Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.1.2009 21:31:03
|
|
|
|
Zamima
|
krfjolca, to ti pa verjamem, ker imaš tudi doma še delo z vsemi pripravami pa popravljanjem...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.1.2009 21:34:42
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima joj, tamala je danes tako naspidirana, komaj je zaspala, vsaj upam, da je , sem misla, da bo priracala za mano, pa še zaenkrat ni, no ne spi še,... zdaj dedija kliče Polna luna! Anže vedno zaspi okrog 20.30, najkasneje do 21h. Zdajle pa še kar nekaj kvaka v posteljici. Pol pa hoče vodo, pa je pol v napačne barve flaši, pa hoče dudo, pa hoče drugo dudo, pa hoče 3 dude itd. Ful je začel komplicirat, pa odgovarjat se je ful začel. Za vsako stvar kontra. Ne plezaj po stolu. Ja, bom. Ne plezaj. Ja, bom. Padel boš. Ne bom. Dol pejt. Ne bom. Pol ga primeš in postaviš dol, pa je čez 3 minute spet isto. Pol pa res ubriše po tleh kot je dolg in širok, pa tuli: Mamiii, nič ne paziš nameeee!!! (Ravno danes je to naredil! )
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.1.2009 21:38:50
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: Zamima joj, tamala je danes tako naspidirana, komaj je zaspala, vsaj upam, da je , sem misla, da bo priracala za mano, pa še zaenkrat ni, no ne spi še,... zdaj dedija kliče Polna luna! Anže vedno zaspi okrog 20.30, najkasneje do 21h. Zdajle pa še kar nekaj kvaka v posteljici. Pol pa hoče vodo, pa je pol v napačne barve flaši, pa hoče dudo, pa hoče drugo dudo, pa hoče 3 dude itd. Ful je začel komplicirat, pa odgovarjat se je ful začel. Za vsako stvar kontra. Ne plezaj po stolu. Ja, bom. Ne plezaj. Ja, bom. Padel boš. Ne bom. Dol pejt. Ne bom. Pol ga primeš in postaviš dol, pa je čez 3 minute spet isto. evo pri nas isto
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.1.2009 21:49:50
|
|
|
|
Zamima
|
Ampak jo je zdaj zmanjkalo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 8:40:26
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Prva
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 8:52:06
|
|
|
|
Aja1
|
Druga
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 8:59:15
|
|
|
|
urška76
|
Dobro jutro! Viv in aja1 sta pa zgovorni danes Midve sva pa že pred risankami. Pa zraven se z legicami igrava. Pa dojenčka sva lulat peljali. Pr nas so pa snežinke. So ravnokar štiri priplavale mimo okna navzgor
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 9:29:33
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Pol ga primeš in postaviš dol, pa je čez 3 minute spet isto. Pol pa res ubriše po tleh kot je dolg in širok, pa tuli: Mamiii, nič ne paziš nameeee!!! (Ravno danes je to naredil! ) Pri nas pododbno, samo da ko rečem da bo padla in jokala pa reče, saj me bo mami crkljala (navihanec mali)
< Sporočilo je popravil marella1 -- 12.1.2009 9:30:02 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 9:58:43
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Dobro jutro! Viv in aja1 sta pa zgovorni danes Midve sva pa že pred risankami. Pa zraven se z legicami igrava. Pa dojenčka sva lulat peljali. Pr nas so pa snežinke. So ravnokar štiri priplavale mimo okna navzgor pozabila si napisat "Tretja "
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 11:09:09
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Dobro jutro! Viv in aja1 sta pa zgovorni danes Midve sva pa že pred risankami. Pa zraven se z legicami igrava. Pa dojenčka sva lulat peljali. Pr nas so pa snežinke. So ravnokar štiri priplavale mimo okna navzgor pozabila si napisat "Tretja " Jest sem bla vzgojena v smislu važno je sodelovati To da sem bla samo tretja zame ni pomembno.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 14:26:40
|
|
|
|
viv_
|
mene pa še kr zebe na šihtu ...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 14:36:37
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv mene pa še kr zebe na šihtu ... A mate ogrevanje na plin, pa so vas odklopil? Drgač je pa to posledica tega, da si v solo spala. Sam je res svinsko mraz.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 18:30:09
|
|
|
|
urška76
|
Kok je pa zuni mraz. Sem morala na pošto skočit, pa so mi skor ušesa odpadla. Ja sem dobila pogodbo od elektra (jo rabim met še predno zaprosim za gradbeno dovolenje ) in mormo za že obstoječ priključek plačat skor 500€ . Mater jim zajedalsko. K da bi šli hišo čist na nov delat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.1.2009 18:53:06
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Ja, res je mraz zunaj. Smo šli popoldan samo na pošto (ja, mi tudi Urška ), pa sem skor zmrznila. Ko smo prišli pa domov, sva z Nejo skuhali puding. Pa kako ga je potem komaj dočakala...se je kar tresla sladka ritka. Pa ni šans, da bi dala eno žličko njene porcije še mamici. Kaj čmo...sej vemo po kom je tako sladkosnedna. Urška - ja, papirji so dragi kot ...pa nikjer se nič ne pozna. Zdaj pa razmišljam, kaj bi jedla..... Grem pogledat v hladilnik, če je kaj užitnega....
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 7:58:42
|
|
|
|
Zamima
|
Jutro brrrr je mrzlo - nič novega , komaj čakam poletje, ali pa vsaj pozno pomlad.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 8:18:32
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Mah mi se na šihtu grejemo na klime Zoprno do amena! Neki toplo piha, pa kuj je prevroče, pa ugasneš pa je mraz... Učeri smo se šle babe kolektivno strišt, vse 3, tako da smo mele pestro popoldne. Dones mamo "torek", plavanje in to... Mislim, da je zadnjič, nisem pa 100%. Za ta teden mam res non-stop en program, tako da bo kar hitro minilo... Zamima - kako bolečine? Urška - ja za tele papirje se skeširaš ko pri norcih. Pa potem smo mogl še ene armature dat izrisat, k so ble spet 500€. Amapk, papirologija zdej je... Upam!!! Bomo pa malo "pogoljufali" in bomo kakšen cegu več dvignili kot je blo dovoljeno... Upam, da bo šlo...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 9:41:39
|
|
|
|
max81
|
Urška - ja za tele papirje se skeširaš ko pri norcih. Pa potem smo mogl še ene armature dat izrisat, k so ble spet 500€. Amapk, papirologija zdej je... Upam!!! Bomo pa malo "pogoljufali" in bomo kakšen cegu več dvignili kot je blo dovoljeno... Upam, da bo šlo... viv polagam ti roko na srce.....mi2 sva tud mal pogoljufala, za en cegu, pa sva jih dobila po buči....so bli tud sosedje ful prjazni...vi2 kar delajta, nas nič ne moti, pol pa nož u hrbt...pol pa inšpekcija na vrata, pa novi načrti, pa je šlo pol miljončka še enkrat za papirje ....fest premislta, al se vama splača al ne drgač pa dobro jutro...naš jutranji ritual je zaključen...no ja jest še kofetkam, mali posluša pesmice in skače zraven, tamala pa isto ..zdej bom pa počas tamalo nesla mal k babic kuj tuki zraven, da ne bo rekla, da jo nič ni babe a se vam kej fest rosijo šipe...no pri nas se samo spodaj, prej ko smo pa sušili celo zimo po radiatorjih je pa kar teklo dol
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 10:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako pa smo spet bolani. Po 1 tednu v vrtcu! In celotnem decembru doma! Sej ni čudno, če jih pa vsak dan ven vlačijo v tem mrazu...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 10:47:04
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Muca maca tole so pa radosti vrtca. Mi smo bili tako lani skoz doma. Sam ni krivo to, da gredo ven. Če jih fino oblečejo (našadva mata v takem mrazu skoz smučarske hlače sabo, pa jopce in šale,kape,rokavice), je to sam dobr za otročke. Max mi mamo tud mokre šipe. Pa v glavnem sam zato, ker nas sosedje tok grejejo, da se naši radiatorji ne segrejejo. K če radiator na več odprem, da se segreje se tud šipe odrosijo. Z malo sva bli že mal pridni dons, sem še hodnik na stopnišče mal pomila k je bil tko svinski da je joj. POl se pa vsa svinjarija not nos. Kok je men hudo za prejšno gospo, ki nam je čistila. Zdej mamo pa servis, ki pride trikrat na teden.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 10:52:19
|
|
|
|
Zamima
|
naša tudi kašlja nekaj , drugače je pa še kar ok zaenkrat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 11:25:38
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz sem ugotovila, da v MB-u ni skoraj nikjer za dobiti bodijev št 86/92 dolg rokav Danes sem jih v Kiku našla št. 86, sem jih kar vzela, ker zdaj je imela nekatere 80, pa so ji še bli kar ok. Res sem povsod pogledala, pa sem samo v Turbo limaču včeraj našla EN bodi št. 86. V H&M-u itak da ne, samo tam do 12 mes. , C&A, sami kratki rokavi,... razen v Baby centru nisem pogledala.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 12:21:55
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, kaj pa Spar? Jaz sem ji tam kupila 86/92. No...zdaj so že glih za glih. Bi bilo počasi treba večje ali pa plenice stran . Sicer ji pa za v vrtec oblečem kar bodi s kr. rokavi in eno majčko čez. Tam imajo itak dovolj toplo.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 12:25:10
|
|
|
|
Aja1
|
Sem pa v dilemi glede plenic. Doma jih nima več. Sicer včasih uide kakšna kapljica - ko začuti mokre hlačke zadrži in gremo na wc. Ko ji damo gor plenico (npr. če kam gremo), pa ji "vse pade dol". Niti pomisli ne, da lula, ker ne občuti. V vrtcu isto - samo v plenico lula. Razmišljam, da bi jo dala v vrtec brez plenice..... No, verjetno bom še malo počakala....
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 12:43:15
|
|
|
|
urška76
|
Naša smrklja namesto da bi počivala poje Nodija Aja jest bi ti svetovala, da počakate čez tale hud mraz, potem pa brez plenice v vrtec.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.1.2009 12:47:40
|
|
|
|
Nogavica
|
Nas je pa vse tri vrglo. Vse kaže, da smo fasali gripo. Jaz se nekako še najbolje držim, Živa in sta pa kar boga. MucaMaca, za Ančko. Zamima, mi smo v Leclercu našli večje bodije - smo kupili za 3 leta, ker je Živa kar velika in so ji kot uliti. Cena je pa tudi bila zelo ugodna (mislim, da je 5 ali 6 bodijev stalo 10€, s tem da sta se 2,5€ pisala na kartico za naslednji nakup). Drugače pa ima tudi Spar večje številke (Sparky), samo tam so ful dolgi rokavi. Živi je bodi prav, rokave pa ji moram kar fajn zavihat.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.1.2009 12:48:03 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?