|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
10.1.2009 19:25:49   
Aja1
Mi smo tudi danes podrli smreko. Je bil že kar čas.
Sem pa danes po Novem mestu iskala čevlje zame, pa jih nisem našla. Nimajo čist nič pametega. user posted image  Če so mi pa že bile všeč, pa številke niso imeli. user posted image  Grem jutri še v Lj. mal pogledat. Jih nujno rabim, ker so mi stare razpadale in jih je tastar vrgel v kanto. user posted image  Rabim pa ene take, da pašejo pod hlače in pod kavbojke - črne udobne čevlje z ne preveč visoko peto. Kam naj grem gledat?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.1.2009 19:27:03   
Aja1
Sem pozabila povedat, da je danes tisto pecivo z gresom pa ratalo in je njami. Sva ga z Nejo pojedli skor pol. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
11.1.2009 7:36:24   
Aja1
jutro.
Pijem kakav, Neja in tastar pa se igrata spomin. Okoli osmih gremo pa v Lj. Upam, da najdem kakšne solidne čevlje. Neja bo šla k svakinji v varstvo (ki seveda komaj čaka), midva pa v trgovine.

Lep dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
11.1.2009 9:37:37   
max81
jutro....Aja1 želim, ti dober nakup

no današnjo noč je pa čmrla neki štrajkala, se vidi, da je danes luna...je tečnarla kotuser posted image , čudno, da se mali ni zbudil k se je tolk drlauser posted image

zdej pa tašča pride po čmrlo, tko, da bomo sami3je danes...tastar spi, ker je imel spet nočno, ko se zbudi pa šibamo en krog po sončku, včeraj smo šli prepozno ven, pa je bil že mraz.....komej čakam, da bo pomlad potrkala na vrata, ker mi tale zima vsako leto bolj narobe hodi, pa tko sem jo imela zmeri radauser posted image

sem pa čisto brez  idej kaj danes kuhat???

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
11.1.2009 10:42:33   
max81
no kuga je zdej, pa kje ste vse...a ste še vse pod toplim kontrčkom al kajuser posted image ????

ja sej mate prov, kr tam bodite, ker je fejst hladno uzun...brrrrrr, sem šla samo stolček prestavt iz avta, pa se mi je skorej zanohtal...tamala je šla z mamo, mali pleše user posted image ...jest pa še kr kofetkam sama s sabouser posted image ....pa čakam, da grem iz stroja v stroj prestavtuser posted image ...pa glavo morm umit...drgač mam pa jest tud novo frizuro, sem se kr fest postrigla in že dolgo nisem bla tko zadovoljna z frizuro...zdej jih mam do ušesuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
11.1.2009 10:43:11   
max81
no sej zdej pa grem, ker sama s  sabo se pa ne bom pogovarjala, kt ena stara mamauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
11.1.2009 11:00:19   
viv_
Jutro, punce...

Evo, me smo same... user posted image  do 21.1. Se bo kar vleklo, ampak na srečo, imam naše v hiši, tako da je mal lažje,... Ravno zdajle sta tamalidve gor, pri mojih, jaz pa pospravljam... No, se delam da pospravljam.

Potem grem pa k eni kolegici na kofe, pa mal dojenčkovih zadev ji peljem: prenosno posteljico, pa stolček za v banjo, pa žakle za spat... Jaz ne bom imela več otrok, 100% ne. Sem rekla, do 35 leta mam otroke, pol je pa konc. In če zdele zanosim, bi bila stara že 35 ko rodim, tako da "game over". Pa sem čakala, če bosta sestri od mojega kej imeli, pa nič. Tako da robo zdej delim okol. Prodala sem voz in stol za jest, ostalo pa talam... Naslednji mesec bom pa probala še marelo spravit v promet. V London jo bom vzela še sabo, potem pa gre, pa pa...

Aja, dobr zaprauli user posted image  Jaz bi pa rabila kakšne hlače, pa se mi sploh ne da v štacuno... Bljak! Mogoče kakšen dan popoldan, bom letela mal pogledat.

Urška: mi že pridno gradimo... Upamo, da bo do konec poletja hiša od zuni tip-top spedenana, s fasado vred, da se potem začnejo notranja dela. To bo pa Gaber precej sam, s kolegi, ker je zelo tehničen človek in zna veliko stvari narest. Pa tudi njegovi kolegi so pripravni, tako da bomo malo prišparali. Pa na Velux moram ponovno klicat, je nekaj narobe narisala. Pa za centralni sesalni sistem se moram zmenit...

Toliko zaenkrat od mene... če boste kje v KR ali okolici me pa pokličite pa pridite na eno kavo user posted image

Mejte se, papa

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
11.1.2009 12:39:15   
urška76
Dan!
Naša bejba spi. Včeri zvečer sva ji morala dat calpol, k je revica zakuhala. Danes je bila pa celo dopoldne v gatkah in se ji full pozna na ritki. Ma samo pikice rdeče ne cele lule in rite. Mal me sicer skrbi, da bi se na najini postelji polulala, sam upam pa na najbolše, pa opozarjamo jo za lulat. Bomo vidl.
Zdele bom morala it Miha prevert, sem mu obljubila, da bo samo pol urce počival, pol bo pa lahko vstal. Če ni zaspal seveda. user posted image
Smrekice so pr nas zdej tud pospravljene. Ta malo sem kar stuširala, k je bila tok prašna. user posted image  Zdej imamo od novoletnih okraskov samo še malo nalepk po oknih.
Aja dobr nakupuj. SDanm se mi zdi, da je Lj full izropana.Midva sva včeri mal mojo mami ponucala, da je bejbota pazila midva sva šla pa za Miha po nove smučarske hlače (se mu je fršlus uniču pr ta starih), pol sva pa še za bejjbo vzela en komplet (bunda in hlače) za drugo leto. Sam sva šla v Domžale, ker sta v četrtek zšla moška sama, pa nista nič dobila. Žiga prav, da hje bil sam še plastik fantastik kar je ostalo. Pa sem mislila še mal zame pogledat, sam očitno včeri ni bil moj dan. Mi ni blo čiisto nič všeč, pa neki tečna sem bila, pa sem raj odnehala. user posted image
Max sam res kake so kaj temperature v vašem koncu? Sicer mamo zdej res bejbo bolano, ampak še vedno sanjam o tem, da bom peljala otroke na sneg. Kuhala sem pa danes govejo juhico, potem ko mala vstane bomo pa še raviole pa solato.
Viv kok sem ti fovš, da že delate. Mi zdej prdobivamo soglasja sosedov. Po novem jih mormo na upravno enoto pelatz, da podpise overovjo. Mislm, k da majo sosedje skoz cajt okol letat. No z enimi smo že šli (ok moj ata je to uredu), z derugimi smo zmenjeni za sredo (trije komadi), pol mormo pa še dva dobit, s tem, da eden sploh ne živi tam. user posted image  Ma bomo že nekak. Drgač si pa bogica brez moža tok časa. To ti pa ne zavidam. Vem, ok je men smotan, ko Žiga kam mrkne.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
11.1.2009 13:27:23   
atanja
Urška kako soglasja? sej zdaj če so sesedje oddaljeni vsaj 50m se pravi da nisi glih na meji z njimi, ni potrebno nobenega soglasja več. Vsaj men je takor rekla arhit.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
11.1.2009 15:04:49   
Zamima
Dan,...
Mene pa danes že odkar sem se zbudila tako glava boli user posted image , pa samo na levi strani user posted image .

Posledično pa še dlesen na levi strani user posted image user posted image user posted image .

Lepo vam, ki  se mislite  2010 spet gužvat v porodnišnici user posted image ... Jaz ne bi rada prevelike razlike med Zalo in njenim bratcem/sestrico. No, bomo videli kdaj se bomo mi gužvali user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
11.1.2009 15:19:28   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Urška kako soglasja? sej zdaj če so sesedje oddaljeni vsaj 50m se pravi da nisi glih na meji z njimi, ni potrebno nobenega soglasja več. Vsaj men je takor rekla arhit.

Odvisno od velikosti hiše, pa od tega kje le ta stoji se neki zračuna. Zdej če bosta vidva mela nekje na sredi parcele hiško, pa če je parcela velika, potem verjetno res ne rabita soglasja. Naša hiša pa stoji štiri metre od ene meje pa tam nekje štiri od druge in takko rabimo soglasje od treh sosedov, ker na sever mejimo na dve parceli. Sicer v eno pademo samo za dober meter sam...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
11.1.2009 15:21:15   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Dan,...
Mene pa danes že odkar sem se zbudila tako glava boli user posted image , pa samo na levi strani user posted image .

Posledično pa še dlesen na levi strani user posted image user posted image user posted image .

Da ne tebe zob boli in posledično glava?

Lepo vam, ki  se mislite  2010 spet gužvat v porodnišnici user posted image ... Jaz ne bi rada prevelike razlike med Zalo in njenim bratcem/sestrico. No, bomo videli kdaj se bomo mi gužvali user posted image

Pa glej, da se ne boš ta prva gužvala user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
11.1.2009 17:00:22   
krfjolca
Zdravo, punce!
Evo, midva sva imela kar uspešen vikend. Je Dejan končno uspel namontirat stopnice na podstreho do te mere, da se da gor hodit. Malo še škripajo, ker še niso pritrjene na steno, ampak se da normalno gor prit. Ta teden bo še to dokončal, ko dobi prave dele (in plačo user posted image ), potem pa bo. Mali še ne bo mogel takoj v sobico, ker zgoraj zaenkrat še ni ograje. Bo pa v kratkem. Sva pa uspešno preselila računalnik (zato sem bila dva dni brez interneta). Ta je bil začasno namreč v jedilnici in je bilo prav grozno natlačeno vse skupaj. Računalniško mizo imava trenutno eno začasno, Dejan pa že izrisuje načrte za dve mizi po meri, ker bova imela vsak svojo. Pa cel kup predalov in polic. Se nama je pa že zdaj ful spraznilo stanovanje dol, je pravo olajšanje. Fasciklov imava celo goro, jaz pa sploh, ker vse za službo delam doma.
Drug teden pa mogoče že pobeliva dnevno in kuhinjo in potem sledi generalno pospravljanje - vse iz omar in nazaj, da se rešimo tega drobnega prahu od šmirglanja.

Je pa prav luštno stanovanjce ratalo, sva precej prostora pridobila.

Viv, če imaš še kaj tamalih cunjic od deklet, bi se priporočala. Od Anžeta mi bo bolj malo stvari prišlo v poštev, ker je vse bolj frajersko.

Sicer se pa počutim kar OK, me sicer že matrajo bolečine v medenici in kolkih, tako kot takrat, ampak je zaenkrat še znosno. V službi pa nekako računam zdržat še do zimskih počitnic, to je še 4 tedne, potem pa vprašanje, če bom še zmogla ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
11.1.2009 18:32:01   
atanja
O Krfjolca ti pa si full pridna! BRavo
Men se pa nič ne da, pa po tamalmu sem še jaz zbolela. Po moje mam angino. Včeri sem zakuhala na 38,5, pol pa sem se zanalaš pokrivala da sem se prepotila. Sploh ponoči me je zalival. no danes sem pa že boljša. Nočem pa merit vročine ker moram itak jutr v službo. Sam ne vem če nebi šla po antibiotike ker komaj požiram kaj.
Zdaj pa bi rada slike nekam dala ravit pa sem hotla preko dm pa mi ne gre. Mi lahko kje drugje sevtujete. Mam jih pa full za razvit. Sam jih bom po mesecih. Tako nekaj rednih, pa nekaj starih-da bom na čisto prišla. A vi razvijate slike al jih imate na računalniku?

PA smrekco smo podrli. Grozno prazno je! Moram neki za valentinovo naredit.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
11.1.2009 18:36:14   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Viv, če imaš še kaj tamalih cunjic od deklet, bi se priporočala. Od Anžeta mi bo bolj malo stvari prišlo v poštev, ker je vse bolj frajersko.

Uf, sem bolj ali manj že naprej potalala... Je že 2 leti mim od kar smo imeli dojenčico user posted image  Bom zdej kakšno prišarala.

Jest se pa ne bom več gužvala v porodnišnici user posted image  Čeprav, kakor sem "dovzetna za te stvari" se raje ne bom preveč na glas hvalila...

Urška, uf, tale soglasja so tudi meni pojedla nervov... Sploph mi je bilo zoprno sosede vlačit k notarju. Sicer nista komplicirala, ampak vseeno. Na srečo sem rabila soglasje samo od 2 sosedov, pa še ta dva sta žlahta, kar ne vem, a je dobr a slabo user posted image  Uglavnem zdej smo štartali in stanovanjce bo res lepo...

Nas pa v letu 2009 neki tehnika za.****va: rač. je crknu med prazniki, TV neki čudno utripa, pomivalc je shodu pa pralc se tudi neki čudno obnaša... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
11.1.2009 19:08:23   
max81
čer čveke, no sej danes ste ble pa kr neki pridne no...ste kr zapohvaltuser posted image

ne vem, če se ne bo Zamima prva gužvala v letu 2010user posted image ..nekam sumljivo tole postajauser posted image

Urška, ja pri nas je s temperaturo kr tko no, če bi bilo topleje bi bilo krasno, da nam ne bi blo treba skoz kurt...ker če bo šlo tako naprej, ne vem, če ne bo treba kmal po kurilca ituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tkole pa še ni blo hladno odkar sva tuki gor...no - 49 niuser posted image user posted image user posted image  je pa tm ponoči okol -15, čez dan pa okol -5...sej če je sonček je super, se ne pozna, da je tolk

evo mali pingvin je že zaspal, zdej sam še tavelko pupo počakam, da se prpele domov

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
11.1.2009 19:11:47   
Aja1
Čer.

Šoping samo delno uspel. Kupila sem ene balerinke (za pomlad). So bile full znižane. user posted image  V Bati sem dala namesto 50€ samo 15€. user posted image  

Torej bo gužva v porodnišnicah? Zamima - za kdaj planirate? Če ne bi rada velike razlike, mora bit že 2009.

Atanja - pozdravi se. Zakaj pa ne greš na bolniško? Moraš mal tudi nase gledat. No, taprava se oglaša (sem ista).

Max- fotko frizure!!!!!!

Krfjolca - fotko bušija!

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 11.1.2009 19:19:10 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
11.1.2009 19:14:46   
max81
no Aja1 dejmo dejmo, sami babji firbci smo tukej in nas zanima, če se je kej denarnca zožalauser posted image

ja tole leto se je tudi pri nas nekam čudno začelo, dones vidim, da so pokrovčki, za pržigat luči v kuhinji čist popokali, kot da so se pokrovčki vzdignli...no zgleda, tko kot led k se dvigne in popoka...pa šele 3 mesce so stari, mi pa brez računauser posted image , ker vse stran zmečemo, no sej kdo bi si pa mislu, da bo to koj hin...par dni nazaj mi je v kuhinji voda tekla, ker majo nove pipe tko stračno zanč dihtnge in ostalo p...jo, da je koj crknlo, tko da je mel moj že z novo kuhno devuser posted image user posted image ..za gratis je pa moj par dni službene srajce v avtu fural in ker mu je ole steku po avtu, so se srajce navzele vonja in perem že drugo rundo iste cunje pa še kr vse smrdi...ko, da nisem dala not nič mehčalca in praškauser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo v sušilcu zdej kej bolj, čeprav močno dvomim

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
11.1.2009 19:40:38   
Aja1
Jaz bi mogla it pa spet likat....pa se mi niti približno ne da.... user posted image  Spet je enih srajc user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
11.1.2009 19:42:56   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja tole leto se je tudi pri nas nekam čudno začelo, dones vidim, da so pokrovčki, za pržigat luči v kuhinji čist popokali, kot da so se pokrovčki vzdignli...no zgleda, tko kot led k se dvigne in popoka...pa šele 3 mesce so stari, mi pa brez računauser posted image , ker vse stran zmečemo, no sej kdo bi si pa mislu, da bo to koj hin...par dni nazaj mi je v kuhinji voda tekla, ker majo nove pipe tko stračno zanč dihtnge in ostalo p...jo, da je koj crknlo, tko da je mel moj že z novo kuhno devuser posted image user posted image

Pa vsi pokrovčki? Saj res...kdo bi pa šparal račune od pokrovčkov?! Zgleda, da je res treba za čist vse spravit.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
11.1.2009 19:48:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Dan,...

Da ne tebe zob boli in posledično glava?

Pa glej, da se ne boš ta prva gužvala user posted image

Ja,... sem pogruntala kaj je in ni nič dobrega user posted image user posted image user posted image , en zob, ki naj ne bi nikdar prišel ven (po besedah moje ex dohtarce user posted image ), mi zgleda čisto zgoraj pri dlesni ven leze user posted image Jutri grem po napotnico za slikanje, upam, da čimprej opravim user posted image

Mi se še ne bomo gužvali, brez skrbi user posted image user posted image user posted image ,... nič še zagotovo ne planiramo, zaenrkat smo še na KT user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
11.1.2009 20:20:51   
urška76
Joj Zamima tole mora pa res ornk bolet. Dobr in hitr zrihti, do takrat pa kak močan tablet.
Max ja je treba res vse raučne spravljat. Jest že vidm kak fascikl bom imela, ko bomo začel delat. user posted image  Že zdej mam neki računov za Domžale (okna, pa cisterna za deževnico in vsemi pritiklinami zraven), pa še ornk zaštartal nismo.
Viv a mate preveč napet lajf zadnje čase, pa vam elektronika crkuje zarad statike? user posted image user posted image  Drgač pa ni nč fino, k se začnejo teli aparati čudn obnašat. In pol še crknejo takrat, ko jih najbolj rabiš.
Naš otroc so zdele varno pospravljeni v posteljah. Mala je čist naspidirana, upam, da mi kmal zaspi. Pa da ne bo ponoč ga biksala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
11.1.2009 20:35:34   
max81
ja babe, bo treba res za vsak drek  šparat račune...pa mamo od iste firme k so bli preh tastari, sam ker sem jest hotla srebno-sive, da bi mal belo steno popestril...na pa mam zdej hudiča pa pol ...se mi zdi, da so čist drgačn materjal kt tastari...ful so taki tanjki

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
11.1.2009 21:22:20   
Zamima
joj, tamala je danes tako naspidirana, komaj je zaspala, vsaj upam, da je user posted image , sem misla, da bo priracala za mano, pa še zaenkrat ni,
no ne spi še,... zdaj dedija kliče user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
11.1.2009 21:26:03   
krfjolca
Mah midva vse račune mečeva v eno kartonasto škatlo od čevljev, jih je že ful ogromno, pa še vedno ravno tistega ni, ki ga iščeš, če je kaj narobe. Moram malo selekcije narest, ker računa iz 2006 od makaronov in podobno pa verjetno res ne bom več rabila. Sem pa danes vrgla v kanto ene 3 velike vreče šare - živa groza, kako se tega hitro nabere!

Sem končala s popravljanjem zvezkov za danes. Ta vikend je bilo kar ok, drug teden bom pa nagagala, ker pišemo v vseh 3 razredih, ki jih učim, in to spis! Torej cca 90 spisov za popravit!!!!! user posted image
Vedno bolj me jezi folk, ki se obrega ob delovni čas učiteljev. Saj je res, da hodim domov ob 13., 14., včasih še prej, ampak je pa moj delavnik krepko čez 40 ur tedensko, če seštejem vse skupaj! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?