|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
11.1.2009 21:31:03   
Zamima
krfjolca, to ti pa verjamem, ker imaš tudi doma še delo z vsemi pripravami pa popravljanjem... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
11.1.2009 21:34:42   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

joj, tamala je danes tako naspidirana, komaj je zaspala, vsaj upam, da je user posted image , sem misla, da bo priracala za mano, pa še zaenkrat ni,
no ne spi še,... zdaj dedija kliče user posted image user posted image

Polna luna!
Anže vedno zaspi okrog 20.30, najkasneje do 21h. Zdajle pa še kar nekaj kvaka v posteljici. Pol pa hoče vodo, pa je pol v napačne barve flaši, pa hoče dudo, pa hoče drugo dudo, pa hoče 3 dude itd. user posted image
Ful je začel komplicirat, pa odgovarjat se je ful začel. Za vsako stvar kontra. Ne plezaj po stolu. Ja, bom. Ne plezaj. Ja, bom. Padel boš. Ne bom. Dol pejt. Ne bom. Pol ga primeš in postaviš dol, pa je čez 3 minute spet isto. Pol pa res ubriše po tleh kot je dolg in širok, pa tuli: Mamiii, nič ne paziš nameeee!!! (Ravno danes je to naredil! user posted image )

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
11.1.2009 21:38:50   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

joj, tamala je danes tako naspidirana, komaj je zaspala, vsaj upam, da je user posted image , sem misla, da bo priracala za mano, pa še zaenkrat ni,
no ne spi še,... zdaj dedija kliče user posted image user posted image

Polna luna!
Anže vedno zaspi okrog 20.30, najkasneje do 21h. Zdajle pa še kar nekaj kvaka v posteljici. Pol pa hoče vodo, pa je pol v napačne barve flaši, pa hoče dudo, pa hoče drugo dudo, pa hoče 3 dude itd. user posted image
Ful je začel komplicirat, pa odgovarjat se je ful začel. Za vsako stvar kontra. Ne plezaj po stolu. Ja, bom. Ne plezaj. Ja, bom. Padel boš. Ne bom. Dol pejt. Ne bom. Pol ga primeš in postaviš dol, pa je čez 3 minute spet isto.

evo pri nas isto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
11.1.2009 21:49:50   
Zamima
Ampak jo je zdaj zmanjkalo user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
12.1.2009 8:40:26   
viv_
Jutro!

Prva user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
12.1.2009 8:52:06   
Aja1
Druga user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
12.1.2009 8:59:15   
urška76
Dobro jutro!
Viv in aja1 sta pa zgovorni danes user posted image
Midve sva pa že pred risankami. Pa zraven se z legicami igrava. Pa dojenčka sva lulat peljali. user posted image
Pr nas so pa snežinke. So ravnokar štiri priplavale mimo okna navzgor user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
12.1.2009 9:29:33   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pol ga primeš in postaviš dol, pa je čez 3 minute spet isto. Pol pa res ubriše po tleh kot je dolg in širok, pa tuli: Mamiii, nič ne paziš nameeee!!! (Ravno danes je to naredil! user posted image )

Pri nas pododbno, samo da ko rečem da bo padla in jokala pa reče, saj me bo mami crkljala user posted image (navihanec mali)

< Sporočilo je popravil marella1 -- 12.1.2009 9:30:02 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
12.1.2009 9:58:43   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Dobro jutro!
Midve sva pa že pred risankami. Pa zraven se z legicami igrava. Pa dojenčka sva lulat peljali. user posted image
Pr nas so pa snežinke. So ravnokar štiri priplavale mimo okna navzgor user posted image  

pozabila si napisat "Tretja user posted image user posted image user posted image " user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
12.1.2009 11:09:09   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Dobro jutro!

pozabila si napisat "Tretja user posted image user posted image user posted image " user posted image user posted image

Jest sem bla vzgojena v smislu važno je sodelovati user posted image user posted image user posted image  To da sem bla samo tretja zame ni pomembno. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
12.1.2009 14:26:40   
viv_
mene pa še kr zebe na šihtu ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
12.1.2009 14:36:37   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

mene pa še kr zebe na šihtu ...

A mate ogrevanje na plin, pa so vas odklopil?
Drgač je pa to posledica tega, da si v solo spala. user posted image  Sam je res svinsko mraz.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
12.1.2009 18:30:09   
urška76
Kok je pa zuni mraz. Sem morala na pošto skočit, pa so mi skor ušesa odpadla.
Ja sem dobila pogodbo od elektra (jo rabim met še predno zaprosim za gradbeno dovolenje user posted image ) in mormo za že obstoječ priključek plačat skor 500€ user posted image . Mater jim zajedalsko.user posted image  K da bi šli hišo čist na nov delat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
12.1.2009 18:53:06   
Aja1
Dober večer.
Ja, res je mraz zunaj. Smo šli popoldan samo na pošto (ja, mi tudi Urška user posted image ), pa sem skor zmrznila.  Ko smo prišli pa domov, sva z Nejo skuhali puding. Pa kako ga je potem komaj dočakala...se je kar tresla sladka ritka. user posted image  Pa ni šans, da bi dala eno žličko njene porcije še mamici. Kaj čmo...sej vemo po kom je tako sladkosnedna. user posted image

Urška - ja, papirji so dragi kot user posted image ...pa nikjer se nič ne pozna.

Zdaj pa razmišljam, kaj bi jedla..... Grem pogledat v hladilnik, če je kaj užitnega....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.1.2009 7:58:42   
Zamima
Jutro

brrrr je mrzlo - nič novega user posted image , komaj čakam poletje, ali pa vsaj pozno pomlad.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.1.2009 8:18:32   
viv_
Jutro!

Mah mi se na šihtu grejemo na klime user posted image  Zoprno do amena! Neki toplo piha, pa kuj je prevroče, pa ugasneš pa je mraz...

Učeri smo se šle babe kolektivno strišt, vse 3, tako da smo mele pestro popoldne. Dones mamo "torek", plavanje in to... Mislim, da je zadnjič, nisem pa 100%.

Za ta teden mam res non-stop en program, tako da bo kar hitro minilo...

Zamima - kako bolečine?

Urška - ja za tele papirje se skeširaš ko pri norcih. Pa potem smo mogl še ene armature dat izrisat, k so ble spet 500€. Amapk, papirologija zdej je... Upam!!! Bomo pa malo "pogoljufali" in bomo kakšen cegu več dvignili kot je blo dovoljeno... Upam, da bo šlo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.1.2009 9:41:39   
max81
Urška - ja za tele papirje se skeširaš ko pri norcih. Pa potem smo mogl še ene armature dat izrisat, k so ble spet 500€. Amapk, papirologija zdej je... Upam!!! Bomo pa malo "pogoljufali" in bomo kakšen cegu več dvignili kot je blo dovoljeno... Upam, da bo šlo...

viv polagam ti roko na srce.....mi2 sva tud mal pogoljufala, za en cegu, pa sva jih dobila po buči....so bli tud sosedje ful prjazni...vi2 kar delajta, nas nič ne moti, pol pa nož u hrbt...pol pa inšpekcija na vrata, pa novi načrti, pa je šlo pol miljončka še enkrat za papirjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....fest premislta, al se vama splača al ne

drgač pa dobro jutro...naš jutranji ritual je zaključen...no ja jest še kofetkam, mali posluša pesmice in skače zraven, tamala pa istouser posted image ..zdej bom pa počas tamalo nesla mal k babic kuj tuki zraven, da ne bo rekla, da jo nič niuser posted image

babe a se vam kej fest rosijo šipe...no pri nas se samo spodaj, prej ko smo pa sušili celo zimo po radiatorjih je pa kar teklo doluser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
13.1.2009 10:06:34   
Anonimen
Tako pa smo spet bolani. Po 1 tednu v vrtcu! In celotnem decembru doma! user posted image Sej ni čudno, če jih pa vsak dan ven vlačijo v tem mrazu... user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
13.1.2009 10:47:04   
urška76
Dan!
Muca maca tole so pa radosti vrtca. Mi smo bili tako lani skoz doma. Sam ni krivo to, da gredo ven. Če jih fino oblečejo (našadva mata v takem mrazu skoz smučarske hlače sabo, pa jopce in šale,kape,rokavice), je to sam dobr za otročke.
Max mi mamo tud mokre šipe. Pa v glavnem sam zato, ker nas sosedje tok grejejo, da se naši radiatorji ne segrejejo. K če radiator na več odprem, da se segreje se tud šipe odrosijo.
Z malo sva bli že mal pridni dons, sem še hodnik na stopnišče mal pomila k je bil tko svinski da je joj. POl se pa vsa svinjarija not nos. Kok je men hudo za prejšno gospo, ki nam je čistila. Zdej mamo pa servis, ki pride trikrat na teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
13.1.2009 10:52:19   
Zamima
naša tudi kašlja nekaj user posted image , drugače je pa še kar ok zaenkrat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
13.1.2009 11:25:38   
Zamima
Jaz sem ugotovila, da v MB-u ni skoraj nikjer za dobiti bodijev št 86/92 dolg rokav user posted image user posted image user posted image

Danes sem jih v Kiku našla št. 86, sem jih kar vzela, ker zdaj je imela nekatere 80, pa so ji še bli kar ok.

Res sem povsod pogledala, pa sem samo v Turbo limaču včeraj našla EN bodi št. 86. user posted image

V H&M-u itak da ne, samo tam do 12 mes. , C&A, sami kratki rokavi,... razen v Baby centru nisem pogledala.

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
13.1.2009 12:21:55   
Aja1
Zamima, kaj pa Spar? Jaz sem ji tam kupila 86/92. No...zdaj so že glih za glih. Bi bilo počasi treba večje ali pa plenice stran user posted image . Sicer ji pa za v vrtec oblečem kar bodi s kr. rokavi in eno majčko čez. Tam imajo itak dovolj toplo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
13.1.2009 12:25:10   
Aja1
Sem pa v dilemi glede plenic. Doma jih nima več. Sicer včasih uide kakšna kapljica - ko začuti mokre hlačke zadrži in gremo na wc. Ko ji damo gor plenico (npr. če kam gremo), pa ji "vse pade dol". Niti pomisli ne, da lula, ker ne občuti. V vrtcu isto - samo v plenico lula. Razmišljam, da bi jo dala v vrtec brez plenice..... No, verjetno bom še malo počakala....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
13.1.2009 12:43:15   
urška76
Naša smrklja namesto da bi počivala poje Nodija user posted image
Aja jest bi ti svetovala, da počakate čez tale hud mraz, potem pa brez plenice v vrtec.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
13.1.2009 12:47:40   
Nogavica
Nas je pa vse tri vrglo. Vse kaže, da smo fasali gripo. user posted image  Jaz se nekako še najbolje držim, Živa in user posted image  sta pa kar boga.

MucaMaca, user posted image  za Ančko.

Zamima, mi smo v Leclercu našli večje bodije - smo kupili za 3 leta, ker je Živa kar velika in so ji kot uliti. Cena je pa tudi bila zelo ugodna (mislim, da je 5 ali 6 bodijev stalo 10€, s tem da sta se 2,5€ pisala na kartico za naslednji nakup). Drugače pa ima tudi Spar večje številke (Sparky), samo tam so ful dolgi rokavi. Živi je bodi prav, rokave pa ji moram kar fajn zavihat.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.1.2009 12:48:03 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?