|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.2.2008 22:45:00   
madejka
Freycha uuu kako fino smučišče!!!user posted image Kje pa je to?
Nič ni napisala A_R kak bi naj kdo prevzel seznam, samo to kar sem poslala.

Rumba saj ni tam na njeni strani seznama. Verjetno ga bo poslala tisti, ki bi ga urejala.
Samo jaz sem preveč leva za kaj takega pa še lena povrhuser posted image

PIKNIK: 1 odrasel in 1 otrok

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
8.2.2008 23:02:15   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

user posted image  jaz sn tak zmatrana, da sn nas samo za piknik prišla prijavituser posted image , torej: 2 odrasla in 1 otrokuser posted image

češnca, ti bi mogla napisat 1 odrasel in 2 otroka (vlki in mali)user posted image user posted image

nočko user posted image

sej sm hotla, ja... pa nebi rada kake zmede, ko bo en tolk velik. user posted image
Nočko!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
8.2.2008 23:36:38   
Kristina_1
Kapica, pomoje lahko spije kolkr mu paše. Če pa ti pol neče jest in ne napreduje v teži, pa mu moreš verjetno kej omejit. Mam prjatlco, k ji je tamal pr tej starosti spil 0,5 l al pa več - čaja plus mleko, sam se ni tel več dojit.

Freycha jaz sem ti pa kr mal fouš za smučanje , nisem že 3 leta. Pa da ne bo pomote, ti čist prvoščim user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 78
8.2.2008 23:40:24   
Kristina_1
Bojana, Madejka in Yudit maste tud lepe sončke.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
9.2.2008 8:01:56   
kapica
Bojana, luusne slikiceuser posted image .
Majrim, mi smo super, ne upam na glas povedat, da dino celo noc prespi, ker bo danes ze kr drugacuser posted image .

Hvala za odgovore glede pijace. Ker me mal skrbi da spije prevecuser posted image . Mu dam vedno po 100ml, recimo 3 krat na dan, 1krat ponoci, vceraj recimo je hotel sam pit in nic jest. Samo zajtr in vecerjo je pojedel. Je pa tako, da zize skoraj vec noce, ce ga uspe prepricat da sprazni 1krat na dan, vec ne. In sem razmisljala, da enostavno koncava, pa dobi mleko po flaski, ker zgleda da se mu po flasi tako dopade al kaj. Pije pa cez dan  vodo, v kateri zjutraj prekuham jabolko al hrusko.

Saj vem da se lahko imamo se naprej lusno tukaj, ampak sta ta teden se mi zdi kr naenkrat dve zbrisale in je bilo mal velik za meneuser posted image .

Piknik: mislim da se ga iz osebnih razlogov ne bom udelezila. Pa ne me narobe razumetuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 80
9.2.2008 8:25:11   
Freycha
dobro jutro!

to je bil pa zmagovalni spanecuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem bila pa res zmatranauser posted image

baja, češnca sej če bi hotele realno pisati, bi večina nas dala svoje dedce v kategorijo otrokuser posted image user posted image  Ker pa štejemo število lačnih ust in otročk izpod recimo 10. let, pa bomo svoje dedce pogojno dale v kategorijo odraslih user posted image user posted image

kapica ne bomo te narobe razumele, zakaj ne prideš, samo te bomo do maja že prepričale user posted image user posted image user posted image

joj, kak lep sonček je! Danes gremo pa zagotovo v mesto!user posted image user posted image  mal šetkat po MB ulicah, na trg, pa po štacunah, pa na kavi viset... kot prava povprečna slovenska familija user posted image user posted image  aja ne user posted image  potem bi mogli v Europarku viset user posted image user posted image user posted image user posted image  mal se hecam user posted image

ala punce, javite se, katera bo delala seznam naprej (čeprav se meni tale seznam malo zaklet zdi. Dve sta ga upravljali, pa dve sta se izpisali user posted image ). Jaz sem itak rekla, da tudi, če ga ni, ampak vam veliko pomeni, pa naj ostane, samo ena dobrovoljka (KI SE NE BO IZPISALA!!) ga mora vlečt naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 9.2.2008 8:31:07 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 81
9.2.2008 8:28:24   
kapica
Freycha, si me ze nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se ne javim za seznam, upam pa, da se bo katera javila ki ga bo delala, cetud res ni tako pomemben.

Iiiii, jaz bi tud sla na sprehod po marib. ulicahuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 82
9.2.2008 9:14:35   
Ajvy
oli....lepo jutro.....sem mogla že vstat, ker ma moj intervencije....zdej klelele lovim pupo k napada sesalec, pa pol mal psa...v glavnem ji ne zmanjka idej....
komaj čakam na kavo....

Bojana, super duper lepe slikice in še lepša njihova vsebina.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
9.2.2008 9:36:54   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Kaj tiste coptke ma zajčke iz H&M?

Jp...user posted image

Hvala za pohvale mojga Jaška...user posted image

Naša noč spet katastrofa...ustajanje na pol ure...user posted image ...sem pa zjutraj do 9 potegnila k je moj malega vzel...user posted image
Dans pa ne vem al gremo na morje...premišljujemo zaradi burje, al pa gremo mal po lj šetat...nekaj bo že padlo, da bo lep dan. user posted image

Kapica bravo za lepo noč...user posted image ...pa upam, da vidimo Dinota na pikniku...user posted image

Freycha za piknik...če ne pride kaj vmes ...  Bojana : 2 odrasla + 1 otrok

Za seznam se jaz ne bi javla, pa tud ne bi mela nič proti, če se ga ukine al pa 1x na vsakem delu napopa gor...

Uživajte v sončku...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 84
9.2.2008 9:42:02   
tinispela
Jutro!
Špela je ponoči imela še ful vročine, tak da sem ji ponoči dajala svečko. Danes zjutraj pa je ni več imela. Zdaj pa se že na veliko igra. Upam, da ji ne bo zopet zrasla.
PIKNIK: 2 odrasla in 1 otrok

Freycha super da si se nasmučala, verjamem pa da si pogrešala Dito, jaz tud Špelo, kamorkoli grem brez nje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 85
9.2.2008 9:48:09   
madejka
Jutro!
Noč za user posted image Ob enih in ob treh se je odločil da ne bo več spal, pa ga je user posted image kar fejst okregal in se je še malo potrudil, ampak ob 4 sva pa mogla vseeno jestuser posted image In pol je spal do 8.30. Kolkokrat sem že rekla, da meni NIČ ni jasno, kaj mojemu otroku špila.user posted image user posted image Ehh toti moj mali deduser posted image
Ta veliki je pa šel špilat na vaje. Popoldne pa šibamo v Laško na RD od VD svakinjeuser posted image Prej grema pa še v trgovino.

Freycha prideš v Miklavž na kavo do Klaseka predn greš v mesto?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 86
9.2.2008 9:57:01   
Freycha
joj madejka hvala za povabilo, bom enkrat drugič sprejela povabilo, zdej pa se nam že počasi mudi, da pridemo do tržnice, pa da še kaj ostane....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
9.2.2008 10:04:35   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image

Zdaj se ati tam bori z malo vrtavko...user posted image   Samo slišim iz spalnice, ne Živa, ne Živa, samo malo še...Namreč jo preoblačiuser posted image user posted image user posted image
Naša noč ni bla glih slaba, mogoče bi bla boljša če ne bi mela Živa tak zabasanega noska in malo vnete okice. user posted image user posted image user posted image
Freycha, naslednjič ko bo tak vetre, bom morala vozek še bolj obračat, očitno ga nisem dovoljuser posted image user posted image

Jza se tudi ne javljam za seznam, nisem glih preveč zanesljivauser posted image user posted image user posted image   Če pa ga nebo več, pa se mi  tudi nebo svet porušouser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 88
9.2.2008 10:06:03   
Češnca
Heeej!
Kako lep dan je danes! Šibam v trgovino, pol pa vn na svež zrak, jupiiii!
user posted image user posted image user posted image
Anžej sicer spi - je ful hitro zaspal, upam, da se bo tudi zvečer vrnil na normalno stanje. Ko se zbudi, bo jedel hruško. Mate kakšno idejo za kosilo?

Seznam... mam občutek, da nisem dovolj vestna, pa tud nekak mi ni. Če bo katera druga prevzela, prav; se mi pa zdi, da tud ne bo konc sveta, če ga ni. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 89
9.2.2008 10:06:31   
madejka
Freycha te držim za besedo!

Bom pa jaz prevzela seznam... tak da meni sporočat zadeve!user posted image user posted image Bo pa prilepljen ko sem bom spomnila da bi ga moglauser posted image Tak da ne se jezit na mene...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 90
9.2.2008 10:07:35   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Če pa ga nebo več, pa se mi  tudi nebo svet porušouser posted image user posted image

user posted image user posted image  istih misli sva

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 91
9.2.2008 10:08:51   
Češnca
madejka user posted image user posted image user posted image  ni panike, te bomo vsake tolk časa spomnle! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 92
9.2.2008 10:09:52   
madejka
No sej če pa ne bi mele več seznama pa tud povejte, da ne bom izpadla ko da kaj forsiramuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 93
9.2.2008 10:15:27   
Češnca
madejka men je seznam prov všeč, sam če se nobena ne bi javla, pa ok, no... Tko, da pohvale, da si se zavzela, sem fuuuuul vesela! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
9.2.2008 10:52:26   
kapica
Madejka, fajn, da si se javila za seznam, jaz ga res ne rabimuser posted image . Tako da kot zelis.

Dino je bil zdaj buden 4 ure, sedaj panca, mislim da imam 1,5-2 uri fraj. Pol pa sibama venuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 95
9.2.2008 11:50:10   
madejka
Maj že tud spi eno uro zunaj v vozuuser posted image
Evo...sem prehitro rekla... sirenaaaaauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 96
9.2.2008 12:19:56   
tinispela
Mi pa zdaj kuhamo kosilo, pol pa gremo mal ven, čeprav ima Špela mejno vročino. Upam da ne bo nič narobe, ko pa je tako lepo vreme.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
9.2.2008 14:34:05   
julij
Dan!

Midve sva pa od zdravnika. Ana ima še vedno drisko in noče nič jest. Je dobila posebno mleko od Milupe proti driski. In k sreči ni dihidrirana. Tega sem se najbolj bala. Tak, da upam, da se rešimo iz tega (tekočega) dreka.user posted image

To mleko je zdaj lepo spila, čaj suhih borovnic tudi pije, torej nam bo ratalo.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 98
9.2.2008 15:46:30   
Češnca
Zgleda, da ste vse zunaj. user posted image  Mi smo tud bli pred kosilom, zdej pa mal pucam, moja dva sta se šla pa še mal posončit (čeprav se Anžej ves čas skriva pred soncem; je en mali krtek user posted image ). Pol dobimo pa novo garnituro obiskov (tokrat so na vrsti tisti z user posted image ) - še dolg od diplome.

Še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ano in Špelo.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 99
9.2.2008 15:59:54   
Češnca
Anžej bo pianist:
user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.