknem al mu vzamem star k nagaja in da se pač mal zjoka sam da je pol mir... In da toi pa tud mami dela. Sam pač je edini otrok pri 5-h odraslih in da valda najprej on dobi za jest al pa kaj drugega... PA da je doma drugo okolje in da če njej zdrži tud po 1,5h ležat na hrptu zato k se prekmal zbudi bo tud tukimu mogla pokazat kako se obnaša. No uglavnem zdaj mam v četrtek govorilne in vam povem da če mi bo spet sam jamrla jo bom vprašala če mi zna pa kaj lepga povedat o njem. K valda ni otrok iz škatlice sam kakšna stvar je pa tud pozitivna pri njem.. MEn je šlo kar malo na smeh-sej najbrž je užaljena. no pol pa greva ven pa jaz vprašam Teda ali si nagaju v vrtcu pa se zresne in me pogleda pa reče NE pa odkima-jaz sem se kar obrnla. In zdaj če mu omenilm vzgojitelco se reži pa žuga s prstom.. Sej ubistvu res ne vem kako naj jaz pol razložim tamalmu da narobe dela. JAz sem prepričana da če ga bi kaznovala za tist kar je delu v vrtcu ne bi sploh dojel ...Al se motim... Jaz to mu takoj povem kaj je narobe... Ah bo že grem mal še prebrskat. Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.4.2008 21:35:02
|
|
|
|
krfjolca
|
Zakaj bi ga pa ti kaznovala Ta vzgojiteljica je orto čudna za moje pojme.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.4.2008 21:45:04
|
|
|
|
atanja
|
Ja sej jaz tud ne vem kaj je hotla od mene. Pa da mam čudno vzgojo in da moram spremenit. Pol pa sem rekla da mu mora ona meje postavt. In da je tako mojo mami okrog prata ovija mene ve da ne more. Da ona naj mu pa tud pokaže kako pa kaj je tam... Ja z ne morem zdaj tamalga izolerat od naših če žvimo v skupnem gospodinjstvu. Ind a so pač pozitivne in slabe lastnosti.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 10:07:04
|
|
|
|
Zamima
|
Dan,... noč je bila grozna , Zala je zakuhala spet,... res je čudno zgledalo vse skupaj, smo bili na praznovanju rd. pa je bila živahna, ko pa je prišla njena ura za spat pa je postala prav sitna, sem upala, da bo pač zaspala, saj galame ni bilo neke. Pa ni uspelo, smo šli potem kar domov , na poti domov je zaspala, potem ko sem jo pa dala v posteljico pa v histerični jok, eno uro je tulila, nič ji ni pasalo, ... sem najprej mislila, da zato, ker smo ji malo ritem zmrdali, ampak očitno se je nekaj v njej kuhalo, ker je ob 1.00 imela že vročino, ob 4.00 sva ponovili vajo z svečko in uspavanjem, zjutraj pa še calpol ,... zaenkrat je stanje stabilno, ... no ja. Upam, da se čez dan porihta.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 10:07:10
|
|
|
|
krfjolca
|
Vzgojiteljica se v domačo vzgojo nima kaj vtikat. Lahko pove svoje mnenje in svetuje (seveda utemeljeno in strokovno, kar tole po mojem mnenju nikakor ni), nima pa kaj zahtevat od vas. Raje naj usmeri svojo energijo v svoje delo, namesto v vaše. Jaz bi jo na tvojem mestu že tako nakurila, da še zase ne bi več vedela.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 10:16:32
|
|
|
|
Zamima
|
krfjolca, si že našla fotoaparat?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 10:53:14
|
|
|
|
krfjolca
|
Sem, samo še kabel najdem, pa prilimam slike
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 11:13:29
|
|
|
|
Zamima
|
, super
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 11:14:56
|
|
|
|
Zamima
|
Zala spi, upam, da bo boljša, ko se bo zbudila, oz. da ne bo spet zakuhala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 11:56:03
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Mi smo danes vstli že ob 5.45 . Moj je na šihtu, midve sva paže posesali, spekli dve rundi mafinov (pridejo obiski), skuhali juho,... Zdaj pa Neja spi, mami pa na RR visi Atanja, vse najboljše za rojstni dan (čeprav malo z zamudo) Glede vzgoje in vzgojitelice, ti je pa krfjolca lepo napisala. Zamima, lep nov avatarček . Držim pesti, da bo Zala kmalu zdrava kot krfjolca, s najdla kabel? Čakamo slike tvojega sinkota.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 11:57:15
|
|
|
|
Zamima
|
hvala, Aja,... samo kaj ko je tak motna slika , jo ne znam boljše naštimat
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 12:52:23
|
|
|
|
Zamima
|
Nogavica, mislim, da si ti spraševala glede zobkov - trojkice. Nočem te strašit, ampak pri nas imamo očitno zarad teh zobkov take težave, da jo vsake tolko zakuha, in ne verjamem pediatrom, da vročina nad 38,5 ni od zobkov! Zala se precej slini, riba z dudo po teh zobkih (sicer že nekaj časa vse trojkice kukajo ven, ampak še niso čisto zunaj). Je pa res, da je čisto odvisno od otroka do otroka če ima težave z izraščanjem zobkov ali ne.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 18:39:51
|
|
|
|
Aja1
|
Pa to ni res. Naša je tudi spet zakuhala . Dopoldan je bila še čisto ok,po opoldanskemspancu se je pa sitna zbudila, kar skoz bi se crkljala (kar niti slučajno ni v njeni navadi). Pa ji izmerim vročino ob 15ih -37,5, ob 17ih 39,7. Dala sem ji Panadol. Sicer smrka in kašlja nič. Pojma nimam, od kje kar na lepem vročina. Z zobki pa tudi do zdaj ni bilo težav in vročine . Jutri je moj frej in bo Neja doma, za naprej bomo pa vdeli, kakšna bo jutri. Srčno upam, da je ta vročina od zobkov. Edini plus te vročine je ta, da je zaspala ob 18ih v sekundi. Zamima, kako je Zala?
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 19:24:31
|
|
|
|
Zamima
|
Zala čez dan ni imela vročine Zdaj upam, da je tud ponoči ne bo in da bo zdaj zaspala, da mam malo časa zase
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 21:19:09
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, mulo se je končno utrudil :) Evo slike: http://picasaweb.google.si/traven.eva/AnE
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.4.2008 21:40:24
|
|
|
|
majas
|
Čer! Za nami bgozen vikend. Včeraj midve z Kajo obe bruhale in driskale. Jaz sem danes boljša le brez energije. Kaja pa še kar driska. Danes je vsaj nekaj pojedla, pila borovničev čaj, pa linex tabletko sem ji dala. Upam da bo jutri boljše če ne greve k zdravniku. A joj no. Prav grozno mi je ko je vsa boga... Nevem kje sve virus staknile? Mogoče sem ga jaz iz službe prinesla, ker jedle nisve nič takega... pa traja že 3dni, tako da je ziher kaki virus. Vsaj naspala sem se te dni, ker sve bile skos v pojstli. Zdaj pa grem tudi pod tuš, pa malo popravit ker cel vikend ni bilo nič iz mene. Atanja-oh te vzgojiteljice. Nič pa ne moreš, re ne... zaradi tega pa res nisi ti kriva. Vse bolj vidim da je res pri otrocih najtežja vzgoja.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.4.2008 9:28:28
|
|
|
|
Zamima
|
Spet smo pristale na drugi strani Majas, upam, da je Kaja že bolje danes Krfjolca, Anže je postal pa že pravi frajer No, midve sva ok, ampak danes spet vrtec odpade, ker je gospodična predolgo spala , do 8.45 , čist je po mami . bova pa kmalu šli malo ven na sončka, pa položnice plačat. A ve mogoče katera, če je danes nakazan otroški dodatek?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.4.2008 10:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroški dodatek je bil danes nakazan, sem ravnokar preverila preko Klika. za vse bolne, velike in male. Zdaj grem pa Anžetove slikice gledat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.4.2008 19:03:41
|
|
|
|
Zamima
|
spet nikjer nobene
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.4.2008 19:46:22
|
|
|
|
Aja1
|
jaz sem tuki
|
RE: November 2006 - 3. del 14.4.2008 19:50:17
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca, tudi tvoj nov avatarček je kjut. Jaz pa zdaj jem kokice. Neja je bila danes z mojim kar doma, ker je bil ravno frej. Vročine ni več imela -razen zdaj zvečer 37,1. Pojma nimam, od česa je imela včeraj skor 40. Zdaj pa bomo vidli, kakšna bo zjutraj - če bo za v vrtec ali ne.
|
RE: November 2006 - 3. del 14.4.2008 20:01:34
|
|
|
|
Zamima
|
moja tud ni bila danes v vrtcu, jutri bo šla, danes sva pa imeli športni dan , je bilo prav fino po tem lepem vremenu .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
ime otrokadanuskakatero ime vam je najbolj všeč?zala (
43%)
zara (
11%)
zarja (
10%)
zora (
2%)
zoja (
34%)
Število vseh glasov: 802Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!