Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.12.2008 21:40:33
|
|
|
|
krfjolca
|
Mirna, vse najboljše!!! Očitno gredo tile virusi kar prek neta . Mi smo sicer malo boljše, zdaj samo še nos pušča, sicer pa deluje zdrav. Sva bila prejle v Kranju na Kricah Kracah, je bila ena predstavica, dva klovna, pa je kar zdržal ene pol ure. Pol je bilo pa hudo, ker je dobil bonbon in mu ga nisem upala dat, ker je bil ta trdi . Sva šla potem v Merkur, ker sem iskala še nekaj stvari za zavit darila. Seveda nisem nič dobila, ker bi bilo po mulčevem treba 2 uri stat pri tistih živalih, ki jih imajo postavljene sredi trgovine. Tako da sva obrnila in šla. Ko sva se peljala mimo Mercatorja, je pa potem spet pol ure tulil, ker je hotel po žemljice. Meni se pa res ni dalo več skakat okrog. Doma potem ni hotel nič jest, razen žemljice. Ki je seveda nisem imela. Imam črn kruh, pa bel, pa kifeljčke, pa sirovo štručko. Obične žemlje pa pač trenutno ne. In je užaljeno večerjal vodo. Aja, pa nekaj briketov je sunil Kali . Tako da se pridružujem glede sitnobe, ker mi je danes tako vrelo pod pokrovko, da je joj. Kaj bo, ko bosta dva - jao meni!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 8:59:49
|
|
|
|
Zamima
|
aaaaa zaspana tamala je programirana za vrtec ob 7.00 kriza.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 9:28:21
|
|
|
|
max81
|
jutro...kavica je popita, otroc spedenan , tastr je pelov psa cept proti stklini, tko, da smo se spet znebil evrčkov, madona koko služjo no današnja noč je bila skoraj taka kot ponavadi...gospodična ni danes prišla k nama sredi noči, ampak šele ob 6h , tamal je pa itak spal do jutra zdejle bo pa treba počas mal do trgovine se sprehodit, pa nakupt osnovne stvari, pa mal našpancir mim grede it..pol pa počas že u piskre
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 10:59:50
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz tud moram še v štacuno, vsaj kruh nabavit, ostalo mislim, da mamo doma . Glede sosedov,... mislim, da so se vdali in da ne mislijo več provocirati (upam, da nisem rekla prehitro)
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 12:23:29
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Midva sva pa danes spali kar do 8.20. Mi je prav pasalo, ker sem bila včeraj še na enem silvestrovanju. Sicer sem zaradi slabega počutja prišla zelo kmalu domov (ob 23h). Sem pa čist zanič, iz nosa teče že tri dni na polno, nos posledično čist rdeč, v ušesih nekaj doni,... ah....
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 20:06:26
|
|
|
|
Aja1
|
Nobene?
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 20:34:07
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Mirna malo z zamudo pa vseeno vse najlepše in najbolše, pa da bi še naprej tako razveseljevala mamico. Mi smo tud bolani danes. Mi je Miha že zjutraj jamral, da ga trebušček boli, ker je lačen. Pol je sicer lepo pozajtrkoval, ampak mi prijavi pri kosilu, da mu danes sladoled ne paše. Pa nobene sladkarije, pa trikrat kakat. Zdele pri večerji mi je pa bruhal. Včer se pa nisem nč javla, ker sem bila jest sitna na kubik. Ne vem, kaj me je dajal. Verjetn pomankanje sonca.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 20:53:09
|
|
|
|
Aja1
|
za vse, ki so (smo) bolni. Zgleda da je res čas viroz ...
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 20:57:19
|
|
|
|
Aja1
|
Ste že nakupile novoletna darila? Mene spet lovi Za tastare bo samo kakšna malenkost (koledar, domač liker,...), za otroke pa pojma nimam, kaj naj jim dedek Mraz prinese. No razen Neja je včeraj rekla, da "Neja jabi Lili" . Po ima, ampak je videla eno punčko z Lili in jo hoče. Zdaj pa rabim še kakšen predlog za darilaza nečaknji in nečaka: 5 letna punca, 3,5 letni fant in 1,5 letna punca. HELP!
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 21:24:18
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem letos (kot ponavadi) spet zabluzila z darili in me je čas malo prehitel. Sem nameravala naročiti koledarje za dedke in babice, ampak sem zdaj prepozna, ker zagotovo ne bodo gotovi do srede, tako da bova ustvarjala sama. Idejo že imava, upam samo, da nama uspe pravočasno. Nameravala sem peči piškote, jih lepo zapakirati in razdeliti, ampak sem zj**ala pečico, ko sem jo čistila, ker nekaj ful smrdi. Menda je čistilo prišlo nekam, kamor ne bi smelo in se zdaj žge. Potem sem nameravala narediti liker, ampak ne vem, kje bi dobila lepe male steklenice. Greva v ponedeljek v akcijo in mogoče kaj najdeva. Pa sitna sem, ker sem lačna - sem se ravno pravi čas spravila hujšat, pred prazniki. Aja, skoraj bi se pozabila pohvaliti, da sva z pa dragim vendarle nekaj naredila za praznično vzdušje - ful lepo sva okrasila okna. Bom dala ob priliki fotke gor. Pa danes zvečer smo nameravali okrasiti smrekco, ampak nam ni uspelo, ker je Živa nalagala gor avtomobilčke. Sem že razmišljala, če bi mogoče imeli letos kar avtomobilčke za dekoracijo, pa sem si premislila, ko sem dala enega na napačno vejico in je padel, s sabo pa sesul z drugih vej še vse ostale. Sem pa smrekco z avtomobilčki seveda pofotkala.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 21:51:02
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Potem sem nameravala narediti liker, ampak ne vem, kje bi dobila lepe male steklenice. Greva v ponedeljek v akcijo in mogoče kaj najdeva. Sem prej gledala na strani od Prometeja imajo ene za 2€, sanm ne vem kok so velike. Drgač sem pa jest kupla take deci stekleničke v sparu. So jih mel v kompletu po štiri. V lj jih imajo še v BTC-ju v Levčku (trgovini z stvarmi za ustvarjanje in slikanje). Tko, da verrjetn jih boš tud v Mb kje našla. Mi tud še nimamo ta velike smrekice. Upam, da bo jutri mali kaj bolši, pa bomo lahko pripravil prostor za darila, ki jih bo itak šele dedek Mraz prinesel . Aja mi smo za Miha in njegovega bratranca kupili moon sand Za Miha grad, za nečaka pa kmetijo. Majo ga pa pr nas v trgovini Toylet (sem gledala na njihovi spletni strani, sam ti je najbližje v Lj ali Ce). Pa eno garnituro gasilcev bo dobil Miha še za povrh, k je bli glih znižanje v Beybi centru. Špela bo dobila ene kocke za sestavljat (stil puzlov), in pa voziček marelo za dojenčke (je bil tud v akciji ) Drgač pa vedno prav pride kaka knjigica. Našadva bosta dobila še koledar z ilustracijami Jelke Raichman, pa kake puzle pr naših dveh tud zmeri padejo na plodna tla. Za 5-letno punco ne boš falila s kakšnimi Winxicami. Če se še kaj spomnim pa še napišem.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 22:10:48
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, kaj je to moon sand? Kje je ta Toylet v Lj?
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 20.12.2008 22:11:44 >
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 22:18:33
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, kaj je to moon sand? Kje je ta Toylet v Lj? Ah, sem mislila, da sem dala link. Bom ponovila vajo. Moon sand . Upam, da je aktiven link. To je drgač tak pesek mivka, ki ga obdeluhješ z modelčki, kot mivko na plaži, s tem, da ga nimaš pol polno stanovanje. Baje. To še ni preverjeno. Je pa tam okol 25€ bil kompletek. Toylet je pa v BTC v hali A spodaj.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 22:24:35
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala. Bom vidla, če bom mojga spravla v Lj. v tej gužvi Še kakšen nasvet?
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 22:35:49
|
|
|
|
urška76
|
Lego kocke al pa playmobil (odvisno kaj že ima doma) so tud vedno zakon. Za tri pa pol letnika kaki avteji, gasilci, policaji , motorji. kaki transformerji so tud zakon za take male. Za mičkeno lahko kakega mehkega dojenčka/punčko. Sploh če ima tud obraz mehak. Naša ima enega takega velikega fanta, ga je dobila za prvo novo leto. No zdej je že večjja kot on . Kak servis za čaj bi bil tud že ok. Take stvari, ki oponašajo velike so zakon za male puce. Naša prav uživa ko kuha kavico za naju.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.12.2008 22:37:23
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Hvala. Bom vidla, če bom mojga spravla v Lj. v tej gužvi Naš mi kuka čez ramo, pa sprašuje kaka gužva. Ni žive duše na cest v tej megli No ravno se je en mem pelu
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 8:24:44
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Včeraj zvečer najbrž res ni bilo gužve Midve sva sšali do 7.20, zdaj pa Neja zatrkuje, tastar pa še spi. Je prišel iz silvestrovanja ob 5ih . Ko sem jaz prišla iz prejšnjega slivestrovanja pred dvema tednoma (ob treh), sem morala vstat ob 6ih, ker je Neja težila. Evo, sem misla, da bo danes zjutraj imela očimanijo, pa je nima. Z njim je zeloooo prizanesljiva. Zdaj bova šli pa v trgovino še po sladkor in nato skuhali čokoladni liker.
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 10:17:19
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Naša noč je bila mirna. Miha je ok. So ga očitno živčki izdali , k je tko čaku, kdaj pride bratranec. Sej on je pa tud baje včeri zakuhal in sploh niso vedel al naj gredo, al naj raj ostanejo gor. No čudežno sta danes zdrava oba. Špela je bila prizanesljiva do nas in je vstala šele ob sedmih. Zdej sva pa sami, k je Žiga malega peljal na obisk. Ostali bomo pa po Špelinem počitku šli. Zdej grem pa mal za kosil prpravt.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 10:57:37
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz imam tudi letos za odrasle piškote in marmelado, sem ravno včeraj vse lepo zapakirala v vrečkice in okrasila kozarčke. Stekleničke za liker sem pa videla zelo lepe v Butlersu. Pa tudi super kozarčke za marmelado, seveda potem, ko sem že kupila in napolnila navadne . Za nečaka in nečakinjo (3 in 1 leto) imam pa pižamice in za vsakega eno igračko - za fanta en večji avto iz Carsov, za tamalo pa še nimam, bo pa verjetno kaka malenkost. Pa še kaka sladkarija in je čez glavo. Za možeka imam pa en komplet vlakov od Mehana, ko je bil tako razočaran, ker nisem pustila tega kupit Anžetu.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 11:09:42
|
|
|
|
Zamima
|
super darila krfjolca jaz sem pa čeraj še izdelovala kartice,... sem pozabila na tolk ljudi da adijo pamet , bom jutri takoj poslala, da pride še pred prazniki.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 11:35:36
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Mi imamo pa za dedije / babice koledar s ta malimi, no v bistvu je koledar iz počitnic: ta velike fotke so brez otrok, Dalmacija, ta male pa še mal s puncama... Pa vsak dobi še eno suho salamo, domačo... Pa kakšna flaša! No za taščo1 in tasta2 bomo dali še dvd pleyer, sej zdej so to pocen zadevice. Za naša 2 pa pomoje izlet v Benetke in na otoke. Jim dam rada mal več, ker sem veliko gor na hrani, pa otroke precej merkajo, tko da se mal oddolžim... Nečakov in nečakinj nimava... zaenkrat... pa tudi ne kaže kaj, da bi bili prav kmalu Ta star bo pomoje dobu nove boksarce, čeprou sva si že kupla fotoaparat, ampak neki more bit za pod smrekco. Za Mirno imam abecedo, ko se sestavlja besede, za Zarjo pa en pralni stroj za v banjo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 14:20:00
|
|
|
|
atanja
|
Krfjolca po kok so kozarčki v butlerssu?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 14:30:35
|
|
|
|
atanja
|
Jaz grem pa jutr v nabavo.. Doma pri nas in pri mojmu že drugo leto dajemo darila tako da vsak kupi eno darilo za 15.€ pa potem pa se zberemo pa žrebamo. in se vsakič tok nasmejimo tako da je lušten. Drugač pa mojmu grem kupit eno dobro srajco jutr pa s tamalim mu bova ist z boksarcam pa majco naredila. Tamalmu ne vem kaj mu bom ker itak je sam avto dobr . Pol pa so še kake malenkosti k pa bo kaka kava, božični servet. mam pa grojzdovo marmelado sam jo moram še mal z želetino prekuhat ker je premal gosta... sem pa mojim študetnkom letos take mal smešne svinčnike kupla k sem jih v Kiku dobila 3 za 1€ in bom vsazga zavila pa neki napsala gor sam tok da sem se spomnila ker mi je lepo to, pa upam da bo njim tud. Zdele grem pa tamlga zbudit k mamo dedka mraza. RGem sama z sosedo pa njenim tamalim k moj gre tepih pucat. Naj mu bo lahko doma ostane... Mi pa ne dobimo božičnice, kjub temu da imamo ful dober promet...z fulll mal robe in sem mal slabe volje. k mi je tud naredu da mi je decembra znižu porcent od prometa, pa ga med letom kao dvignu sam je to tako je on v plusu....Mislim šef. Pa glih dec. se nam je splačal mal več delat k si mel pol tud lepšo plačo zdaj pa sem v riti. Za 40 nadur dobim 50€več plače- mogoče kaj več. Moram počakat zdaj da mine tale kao kriza ker mam tukaj vseen za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 15:50:04
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: atanja mam pa grojzdovo marmelado sam jo moram še mal z želetino prekuhat ker je premal gosta... A to lahko narediš, čeprav je že zapakirana v kozarčke? Pa pol še enkrat konzerviraš? Ker jaz imam isti problem s pomarančno marmelado.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.12.2008 19:01:02
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Likerja nisem kuhala, ker ni bilo časa. Sva se pa danes z mojim spičila zaradi ene malenkosti. Na vsak način hoče v sredo na večerjo domov. Men se pa ne da. Itak bom cel dan delala (je pač sreda) in se mi res ne da tam sedet za mizo do nevemkdaj. Pa še Neja gre spat okol 18.30 in bi bil problem, ker ima on sobo v spodnjem štuku (je ne mormo same pustit), če jo damo pa v spalnici spat, se bo pa zbudila, ko jo bomo prenašali in pol bo verjetno konec spanja... Ah...mogoče imam samo slab dan in mi gre vse na živce. Pol mi pa prijavi, da sem čudna in da delam neke probleme....ahhhh..... No, mogoče je bila to pika na i, ker smo se lepo zmenili, da gremo danes popoldan v cirkus ob 14ih, potem pa postavimo in okrasimo še jelko. Ker pa je Neja spala ravno do 14ih, sem predlagala, da gremo na predstavo ob 17ih (itak samo za pol urce, ker Neja ne vem, če bi zdržala več). Medtem so ga od doma klicali, da naj pridemo k njim po koline, zato je vse padlo v vodo. Res sem jezna. On pač mami ne more rečt ne ali pa da gremo res samo iskat. Mormo bit tam par ur . Pa karte za cirkus smo že imeli....smo jih dobili gratis.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 21.12.2008 19:03:15 >
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?