|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
11.4.2008 7:30:57   
Aja1
Dobro jutro.

Nogavica in Krfjolca - naša je ista...se pridružujemo klubu. Se lahko smo podpišem.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.4.2008 7:54:52   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Pa je Anže tak samo pri zdravniku ali tudi doma kdaj na tak način protestira?

Oooo, tudi doma. user posted image

Zdaj ga sploh ne šlivim več, ko se mi začne po tleh metat. Če ne dobi piškota, ko se on zapiči, je grozen tulež. Če mu pa hočem nos spucat, je pa nemogoče opisat, kako izgleda. Ga ne umiriš še pol ure. Sem mu hotla inhalacije dat, pa ni variante - pa veš, da je samo malo hladne pare ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.4.2008 9:04:17   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Pa je Anže tak samo pri zdravniku ali tudi doma kdaj na tak način protestira?

Oooo, tudi doma. user posted image

Zdaj ga sploh ne šlivim več, ko se mi začne po tleh metat. Če ne dobi piškota, ko se on zapiči, je grozen tulež. Če mu pa hočem nos spucat, je pa nemogoče opisat, kako izgleda. Ga ne umiriš še pol ure. Sem mu hotla inhalacije dat, pa ni variante - pa veš, da je samo malo hladne pare ... user posted image

Pa veš kok je težko takim malim bit pri miru. To je zanje najhujše mučenmje. No naša se je pri kapljicah malo umirila. Zgleda da je ugotovila, da ji pomagajo. Pa Miha je ene dvakrat vidla, ko jih je dubu. Upam, da nav prinaslednjem prehladu spet user posted image -ek
Zdej greva pa probat it mal ven. Upam, da naju ne bo zalil kje, je tko črno okol. Do ZD najbrž ne bova prišli

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.4.2008 9:45:19   
krfjolca
Mah, pri miru že, to itak da ne morejo biti, pač za njim letaš s tisto masko pa mu jo vsake kvatre na fris pritisneš - samo ko se zvija in tuli zraven, kot bi ga s kislino polivala! user posted image

No ja, vsak ima svoje finte ...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.4.2008 9:50:30   
Zamima
waaaaaaaa, jaz sem si pa danes še ene čevlje nagledala user posted image user posted image ,...  dvoje čevljev v enem tednu? user posted image user posted image ,... grem potem po njih user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.4.2008 10:22:02   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

waaaaaaaa, jaz sem si pa danes še ene čevlje nagledala user posted image user posted image ,...  dvoje čevljev v enem tednu? user posted image user posted image ,... grem potem po njih user posted image

Dokler jih samo gledate skozi izložbeno steklo, je še kar v redu... user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.4.2008 10:45:01   
max81
dan

o trma, hm ja tudi mi smo jo dočakaliuser posted image , naša mala trma se je prejle tako drla, da sm jo kr popokala in nesla v postlo...ker tole je pa too much..in je zdej mir..je valda takoj zaspala...se vidi, da je moj zdejle doma in ga je totalno ovila okol prsta...ja jo bo treba postavit nazaj na prejšnje tirniceuser posted image , upam, da mi bo uspelouser posted image
danes je ponoči kr neki stokala, pa smo ji namazal zobke, pa je bil mir...umivanje zobk tudi pri nas zadnje dni ni preveč uspešnouser posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.4.2008 11:39:18   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

dan

danes je ponoči kr neki stokala, pa smo ji namazal zobke, pa je bil mir...umivanje zobk tudi pri nas zadnje dni ni preveč uspešnouser posted image

Oj!
Ja veš, če pa zobki nagajajo, pol pa res ni prijetno jih umivat. Kar pomisli, če tebe boli zob, pol pa s ščetko gor pritisneš. Avč. In tile naši nam pač še ne znajo povedat, pol pa pravimo, da so  trme. Sej vem, zdele sem tako zelo razumevajoča za naše user posted image , ko bo pa mala vstala in kaj trmarila bom pa jest tud jezna nanjo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Dokler jih samo gledate skozi izložbeno steklo, je še kar v redu... user posted image

Sej jih ne samo gleda, če gre pa ponje. user posted image Jest si moram tud kej nagledat. user posted image

Zdej grem pa prošnjo pisat.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.4.2008 12:19:18   
urška76
Jest bom mela pa samogovore kle gor. user posted image  
Prošnja je napisana, zdej je poslana kontrolorju, da jo perčekira in pove svoje mnenje user posted image  (kaj praviš bejbo user posted image ), jest pa spet kle visim, namest da bi kej delala.user posted image
Z malo sva bili prej zunaj. Sva vmes že obrnili, ker se je dž vsul, pa prideva do parkinga pred stolpnico, pa tud kaplje ne več. user posted image  In sva obrnili. Sva šli v zdravstveni dom po bolniški list, pa naju p. vidi in naju kar pokliče not, da malo še enkrat pogleda(drgač se je treba naročat pr nas). Z bejbo hje vse Ok, antibiotik je treba do konca pojest, drgač ji pa nč kej ne fali. Sva se pa preluftali, je obema pasalo. Pa mal je bejba sama hodila, zdej za čuda kar neki časa zdrži, da se drži za roko.
Kaj boste dans za kosilo rihtale? Jest bom verjetn kkr zelenjavno juhco, pa raviole v smetanovi omaki. Al pa mogoče špinačo in pire. user posted image  Bom vidla, če bo kaka povratna informacija od najdražjega.
Muca maca lepo, da se ti nismo nič zamerile. Sej jest bom tud bolj mal spet kle, ko bo bolniške konc. Lepo vreme kliče v naravo. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.4.2008 12:32:44   
Žiga
špinača, pire (če je krompir še zakej) in hrenovke zraven... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.4.2008 12:38:53   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

špinača, pire (če je krompir še zakej) in hrenovke zraven... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Grem kromper olupt, da bom vidla user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.4.2008 13:00:26   
Zamima
pa so moji user posted image user posted image ,... sva menda lih pred dežjem pobegnile domov user posted image user posted image , piha pa fuuuul,... tamala je skor vsak dan pohvaljena da lepo je v vrtcu user posted image , potem običajno še doma papca kaj, se ji že malo pozna po teži user posted image . Danes sem jo že drugič dobila da jo je vzgojiteljica nosila po rokah user posted image , baje da je postala carkljiva in da ji skoz na roke sili user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.4.2008 13:12:49   
urška76
zamima kaki pa so ti tvoji čeveljčki, če nas že dražiš z njimi user posted image
A ni fino, če vidiš, da se ima Zala lušno v vrtcu. Pa da je sprejela vzgojiteljice. Boš vidla, kok se boš sekirala septembra, če bosta dobili mesto v novem vrtcu. Pa na momente ti bo žal. Sam Zalika je itak en tak cukr, da jo bodo tud v nobvem vrtcu lepo sprejeli se mi zdi.
Pr nas tud dežuje spet. Grrr... Ne vem, če bova šli lahk s Špelo pol po Miha. Mogoče bo pa nehal.
Je bla pa mala že pokonc, pa sem jo očitno še ta prav moment ujela, da je zaspala nazaj. Še kako urco lahko oddrnjoha.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.4.2008 15:50:27   
Zamima
Urška:
Današnji:

user posted image
user posted image

Včerajšnji:

user posted image

user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.4.2008 15:55:53   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

A ni fino, če vidiš, da se ima Zala lušno v vrtcu. Pa da je sprejela vzgojiteljice. Boš vidla, kok se boš sekirala septembra, če bosta dobili mesto v novem vrtcu. Pa na momente ti bo žal. Sam Zalika je itak en tak cukr, da jo bodo tud v nobvem vrtcu lepo sprejeli se mi zdi.

si bo našla pa druge žrtve, ki jo bojo nosile po rokah user posted image ,... ja drugač sem pa res vesela, ko vidim, da jo majo tak radi user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.4.2008 16:46:24   
Zamima
Tile so pa novi od Gospodične:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.4.2008 19:17:16   
Aja1
Zamima je pa obema kupila balerinke user posted image . Vse so lušne. Dej nam še ceno povej. Jaz moram tudi sebi in gospodični kaj kupit za pomladne dni.

Danes smo bili popoldan pa v vrtcu. Malo starejši otroci (2 leti in več) so nastopali. Naša se je pa uštulila med njih ter ploskala, se vrtela, vriskala...smo se ji vsi smejali... user posted image  Potem smo šli pa še malo k mojim. Tam je pa Neja odkrila bide in voda je špricala na vse strani. Je bila čist mokra (in jaz tudi), tako da sem jo slekla, da je še naprej čofotala in uživala. Da ne govorim, da je voda po tleh tekla v potokih. Mala ni hotela it domov user posted image . Zdaj pa spi kot top.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.4.2008 19:47:16   
Zamima
user posted image sem dala ful poceni user posted image ,... za prve (bele) 17€, za druge (bež) 10€ user posted image , za Zaline tudi 10€ user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.4.2008 19:55:15   
Zamima
naša še kar ne spi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.4.2008 20:00:04   
urška76
Zamima luštne balerinke za obe. Cene so pa tud take, da si si komot dvoje privoščila. user posted image
Naša mala pa še nima pomladnih čevljev. Sicer je dobila nove, ampak take bolj superga varijanta. Ji je pa nogica full zrasla med zimo. Bi že januarja rabila nove, pa smo ponucali ene Mihove, ki jih je imel še predno je hodil, za na voziček.
Neja je pa očitno nagajive sorte. Take luštno nagajive, da ne bo pomote. user posted image
Zdej bo pa mali izpod tuša, pa bo treba pravljico prebrat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.4.2008 20:48:47   
Nogavica
Zamima, luškani čevlji. Včerajšnji so mi še posebno všeč.

Aja1, tudi mi moramo že nekaj časa obvezno zapirat kopalnico, ker je Živa pred časom "odkrila" bide. user posted image  Smo enkrat samo zaslišali vodo teči, mala pa je vsa navdušena z rokami tacala po bideju in škropila. Seveda je bila tudi ona vsa mokra.
Drugače pa v kopalnici zdaj vsakič, ko vstopi, najprej potegne tehtnico izpod omarice in se zvaga, potem preklada umazane cunje iz koša v pralni stroj in obratno. V stroju in košu vsakič obvezno najdem tudi kako igračko (danes je med cunjami ajala Fifi, v stroju pa je bilo nekaj žogic).
Je pa zdaj končno postala navdušena nad umivanjem rok (prej je navadno protestirala). Ko greva k umivalniku in ji zmočim roke, že kaže na tekoče milo in se dere minooo.
Zobki so pa kar fajn začeli zdaj poganjat. V roku 10 dni je zdaj dobila obe zgornji štirici, ena spodnja je pa tudi tik pred tem, da predre dlesen. Sem že napisala, da ji pa še ni prilezla ven zadnja dvojka? Mislim, da sem, ja. user posted image  user posted image

Aja, najpomembnejše - recimo, da je Živa danes prvič rekla nekaj v stavku (sicer po mojem čisto naključje, ampak vseeno user posted image ): Žiža am kuh (Živa bi jedla kruh).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.4.2008 21:21:16   
krfjolca
Bide je tudi pri nas aktualen. Mu pa kar dovolim, da se zabava, pa čeprav ga večkrat preoblačim. Menda je to obdobje zanimanja za vodo in kopalnico zelo pomembno za kasnejše navajanje na kahlico.

Sem mu pa danes kupila en majhen lavorček, da je samo njegov, v katerem kopa živali. Ima namreč huuuuge zbirko živali od Schleicha (če poznate - tiste ful lepe makete živali iz Muellerja, ko je ena cca 5 €) - ima jih trenutno v protivrednosti dobrih 200 € user posted image  (saj vem - ampak moj dragi ne more mimo, ko so tako lepe, zdaj jih že bolj zase kupuje kot za mulca). V glavnem nalije noter vodo, pa milo, potem pa kopa eno žival za drugo. Potem se pa dere zraven: "Son kak, Iš miu" (Slon umazan, Anže umil user posted image ), pa naprej kamelo ("Mea kak, Iš miu") itd. Je užival brez asistence dobro uro! user posted image  Jaz pa krepavala od smeha zraven user posted image .

Smo pa tudi mi danes dobili še en zob - tokrat spodnjo 3ko, ta druga je pa tudi že skoraj zunaj. Zdaj ima torej 13 zob. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.4.2008 21:36:48   
Nogavica
krfjolca in ostale, katerih malčki imajo že trojke - je prihod teh zob res tako hud? Mene vsi strašijo, da je izraščanje teh zob najhujše od vseh. user posted image

Teh živalic od Schleicha pa ne poznam. Grem malo poguglat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.4.2008 11:49:44   
Zamima
Dobro jutro user posted image , dober dan....

nobena se nič ne javi, ... lih tolko, da nas malo višje premaknem user posted image

Mi gremo danes na fešto user posted image user posted image ,...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.4.2008 12:44:33   
krfjolca
Tukaj so živali: http://www.schleich-s.de/cms_schleich/shop/index.php?lang=1&startnode=1&startnode=1&specialpage=product_overview

Meni so res fenomenalne. user posted image
Zelo so realistične, pa masivne - ne tista votla plastika, kot so običajno v trgovinah z živalmi. Pa vse je ročno pobarvano in zelo natančno. Sem šla štet - imamo že 48 živali (OJEJ! 250 € torej user posted image ) in Anže zna že vse poimenovat (ne ponoviti besede ampak dejansko odgovoriti na vprašanje: Kaj pa je to?).

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 12.4.2008 12:48:29 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?