|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
17.4.2008 18:20:34   
Zamima
Večer,...
za mano je kar naporen dan, tamala je cel dan tečnarla nekaj, upam, da je spet kaj ne kuha, zdaj je protestirala še z spanjem, čeprav je ful zaspana user posted image , zdaj je neka tišina, bomo vidli, možno, da je to vreme vplivalo danes na njo user posted image .

user posted image vsem za dosežke

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.4.2008 19:10:47   
Zamima
zdaj sem se pa najedla ko user posted image ,.... testenine z mesom in pelati pa parmezan in skleda zelene solate user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.4.2008 20:20:54   
urška76
Čer!
Bejbe čist sem šokirana. Sem eno prošnjo napisala in imam razgovor user posted image . Si sploh nisem upala pomislit. Zdej pa v ponedeljek popoldne pesti držte. user posted image
Drgač sem pa čisto povožena. Jutri sem si frej vzela, da mal k seb pridem.
Aja1 čita je bila Mihova beseda za dudo user posted image
Zdej pa čakam, da se mali stušira, pol pa še jest in šibam spat.
Nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.4.2008 7:47:16   
Aja1
Ravnokar me je moj klical v službo, da se je Neja spet vsa pikasta zbudila user posted image . Isto kot takrat, ko sva bili v bolnici  user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat ima po trebuščku in rokicah koprivovko in se širi  user posted image user posted image user posted image . Gremo k zdravniku - že vidim spet bolnico  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.4.2008 8:19:40   
Zamima
Aja1,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.4.2008 8:20:32   
Zamima
Zala je v vrtcu, je vsa navdušena postala, komaj čaka, da gre user posted image in ko prideva tja mi že kaže vrata in vriska user posted image
Jaz pa si grem zdaj eno kavico v miru privoščit.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.4.2008 8:28:17   
Nogavica
Aja1, user posted image user posted image user posted image za Nejo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.4.2008 8:32:08   
Anonimen
Ojej, pa kaj je zdaj to. Milijon user posted image user posted image user posted image in objemčkov za vas, Aja1. user posted image Držim pesti, da se kmalu stanje normalizira. user posted image user posted image user posted image

Jaz grem čez par urc k frizerju, popoldne pa v LJ, na obisk k atiju v službo. So imeli včeraj otvoritev podjetja. Free food & drinks. user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.4.2008 12:27:12   
Zamima
Nogavica, zamenjaj avatar user posted image , mucamaca, luštkana je Ana ful na tem avatarju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.4.2008 13:27:03   
krfjolca
Joj, tudi jaz držim pesti za Nejo, da ne bi bilo tako hudo kot prejšnjič in da ne bo treba ostat v bolnici user posted image . user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.4.2008 15:04:05   
urška76
Ojoj Aja. Objemček za Nejo, pa user posted image , da nebi bilo treba vam v bolnici ostat.. Naj hitro pogruntajo, kaj ji to povzroča, da boste vsaj vedeli, čemu se morate izogibat.
Muca maca a prideš na eno user posted image . Mam mal bacilov preveč pa jih zastonj talam okol user posted image
Sem pa današnji dopust izkoristila za vse drugo, sam za cajtanje in počitek ne. user posted image  No ene dobro urco semsi privoščla, pol ko so šli otroc v vrtec, Žiga je šel pa gume menjat. Pol pa k je prišel domov sva šla pa na banko dvigent € od stanovanjske sheme, pa na mojo banko sem šla končno spremenit priimek. Pol pa še po mal perila, pa v Ariela po cote za otroke, k majo že glih znižanje. Pa je šlo kar neki evrčkov pa-pa- Ja pa končno sem šla nov prstan naročit. Žigovega je pa vzela za očistit, tako da sva zdej oba brez user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.4.2008 16:07:50   
Nogavica
urška76, pozabila sem ti prej čestitat za vabilo na razgovor. Seveda bomo stiskale pesti.

Zamima, bom menjala, ampak moram najprej kako lepo svežo fotko naredit. Sem malo zanemarila fotoaparat, odkar so prazne baterije, jaz pa ne vem, kje je polnilec in se mi ga ne da iskat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.4.2008 18:39:44   
Aja1
Dober večer.

Hvala punce za pesti. So pomagale.user posted image user posted image user posted image

Zjutraj smo šli z Nejo k njeni pediatrinji, ki jo je takoj poslala v bolnico. Tam spet pregled in ker so čist zasedeni v bolnici, je dala Neji ene zelo močne tablete in en sirup, kar naj bi pomagalo. Smo dobili navodila, da moramo v primeru poslabšanja nujno nazaj. Zaenkrat je stanje boljše (še zdaleč ne dobro). Bomo videli, kaj bo prinesla noč in kaj jutro (ko tablete spustijo). Upam, da ne bo treba v bolnico, ker tam je res obupno.

Zdaj pa že spi. Ponoči je zelo slabo spala, ker se je skoz nekaj praskala, pa še pomislila nisem na alergijo.
Vzrokje po vsej verjetnosti pa košček mandarine, ki jo je dobila v vrtcu (so pozabile, da ne sme citrusov).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.4.2008 18:49:19   
Nogavica
Aja1, upam, da bo vse o.k. in da vam ne bo treba iti spet v bolnico. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.4.2008 19:13:24   
Aja1
Hvala Nogavica.

Urška, čestitke za razgovor. Bomo držale pesti.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.4.2008 19:17:47   
Zamima
Ojej, samo, da bo vse ok z Nejo, bogica no, res nima sreče,.... Aja1, kdaj se pa te alergije končajo? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.4.2008 19:30:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Ojej, samo, da bo vse ok z Nejo, bogica no, res nima sreče,.... Aja1, kdaj se pa te alergije končajo? user posted image

Ponavadi tam okrog tretjega leta. Saj ni panike, če veš, kaj jo muči. Glede jajc imamo poštimano..zdaj so verjetno zraven še citrusi (prejšnjič sok, včeraj mandarina). No, saj v vrtcu so se pa tudi zamislile.... Ampak res hudo je pa videt tako pikastega otroka. Bom dala eno sliko - slikana zvečer, ko je bilo že precej boljše.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.4.2008 19:31:20   
Zamima
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.4.2008 19:32:15   
Aja1
user posted image  

Taka je bila zvečer po celem telesu. Zjutraj pa živo rdeče pike.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 18.4.2008 19:33:53 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.4.2008 22:14:40   
krfjolca
Joj, Aja, prav nič luštno ne izgleda user posted image  In to od krhlja mandarine, revček mali user posted image
Res držim pesti, da bi izginilo do tretjega leta. To bi bilo res super.

Še jaz nalepim nekaj slik, ko smo se ravno malo z aparatom afnali:

Priklopljen na 220:
user posted image

Bašem se s klobaso:
user posted image

Novi klobuk:
user posted image

Kopava živali:
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.4.2008 7:47:05   
Zamima
jutro

Aja1, kako je z Nejo? user posted image

Zala ima pa neko drisko danes, ne vem kaj bi ji lahko zaškodilo user posted image , upam, da ni kakega virusa pobrala v vrtcu user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.4.2008 9:07:39   
Aja1
jutro.

Neji so pikice izginile. Dobila je pa vročinouser posted image ...pa še zaprta je in ne  more kakat. Skoz jokca in se crklja. Ne vem, če je zaprtost posledica tablet. user posted image  Napenja se skoz - kakala je pa malenkost - še to zelo lepjivo.

Lušne slike Anžeta.user posted image
Zamima, pri vas pa driska? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.4.2008 10:38:01   
Zamima
Midve sva šli peški v trgovino, nimava nobenga vozička tukaj to se še ni zgodilo user posted image , tamala je dobre tričetrt poti do tja lepo hodila, me je držala za roko, nazaj pa je po moje samo kake četrt poti hodila, ostalo sem jo nosila, ker če ni bilo kaj po njeno se je hotla po tleh metat user posted image .
Ima že kater od vaših user posted image to obdobje?, tudi doma se vleže na tla, če nekaj ne doseže user posted image .

Driskala je samo ponoči in zjutraj no bomo vidli kak bo čez dan user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.4.2008 14:04:51   
Nogavica

... ostalo sem jo nosila, ker če ni bilo kaj po njeno se je hotla po tleh metat user posted image .
Ima že kater od vaših user posted image to obdobje?, tudi doma se vleže na tla, če nekaj ne doseže user posted image .

Živa ima to obdobje že nekaj mesecev. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.4.2008 16:21:14   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

... ostalo sem jo nosila, ker če ni bilo kaj po njeno se je hotla po tleh metat user posted image .

Živa ima to obdobje že nekaj mesecev. user posted image

Anže tudi user posted image
Pa ne le, da se vleže, ampak tuli zraven, kot da sem mu naredila največjo krivico na svetu. Ravno prejle sva imela cel halo - najprej ker ni dobil rozine (po tem, ko jih je pojedel že 5), potem ker sem mu ugasnila Nodija, potem ker nisem pustila, da skače po kavču, potem ker sem mu vzela iz rok pilota in nazadnje, ker mu nisem pustila s kladivom tolči po vitrini. user posted image  Traja dobrih 10 minut, da se umiri. Pa računajte, da sem doma šele dobri dve uri (prej sem imela pa službo) user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!