Freycha
|
evo me spet doma, pipika je tudi z nama spet in sem jo praaaavvv vesela. Saj mi je pasalo tole smučanje danes, samo priznam pa, da sem jo kar pogrešala. Sploh ko sem gledala neke posnetke od nje, se mi je pa kar stožilo po njej in njenem smehu.... pa v vsaki punčki na smučišču sem videla njo, kako bo čez kako leto ali dve že smučala Je bilo pa super. Sonček, brez oblačka, ravno prav mrzlo, samo Slovenija je imela športni dan v Nassfeldu. Hudo koliko Slovencev je bilo tam Kot bi na Pohorju ali Krvavcu smučala Padla sem "samo" 3x (kar je v bistvu zelo veliko), pa še to enkrat, ker mi je kant preveč zagrabil, pa sem zgubila ravnotežje, enkrat me je sidro (vlečnica) zahaklal za nogo in me potegnil, da sem si skoraj koleno odpulila, enkrat sem pa ko teleban zarila levo v cel sneg, namesto da bi zavila desno po stezi no, kdor zna zna... aja, pa na najlažji progi se mi je to zgodilo No, ker pa vem, da vas ni dosti smučark tu in vas pomoje to niti ne zanima, pa na hitro še odgovorim na nekatere zadeve danes. Madejka, a je napisala tudi, na kak način bi prevzeli seznam? Se je že katera javila? jaz ne bi, da ne bo pomote Majrim zvesta je šla zaradi spora z mano.... o podrobnostih ne bi, je bila pa cela zadeva malo "čudna"..... Zakaj je šla A_R ne vem, ampak kot je bilo rečeno, ko nekdo zapusti RR, se tudi njegove teme brišejo. In ker je A_R odprla 4. del čveka, se je ta avtomatično zaklenil. Ne vidim razloga tudi, da bi se čvek zaradi tega poslabšal ali da vzdušje ne bi bilo več tako, kot je...... me se imamo lahko še naprej fajn, vsaj upam, da je temu tako. pa vsem bolanim otročkom pa mamicam
|