|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
16.4.2008 23:21:07   
Freycha
evo, kot sem obljubila je video na blogu user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
16.4.2008 23:40:32   
madejka
Iiii kak je lepa!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
16.4.2008 23:41:11   
madejka
Nočko, če je katera še tu!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
17.4.2008 1:02:27   
Kristina_1
Madejka VSE NAJBOLJŠE !  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
17.4.2008 7:07:46   
corfu
Jutro user posted image

Danes je moja Manca tako pridna user posted image  šla je spat ob 21 in še sedaj spi, ponoči se ni nič prebudila, jaz pa v miru pijem kavico in malo čekiram po netu user posted image

Imava pa danes sistematski ob 11.30 mislim, pa potem sporočim podatke.

Freycha, jaz sem imela tudi včasih Frosh, trenutno ga imam za pomivanje posode, pa mi je všeč.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
17.4.2008 8:25:00   
tinispela
Jutro! Mi smo tud imeli kar uspešno noč, dojile smo se samo 1x! Grem brat za nazaj!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
17.4.2008 8:25:10   
Češnca
Jutro!

Se samo na hitro javljam, ni časa. Seveda velja za petek in upam, da nas pride čim več! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
17.4.2008 8:45:30   
kapica
Nasa noc je bila pa porazna, jaz mislim, da bom mogla pocasi zacet kaj ukrepat. Saj je ze 9 mesecev star, kaj se to pravi...
Cez dan sem ga zacela spet nosit, da ga uspavam, cetudi je recimo 10 min, da lepo zaspi. Sem mislila, da se malo pocartava in pac izkoristim taksne trenutke, sedaj, ko se ni druge bebe.
Ampak da ga bom pol se ponoci nosla, ma ni sans!
Tako da od danes naprej ga sam v lupinici se uspavam, dost je nosenja, pa 10 kil ima!

Jooj, kak sem bila ponoci jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
17.4.2008 9:06:47   
Ajvy
Jutro.....

Kapica zate en velikuser posted image , čist verjamem da ni fajn.....

user posted image  za vse.....

Pa dobr res, a kera ve kje je Ulla...a je vse v redu z njo...mi je tak čudn k se nič ne javlja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
17.4.2008 9:23:15   
SANEK1
Dobro jutro...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dita, kaka frajerka.user posted image user posted image user posted image
Ful dobro zgleda, pa kak hitro gre..bravpuser posted image user posted image user posted image

Kapica, kaj naj ti rečem...  kot samo to, da 1x vse mineuser posted image  Kaj na joški ti pa več ne zaspi?

Baja, iiiiiiiiiiiiii kak te je lepo brat, še lepoše bi te blo pa videtuser posted image

Madejka, kak fajn, da ste se tak fajn meliuser posted image user posted image

Špela, Manca-bravo za pridnostuser posted image user posted image

Ulla, jaz te tudi pogrešamuser posted image  Upam, da ste ok...

No da še jaz malo našo Živo malo pohvalim...
včeraj ji je dragi tak za finto rekel, daj pridi k meni in mala je res zakorakalauser posted image user posted image user posted image   Meni je od ponosa šlo kar malo nauser posted image .
Ne morem verjet kak je napredovala v enem mesecu. Pred enim mesecem še je bla brezobata babika, ki se je gibala samo okoli svoje osi.Zdaj pa ma že 4 zobke, pa že korakauser posted image user posted image user posted image
Joj, moja mala putka-trutkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
17.4.2008 9:34:39   
Freycha
Dobro jutro!

uf, danes sem pa 9. ur spala... kak sem se naspala user posted image user posted image  čeprav bi še, aneuser posted image

Evo, zdele grem pa na kolo, malecka bo z dragijem user posted image user posted image user posted image

aja, pa dobila sva varstvo za malecko za soboto, midva greva pa v Habakuk na masaže in razvajanje itd...user posted image user posted image user posted image

jaz tut ullo že malo pogrešam. Pa ne, da se samo javi, ampak da imamo tudi kako "konkretno" debato user posted image user posted image

čestitke Živa user posted image user posted image user posted image  res je napredovala, jauser posted image

pa super za dobre nočke. Kako pašejo, ne? Kapica tebi pa user posted image  in upam, da ga uspeš odvaditi nošenja, ker je 10 kg res kar težko že. Sploh v tvojem stanju user posted image

aja pa madejka: paše ne tak fajn dan, pa razvajanje?user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
17.4.2008 9:53:12   
tejči77
Ojla! Čestitke vsem, ki ste v kratkem ali pa boste praznovali.
Jaz sem se pa uspela dogovorit za privat varstvo za Lariso preden dobi vrtec. Začneva že junija. Kar groza me je že.

Ima katera zložljivo prenosno posteljico? Jaz jo nameravam kupit, ker gremo za nekaj dni na morje. Kaj pa vzmetnica? A obstaja kakšna, ki jo kar zrolaš. Sej ne morem kar celega jogija sabo vlačit. Kam pa naj dam.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
17.4.2008 9:54:36   
Anonimen
evo meuser posted image
madona no, sej to popizdiš...je moj dedc računalnik sesul, pa nanovo postavu, oz. sta z enmu kolegu skup, pa zdej nč ne dela kot bi mogluser posted image vse je neki zjeban, jaz bom živčnega fasala vam povemuser posted image pa k sm dost flegma drgač, sam tole je pa kr neki....pa sem gor sde sploh prjavt nism mogla, sem že misla da se bo treba z novim nickom logirat, no pa je šlo...uf a neuser posted image
pa internet skoz neki vn meče, morm kr naprej resetirat kišto, ne morm na klik, ma nč ne morm, pa  u solar fire, k sem mela une astro podatke, vse kar sem do zdej nardila, sta mi zbrisalauser posted image za nevemkolk let nazaj, čez 100 interpretacij itd.user posted image mi ni treba povedat da sm popizdla...zdej un prav da se bo mogoč dalo nazaj potegnt, sam trda bo...mah...presneti dedci blesaviuser posted image

ula je dobr drgač, nagajivc mali, pa skoz sma same boljkot ne, atko se tolk prmiglje domov, da ****rijo nardiuser posted image user posted image

grem mal brat za nazaj, k mam glih cajta malo...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4938
17.4.2008 9:56:30   
Freycha
tejči navadno pri teh posteljicah dobiš zraven že neko zložljivo peno, ki se jo da na poden za spanje... oz. vsaj pri naši smo dobili zraven (pa ni neka fenci šmensi postelja)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
17.4.2008 10:40:15   
madejka
Jutro babike!
Ajvy hvala za kavouser posted image user posted image je zelo dobra...samo nekak preveč sladka za meneuser posted image user posted image user posted image
Moj dedec še tolče spanje, mi2 sva pa že kaki dve uri pokonciuser posted image Naj si privošči, ko je bil včeraj tak priden. Si predstavljate, cel dan po trgovinah pa niti enkrat ni zajamral!user posted image user posted image Je res full pasalo razvajanje, čeprav sem imela malega skoz zravn, ampak je bil priden, cel dan v vozu pa skoz smejkouser posted image No, moja deda sta zlata, če se potrudita!user posted image

Kapica ja daj čimprej ga odvadi, vedno težje ti bo.user posted image Saj cartaš ga lahko tud ležeuser posted image

Tejči mi smo dobili zravn neki pod (mislim, da je pri vseh to zravn), pa eno deko čez vržem pa spi ko topek. Jo mamo pri babici pa je res zakon! Dobi se pa tud zložljiv jogi oz. neka pena. Lahko kupiš posebej al pa je že zraven.

Ulla helou! Verjamem, da se ti je pipalo!user posted image

Sanekova tvoja Živa je pa čisto divja!user posted image user posted image user posted image Ja, čisto preveč hitro rastejouser posted image Jaz rabim dojenčka!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
17.4.2008 11:40:25   
kapica
Freycha, jooj, kak ti zavidam sobotno razvajanje, ampak popolnoma privoscim. A lahk ta video se tu pripopas, ko ne vem kam it na tvoj blog, zdaj ko nimas vec v podpisu...
Madejka, a pol ej dovolj sam ta pena v tej posteljci?Torej ni pretrdo?  Ko bi se Dino le pustil leze cartat, boh ne daj ga polozit ko je budenuser posted image .
Ulla, ja pa res, tebe smo pogresali. Zakaj si pa svojih stvari, ki so tako pomembne, ne na kak cd zapeces? Jaz nimam nic na prenosniku, kar je tak pomembno, ker vse takoj shranim, pa zbrisem.
Sanek, na joski ga pa nimam vec ze 2 mesecauser posted image . Super za Zivo, da je tak napredovalauser posted image .

Dino je zaspal, sem ga uspavala v jajcki, je slouser posted image . Jaz pa mal lenarim.

< Sporočilo je popravil kapica -- 17.4.2008 11:41:37 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
17.4.2008 11:56:30   
madejka
Kapica mah kaj pa vem... meni se ne zdi pretrdo, pa Maju zgleda tud ne, ko kr spi not. Je pa res, da dam deko še preko tistega poda in je kar mehko...
Ojej, shit če noče tak zaspatuser posted image Mi2 ga sicer res nisva nikol drugač uspavala kot leže (mogoče parkrat) in zdaj brez problema tak zaspi čez dan in ponoči.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
17.4.2008 12:06:15   
Freycha
prišla iz uro in pol dolgega kolesarjenja nazaj... uuuuu kako je pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa pod tuš, potem pa lauf po štacunahuser posted image

lep dan še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
17.4.2008 12:07:03   
madejka
A ti maš pa dans razvajanje Freycha?user posted image user posted image user posted image A kar brez roj dneva?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
17.4.2008 12:27:13   
Freycha
sem dva dni nazaj zaropotala, da rabim malo časa zase, pa sem takoj prišla do kolesarjenja in sobotnega razvajanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
17.4.2008 12:53:12   
madejka
Sem dobila ZS od Mari71user posted image Z njenim dovoljenjem posredujem njen post:

Priznam, malo sem vas izgubila, julijke namreč. Sem malo bolj na vezi z majčicami 2007, ker je bil takrat Gašper rojen. Malo se mi vsebine tako ponavljajo, ker je pač Živa moj drugi otrok v kratkem času. Pa ne bit huda, prosim. Pa res ste čveke in vam težje sledim (majčice imajo sedaj manj časa in je manj za brat ). Z dvema malima je res veliko dela, pa čez 3 tedne se že vračam v službo. Drugače smo OK, moja malčka sta krasna otroka, možeka pa lahko samo pohvalim .

Živa je ob 6m imela 6.710gr in 67cm, imamo pa pregled sredi maja ob 9m.

Lepo da si se javila Mari! Kar daj se še kaj!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
17.4.2008 14:42:31   
corfu
Dan

Midve sva prisopihali domov...vode nismo uspeli dati, ker se naši primadoni ni lulalouser posted image , dali sva kri...velika je 69, težka 7840...to je to...sta pa dve sestri takoj opazili pedipetkeuser posted image . Zdravnica, ki ji je jemala kri pa me je celo vprašala, če smo jih preko interneta naročile in škoda, da jih pri nas ni za dobit...je takoj na daleč vedela da ima pedipetke goruser posted image user posted image

Ulla, kaj! Zdaj sem pa še jaz na tvojega deda jezna če je vse zbrisal user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
17.4.2008 14:50:43   
bojana2
Hellooo...

Naš mali nina, tko da mam končno mal časa...
Vas moram vprašat kako prenašajo vaše user posted image  daljšo vožnjo?? Sej smo bli že na morju pa tko - ampak sem bila vedno zraven malega. Jutri greva pa sama (prvič) na malo daljšo pot (uro in pol v eno stran) in me je kr mal strah...greva pa na Bled h kolegici in njenemu sinčku...user posted image ...se ful veselim enga dneva, ko bo prevladoval babji čvek...user posted image ...prav luštno se bomo mel, sam tale vožnja mi dela mal sive lase...user posted image

Češnca kdaj lahko pričakujemo pedipedke...user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
17.4.2008 16:06:04   
corfu
Ti, Češnca, ti...jih še kar sama ogleduješ user posted image  naši pedipedi so že znucani user posted image  hecuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
17.4.2008 17:32:06   
Freycha
Bojana mi nismo imeli nobenih problemov. Se veliko vozimo in vse povsod pa vedno samo spi. Joka edino, če je lačna ali žejna in ko ji zadovoljimo potrebe zaspi nazaj. Iz Izole pa do MB je pa cel čas spala, tudi enkrat se ni zbudilauser posted image  Je pa seveda odvisno od otročka in koliko je navajen vožnje.....

Ampak kar pojdi, ne bo nič narobe, pa fajn se imejta!user posted image

evo, zapravila spet full nekega denarjauser posted image  skuhala kosilo, zdej pa šibam na otvoritev knijžnice, ki je 10m od bloka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.