kapica
|
Mateya, Dino zna tud kr fajn ze spukat okrog sebe in se pri tem suuper zabava . Siskamiska, upam, da gre malima dvema kmalu boljse, fajn da ste lepo praznovali, te pa cisto razumem da se ti je pri vecerji mudilo nazaj k otrokom. Jaz sem tud bolj take vrste . Tejci, pejd se ucit . Majrim, kak fajn da sis e oglasila, super da se imate krasno, si kr mislim, soncki in sprehodeki, saj ne more biti lepse, a ne? Ulla, joj, kak je lusna mala Ula. Pa da se tako lepo cartata ponoci. Meni je to tudi najlepse, oz. se bolj lusno mi je, ko mi na rokah zaspi, al pa na rami, ce ga pokoncno drzim. Ga kr ne bi dol polozla . Ajvy, lepo za sanje, da boljse spis, in se koncno spocijes . Backo, cestitke za obletnico . Naj jih bo se veliko . Tasonka, te razumem da si tecna, rada te preberem karkoli da napises. Upam, da ti gre danes ze boljse, pa da so otroci mal mirni, da lahko v miru kafe spijes in kaksnega skadis. Al ap gres na siht . Corfu, dojiva se ponoci skoraj ne vec. Ze kr nekaj noci mu dam samo enkrat na noc malo cajeka al pa vodice in je dobro. Zjutraj pa takoj sadna kasica. Upam da tudi tebi gre kmali boljse, da bo pogovor z mozekom pomagal. Pa te tud razumem kako se pocutis, sam ves da imas cist fajn moza, sam ko si zmatrana, preobremenjena, pa tega ne vidis. Spomni se kako ste se meli fajn v Kranjsi gori in kako se boste spet imeli fajn, ko boste vsi skupaj. Jaz toliko bolj cenim sedaj to kar imam, glkede na to kako sva se pred kratkim imel az mozem in ne bi nicesar vec spreminjala. Samo malo z drugacnega vidika je treba pogledat, pa se potrudit. Pa obuj tiste stiklce pa pejd na kaksno pijacko . Vsem cestitke za obmesecnice in karkoli je se katera praznovala .