|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.2.2008 17:55:15   
Češnca
Joj, Ajvy, čuvej se... A si tolk utrujena, se te kej loteva... user posted image user posted image user posted image

Mi smo z obiska/kosila. Je blo ful luštno, še na sprehod smo šli in užival na sončku, Anžej zdejle še spi v avtu, user posted image  ga pa nadzoruje. user posted image  Ga bova pustila ene par minut še.

Anžej tud popije cca. 2 dcl na dan (čaja in/ali vode, v kateri mu skuham jabolka ali hruške).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.2.2008 18:00:03   
tinispela
Mi pa imamo cel dan vročino, prej je imela 38,7 in sem ji dala svečko.  Nima pa nobenih drugih simptomov, tako da so najbrž zobki.
Jaz ji čez cel dan dajem za pit, tako da mogoče spije 1,5dcl, ampak se še doji.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.2.2008 18:02:14   
Češnca
tini user posted image  za Špelo.

Anžej je bil danes cel dan dobrovoljček. Me prav zanima, če so se zobki mal potuhnl (ven niso pokukal), al se mu je samo tolk dogajalo. Slika bo jasna, ko ga bova dala spat.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.2.2008 18:19:39   
bojana2
Kristina in ostale julijke - sem dala stran geslo pri albumu...je tud mene nekaj zezalo...user posted image ...sem mal uredila album, tko da lahko pogledate mojga sončka....user posted image

Špela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.2.2008 19:02:26   
corfu
Čer

Kapica, si me pa nasmeja s štiklami, maš dobr spominuser posted image , saj vem da imam zelo fejst moža, ampak ga včasih prav noro pogrešam. Komaj čakam službouser posted image . Moja spije cca pol deci čaja, je pa res, da se še kar orng doji, čez dan in po novem tudi ponoči user posted image user posted image user posted image ...ah bo že...

Jaz tudi ne dohajam A_R, Zvesta, Tašonka...kje so, kaj je bilo? Naj mi katera poveuser posted image

Vsem bolnim, žalostnim in tistim, ki praznujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.2.2008 19:19:21   
madejka
No corfu tak je: Zvesta se je zarad nekega prepira izpisala s foruma, A_R se je izpisala, da ma več časa kaj druga še nardit, Tašonka pa kolko vem samo nima časa in volje trenutno za pisatuser posted image Mislim, da je to to...tak jaz vidim situacijouser posted image

Kapica zakaj bi blo to zamorjeno? Me se še vedno lahko mamo fajn al?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.2.2008 19:21:19   
Freycha
samo na hitro.. sva doma, samo preoblečeva se, pa šibava po tamalo, ki je pri tašči in tastu.

vse podrobnejše informacije pa kasneje....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.2.2008 19:40:13   
majrim
pa zakaj je šla zvesta proč??...a ste se kej pričkale al kaj??...kako to,da je že odprt 5. del??...meni ni nič več jasnouser posted image user posted image
kapica...kako si????
corfu...user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.2.2008 19:46:13   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jancika, mah, saj je vseeno kje pisemo. Naj zdaj ostane kak je.

Pravuser posted image . Lepo čvekajte, če bo pa karkoli, mi pa javite. Najbolje na ZS.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
8.2.2008 19:58:17   
Anonimen

Tako kot so ze druge napisale, tud meni nic vec ni jasno.

Skoda no, da se gre tako pokvarit fajn vzdusje ki smo ga mele tuuser posted image .

Si upam trdit, da ni imel noben izbriz oz. umik nič veze z vami puncami tukaj. Ne si k srcu jemat.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
8.2.2008 20:12:15   
majrim
mah...škoda,da ene kar odhajajouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.2.2008 20:20:25   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

mah...škoda,da ene kar odhajajouser posted image

res je...

Oh, Anžej že spet cviiiliiiiii. Je pa danes (zaenkrat!!!) boljše kot prejšnje dni.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.2.2008 20:32:35   
Ajvy
Tako, mau časa zame....jutri pa je moje jutro, ker lahko dalj potegnem...je možek prevzel pobudo in bo on pupo rihtal ......ah...komaj čakam

Vrti se mi še vedno ful...ne vem kaj je to...upam ,da sem samo preutrujena....

Smo bili danes skoraj cel dan zunaj..kako je bilo fajn.....na koncu je že nalo pihalo...ampak se nisem dala motit.....pupa je posledično u iber utrujena...no, je bila, ker že aja

Baja...mislim, da si ti vprašala , če je normalno da se plazi nazaj...ja je, to je pravilno....pripravi se ,da ga boš kmalu lovila povsod....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 63
8.2.2008 21:13:58   
Freycha
evo me spet doma, pipika je tudi z nama spet in sem jo praaaavvv vesela. Saj mi je pasalo tole smučanje danes, samo priznam pa, da sem jo kar pogrešala. Sploh ko sem gledala neke posnetke od nje, se mi je pa kar stožilo po njej in njenem smehu.... pa v vsaki punčki na smučišču sem videla njo, kako bo čez kako leto ali dve že smučala user posted image user posted image

Je bilo pa super. Sonček, brez oblačka, ravno prav mrzlo, samo Slovenija je imela športni dan v Nassfeldu. Hudo koliko Slovencev je bilo tam user posted image  Kot bi na Pohorju ali Krvavcu smučalauser posted image
Padla sem "samo" 3x (kar je v bistvu zelo veliko), pa še to enkrat, ker mi je kant preveč zagrabil, pa sem zgubila ravnotežje, enkrat me je sidro (vlečnica) zahaklal za nogo in me potegnil, da sem si skoraj koleno odpulila, enkrat sem pa ko teleban zarila levo v cel sneg, namesto da bi zavila desno po stezi user posted image  no, kdor zna zna... aja, pa na najlažji progi se mi je to zgodilo user posted image  No, ker pa vem, da vas ni dosti smučark tu in vas pomoje to niti ne zanima, pa na hitro še odgovorim na nekatere zadeve danes.

Madejka, a je napisala tudi, na kak način bi prevzeli seznam? Se je že katera javila? jaz ne bi, da ne bo pomoteuser posted image

Majrim zvesta je šla zaradi spora z mano....  o podrobnostih ne bi, je bila pa cela zadeva malo "čudna"..... Zakaj je šla A_R ne vem, ampak kot je bilo rečeno, ko nekdo zapusti RR, se tudi njegove teme brišejo. In ker je A_R odprla 4. del čveka, se je ta avtomatično zaklenil.

Ne vidim razloga tudi, da bi se čvek zaradi tega poslabšal ali da vzdušje ne bi bilo več tako, kot je...... me se imamo lahko še naprej fajn, vsaj upam, da je temu tako.

pa vsem bolanim otročkom user posted image pa mamicam user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.2.2008 21:27:29   
Ajvy
Super Freycha, sem ti rekla da bo kul....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 65
8.2.2008 21:31:26   
Freycha
Naslednja, bolj "pomembna" stvar je pa naš piknik. Prosim punce povejte, koliko približno bi vas prišlo (skupaj s partnerji in otroci) na ta event. Če hočemo najti primeren plac, bo treba vsaj okvirno število ljudi vedeti.
Lahko mi poveste tu, ali pa preko ZS-ja! Vse pa ste seveda več, kot vljudno vabljene!!

Freycha: 2 odrasla, 1 otrok

tako naj bi recimo izgledala najava na piknik user posted image

zdaj pa čakam na plaz prijav user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 66
8.2.2008 21:38:45   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Naslednja, bolj "pomembna" stvar je pa naš piknik. Prosim punce povejte, koliko približno bi vas prišlo (skupaj s partnerji in otroci) na ta event. Če hočemo najti primeren plac, bo treba vsaj okvirno število ljudi vedeti.
Lahko mi poveste tu, ali pa preko ZS-ja! Vse pa ste seveda več, kot vljudno vabljene!!

Freycha: 2 odrasla, 1 otrok

tako naj bi recimo izgledala najava na piknik user posted image

zdaj pa čakam na plaz prijav user posted image

user posted image user posted image user posted image
Češnca: 2 odrasla + 1 otrok

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.2.2008 21:41:18   
Freycha
pa še en pozdravček iz Nassfelda user posted image  ta srednja sem jaz user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 68
8.2.2008 21:54:12   
Ajvy
Piknik..2 odrasla...1 otrok

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 69
8.2.2008 22:01:52   
SANEK1
Freycha, ful lepa slikica, pa ste imeli res pravo zimsko-smučarsko idilouser posted image user posted image user posted image
Še bolj kot to pa me veseli, da si prišla nazaj v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

PIKNIK: 2 odrasla, 1 otrokuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
8.2.2008 22:10:47   
Freycha
nič babike, jaz sem tak zmatrana in zaspana in take prebavne motnje imam (pomoje je vzrok spet mrzla pijača), da grem samo spat in upam, da ne bom celo noč dežurala na wc-ju user posted image

ve se za piknik kar pridno fočkajte, več kot nas bo, bolj luštno bo!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 71
8.2.2008 22:11:53   
rumba
No, me je skor kap, ko sem videla, da imamo že peti del. Sem mislila, da bom celi dan bralauser posted image , niti pod razno pa nisem mislila, da bo četrti del zaklenjen.user posted image
Babike in bejbe, ki še vstrajamo, NE SI PUSTITI POKVARITI VZDUŠJA!!! Še vedno se lahko imamo fajn in prepričana sem, da bomo to čisto lepo preživele.user posted image  Sej je važno to, da ostajamo tiste, ki nam je tu všeč in se imamo rade.user posted image  Seveda pa se vsaka pri sebi odloči, ali še želi sodelovati ali ne. Meni je čisto prav.

Punce, dajte mi prosim se povedat, koliko tekocine lahko spijejo na dan? Torej soka, vode, caja, in koliko nenkrat?

kapica, nimam pojam, ker moji nihče ni maral piti. Po moje dokler pijejo vodo, ni važno koliko popijejo, sploh, če sicer lepo jedo. Bolj bi pazila pri sokih in sladkanih pijačah, pa tudi pri zeliščnih čajih, da ne bi bilo preveč. Ne vem......

madejka, jaz ne vidim seznama julijk, nimam vabila za branje njenega bloga.
tini, user posted image user posted image user posted image  za Špelo. Upam, da so res samo zobki.
bojana2, lepe slikce! Pa ful dobra nalepka na stolčku!user posted image user posted image
Freycha: piknik: 2 odrasla, 3 otroci.  Pa fajn dan ste imeli na smučanju!user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
8.2.2008 22:23:01   
SANEK1
Bojana2, lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image   Jaša je tak luban fantič, škoda da je moja Živa že zasedenauser posted image user posted image user posted image  
Kaj tiste coptke ma zajčke iz H&M?

Kapica, Živa zadnje čase popije kar dosti tekočine, sploh ponoči. Včeraj npr. je spila ponoči celo flaško-okoli 2 deci, zdaj je zaspala pa tudi 3/4 flaše, čez dan pa kak ji je. Ponujam pa ji kar pogosto, in sicer vodo od kompota, samo vodo, čaj...Ma pa rada, če ji malo zagrejemuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 73
8.2.2008 22:31:13   
SANEK1
Kje pa ste vseuser posted image
Vas je praznik tak zdelal, da ste že vse v horizontaliuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 74
8.2.2008 22:34:47   
baja*
user posted image  jaz sn tak zmatrana, da sn nas samo za piknik prišla prijavituser posted image , torej: 2 odrasla in 1 otrokuser posted image

češnca, ti bi mogla napisat 1 odrasel in 2 otroka (vlki in mali)user posted image user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.