Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.4.2008 18:20:34
|
|
|
|
Zamima
|
Večer,... za mano je kar naporen dan, tamala je cel dan tečnarla nekaj, upam, da je spet kaj ne kuha, zdaj je protestirala še z spanjem, čeprav je ful zaspana , zdaj je neka tišina, bomo vidli, možno, da je to vreme vplivalo danes na njo . vsem za dosežke
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.4.2008 19:10:47
|
|
|
|
Zamima
|
zdaj sem se pa najedla ko ,.... testenine z mesom in pelati pa parmezan in skleda zelene solate
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.4.2008 20:20:54
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Bejbe čist sem šokirana. Sem eno prošnjo napisala in imam razgovor . Si sploh nisem upala pomislit. Zdej pa v ponedeljek popoldne pesti držte. Drgač sem pa čisto povožena. Jutri sem si frej vzela, da mal k seb pridem. Aja1 čita je bila Mihova beseda za dudo Zdej pa čakam, da se mali stušira, pol pa še jest in šibam spat. Nočko
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 7:47:16
|
|
|
|
Aja1
|
Ravnokar me je moj klical v službo, da se je Neja spet vsa pikasta zbudila . Isto kot takrat, ko sva bili v bolnici . Zaenkrat ima po trebuščku in rokicah koprivovko in se širi . Gremo k zdravniku - že vidim spet bolnico
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 8:19:40
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, za vas.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 8:20:32
|
|
|
|
Zamima
|
Zala je v vrtcu, je vsa navdušena postala, komaj čaka, da gre in ko prideva tja mi že kaže vrata in vriska Jaz pa si grem zdaj eno kavico v miru privoščit.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 8:28:17
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, za Nejo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 8:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, pa kaj je zdaj to. Milijon in objemčkov za vas, Aja1. Držim pesti, da se kmalu stanje normalizira. Jaz grem čez par urc k frizerju, popoldne pa v LJ, na obisk k atiju v službo. So imeli včeraj otvoritev podjetja. Free food & drinks.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 12:27:12
|
|
|
|
Zamima
|
Nogavica, zamenjaj avatar , mucamaca, luštkana je Ana ful na tem avatarju
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 13:27:03
|
|
|
|
krfjolca
|
Joj, tudi jaz držim pesti za Nejo, da ne bi bilo tako hudo kot prejšnjič in da ne bo treba ostat v bolnici .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 15:04:05
|
|
|
|
urška76
|
Ojoj Aja. Objemček za Nejo, pa , da nebi bilo treba vam v bolnici ostat.. Naj hitro pogruntajo, kaj ji to povzroča, da boste vsaj vedeli, čemu se morate izogibat. Muca maca a prideš na eno . Mam mal bacilov preveč pa jih zastonj talam okol Sem pa današnji dopust izkoristila za vse drugo, sam za cajtanje in počitek ne. No ene dobro urco semsi privoščla, pol ko so šli otroc v vrtec, Žiga je šel pa gume menjat. Pol pa k je prišel domov sva šla pa na banko dvigent € od stanovanjske sheme, pa na mojo banko sem šla končno spremenit priimek. Pol pa še po mal perila, pa v Ariela po cote za otroke, k majo že glih znižanje. Pa je šlo kar neki evrčkov pa-pa- Ja pa končno sem šla nov prstan naročit. Žigovega je pa vzela za očistit, tako da sva zdej oba brez .
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 16:07:50
|
|
|
|
Nogavica
|
urška76, pozabila sem ti prej čestitat za vabilo na razgovor. Seveda bomo stiskale pesti. Zamima, bom menjala, ampak moram najprej kako lepo svežo fotko naredit. Sem malo zanemarila fotoaparat, odkar so prazne baterije, jaz pa ne vem, kje je polnilec in se mi ga ne da iskat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 18:39:44
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Hvala punce za pesti. So pomagale. Zjutraj smo šli z Nejo k njeni pediatrinji, ki jo je takoj poslala v bolnico. Tam spet pregled in ker so čist zasedeni v bolnici, je dala Neji ene zelo močne tablete in en sirup, kar naj bi pomagalo. Smo dobili navodila, da moramo v primeru poslabšanja nujno nazaj. Zaenkrat je stanje boljše (še zdaleč ne dobro). Bomo videli, kaj bo prinesla noč in kaj jutro (ko tablete spustijo). Upam, da ne bo treba v bolnico, ker tam je res obupno. Zdaj pa že spi. Ponoči je zelo slabo spala, ker se je skoz nekaj praskala, pa še pomislila nisem na alergijo. Vzrokje po vsej verjetnosti pa košček mandarine, ki jo je dobila v vrtcu (so pozabile, da ne sme citrusov).
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 18:49:19
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, upam, da bo vse o.k. in da vam ne bo treba iti spet v bolnico.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 19:13:24
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala Nogavica. Urška, čestitke za razgovor. Bomo držale pesti.
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 19:17:47
|
|
|
|
Zamima
|
Ojej, samo, da bo vse ok z Nejo, bogica no, res nima sreče,.... Aja1, kdaj se pa te alergije končajo?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 19:30:44
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Ojej, samo, da bo vse ok z Nejo, bogica no, res nima sreče,.... Aja1, kdaj se pa te alergije končajo? Ponavadi tam okrog tretjega leta. Saj ni panike, če veš, kaj jo muči. Glede jajc imamo poštimano..zdaj so verjetno zraven še citrusi (prejšnjič sok, včeraj mandarina). No, saj v vrtcu so se pa tudi zamislile.... Ampak res hudo je pa videt tako pikastega otroka. Bom dala eno sliko - slikana zvečer, ko je bilo že precej boljše.
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 19:31:20
|
|
|
|
Zamima
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 19:32:15
|
|
|
|
Aja1
|
Taka je bila zvečer po celem telesu. Zjutraj pa živo rdeče pike.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 18.4.2008 19:33:53 >
|
RE: November 2006 - 3. del 18.4.2008 22:14:40
|
|
|
|
krfjolca
|
Joj, Aja, prav nič luštno ne izgleda In to od krhlja mandarine, revček mali Res držim pesti, da bi izginilo do tretjega leta. To bi bilo res super. Še jaz nalepim nekaj slik, ko smo se ravno malo z aparatom afnali: Priklopljen na 220: Bašem se s klobaso: Novi klobuk: Kopava živali:
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.4.2008 7:47:05
|
|
|
|
Zamima
|
jutro Aja1, kako je z Nejo? Zala ima pa neko drisko danes, ne vem kaj bi ji lahko zaškodilo , upam, da ni kakega virusa pobrala v vrtcu
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.4.2008 9:07:39
|
|
|
|
Aja1
|
jutro. Neji so pikice izginile. Dobila je pa vročino ...pa še zaprta je in ne more kakat. Skoz jokca in se crklja. Ne vem, če je zaprtost posledica tablet. Napenja se skoz - kakala je pa malenkost - še to zelo lepjivo. Lušne slike Anžeta. Zamima, pri vas pa driska?
|
RE: November 2006 - 3. del 19.4.2008 10:38:01
|
|
|
|
Zamima
|
Midve sva šli peški v trgovino, nimava nobenga vozička tukaj to se še ni zgodilo , tamala je dobre tričetrt poti do tja lepo hodila, me je držala za roko, nazaj pa je po moje samo kake četrt poti hodila, ostalo sem jo nosila, ker če ni bilo kaj po njeno se je hotla po tleh metat . Ima že kater od vaših to obdobje?, tudi doma se vleže na tla, če nekaj ne doseže . Driskala je samo ponoči in zjutraj no bomo vidli kak bo čez dan
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.4.2008 14:04:51
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ... ostalo sem jo nosila, ker če ni bilo kaj po njeno se je hotla po tleh metat . Ima že kater od vaših to obdobje?, tudi doma se vleže na tla, če nekaj ne doseže . Živa ima to obdobje že nekaj mesecev.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.4.2008 16:21:14
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ... ostalo sem jo nosila, ker če ni bilo kaj po njeno se je hotla po tleh metat . Ima že kater od vaših to obdobje?, tudi doma se vleže na tla, če nekaj ne doseže . Živa ima to obdobje že nekaj mesecev. Anže tudi Pa ne le, da se vleže, ampak tuli zraven, kot da sem mu naredila največjo krivico na svetu. Ravno prejle sva imela cel halo - najprej ker ni dobil rozine (po tem, ko jih je pojedel že 5), potem ker sem mu ugasnila Nodija, potem ker nisem pustila, da skače po kavču, potem ker sem mu vzela iz rok pilota in nazadnje, ker mu nisem pustila s kladivom tolči po vitrini. Traja dobrih 10 minut, da se umiri. Pa računajte, da sem doma šele dobri dve uri (prej sem imela pa službo)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Otroci brez varstvakili kiliAli bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?Ja (
19%)
Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (
4%)
Mogoče (
12%)
Nevem (
13%)
Ne (
38%)
Nikoli (
13%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!