|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
8.2.2008 11:01:13   
SANEK1
Ojoj, Yudit... bogi ste, vsi 3. Evo ene par pikepokic, da se hitro poštimateuser posted image user posted image user posted image

Pa seveda, tudi za Ano user posted image user posted image user posted image . Julij, kolko mi je znano, so vsi opizani znaki znanilci zobkov, samo bi jaz na tvojem mesto, če se stanje čez par dni ne popravi, kontaktirala dohtarja.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.2.2008 11:01:47   
baja*
bravo Živa za nočkouser posted image user posted image user posted image

nam pa noben neče kosila skuhatuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.2.2008 11:03:12   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

nam pa noben neče kosila skuhatuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Te pa se kr samo povabite nekam...pa ne k namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.2.2008 11:04:52   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Te pa se kr samo povabite nekam...pa ne k namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj to si pomoje vsak misli: samo ne k nam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.2.2008 11:06:52   
SANEK1

Saj to si pomoje vsak misli: samo ne k nam user posted image user posted image user posted image

Pa saj drugače nebi blo problema, samo glih danes mormo nekam it...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.2.2008 11:12:36   
baja*

Pa saj drugače nebi blo problema, samo glih danes mormo nekam it...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ja glih danesuser posted image user posted image user posted image

pri freychi še mamo kosilo v dobremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - evo pa tud njih ni dans domauser posted image user posted image

ja nič, te pa grem za šporhert, če nas noben neče nafutrat user posted image

pridne boditeuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.2.2008 11:13:31   
madejka
Hojlala babike!
HJa nekaj čudnega se tu dogajauser posted image
Mah bomo preživele... če ne druga, največje čvekeuser posted image
Naša noč ni bla niti malo podobna prejšnjo, ene 15x sem mu mogla dudo v usta tišat, ob 6 je pa hotel jest.user posted image Sicer je potem spal do 8.30, ampak kak je možno, da je eno noč lačen ob pol devetih, drugo ob 6? Ista količina hrane, isti časuser posted image Svašta v glavnem.
Ga je pa potem lubi vzel v dnevno, da sem še eno urco odspala! Sem se bol naspala ko čez nočuser posted image user posted image

TUd mi gremo ven na kosilo. No, k sestrični ki praznujeuser posted image Bo pa zelenjavna juha pa štrudl, če kero zanima idejauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.2.2008 11:28:34   
arijana..
Pozdravljene!
Raj ne bom spraševala, kaj se dogaja, ker tak čist nič več ne zastopim, glede na to, da mi rata pridet sem vsake kvatre enkrat pa se sploh ne čudim.
Skratka, prejle mi je uspel prebrat par strani in kot prvo se lahko podpišem pod Cofu:  sama s tri in pol letnim vragecom ter malo, ki ponoči res spi, čez dan pa je kar fajna tečka. Mož pa kje drugje kot na šihtu.

Drugač pa vsaka čast za vaše male, jes se nimam velik za pohvalit, še s hrbta na trebuh se obrnemo redko, pa še to ponavadi s pomočjo. Je pa P rekla, da ni panike, da eni prej drugi pozneje.

Držte se pa lep praznični dan.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.2.2008 11:31:30   
madejka
Joj Sanek sem se zdaj spomnila, da sem te sanjalauser posted image Da sva bili z user posted image user posted image na sprehodu, pa ti nisi imela vozeka, ker si rekla, da mora Živa že sama hodituser posted image In je mala plajtrala zravn naju, jaz ti pa nisem upala rečt, da pri 7 mesecih otrok še ne sme hodituser posted image Čudne sanje v glavnem.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.2.2008 11:33:38   
madejka
Tole sem zdaj našla na blogu od A_R:

Seznam julijk na RR Odločila sem se, da na forumih ne mislim več sodelovati, saj je to samo ovira za moj prosti čas, ki ga imam medtem, ko sinko spi, bi lahko počela kaj bolj koristnega in ne visela na forumih... Tako, da naprošam koga na julijkah, da prevzame seznam.. Katera bo tako dobra, da prevzame seznam?

Hvala.

Ne vem če je za vse, ampak glede na to, da zavzema vse julijke mislim, da ni nič narobe, da tu to objavim.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.2.2008 11:37:20   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Šibejte na sooooončeeeeek!!!

če ga pa nimamouser posted image
Kaj boš skuhala malemu? rabim idejouser posted image  Pa lepo se mejte pri prjatlihuser posted image

ja, zgleda, da se je vreme mal zasukalo... skuhala sem mu kar bučko, pa krompir olupla, narezala, dala v vodo, skuhala ga bom pa tam in skupaj zmešala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Julij, Yudit...
baja a greste z nami na kosilo? user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.2.2008 11:38:14   
Češnca
jooooooj, kolk sm grozna... Hvala, hvala, hvaaaaalaaaaaaaa, najlepša hvaaaaaalaaaaaaa za objemčke!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.2.2008 11:45:49   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj Sanek sem se zdaj spomnila, da sem te sanjalauser posted image Da sva bili z user posted image user posted image na sprehodu, pa ti nisi imela vozeka, ker si rekla, da mora Živa že sama hodituser posted image In je mala plajtrala zravn naju, jaz ti pa nisem upala rečt, da pri 7 mesecih otrok še ne sme hodituser posted image Čudne sanje v glavnem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se ne bdo uresničleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.2.2008 11:55:21   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tole sem zdaj našla na blogu od A_R:

Seznam julijk na RR Odločila sem se, da na forumih ne mislim več sodelovati, saj je to samo ovira za moj prosti čas, ki ga imam medtem, ko sinko spi, bi lahko počela kaj bolj koristnega in ne visela na forumih... Tako, da naprošam koga na julijkah, da prevzame seznam.. Katera bo tako dobra, da prevzame seznam?

Hvala.

Ne vem če je za vse, ampak glede na to, da zavzema vse julijke mislim, da ni nič narobe, da tu to objavim.user posted image

Ne vem kaj naj rečem! Vsak se po svoje odloči. Upam da bo lahko katera prevzela seznam julijk.
Špela pa je danes dobila vročino, zato je z atijem zjutraj do 9 30 spala. Zdaj pa že drugič spi, tudi že eno uro. Upam da je zaradi zobkov.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.2.2008 13:24:28   
kapica
Tako kot so ze druge napisale, tud meni nic vec ni jasno.

Skoda no, da se gre tako pokvarit fajn vzdusje ki smo ga mele tuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.2.2008 13:40:06   
mateya24
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tako kot so ze druge napisale, tud meni nic vec ni jasno.

Skoda no, da se gre tako pokvarit fajn vzdusje ki smo ga mele tuuser posted image .

se strinjam s tem.

no kar se pa naju tiče..sma se do zdaj malo potepali..sma bli s kolegico v trgovini pa na kavi...je prav pasalo malo na sončku...tu doma pa je še vedno meglauser posted image  
julij...ti pa boš malo kregana od meneuser posted image  si tak odbrzela v trgovino, pa še bo tel si se pogovarjala...pa sem misla, da te malo pocukam, ko boš šla iz trgovine...pa te celo stoletje ni blo ven...pol pa smome že mogle it...

no naša pa je našla novo zabavo...
namreč včeri smo meli na obisku eno 4,5mesečno punčko...in mala ves čas samo špuka okoli sebe...no in seveda se je naša pipika mogla ravno tega naučit od nje...sam leti slina okol nje že cel danuser posted image  
jaz upam, da bo nehala s tem...jao mene....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.2.2008 13:41:26   
Jančika_
Če se da član izbrisati, se teme, ki jih je odprl, avtomatsko zaklenejo (ne zaklene moderator, ampak sistem). Če želite, lahko seveda tisto temo spet odklenem, tole pa izbrišem. Ko boste prišle do 200. strani, pa se tema seveda spet zaklene. Povejte, kako vam je ljubše. 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.2.2008 13:45:56   
kapica
Jancika, mah, saj je vseeno kje pisemo. Naj zdaj ostane kak je.

Moj povdarek je bolj na tem, da se zacenja mal morit tale forum, namesto da bi se zabavale. Hotla sem to rect, da mi je najmanj do branja takih hecov no.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.2.2008 13:53:42   
kapica
Mateya, Dino zna tud kr fajn ze spukat okrog sebe in se pri tem suuper zabavauser posted image .
Siskamiska, upam, da gre malima dvema kmalu boljse, fajn da ste lepo praznovali, te pa cisto razumem da se ti je pri vecerji mudilo nazaj k otrokom. Jaz sem tud bolj take vrsteuser posted image .
Tejci, pejd se ucituser posted image .
Majrim, kak fajn da sis e oglasila, super da se imate krasno, si kr mislim, soncki in sprehodeki, saj ne more biti lepse, a ne?
Ulla, joj, kak je lusna mala Ula. Pa da se tako lepo cartata ponoci. Meni je to tudi najlepse, oz. se bolj lusno mi je, ko mi na rokah zaspi, al pa na rami, ce ga pokoncno drzim. Ga kr ne bi dol polozlauser posted image .
Ajvy, lepo za sanje, da boljse spis, in se koncno spocijesuser posted image .
Backo, cestitke za obletnicouser posted image . Naj jih bo se velikouser posted image .
Tasonka, te razumem da si tecna, rada te preberem karkoli da napises. Upam, da ti gre danes ze boljse, pa da so otroci mal mirni, da lahko v miru kafe spijes in kaksnega skadis. Al ap gres na sihtuser posted image .
Corfu, dojiva se ponoci skoraj ne vec. Ze kr nekaj noci mu dam samo enkrat na noc malo cajeka al pa vodice in je dobro. Zjutraj pa takoj sadna kasica.
Upam da tudi tebi gre kmali boljse, da bo pogovor z mozekom pomagal. Pa te tud razumem kako se pocutis, sam ves da imas cist fajn moza, sam ko si zmatrana, preobremenjena, pa tega ne vidis. Spomni se kako ste se meli fajn v Kranjsi gori in kako se boste spet imeli fajn, ko boste vsi skupaj. Jaz toliko bolj cenim sedaj to kar imam, glkede na to kako sva se pred kratkim imel az mozem in ne bi nicesar vec spreminjala. Samo malo z drugacnega vidika je treba pogledat, pa se potrudit. Pa obuj tiste stiklce pa pejd na kaksno pijackouser posted image .

Vsem cestitke za obmesecnice in karkoli je se katera praznovalauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.2.2008 13:57:15   
kapica
Punce, dajte mi prosim se povedat, koliko tekocine lahko spijejo na dan? Torej soka, vode, caja, in koliko nenkrat?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.2.2008 15:03:53   
julij
Kapica, nimam pojma, koliko bi naj naši malčki spili.user posted image  Ana spije deci in pol komarčkovega čaja na dan. Včasih tudi več, ali pa manj. Ji pa dam koliko hoče, sploh zdaj, ko bolj tekoče kaka.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.2.2008 15:19:11   
julij
Mateya, oprosti, drugič me pa kar za uhe pocukaj.user posted image  Pa tak bi mi danes pasalo kofetkanjeuser posted image , pa ni bilo nikjer nobenega.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.2.2008 17:14:39   
bojana2
Kapica jaz malemu ponudim večkrat na dan čaj...pomojem je dobro da ga spije čim več, sploh zdej ko smo napol na GH. Spije tam od deci do dva deci...ne vem točno...mu ga pa ponudim 1 - 2x na uro... približno. Pa še zobčki ga dajejo, mal vročinice ima, tko da mi je fino, da pogosto pije.

Da smo že na 5. delu pa ne bom komentirala...mi je mal brez veze tole ratal....user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.2.2008 17:23:06   
Ajvy
Kapica, naša spije od pol deci pa tja do tri deci...ponudim ji ga pa med obroki....čimvečkrat...naju je pa edino to rešilo. ko sva bili bolni, saj jest ni htela...

na, pa je konec prelepega dneva...sam mau me skrbi k se mi skoz vrti....ne vem, kaj je to...skoz mam un feeling k ga dobiš tik preden skup užgeš....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.2.2008 17:27:16   
arijana..
Kapica : Katja dokler se je dojila, druge tekočine sploh ni marala. Zadnjih 14 dni, ko se je ziza dokončno poslovila pa pije čaj parkrat dnevno ( približno 1,5 dl čez cel dan)

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.