Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 12:03:24
|
|
|
|
Freycha
|
Dita besedo ne zelo dobro razume, samo upošteva je ne vedno oz. bolje rečeno nikoli je ne upošteva
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 12:27:11
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, sem glih prebrala, da kao besedo Ne ze razumejo, tako da imamo zgleda problem . Tak, zdaj pa sibam, da dino dobi kosilo, pol pa se sebe nafojtram .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 13:09:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Kapica...sej vas poslušam...samo kaj čem, če mi nihče ne zna dat odgovora (mislim predvsem na dohterje)...... Ne...naša pupa zelo dobro razume...če pa probava ne razumet, pa se hitro drugače zmenva....ne je ne in od tega ne odstopam..... Tarja in Klara...čestitke za 9. mesecev Jah bedno je tole vse skup, vrtoglavica....sam če ti na urgenci nič ne pomagajo, na nevrologiji se ti model v glavo smeje.....nimaš kej...čakam da enkrat orenk užgem, da bo mir...pol mi pa bojo morali pomagat.....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 13:45:36
|
|
|
|
Freycha
|
Ravnokar sem dobila zelo zanimiv mail, z vsebino: Drage mamice, Sporočam, da smo danes končno lansirali spletno stran slovenskega Familylaba. Najdete nas na http://www.familylab.si/ *In kaj sploh je Familylab?**Familylab International(R) je mednarodna organizacija, ki družinam ponuja podporo, svetovanje in pomoč pri razvoju starševske kompetentnosti. Projekt je na podlagi štiridesetletnih izkušenj iz družinske terapije in svetovanja zasnoval znani danski družinski terapevt in pisec Jesper Juul.*Več pa na spletni strani...** Lepo ste vabljene k ogledu naše spletne strani in še posebej k branju v naši "knjižnici". Lepo prosim, da stran posredujete tudi prijateljem, ki imajo otroke oz. jih te teme zanimajo. S seminarji za starše bomo začeli predvidoma *jeseni 2008*, do takrat pa bomo na strani objavljali kolumne, članke, povzetke knjig, novice in še marsikaj. Še posebej pa bi vas prosila, da razmislite, če poznate koga, ki se pri svojem delu profesionalno ukvarja z otroki, starši in družinami nasploh. Trenutno namreč *iščemo strokovnajke* iz cele Slovenije, ki bodo vodili Familylabove seminarje za starše. (Strokovnjaki so učitelji, pedagogi, psihologi, socialni delavci oz tudi ostali, ki bi jih to delo zanimalo). Prvi modul izobraževanja pri Jesperju Juulu bo že konec junija, tako da že zbiramo prijave strokovnih sodelavcev. Informacije in gradiva za strokovne sodelavce se nahajajo pod zavihkom "Za vodje seminarjev" za več info pa se lahko obrnete name ali na info@familylab.si
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 13:46:39
|
|
|
|
kawasakica
|
se opravičujem za mešanje v vaše debate...rada bi samo Madejki čestitala za njen rojstni dan. VSEEE NAJBOLJŠEEE od nas treh Upam, da lepo praznuješ lp vsem ostalim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 13:49:17
|
|
|
|
mateya24
|
sem že cel roman napisala, pa sem še vmes nekaj čarala...očitno ravno dovolj časa, da se mi je vse zbrisalo tak da bom zaj bolj na kratko Madejka, vse najboljše No jaz sem dans že tud od zdravnika, slike hrbtenice so ok, mi je pa sam od sebe dal napotnico za EMG, zaj pa upam, da si bom lahko kaj prej to zrihtala, ker je čakalna doba okol 1 leta .. Ajvy bolj te berem, pa me je kar groza....daj punca vdari malo po mizi, če ne ti pa vsaj tvoj dragi! (Jaz mam ponavadi dolg jezik, samo iz izkušenj ti povem, da ko sem bla sama še v porodnišnici s tamalo pa se niso spravli k svojem delu, se tud nisem nič kaj bunla, malo od šoka malo od tega ker nisem vedla kak...pol pa mi je kar naenkrat počlo, da sem se kar dret začela, če mislijo zmigat svoje riti, al bom mogla kak drugače ukrepat, ker so oni tam zato, da pomagajo nam in otrokom, če ne pa naj umaknejo svoje riti za tiste ki bodo z veseljem pomagali....pa ti rečem, da so me prvi trenutek gledli kot da se mi je zmešalo...pol pa so kar rešpekt dobli pred mano... ...prvo sem bla za njih mlada mamica s prvim otrokom, ko ne ve zakaj se gre kaj, ker sem kao brez izkušenj in morem njih poslušat kaj rečejo....pol pa so mi hodli za ritjo ko neki cucki, ker so dobli nek rešpekt.... V glavnem ti sam vdari dol, pa se postvi za sebe! jaz bi na tvojem mestu ta dolgo tam čepela pa sitnarla, dokler se nebi zmgali...držim pesti za tebe
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 15:06:43
|
|
|
|
kapica
|
Ajvy, pol pa pejd do svojga dohtarja in reci, naj ti da npotnico za slikanje glave, za kernspin, za hrbtenico, ker bi znalo tud od tam kaj izhajat. Jaz ne vem no, tud nisem take sorte, da bi lahk se zacela dret in govorit, kaj se to pravi dohtarjem, tako kot Mateya, ampak prav taki skoz nastradamo, ker smo prevec tiho. Ne vem, da te ne bo zmanjkalo naenkrat tu od nas in ne bomo vedeli kaj je s teboj. Mene je strah punca!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 15:07:25
|
|
|
|
kapica
|
Thja, pa sem spet sama tu .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 15:16:15
|
|
|
|
Ajvy
|
Kapica...nč bat...sej je najbrž kaka neumna fora, k se da hitr porihtat...če ne ...bomo pa pač takrat o tem razmišljali.....vas bo pa moj obveščal....nč se sekirat...sem ga naučila Naš atej je že doma...se tamle s pupo zgovarjata..bohve kaj mu govori...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 15:32:04
|
|
|
|
corfu
|
Vau, moj pa danes pride ob štirih domov
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 15:33:44
|
|
|
|
corfu
|
Danes je tak čuden turoben dan, a ni? Se počutim čist povoženo, Manca je lepo spala, Aljaž pa je imel more, o tem kako je prišel hudobni lev in mu hotel pojesti njegovo ovčko s katero spi...tako da je prišel k nam v splanico in smo se tam do jutra crkljali
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 15:35:43
|
|
|
|
corfu
|
Punce kater prašek in mehčalec uporabljate? jaz imam Ariel v prahu za belo perilo, in Ariel v gelu za pisana. Uporabljam pa Lenor ali Silan mehčalec ponavadi sensitive.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 16:20:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Vau, moj pa danes pride ob štirih domov Ariel v gelu..pa Lenor sensitive
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 16:25:16
|
|
|
|
Freycha
|
Frosh, Frosh in mehčalec Frosh naš škric je pa shodil ob potiskaču sicer jo še malo koordinacija daje in se zabije v steno, ampak gre prav lepo sama počasi po hodniku gor in dol bom dala zvečer na blog, pa boste lahko videle kak lepo hodka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 16:37:53
|
|
|
|
poldy
|
Jaz uporabljam hoferjev pralni prašek(so me vsi ostali že razočarali, ta me še ni... ) mehčalec pa večkrat zamenjam, zdaj imam enega z lidla pa je tud kar v redu. Bravo Dita!!!!!!!Naša sicer že vstane na noge, ampak je še ko gumitvist, ko ga pokonci postaviš.....Je pa že pogruntala kako se da po kolenih kam prit, samo ne daleč Punce hvala za nasvete, jaz pa še vedno ne vem kaj bova........
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 17:34:00
|
|
|
|
bojana2
|
Ahoj... Sem čist na psu s časom...vas sfolgam prebrat, za pisanje mi ga pa zmanjka... No takule, na hitro - držim pesti: - da vsem, ki hujšate uspe dieta, naj gredo kilce hitro dol... - da se odnosi s partnerji čim prej znormalizirajo pri tistih, ki imate težave... - da bo pri julijkah čim manj mamic samohranilk... - da se vsi bolčkani hitro pozdravite... - da bi vas partnerji čim bolj razvajali... - da bi mele kako urico samo zase... - da bi bili pridkani..... - pa vse naj naj za obmesečnice...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 18:13:41
|
|
|
|
kapica
|
Corfu,ja, tak tezek dan je, da kr glava boli. Suuuper da te je mozek lepo presenetil... Torej corfu danes ni na seznamu AS . Dita, braaavo. Corfu, jaz kupujem oboje v Lidlu, pa je v redu no, nimam neke primerjave. Zunaj dez dez dez...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 18:41:38
|
|
|
|
baja*
|
Madejka... najlepše želje... srečo, ljubezen in veselje!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 18:44:13
|
|
|
|
baja*
|
sem vidla, da sem na seznamu pogrešanih... (še dobro, da nisem na seznamu most wanted ) saj si bom vzela zaj en dan malo časa, da vam kaj napišem... mogoče že dans zvečer... ...do takrat pa pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 20:33:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Baja...super, da si se oglasla....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 20:38:37
|
|
|
|
pupi
|
Madejka vseeeeeeeeeeeee naj, naj!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 22:10:40
|
|
|
|
madejka
|
Iiii babike, kak lepo ste se spomnile na mene! Pa kapica mi je tak lepo zapela! Pa Sanekova spesnila! In še moja kawasakica me je poiskala! Kak ste fajn!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 22:13:31
|
|
|
|
madejka
|
Pa baja se je zarad mene oglasla gor! (saj vem da ni res ) Mi smo pa cel dan pohajali in smo prišli domov šele ko je blo treba malega spat dat! Shopping uspel pune! Pa v mehiški smo jedli pa našetala sem se! V glavnem kul dan je bil! En boljših roj. dnevov ever! Kapica naš dobro zastopi NE... se nagajivo nasmeje in dela dalje svoje... pol pa dobi po prstkih pa se smeje še bolj
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 22:17:22
|
|
|
|
rumba
|
Meni ja pa net crknil, sedaj sem na starem modemu, tako da bom prav hitra. madejka, vseeeeeeeeeeeee najboooooooooooooljše!!!! Češnca, a smo potlej zmenjeni za petek ob 13-ih v slaščičarni Zvezda v BTC-ju? Pridite tudi ostale, da še malo poklepetamo in se posladkamo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 16.4.2008 22:42:03
|
|
|
|
madejka
|
Hvala rumba! Ja no boš pa bolj počasna... saj tak ni glih gužve tu da bi mogla hitro spisat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.