Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.2.2008 22:45:00
|
|
|
|
madejka
|
Freycha uuu kako fino smučišče!!! Kje pa je to? Nič ni napisala A_R kak bi naj kdo prevzel seznam, samo to kar sem poslala. Rumba saj ni tam na njeni strani seznama. Verjetno ga bo poslala tisti, ki bi ga urejala. Samo jaz sem preveč leva za kaj takega pa še lena povrh PIKNIK: 1 odrasel in 1 otrok
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.2.2008 23:02:15
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* jaz sn tak zmatrana, da sn nas samo za piknik prišla prijavit , torej: 2 odrasla in 1 otrok češnca, ti bi mogla napisat 1 odrasel in 2 otroka (vlki in mali) nočko sej sm hotla, ja... pa nebi rada kake zmede, ko bo en tolk velik. Nočko!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.2.2008 23:36:38
|
|
|
|
Kristina_1
|
Kapica, pomoje lahko spije kolkr mu paše. Če pa ti pol neče jest in ne napreduje v teži, pa mu moreš verjetno kej omejit. Mam prjatlco, k ji je tamal pr tej starosti spil 0,5 l al pa več - čaja plus mleko, sam se ni tel več dojit. Freycha jaz sem ti pa kr mal fouš za smučanje , nisem že 3 leta. Pa da ne bo pomote, ti čist prvoščim .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 8.2.2008 23:40:24
|
|
|
|
Kristina_1
|
Bojana, Madejka in Yudit maste tud lepe sončke.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 8:01:56
|
|
|
|
kapica
|
Bojana, luusne slikice . Majrim, mi smo super, ne upam na glas povedat, da dino celo noc prespi, ker bo danes ze kr drugac . Hvala za odgovore glede pijace. Ker me mal skrbi da spije prevec . Mu dam vedno po 100ml, recimo 3 krat na dan, 1krat ponoci, vceraj recimo je hotel sam pit in nic jest. Samo zajtr in vecerjo je pojedel. Je pa tako, da zize skoraj vec noce, ce ga uspe prepricat da sprazni 1krat na dan, vec ne. In sem razmisljala, da enostavno koncava, pa dobi mleko po flaski, ker zgleda da se mu po flasi tako dopade al kaj. Pije pa cez dan vodo, v kateri zjutraj prekuham jabolko al hrusko. Saj vem da se lahko imamo se naprej lusno tukaj, ampak sta ta teden se mi zdi kr naenkrat dve zbrisale in je bilo mal velik za mene . Piknik: mislim da se ga iz osebnih razlogov ne bom udelezila. Pa ne me narobe razumet .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 8:25:11
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! to je bil pa zmagovalni spanec sem bila pa res zmatrana baja, češnca sej če bi hotele realno pisati, bi večina nas dala svoje dedce v kategorijo otrok Ker pa štejemo število lačnih ust in otročk izpod recimo 10. let, pa bomo svoje dedce pogojno dale v kategorijo odraslih kapica ne bomo te narobe razumele, zakaj ne prideš, samo te bomo do maja že prepričale joj, kak lep sonček je! Danes gremo pa zagotovo v mesto! mal šetkat po MB ulicah, na trg, pa po štacunah, pa na kavi viset... kot prava povprečna slovenska familija aja ne potem bi mogli v Europarku viset mal se hecam ala punce, javite se, katera bo delala seznam naprej (čeprav se meni tale seznam malo zaklet zdi. Dve sta ga upravljali, pa dve sta se izpisali ). Jaz sem itak rekla, da tudi, če ga ni, ampak vam veliko pomeni, pa naj ostane, samo ena dobrovoljka (KI SE NE BO IZPISALA!!) ga mora vlečt naprej
< Sporočilo je popravil Freycha -- 9.2.2008 8:31:07 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 8:28:24
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, si me ze nasmejala . Jaz se ne javim za seznam, upam pa, da se bo katera javila ki ga bo delala, cetud res ni tako pomemben. Iiiii, jaz bi tud sla na sprehod po marib. ulicah .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 9:14:35
|
|
|
|
Ajvy
|
oli....lepo jutro.....sem mogla že vstat, ker ma moj intervencije....zdej klelele lovim pupo k napada sesalec, pa pol mal psa...v glavnem ji ne zmanjka idej.... komaj čakam na kavo.... Bojana, super duper lepe slikice in še lepša njihova vsebina.....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 9:36:54
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Kaj tiste coptke ma zajčke iz H&M? Jp... Hvala za pohvale mojga Jaška... Naša noč spet katastrofa...ustajanje na pol ure... ...sem pa zjutraj do 9 potegnila k je moj malega vzel... Dans pa ne vem al gremo na morje...premišljujemo zaradi burje, al pa gremo mal po lj šetat...nekaj bo že padlo, da bo lep dan. Kapica bravo za lepo noč... ...pa upam, da vidimo Dinota na pikniku... Freycha za piknik...če ne pride kaj vmes ... Bojana : 2 odrasla + 1 otrok Za seznam se jaz ne bi javla, pa tud ne bi mela nič proti, če se ga ukine al pa 1x na vsakem delu napopa gor... Uživajte v sončku...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 9:42:02
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Špela je ponoči imela še ful vročine, tak da sem ji ponoči dajala svečko. Danes zjutraj pa je ni več imela. Zdaj pa se že na veliko igra. Upam, da ji ne bo zopet zrasla. PIKNIK: 2 odrasla in 1 otrok Freycha super da si se nasmučala, verjamem pa da si pogrešala Dito, jaz tud Špelo, kamorkoli grem brez nje.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 9:48:09
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Noč za Ob enih in ob treh se je odločil da ne bo več spal, pa ga je kar fejst okregal in se je še malo potrudil, ampak ob 4 sva pa mogla vseeno jest In pol je spal do 8.30. Kolkokrat sem že rekla, da meni NIČ ni jasno, kaj mojemu otroku špila. Ehh toti moj mali ded Ta veliki je pa šel špilat na vaje. Popoldne pa šibamo v Laško na RD od VD svakinje Prej grema pa še v trgovino. Freycha prideš v Miklavž na kavo do Klaseka predn greš v mesto?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 9:57:01
|
|
|
|
Freycha
|
joj madejka hvala za povabilo, bom enkrat drugič sprejela povabilo, zdej pa se nam že počasi mudi, da pridemo do tržnice, pa da še kaj ostane....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:04:35
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro Zdaj se ati tam bori z malo vrtavko... Samo slišim iz spalnice, ne Živa, ne Živa, samo malo še...Namreč jo preoblači Naša noč ni bla glih slaba, mogoče bi bla boljša če ne bi mela Živa tak zabasanega noska in malo vnete okice. Freycha, naslednjič ko bo tak vetre, bom morala vozek še bolj obračat, očitno ga nisem dovolj Jza se tudi ne javljam za seznam, nisem glih preveč zanesljiva Če pa ga nebo več, pa se mi tudi nebo svet porušo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:06:03
|
|
|
|
Češnca
|
Heeej! Kako lep dan je danes! Šibam v trgovino, pol pa vn na svež zrak, jupiiii! Anžej sicer spi - je ful hitro zaspal, upam, da se bo tudi zvečer vrnil na normalno stanje. Ko se zbudi, bo jedel hruško. Mate kakšno idejo za kosilo? Seznam... mam občutek, da nisem dovolj vestna, pa tud nekak mi ni. Če bo katera druga prevzela, prav; se mi pa zdi, da tud ne bo konc sveta, če ga ni.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:06:31
|
|
|
|
madejka
|
Freycha te držim za besedo! Bom pa jaz prevzela seznam... tak da meni sporočat zadeve! Bo pa prilepljen ko sem bom spomnila da bi ga mogla Tak da ne se jezit na mene...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:07:35
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Če pa ga nebo več, pa se mi tudi nebo svet porušo istih misli sva
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:08:51
|
|
|
|
Češnca
|
madejka ni panike, te bomo vsake tolk časa spomnle!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:09:52
|
|
|
|
madejka
|
No sej če pa ne bi mele več seznama pa tud povejte, da ne bom izpadla ko da kaj forsiram
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:15:27
|
|
|
|
Češnca
|
madejka men je seznam prov všeč, sam če se nobena ne bi javla, pa ok, no... Tko, da pohvale, da si se zavzela, sem fuuuuul vesela!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 10:52:26
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, fajn, da si se javila za seznam, jaz ga res ne rabim . Tako da kot zelis. Dino je bil zdaj buden 4 ure, sedaj panca, mislim da imam 1,5-2 uri fraj. Pol pa sibama ven .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 11:50:10
|
|
|
|
madejka
|
Maj že tud spi eno uro zunaj v vozu Evo...sem prehitro rekla... sirenaaaaa
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 12:19:56
|
|
|
|
tinispela
|
Mi pa zdaj kuhamo kosilo, pol pa gremo mal ven, čeprav ima Špela mejno vročino. Upam da ne bo nič narobe, ko pa je tako lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 14:34:05
|
|
|
|
julij
|
Dan! Midve sva pa od zdravnika. Ana ima še vedno drisko in noče nič jest. Je dobila posebno mleko od Milupe proti driski. In k sreči ni dihidrirana. Tega sem se najbolj bala. Tak, da upam, da se rešimo iz tega (tekočega) dreka. To mleko je zdaj lepo spila, čaj suhih borovnic tudi pije, torej nam bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 15:46:30
|
|
|
|
Češnca
|
Zgleda, da ste vse zunaj. Mi smo tud bli pred kosilom, zdej pa mal pucam, moja dva sta se šla pa še mal posončit (čeprav se Anžej ves čas skriva pred soncem; je en mali krtek ). Pol dobimo pa novo garnituro obiskov (tokrat so na vrsti tisti z ) - še dolg od diplome. Še za Ano in Špelo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 15:59:54
|
|
|
|
Češnca
|
Anžej bo pianist:
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.