|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
8.1.2009 11:39:09   
max81
o izgubljene duše se počasi javljajouser posted image user posted image user posted image

vidim, da mate že spet nove avatarčkeuser posted image user posted image , sam jest še kr vztrajam pri staremuser posted image ...lušne so pupeuser posted image user posted image

no mi2 s tastarim, sva se včer cel dan potepala po štacunah...v dm-u mu je smrkla poturila 500 lir, pa sva šele v Bc to opazla...ziher pa je blo tam, ker ni imel ni drobiža v denarnici in povsod prej sva plačala z karticouser posted image ..pol je šel pa nazaj in ji je rekel nj ga kr posprav, pa mu je na brzino sama od sebe dala nazaj 2 evra...no pa ji žal ni ratal..tko, da babnce glejte kaj dobite nazaj zaen drobiž

no dala sva skoz x štacun, pa za mojga je tko težko kej dobit, sva šla u elan, pa so me skor na urgenco odpelal, ker bi me kmal kapč usekov...bunda od colmarja 700 evrov, hlače 300user posted image user posted image user posted image user posted image ..mislm, pa ker kekc to kup no

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.1.2009 13:42:17   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Nogavica user posted image . Upam, da no tvoj otroček še letnik 2009, moj pa 2010 user posted image .

No potem bova pa že dve z 2010 user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kdaj začnete resno delat na No.2?

Ko bodo papirji za hiško se bomo pogovoril če bomo mel. Tako da bo kar nekaj let razlike če se bomo odločil.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.1.2009 14:51:02   
atanja
dajte mi povedat. Ted je zbolu v torek. In ostal doma. Včeri je mel zjutraj neki 37 vročine, danes nič več. Jaz imam v soboto kar težek izpit. Zdaj pa ne vem. Bolniško sem že zaključla danes, sam itak mam jutr dopust sam a ga naj mam doma ker je ravno petek a ga naj dam v vrtec?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.1.2009 17:59:29   
urška76
Čer!
Naša bejba ima pa vodene koze. Sva jo že včeri gledala kaj ima za eno pikico na luli, pa je zgledala kot mozolček, pa eno je imela na trebuhu, sam do zjutraj ni bilo mehurčka. Danes mi pa že pri mihu pove vzgojitelj, da imajo koze, potem mi pa pr Špeli ne reče nič posebnega. Doma pa šok. Polno pikic, pa kar nekaj jih ima po spolovilu. Pa v ušesu ima že eno. Pa kar spuščajo se ji. Upam, da je ne bo preveč motilo. Evo, se že praskam, samo da pomislim, kok mora malo motit, začne mene srbet.
Atanja, če misliš, da se boš lahko učila, ga imej doma, če je pa drugače ok, pa naj gre v vrtec. sej, če nebi imela dopusta bi ga tud peljala tja. Kako je pa z vašo ribico?
Pr nas je tud Nodimanija. Špela hoče gledat Qui-Qui (ga gledata na francoskem programu pol pa pojeta z Mihom prihaja qui-qui user posted image , ker pesmice ne znata po francosko zapet). No pa kak Mojster Miha je ok, pa Roli Poli. Pinguti so mal izgubil na popularnosti, bomo pa zdej probal dobit Backa Jona ( upam, da ga bo kolega zrihtu, k so mi dvd-ji v trgovini čisto predragi).

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.1.2009 20:09:57   
atanja
Urška me je P opozorila k jo mamo v Domžalah da naj bom pozorna da so cele Domžale ookužene. Baje da full.
MA sej najbrž ga bom peljala k bom sam živčna. Mislna sem ga peljat vseen k se ne moreš učit če ga maš doma. Oz. lahko tisto 1,5 k spi sam itak preden notr padem je že buden. Vročine pa nima pa tud ok je drugač.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.1.2009 8:36:55   
Zamima
Jutro,... nimam kaj za delat, pa sem enih par naših prazničnih fotk naložila v album user posted image .
Drugače pa kuham kavico,... Pride katera? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.1.2009 9:40:40   
urška76
Zamima luštne slikice. Zala je pa taka lepa princeska. Pa teli njeni kodrčki so tko luštni. Naša bejba ni pa nč skravžlana. Miha ima rahle kodrčke, če ima mal dalše lase, bejba mala ima pa čisto ravne. user posted image  No čopčki (čopki) se pa vseeno lepo delajo user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.1.2009 10:12:13   
Zamima
ja, ima kar kodre ja user posted image . Čopkov pa noče imet, pa ji tak lepo pašejo user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.1.2009 12:50:19   
marella1

Nogavica user posted image . Upam, da no tvoj otroček še letnik 2009, moj pa 2010 user posted image .

verjetno spomladi. Jaz sem neki računala na januar, februar 2010 (mi zimski ful pašejo user posted image ) Pa vi Aja?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.1.2009 12:53:37   
marella1
Zamima: Zala je res ena lepa mala dama user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.1.2009 13:13:10   
Zamima
hvala user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.1.2009 13:43:10   
Aja1

verjetno spomladi. Jaz sem neki računala na januar, februar 2010 (mi zimski ful pašejo user posted image ) Pa vi Aja?

Mi tudi spomladi/poleti user posted image . Tam enkrat junija. Joj, to bo glih kar. user posted image  

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.1.2009 13:46:48   
Aja1
Zamima - lušne slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsi ste lušni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.1.2009 13:48:05   
Aja1
Punce jaz imam pa da nes nekakšen praznik.
A veste kakšen?
Naša Neja ja na današnji dan prvič prespala noč in od takrat spimo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.1.2009 13:56:41   
max81
jeeee, čestitke, mami, čestitke Nejiuser posted image

Zamima luštni vsi4jeuser posted image user posted image user posted image

jest pa danes malo pospravljam, zdej par dni nič nimo ko smo bili vsi neki prehlajeni, preobleka sem posteljo, pa še en stroj operem pa bouser posted image ...tamali se je zgleda že naspal, zdejle gre pa še čmrla...masta menjavouser posted image user posted image

skuhala sem že južno za jutr, pa zdejle do konca sfiniširam za današnjo..sem pridna a ne???user posted image

tastar je šel v merkur, ker nam nova pipa že neki nagaja, pa sem mela uzadno mal mokro v kuhnuser posted image user posted image user posted image no ja bomo že popravluser posted image ..no ja moj bouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.1.2009 14:00:22   
Aja1
Hvala user posted image

Midva tudi zdaj kuhava. Neja je še v vrtcu. Jo bom šla zdej iskat. Sem vzela danes malo dopusta (2 urci) - je pasalo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.1.2009 14:05:58   
atanja
Aja bravo!

Zamima ful ste luštni. user posted image  Se vid da ste se meli lepo!

Max ja res si pridna. Men se pa danes nič ne da. Zdele sem pred statistiko pa kar neki bluzim.
Mam pa tamlčka doma. Je blo tako zjutri me moj zbudi da naj grem avto probat zalaufat če mi bo sploh vžgal. Da je -14user posted image . Jaz pa pogldeam Teda kako lepo je spančkal. PA je kar doma ostal. ma je tako lepo spal. Sej se je zbudu sam je bil tako zlizan da nisem mela met srca ga na petek dat v vrtec mami pa doma. Tako da jutr bo izpit šel po gobe. Ampak ok. Se popldne potrudim k dam teda v varstvo itak ga mami ful pogreša. k je bil zdaj 3 dni več ali manj dol, pa ga bi mami rada spet mal razvadla. -sem se od zadnjič že pomirila. user posted image

Grem še mal špegat da bo vsaj mal boljš na testu.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.1.2009 14:41:03   
Nogavica
Zamima, ful ste fajn vsi trije. user posted image

Jaz bi tudi morala par prazničnih fotk spraviti v album.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.1.2009 15:11:45   
Zamima
Hvala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.1.2009 20:07:26   
Aja1
Čer.

Tastar je na šihtu. Je šel po dolgem času spet v nočno. Bomo kakšno rekle?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.1.2009 20:57:03   
Aja1
Nič ne bo s čvekanjem user posted image .

Grem pa pred tv pod dekico user posted image

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.1.2009 7:53:59   
Aja1
Včeraj zadnja, danes prva.
Pijem kapučino, Neja je mlečni gres, tastar pa spi. Se bova šemalo igrali, potem pa malo ven na zrak. user posted image
Danes ali pa jutri upam da gremo pa v Lj. Rabim nove čevlje pa še kaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.1.2009 9:28:50   
viv_
Jutro!

Tastarga še ni, me se počas spravljamo k zajtrku. Ptem moram pa skočit na občino, da overim pogodbo, ker smo še ta drugi avto prodal...

Pol upam, da bomo šli še mal na zrak. Popoldne mormo pa smreko podret, novga pomivalca zmontirat, pa tastarga morm spakirat, ker gre jutr v Ameriko.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.1.2009 9:39:02   
max81
jutro....no otročka sta pofruštkala, mati pije kavouser posted image ...tamal zadnje čase podira rekorde v spanju, danes je spal skor do 9h, no verjetno bi še kr spal, če jest ne bi notr špegala, kaj počneuser posted image ..tastar spi...je bil tud ponoč...o sej včasih pa paše, da mi ni treba poslušat žaganjauser posted image ...kok sem žlehtuser posted image

smreko sem pa jest učer podrla, se je že prah gor nabiraluser posted image user posted image ..ponavad jo nimamo tako dolgouser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.1.2009 19:19:14   
Aja1
Majas - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?