|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
13.1.2009 13:13:58   
viv_
user posted image  Za vse bolančkane!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
13.1.2009 13:58:40   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Jaz sem ugotovila, da v MB-u ni skoraj nikjer za dobiti bodijev št 86/92 dolg rokav user posted image user posted image user posted image

razen v Baby centru nisem pogledala.

user posted image

Jaz sem ravno v BCju našla bodyje večjih številk. Imajo celo do 110, tako da sem jih kar na zalogo vzela. Ima pa Anže že 98 trenutno. Edino hlače še 92, zaradi hlačnic.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
13.1.2009 15:29:59   
Nogavica
V BC smo mi kupili št. 104 pa je manjša kot 86 iz H&M. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.1.2009 16:54:28   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Majas - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.1.2009 17:01:48   
majas
Tudi midve sve na bolniški. Full kašljamo. vročina user posted image
Je bilo v službi vse narobe ker sem prosila da bom doma...eh brezveze. Mi je pa otrok na prvem mestu.

Rojstni dan preživela super, tako da mi zdaj prav paše da sem doma, da si malo odpočijem user posted image

Kaja gleda Nodija, vsaj malo sem lahko pobegnila...zdaj ko je bolana samo mami mami mami.

Poljubčke tudi drugim bolančkanim...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.1.2009 18:31:03   
Nogavica
majas, pozabila user posted image , vse najboljše za nazaj!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.1.2009 18:59:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Muca maca tole so pa radosti vrtca. Mi smo bili tako lani skoz doma. Sam ni krivo to, da gredo ven. Če jih fino oblečejo (našadva mata v takem mrazu skoz smučarske hlače sabo, pa jopce in šale,kape,rokavice), je to sam dobr za otročke.

To je že res, ampak vseeno mislim, da glede na to, da vzgojiteljice dobro vejo, da je bila Ana decembra zelo boga, da je ne bi bilo treba v minusu ven vlačit. Ko je bilo zjutraj -14 stopinj, so otroci čez par ur šli ven. Za moje pojme to ni uredu. Res imam tega vrtca že prek glave, pa še od januarja smo še v enem razredu višje za plačevat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.1.2009 19:42:28   
Aja1
MucaMaca - mi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Presegli mejo za 17 EUR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.1.2009 21:52:07   
Belčika
Ojla punce.no tudi jaz se malo nahitro oglašam da vas vse pozdravim..

URŠKA-nisem čist dobr zastopla ampak mislm da rihatmo iste zadeve kar se stanovanja tiče. a vidva tut papirje rihtata oz.a živita v stanovanju k še nima vseh papirjev.me prav zanima ker smo mi v enaki situaciji?

moj uroš je zaspal ker je trba jutr v vrtec, jaz pa na šiht.....

lp

Najlepši dan v življenju se je zgodil 8.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
14.1.2009 8:54:39   
urška76
Dan!
Sneg! user posted image  Še dobr, da sem doma, drgač nebi bila tok srečna, da sneži. user posted image  Cesta spodi je še čist bela, bi se verjetno drsala do Radomelj, če bi šla delat. user posted image  
Mala je neki tečka, je hotla za zajtrk bonbončke jest user posted image , no pol se je z nutelo zadovoljila. Zdej se pa valja po ta veliki postelji, zraven gleda risanke in se igra z lego kockami.
Belčika mi rihrtamo papirje, ker si bomo v Domžalah pri naših uredil stanovanje v že obstoječi hiši. Samo, ker bomo delali frčado in zunanje stopnišče rabimo gradbeno dovoljenje. s tem je pa povezano ene papirologije, ki jo seveda drago plačaš. In zdej bomo za električni priključek, ki je na hiši že trideset (30) let plačal. Pa hiša ni na črno al pa kej takega, samo olupjo te povsod, kjer se jim zahoče. user posted image

(odgovor članu Belčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
14.1.2009 10:19:41   
max81
jutro, tudi pri nas veselo naletavajo snežinke...sem pa imela take plane za danes,....tamalo sem hotla dat mal k babici, s tamalim pa narest en krog, pa je zdej vse padlo v vodo....no bom pa jutr user posted image , danes mi ni treba popolnoma nič narest, ker mam že vse narejeno, za kosilo bo pa polenta in golaž..tastar je celdan na šiht...mali je že omagov in je bil tko tečen, da sem ga dala v lupinico in je takoj zaspal, pa celo noč je spaluser posted image

majas vse naj naj, za tvoj rojstni danuser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
14.1.2009 12:07:27   
viv_
Se pofočkam še jaz...

Sovražim sneg user posted image  ker nam zdej mehanizacija stoji pred bajto. Čeprou, po eni strani je pa fajn, se bo saj gospod mož prej privlekel domov, preden bo spet kaj velikega za narest...

Za v petek sem se zmenila s taščo, gresta M&Z tja prespat... user posted image  Sem freeeeeeeeeeej... Pol sem se pa še za v soboto povabila k tašči na kosilo user posted image  Jupi! Tko da bom mal na of... Morm it mal po razprodajah pogledat, če je sploh še kje kaj...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
14.1.2009 12:32:22   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Morm it mal po razprodajah pogledat, če je sploh še kje kaj...

Viv če ne boš lezla v btc, city park in na rudnik v supernovo boš ziher še kje kaj dobila. To troje se mi pa zdi, da je čisto izropano.
Drgač pa sem ravno gledala dol na cesto. Mislm tile komunalci pa tud nimajo tri čiste. Po ceasti še ni pelal plug, po pločniku je šel pa že v ta drugo, da je ja cel ščiščen. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
14.1.2009 13:14:46   
majas
Oj... ja snegec. samo kaj ko je taki zmrznjen-no vsaj pri nas.
Kaja mi je ravnokar zaspala, jaz pa hitro kosila kuhat. sem še danes doma z njo, jutri pa grem popoldan delat. Ta teden bo ostala doma.

Nič hitro nekaj nardit zdaj ko otrok spi. Samo kaj ko sem tako lena, ko sem doma se mi nič ne da user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
14.1.2009 15:06:57   
urška76
A vas je skor vse dans sneg zasul al kaj. A vam je internet zamedl, pa se zato ne morte javit user posted image .
Ja pr nas cel dopoldne ni bila cesta splužena, pol so pa ob dveh trije (3!!!) plugi v desetih minutah dvakrat gor in dol letel. In obakrat so posipal. Mislim, kaj so pa prej delal. Pločniki so bli pa že dopoldne dvakrat spluženi. user posted image  Tko da se je splačal bit pešec danes v Lj očitno.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
14.1.2009 15:25:06   
max81
o pr nas so pa kr pridn s pluženjem....sam pločnik sta učer pucala k je blo vse zamrznjen sta lahko s krampom tolkla, k je blo pa lepo za odkidat pa neuser posted image user posted image user posted image ..kr neki

men se prov nč ne dauser posted image user posted image
tamal skoz neki tečka, pomoje bo spet kšn zob, ker ma ful čudn blat, pa ritko še kr uso vneto...bogi

tamala spi kt pol že več kt 2h, pol jo bom pa pomoje spet mal do babice nesla, no bom vidla, user posted image ..čeprov se mi tud iz bajte ne da ituser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
14.1.2009 20:06:52   
Aja1
Pri nas je tudi sneg...no, bolj je ledu podoben. Smo nekako prišli v vrtec, službo in domov. user posted image

Jutri gremo pa z Nejo prvič k zobozdravniku. Je dobila šele zdaj vabilo. Me prav zanima, če bo gospodčna odprla usta.... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
14.1.2009 20:11:36   
majas
Tako mi spnačkamo, sem si spucala stanovanje in zdaj kar lažje diham. Mi je kar groza da jutri popoldan v službo, je pasalo biti s Kajo, pa čeprav sve se morale skos nekaj igrati. Se vidi da pogreša vrtec.
Sve imele danes plastelin v delu-a joj kako je bilo pod mizu. Uživale pa sva vseeno.

Lep večer vsem. Pa pazite jutri spet na cestah. Sneg je res bolj ledu podoben.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
14.1.2009 20:13:53   
Aja1
A ste videle, da je Saša Lendero noseča?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
14.1.2009 22:21:22   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A ste videle, da je Saša Lendero noseča?

user posted image user posted image user posted image

evo še mene, a lahko malo bentim? user posted image user posted image user posted image danes sem se 4 km vozila 40min!!!?! user posted image In to zato, ker pri nas noben ni cest čistil, niti sipali niso soli, nič user posted image

Ok, sej sem se že ohladila,... Sem pa doma doma z mojima user posted image , kar je pa tudi fajn user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
15.1.2009 7:53:04   
urška76
Jutro!
Prva user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.1.2009 7:55:23   
urška76
user posted image user posted image
Kok je lepo belo vse naokoli. Pa cesta spodaj je skoraj prelizana. user posted image
Mala gleda Rolija polija, jest se moram pa spravt it zajtrk narest. Danes si je princeska zaželela jacka (jajčka). Upam, da bo res jedla, da nav treba na konc men vsega pojest user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.1.2009 8:41:38   
viv_
In srebrno medaljo dobi..............

......................... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi vse belo! Avta čez noč nisem dajala v garažo, ker sem se bala, da zjutraj ne bom ven pririla (mamo kar dolg klanec) in je bil ves zasnežen. Ampak je šlo vse lepo dol samo z metlico.

Babe se imamo kar OK. Najbolj me preseneča to, kako lepo imamo pospravljeno stanovanje... Sem prav rada doma, čeprav skoraj nič nismo user posted image  Tamali dve sta imeli včeraj prepoved spanja v moji postelji, ker sta non stop neki cvilili in se ravsali. Sem zvečer mal odlepla in jima enih 15 minut pela levite. Ampak sta vedeli, da sta šli preko meje in sta bili tiho ko miški, samo poslušali in brez besed spokali spat. Zjutri pa jovo na novo... Zarja je cvilila, ker sem jo jaz dala s postelje dol in ni sama zlezla... user posted image  Mirna je cvilila, ker sem rekla, naj da pižamo med umazane cunje, pa je bilo vse narobe... Ker ona hoče met Hello Kitty in nobeno drugo. user posted image  Kako jima uspe na vse zgodi me že znervirat... Čeprav vem, sej sta boge zdele, ker jih mečem v luft že ob 6h. Če jih G. pelje v vrtec vstaneta šele okrog pol 8. Radosti materinstva... No, da ne bo zgledalo, da samo jamram... Sicer sta pa res fletni deklini. In mamino veselje in ponos user posted image  Sploh kadar se složno igrata bi ju kar stisnila, tok sta mi fletni...

Ne vem, jaz sem edinka in me včasih teli sesterski odnosi mal zbegajo: sploh kadar je treba kakšne "ukrepe" izvajat, me skrbi, da ne bi ene prizadela na račun druge. Sej, kadar se mamo radi ni panike...

Lubiju sem pa ob 6 zjutraj poslala sms "jutrce lepo" in sem nazaj dobila "lahko noč" user posted image  Zdej mi pa počasi že mal ratuje dolgčas...

Maaaaaaaaaaa, sem se razpisala...

Mejte se, pa se beremo in Winter Wonderland user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
15.1.2009 9:37:34   
urška76
Ojla mama Viv. Kako si pa kaj plužila od Kr do Lj? Se mi zdi, da so se cestari oddolžil za včeri. user posted image  Kar se telih tvojih sms-ov tiče mi je pa tako znano. sva se ponavad slišala predno sem šla spat, zjutzri pa najprej sms, pa če je bil pokonci sva se še slišala. Zdele k je bil pa v Barceloni bi mel pa čez 1400 € računa, sam je velik delu za službo gor, tko da mu na srečo niso računa izstavil na koncu. user posted image  Pri malih dveh moraš pa pazit, da okregaš tisto, ki si jo videla da je kaj ušpičila, če pa nisi zihr katera je kaj začela pa najbolje da ošteješ obe. Zjutraj pa tud men včasih Miha živc vigne. To mali znajo, sploh k je tko k danes, k ne veš kaj te čaka na cesti, pa mudi se ti, otroc majo pa 1000 in 1 opravek.
Mene tok ven vleče, pa ne morm ituser posted image . Jutr bova pa verjetn že šle mal na zrak, drgač se nama bo sfeclal. Pike so že skor vse suhe, pa tud ni vidt, da bi se še kaka na novo naredila.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.1.2009 9:57:23   
max81
jutro...je še kakšna medalja frej??????user posted image

moja noč je bila danes katastrofalna....celo noč me je tko trebuh bolel, pomoje, da zaradi kosmičev, me je že zvečer tko čudn napihnlo, da je bilo ggroza...no zdejle sem spila kamelce, pa je malček bolje..upam, da tako ostane.....danes mi ni treba kuhat, gre moj k mamici po ješprenjuser posted image , popoldan grem pa s tamali2ma mal počit k gre tastar na šihtuser posted image ..no upam, da mi ratauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?