|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
10.4.2008 11:16:07   
urška76
Dan!
Naša mala spi. Sva bili pa zjutraj na enem kratkem sprehodu, nama je obema pasalo, pa še stanovanje se je ta čas prezračilo. Zvečer nama ga je biksala 100 na uro. Očitno je neki sanjala in je skoz stokala, pa jamrala in jokala. Pa še trmarla, v sanjah, ko sva jo hotla potolažit. Pol se pa carti z najdražjim user posted image .
Atanja sej dons verjetn ne bodo šli kaj dost ven, k je tak čuden. Drgač ga bodo pa v copatih peljal user posted image . Sej sem jest tud že domov po škorne letela user posted image , sam mam srečo, da mamo vrtec blizu.
Zamima vzemi to kot jutranjo teloadbo user posted image , sam je pa res, da v dežju pa v vetru pa ni nč prijetno tok daleč hodit. Je pa težko za malčka, ko se ravno navadi na eno okolje, pa ga mora spet menjat. A sta vidve že na svojem, ali sta še pri starših? Da je ne boš čez eno leto spet prepisovala, k to je pa matranje otročka. Kaj pa oranžne žabice si najdla?
Zdej si grem pa kaj cukrastega vzet, k me je mala čist izmozgala. Zdele mi je eno uro sskoz težila za naročje, pa jamrala, pa stokala. Upam da se ne še kaj kuha v njej.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
10.4.2008 12:29:50   
Žiga
Zdej si grem pa kaj cukrastega vzet, k me je mala čist izmozgala.

Bela milka? Al bojo jajčka?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
10.4.2008 12:44:07   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Zdej si grem pa kaj cukrastega vzet, k me je mala čist izmozgala.

Bela milka? Al bojo jajčka?

Sem hotla jajčka napast, pa me je po enem miniluser posted image  Bela milka čaka na Mihauser posted image
Pa poglej pošto!user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.4.2008 13:22:24   
Žiga
Sem hotla jajčka napast, pa me je po enem minil

tole me na nekaj spominja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.4.2008 13:27:23   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Sem hotla jajčka napast, pa me je po enem minil

tole me na nekaj spominja... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pol si še un mejl poglej ki sem ga ravno poslala. O tretjem bomo zelo razmislili. user posted image
Ja pa nč bat, po moje da nisva še nč naredila. Se mi še ne lušta tortic user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.4.2008 13:30:12   
urška76
Da še ostalim povem. Sem dobila meil z naslovom Vse kar sta si želela je tretji otrok pol so pa slikice. Bom sam eno dala, k ostale so prevelike, pa se mi ih ne da manšat. user posted image

No fajn noče mi slikice prpopat. V glavnem dobila sta tretjega, pa četrtega in petega, pa šestega in sedmega in osmega. Šest v kompletu. Brr, ne hvala user posted image

< Sporočilo je popravil urška76 -- 10.4.2008 13:31:17 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
10.4.2008 13:33:03   
Žiga
pogledu, pogledu... človek je moral najprej izpit za avtobus delat, pa avtobus kupit...

A si predstavljaš recept za kosilo:
1 ekonom lonec goveje juhe
2kg riža
1,5 kg mesa za golaž
6 glav solate
.
.
.

Pa saj se ti zmeša... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
10.4.2008 13:41:09   
urška76
Tale stran je pa očitno za naju rezervirana user posted image  Se sploh noče nobena priklopit in kaj povedat. user posted image  No sej bo kmalu Špela avf, pa se bom skinila dol, da bo še kera druga kaj povedala. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
10.4.2008 13:46:07   
urška76
Bejbe kaj smo se pa MuciMaci zamerile? Na ignorira že cel teden. Sem šla prov vohunt zdele za njouser posted image , pa se je včeraj celo javla na upanju. Nas pa ne mara več al kaj. MucaMaca a smo ble kaj grde? user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
10.4.2008 15:37:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Dan!

Zamima vzemi to kot jutranjo teloadbo user posted image , sam je pa res, da v dežju pa v vetru pa ni nč prijetno tok daleč hodit. Je pa težko za malčka, ko se ravno navadi na eno okolje, pa ga mora spet menjat. A sta vidve že na svojem, ali sta še pri starših? Da je ne boš čez eno leto spet prepisovala, k to je pa matranje otročka. Kaj pa oranžne žabice si najdla?

Ja, saj zaenkrat jemljem to kot jutranjo telovadbo user posted image . Ne, dež, veter pa vse ostalo pa čez glavni most ni ravno prijetno user posted image .
Urška, v ta vrtec sem jo vpisala samo zato, ker drugje v moji bližini ni bilo prostora za tamalo (med letom), jaz sem pa začela iskat službo in kamorkoli pač prideš na razgovor te vprašajo za varstvo, pa tudi če te ne vprašajo varstvo pač moraš imeti in jaz je nimam kam dat, mojadva še oba delata, Miha ni imel nobenga več.

Sva še pri mojih, ker nama finančno ne bi zneslo, oz. bi zneslo za položnice in tanujno hrano, pol bi pa si lahko žvižgali user posted image , trenutno nama je zdaj sigurno lepše. Ko bom pa dobila službo pa se bova selili user posted image .

Prepisala je ne bom več, če dobim vrtec blizu mojih staršev, ko se bova preselili bova samo 4km stran od njih in če se bom jaz (najverjetneje se bom morala) vozila v službo z avtom, mi bo to mimogrede. user posted image

Oranžne žabe - bom uporabila bež, pa oranžno majčko user posted image .

Midve sva s sprehoda,... user posted image Kak je lepo zunaj, ne moreš verjet, samo malo preveč spet piha,...

Zdaj me je pa en lep mail pričakal v mailboxu user posted image user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.4.2008 16:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Bejbe kaj smo se pa MuciMaci zamerile? Nas ignorira že cel teden. Sem šla prov vohunt zdele za njouser posted image , pa se je včeraj celo javla na upanju. Nas pa ne mara več al kaj. MucaMaca a smo ble kaj grde? user posted image

user posted image

Hej, punce! Nič se mi niste zamerile, kje pa. Samo ogromno sva z Ano zunaj, in sem res zelo malo za računalnikom. Pa mi je prav fajn tako. Ker sem bla že res hard core pc junkie. user posted image

Drugače pa okopalnik smo nabavili, super stvarca. user posted image Vrt je tak kot iz škatlice. user posted image Škoda, ko nisem včeraj nobenega filmčka posnela od naše male vrtnarke. Tako je bila umazana, da ni za verjet. Sto na uro je uživala na gredicah. user posted image
Zdaj moramo pa še nabavit peskovnik in igrala za našo gospodičnico. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.4.2008 16:30:56   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Samo ogromno sva z Ano zunaj, in sem res zelo malo za računalnikom. Pa mi je prav fajn tako. Ker sem bla že res hard core pc junkie. user posted image

Jaz sem tud že čist PC psiho user posted image . Danes je pa tako pasalo, ko sva bili dolgo zunaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.4.2008 19:32:31   
Aja1
Čer.

Evo, pogrešana MucaMaca se je javla. user posted image  Ostale pogešane se lahko tudi malo javte.

Naša zdaj spi - sem zraven ležala, da je zaspala, pa je še mene zmanjkalo za pol urce. user posted image

Jutri imamo v vrtcu popoldan pa družinski praznik. Bomo vidli, kaj bomo delali.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.4.2008 19:36:33   
Zamima
vsi imate neke piknike in delavnice v vrtcih, mi pa nič user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.4.2008 19:38:01   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

vsi imate neke piknike in delavnice v vrtcih, mi pa nič user posted image

Sigurno bodo imeli kmalu tudi vaši kaj. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.4.2008 19:40:19   
Zamima
dvomim user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.4.2008 19:43:13   
Aja1
Ne dvomit, raje upaj user posted image user posted image user posted image

Gledaš BB?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.4.2008 19:52:05   
Zamima
je že? user posted image Ma, malo so že tečni, večino preberem kar na RR in na 24ur.com user posted image

Jutri bom pa gledala, so mi petkove oddaje najboljše user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.4.2008 19:54:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

je že? user posted image Ma, malo so že tečni, večino preberem kar na RR in na 24ur.com user posted image

Jutri bom pa gledala, so mi petkove oddaje najboljše user posted image

Enako. Ne, ni še. Ob 20ih bo. Jaz občasno gledam, vse pa preberem na RR, da sem na tekočem user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.4.2008 20:01:52   
Zamima
eh, ne bom gledala, mama gleda Slaka user posted image . Bom kar tukaj en čas, potem pa pod tuš pa pred TV ko bo kaka kriminalka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.4.2008 20:22:51   
Nogavica
Ojla!

Danes smo šli na kontrolo k P in je z ušeskom vse o.k. Je pa Živa spet tako histerijo zganjala, da še dohtarca ni mogla verjet. Je rekla, da je Živa ful energična, da običajno to delajo malčki po 18 mesecu, okrog 2 let. user posted image  Da tako mali navadno samo jokajo. Živa se namreč tako brani (kriči, brca, zvija, opleta), da smo jo danes trije (dragi, P in jaz) komaj (u)krotili, da ji je poslušala pljuča in pogledala v uho. Ni mi jasno, kako jo bo pri 18m cepila.
Ne pretiravam, ampak mala res od nekod potegne toliko moči, da jo je skoraj nemogoče umiriti. Podobne borbe imamo zdaj vsak dan pri čiščenju nosa. To je katastrofa. Potem pa mi P svetuje, kako ji naj dajem sirup, da ne bomo mimo polivali. No, saj potem je videla, da je to lažje reči kot narediti.
Na koncu smo se malo pogovarjali o tem in je rekla, da bi se mogoče lahko naročili v dispanzerju za psihohigieno otrok in povprašali tamkajšnje strokovnjake, kako ukrepati v takih situacijah. Zdaj se bom še začela sekirat, da kaj ni v redu. user posted image
No, pa da ne boste mislile, da je edino pri zdravniku in pri pucanju nosa tako. Podobno je še pri umivanju zob (dokler si ona šari po zobeh, je o.k., ko bi pa jaz rada dokončala, pa ponavadi mala že nori; eni med jokanjem še lažje umijejo, Živa pa stiska zobe skupaj in grize ščetko - kako ji naj torej umijem zobe user posted image ), pri poskusih česanja pa verjetno bi se že kaj našlo.
Kak dan sem prav malo obupana zaradi tega. user posted image  Ne vem, kaj delava narobe, da je taka.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 10.4.2008 20:24:21 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.4.2008 20:30:37   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ne pretiravam, ampak mala res od nekod potegne toliko moči, da jo je skoraj nemogoče umiriti. Podobne borbe imamo zdaj vsak dan pri čiščenju nosa. To je katastrofa. Potem pa mi P svetuje, kako ji naj dajem sirup, da ne bomo mimo polivali. No, saj potem je videla, da je to lažje reči kot narediti.
Na koncu smo se malo pogovarjali o tem in je rekla, da bi se mogoče lahko naročili v dispanzerju za psihohigieno otrok in povprašali tamkajšnje strokovnjake, kako ukrepati v takih situacijah. Zdaj se bom še začela sekirat, da kaj ni v redu. user posted image

Nogavica, kot bi za Anžeta brala. Morala bi ga videt zadnjič v bolnici user posted image
Ne vem, od kod je potegnil energijo, pa moraš računat, da je bil ves švoh od bolezni!!!! Ampak ga 3 (konkretne) babe nismo mogle držat dovolj pri miru, da bi mu lahko izmerili kisik, kaj šele nastavili kanalček za infuzijo! Mali je imel pižamo premočeno za ožet, od las mu je teklo, mi smo bile pa tudi vse prešvicane. Obupale so skratka. Nazadnje mu je zabila tisto injekcijo v rit in naju vsa šokirana poslala ven. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.4.2008 20:31:27   
Zamima
Nogavica, upam, da je samo obdobje in bo kmalu mimo user posted image .
Zala tudi zna bit fejst trmasta user posted image , ampak ok,... ni še tak hudo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.4.2008 20:32:38   
Zamima
tudi za krfjolco user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.4.2008 20:44:46   
Nogavica
krfjolca, saj ne, da ti privoščim, da je Anže tak, ampak mi je pa vseeno malo lažje pri srcu, ko vidim, da nimamo samo mi takih problemov. user posted image  
Ja, tudi živa je po "izpadih" čisto prešvicana in onemogla. Včeraj je po pucanju nosa imela bodi po hrbtu moker, na nosu in čelu so se videle prav kapljice, lase pa kot da bi jo polila. Pa kakih 15min je počivala na meni, da je malo k sebi prišla.

Pa je Anže tak samo pri zdravniku ali tudi doma kdaj na tak način protestira?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?