|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
16.1.2009 10:25:16   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, se Živa še doji ali se je odstavila?

Ne, ne, nam je uspelo odstavljanje takrat, dva meseca nazaj. Sploh ni bilo krize. V nedeljo jo je zadnjič dobila, v sredo je že spala vso noč, brez bujenja. user posted image
Jih pa še kar ni pozabila - še zdaj vsake toliko reče, da bi zizo mizo papala in da naj ati mlekca spet not nalije. user posted image  Me prav zanima, kdaj bo pozabila.

Drugače pa ima Živa danes spet vročino. user posted image  V torek jo je ves dan kuhalo, potem je bilo v sredo in včeraj o.k., danes se je pa spet vroča zbudila. Pa kašlja malo bolj kot prejšnje dni.
Jaz sem se pa tako veselila, da bova šli danes malo ven na sneg. user posted image  Upam, da ga ne bo pobralo do takrat, ko bomo spet lahko šli ven.

Glede vlažilca - mi bi tudi morali nabaviti enega, ker imamo vlago skozi samo okrog 30, zato zdaj vsak dan cunje perem, da jih zvečer obesim v sobo, ker takrat naraste na kakih 40.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
16.1.2009 11:53:11   
Aja1
Mi smo od zdravnika. Dobili antibiotik Sumamed in Daleron proti vročini. Ima malo vneta ušesa, vročino, vneto žrelo, čudno kašlja, hrope.... Včeraj je bila pe še čist zdrava...samo malo je smrkala. No, bomo imeli lep vikend. user posted image

Grem zdaj spat, ker sem ponoči slabo spala, ker je tako kašljala in hropla.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
16.1.2009 11:58:31   
krfjolca
Mi se tudi s kašljem borimo user posted image . Sploh ponoči je problem. Se mu pa že vleče več kot en teden, zdaj je še huje, ker je bolj suh kašelj postal. Ponoči se kar davi od kašlja. Danes je bilo malo bolje, ker sem več vlažila stanovanje, pa kamilice sem ponoči ene 3x zavrela in jih postavila v spalnico. Sem razmišljala, da bi ga peljala k zdravniku, pa se potem nisem odločila še po dodatne bacile hodit, ker sicer nima nobene vročine in tudi počutje je drugače ok, pa diha tudi normalno. Samo ta dražeč kašelj. Tako da bom počakala čez vikend, pa če se ne umiri, se gremo v ponedeljek pokazat.

Sem pa srečna, ker je petek in ker sem fertik! V ponedeljek in torek grem še delat, potem si bom pa tri dni najbrž vzela frej, da malo pridem k sebi. Sem že ful izmozgana, pa ful težko se že vlečem po šoli sem ter tja. Podaljšan vikend mi bo koristil, da bom lahko še zdržala 3 tedne do počitnic.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
16.1.2009 12:27:03   
urška76
Dan!
Mala prinčipeska spi. Mami spet pred RR, namesto, da bi šla kaj pospravt, Miha je v vrtcu (upam, da pride danes kaj bolj spočit domov), ta star je šel pa na servis po avtek. Spet bodo šli € .
Aja bogica Neja. Sej bo AB hitr prijel, pa boste mogoče šle lahko že jutri na hitrco na sneg.
Nogavica tud tvoja mala nogavička naj se hitro pozdravi. Ja pa Krfjolca tud tvojemu Anžetkotu želim isto. Pa če ima samo suh kašelj, mu daš že lahko kak sirup za umiritev kašlja zvečer pred spanjem. Mi imamo ponavad slezovega v hladilniku.
Danes popoldne gremo pa mal k našim, da bejbi (pa men tud) dan skrajšamo. Ma že vse pikice suhe, pa brez vročine že cel teden, tko, da pomoje nima kaj bit. V ponedeljek gre itak že v vrtec.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
16.1.2009 12:59:56   
viv_
Jest pa po kosilu... Ubadam se z enim francoskim tekstom. user posted image  Še dobro, da znam mal italijansko, pa pol kombiniram nemško / angleško iin bolj kot ne ugibam, kaj bi lahko bilo...

Je pa Mirna v nedeljo povabljena k eni sošolki na rd, tako da gremo takoj po vrtcu kupit darilo. Že to je cel dogodek, da ona zbere... Mami samo postavi limit user posted image

Moram rečt, da dnevi kar nekako minejo... Vikend se bo pomoje mal vlekel...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
16.1.2009 13:00:44   
viv_
Pa še za bolančke...

Mi v obdobju kašlja dajemo sirup: če je moker kašelj sinupret, če je pa suh, dražeč pa... hm, se ne morem spomnit. Tist "Za noči brez kašlja".

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
16.1.2009 13:16:14   
Nogavica
Punce, kake vlažilce zraka imate?

Toliko jih je na tržišču, da sploh ne vem ... user posted image  Naj bo še z ionizatorjem ali brez? Pa soba je velika, bi rabili za cca 40m2. Pa ne bi rada kupila prepoceni (takega že imamo, pa je zanič - ful je glasen pa še brisačo moram imeti spodaj, ker čisto zmoči parket) pa ne predragega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
16.1.2009 13:43:12   
urška76
Nogavica mi mamo zdej enga od air-o-swiss, ki je na principu izhlapevanja (zrak gre skozi moker filter), samo bistveno počasneje vlaži zrak kot nam je prej ultrazvočni. Je pa res, da pri sedanjem nima težav z finim belim prahom (apnenec, ki gre v zrak z paro). Če imaš doma uz ga moraš met na kaki omari (vsaj en meter od tal), da se ta hladna para porazdeli, drgač je res vse mokro. Vlažilec z vgrajenim ionizatorjem boš pa pomoje težko našla. Pa še pravo bogastvo boš dala zanj. Čeprav večino vlažilnikov oglašujejo s tem, da ionizirajo prostor. Sam to je sam marketinška poteza, ker z vodo pride tud nekaj pravih ionov ven.
Mal se zapod po netu, pa poglej kaj kje prodajajo. Drgač je blo pa tud kle na RR že kar neki debat o njih.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
16.1.2009 13:44:32   
urška76
Viv do kdaj si še sama? Sej bo tud vikend minil, mal boste šle ven v sneg pa bo mimo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
16.1.2009 13:52:04   
Zamima
dan,...

mi še zgleda dolgo ne bomo mogli brez dude user posted image , prej smo jo isklali in iskali, ni hotla zaspat pa konec! Grrr

Zdaj spi, jaz pa imam kosilo že skoraj pri koncu, danes bojo polnjene puranje prsi z bučaki, sirom in šunko, riž z zelenjavo in solata user posted image

Sem pa ful zbolela, cela sem kot megla, morala bi še marsikaj postorit, pa dvomim, da mi bo ratalo danes. bi mi, če bi Zala 4 ure skupaj spala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
16.1.2009 14:00:06   
viv_
zajebala sirupe čist... en je prospan en pa ne vem kaj... mah,s tara sem že user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
16.1.2009 14:00:44   
viv_
Zamima user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
16.1.2009 14:08:49   
krfjolca
Ja, Prospan dajem pred spanjem že en teden. Pa ne vem, če kaj bistveno pomaga. Najbolj res zaležejo inhalacije.
Vlažilnik imamo pri nas ultrazvočni, tistega pingvina, bolj poceni varianta. Nima niti merilca vlažnosti. Imam ga pa zdaj na omari, pa ni nič mokro. Bomo tudi kupili kaj boljšega, ampak je ta naložba še bolj zadaj v čakalni vrsti.

Danes greva menda po elemente za ograjo, upam, da se bo kaj našlo. Sva bila zadnjič v Bauhausu, pa naju je fršlok, ko so take cene že narejenih ograj. Tako da bomo to tudi sami spackali skupaj, bo bistveno ceneje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
16.1.2009 14:16:12   
Aja1
Naša je spala celo eno uro. Sem misla, da bo spala vsaj dve urci. Zdaj smo pa pojedli kosilo, jaz se pa filam še s pecivom, ki sem ga včeraj naredila (tisto z gresom). Meni je njami.

Zamima - mi smo septembra Neji enkrat kar vzeli dudo (pa je bila čist obsedena z dudo). Sem rekla, da jo je muca vzela, da jo rabi za majhne muce. Je malo nesrečno klicala dudo, v vrtcu jo je izsilila še parkrat (en teden za spanje), potem je bilo pa ok. user posted image  Srečno pri odvajanju.

Glede vlažilca - mi imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165131 Ne znam kometirat, če je ok, ker je bil samo 1x uporabljen.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
16.1.2009 14:21:52   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ja, Prospan dajem pred spanjem že en teden. Pa ne vem, če kaj bistveno pomaga. Najbolj res zaležejo inhalacije.
Vlažilnik imamo pri nas ultrazvočni, tistega pingvina, bolj poceni varianta. Nima niti merilca vlažnosti. Imam ga pa zdaj na omari, pa ni nič mokro. Bomo tudi kupili kaj boljšega, ampak je ta naložba še bolj zadaj v čakalni vrsti.

Danes greva menda po elemente za ograjo, upam, da se bo kaj našlo. Sva bila zadnjič v Bauhausu, pa naju je fršlok, ko so take cene že narejenih ograj. Tako da bomo to tudi sami spackali skupaj, bo bistveno ceneje.

Krfjolca sam ne prospana, če suho kašlja. Prospan je za lažje izkašljevanje (takrat ko ima sluz). Če ima suh kašel rabi nekaj za umiritev kašlja. Pa kako žličko claritina tud lahk dobi, nam ga zmeri pediatrinja predpiše.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
16.1.2009 14:37:58   
Zamima
se moram pohvalit, da s tem, da sem z eno nogo v pojsli sem odlično skuhala user posted image  user posted image

pa včeraj sem dala malo na prodajo še zaline cotike, sem se odločila, da ne bom vsega tega šparala, ker potem (ko pač enkrat bo tako daleč)  bom itak hotla spet kaj novega, tak, da nima smisla user posted image

http://mamiinzali.moj-album.com/album/14668996/

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
16.1.2009 14:43:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima - mi smo septembra Neji enkrat kar vzeli dudo (pa je bila čist obsedena z dudo). Sem rekla, da jo je muca vzela, da jo rabi za majhne muce. Je malo nesrečno klicala dudo, v vrtcu jo je izsilila še parkrat (en teden za spanje), potem je bilo pa ok. user posted image  Srečno pri odvajanju.

Ja, pri nas bo treba začet odvajat, ker se mi zdi, da bi zdaj že precej lepše govorila, če je ne bi imela user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
16.1.2009 16:07:33   
Aja1
Zamima, full imaš poceni oblačila.
Jaz se še odločam, če naj kaj prodam user posted image . Za par € se tudi ne splača.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
16.1.2009 16:15:05   
Zamima
Ja, sej več kot 2€ pa noče noben dati user posted image .  So pa res lepe cotike. Sem jih šparala, samo se mi zdi brezveze, ker mi res samo prostor zavzemajo, vprašanje kdaj bomo spet zibali, do takrat bojo pa imeli spet tolk lepih cotk, da bom itak spet čist obsedena z šopingiranjem user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
16.1.2009 18:04:31   
max81
ojla....no sej danes ste pa kar pridne..le tako naprejuser posted image

ooo vidim, da je spet nakej škratkov bolanih...vsem en velik košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimpreje pozdravite

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
16.1.2009 18:35:10   
Aja1
Naša spi. Ji je zdaj zvečer kar narasla vročina na 39. Dala sem ji lekadol in spat. Bomo vdeli, kakšna bo noč. Sicer je bila čez dan kar znosna. Ko je lekadol popuščal je postala pa zelo utrujena in crkljiva.
Moj je zdaj moral za dve urci na en sestanek v službo, tako da sem sama.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
16.1.2009 18:55:46   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Krfjolca sam ne prospana, če suho kašlja. Prospan je za lažje izkašljevanje (takrat ko ima sluz). Če ima suh kašel rabi nekaj za umiritev kašlja. Pa kako žličko claritina tud lahk dobi, nam ga zmeri pediatrinja predpiše.

Ja, saj sem narobe napisala - zvečer mu dam PANADOL, ki je za umiritev kašlja, čez dan pa mi je v lekarni dala Prospan. :)

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
16.1.2009 19:55:09   
max81
ojla...je katera tukiuser posted image

otroci spijo,no eden se dela, da spiuser posted image ...tastar je šel pa na šiht, danes ma tadolgo, pa promil majo, tko, da babe,da se ga navte nacedileuser posted image user posted image user posted image

jest pa še študiram, al nj grem spat al ne...če grem zdej ne bom takoj zaspala, če grem pa kasenj, mi bo pa noč prekratkauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
16.1.2009 20:13:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ojla...je katera tukiuser posted image

jst user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
16.1.2009 20:24:56   
Aja1
Max, kje si zdej?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?