|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
17.4.2008 18:56:25   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ti, Češnca, ti...jih še kar sama ogleduješ user posted image  naši pedipedi so že znucani user posted image  hecuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Sem jih še tehtala, ja!

bojana oprosti... Se nism spravla do pošte. Dobiš! Sem ti zs napisala.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
17.4.2008 19:14:49   
Češnca
Kolk mleka naj bi naši pikci še popil? Anžej ga zvečer noče več. user posted image  Sva mu zdele mal kašice dala pa bomo vidli, kaj pomeni to za nočni spanec. Zjutraj ga mukoma popije cca. 130ml.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
17.4.2008 19:21:33   
poldy
Jaz še vedno dajem zvečer 240+mleko(280)pa večinoma vse poje. Zjutraj pa naredim 150+mleko(170) pa večkrat samo pol poje.... Tko da ne vem kolk naj bi ga popili....Se pa zvečer večkrat zgodi tudi, da bi še pila, ampak ji ne upam dat, da ne bi blo preveč za želodček.....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
17.4.2008 19:27:31   
Češnca
poldy sej včasih ga je Anžej tud do 260ml zvečer popil, zjutraj pa 180ml. Zdej noče več, zaspi brez, pol se pa pred polnočjo zbudi, se pol ure dere, noče mleka, nakar ga popije in zaspi. Silt ga nočem, se mi pa zdi premalo...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
17.4.2008 19:33:11   
madejka
Joj jaz pa sploh ne  vem kolk spije... kaj dost že ne (se mi zdi, da je na joški kar hitro fertiguser posted image ). Drugač dobi pa zvečer še mlečno kašico po dojenju ene 160 ml.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
17.4.2008 19:39:44   
Freycha
Dita poje 210+mleko, pa potem ponoči še enkrat 210+mleko. Zjutraj pa mogoče komaj 100ml spije, ali pa še to ne.......  Je imela pa tudi obdobje (par dni) ko zjutraj na noben način ni hotela mleka.... zdej ji je pa spet cooluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
17.4.2008 19:42:16   
Češnca
Hvala za odgovore. Bom vidla, mogoče je samo faza. Pa v torek mamo posvetovalnico in bom vprašala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
17.4.2008 20:15:39   
tinispela
Hoj! Špela zaspala, zdaj ful rabi da se umiri, kakih 20 min ziher. Sploh je nisem navajena uspavat. Špela se npr. max 4 x doji v vseh 24h urah + 2x mlečna kašica + kaki jogurt ali skuta. Upam, da je dovolj mlečnega. Ali je to mišljeno kot res samo mleko?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
17.4.2008 20:21:58   
corfu
Punce ne se preveč obremenjavat glede mleka. Jaz sem sicer imela isti primer. Aljaža sem do 8 meseca dojila, flaše ni nikoli sprejel, tudi mleka v skodelici ne, poizkusila sem vsa možna mleka, z vso možno maščobo, hladnega, toplega, mrzleka, z sladkorjem, s kakavom, čokoladnega itd. Nič! Jedel je za zajtrk ali večerjo, čokolino, keksolino...z mlekom, brez problema, oboževal je tudi vse možne mlečne skute, jogurte...Danes je star dobra tri leta, mleka še vedno ne mara. Meni je pediatrinja rekla, da je dovolj, če mu mleko nadomestim v drugi obliki, to sem tudi naredila.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
17.4.2008 20:28:22   
Češnca

Punce ne se preveč obremenjavat glede mleka. Jaz sem sicer imela isti primer. Aljaža sem do 8 meseca dojila, flaše ni nikoli sprejel, tudi mleka v skodelici ne, poizkusila sem vsa možna mleka, z vso možno maščobo, hladnega, toplega, mrzleka, z sladkorjem, s kakavom, čokoladnega itd. Nič! Jedel je za zajtrk ali večerjo, čokolino, keksolino...z mlekom, brez problema, oboževal je tudi vse možne mlečne skute, jogurte...Danes je star dobra tri leta, mleka še vedno ne mara. Meni je pediatrinja rekla, da je dovolj, če mu mleko nadomestim v drugi obliki, to sem tudi naredila.

Sej sm tud jest tko razmišljala, sam ziher pa nism bla... Hvala! user posted image

Grem pakirat Pedipede! user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
17.4.2008 20:43:09   
Freycha
to mi je pa danes pokvarilo sicer zelo lep danuser posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-malcica-kadila-travo.html

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
17.4.2008 20:52:54   
pupi
Toti upam,da nikoli ne pride več iz zapora!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  joj me razkurijo take stvari!!!!!! BUDALOOOOOOOOOO!!

To ap so mešana čustva se mi malecka ful smili, onega pa bi kar zadavla!!!!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 17.4.2008 20:54:03 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
17.4.2008 20:55:25   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

to mi je pa danes pokvarilo sicer zelo lep danuser posted image user posted image user posted image

Sem brez komentarja user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
17.4.2008 21:01:34   
tinispela

Sem brez komentarja user posted image

MI JE SLABO RATALOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDIOT!!!!!!!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
17.4.2008 21:24:19   
Češnca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morm verjet, no. Pikica mala boga... Rajš ne pomislm, kaj bi z njim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4965
17.4.2008 21:38:24   
Freycha
in babike, kak ste sicer?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
17.4.2008 21:49:10   
baja*
helou babike :)

malo sem si vzela pavzice od rr-ja, a sem že tuuser posted image . Če sem čisto odkrita, se mi včasih zdi, da se... hm, kak bi rekla.... štulim semuser posted image , kaj pa vem... tak filing včasih dobimuser posted image
Drugače sem že ok, ona krivulja strmo naraščauser posted image user posted image , upam samo, da dolgo dolgo ne bo spet obrnila svojo smer...
Kaj je še novega? Pri cca 10m in 1t je tudi naš falot dobil prvi zobekuser posted image user posted image user posted image , in sicer enko zgoraj... sicer čisto malo kuka ven, ampak na joški ga že čutimuser posted image .
Dans smo meli RA. Mali je bil ful pohvaljen in P je rekla, da ne rabimo več prit. Valda sem ful vesela, po drugi strani mi je pa škoda, ker v RA so čist drugačni pregledi, pogleda kak mali kobaca, se vstaja, se igra, drži igrače, tolče z njimi... zanimivo v glavnem. Težki je 9260g, velik pa 74cm.
Aja, zadnjič smo že torto za njegov roj. dan naročliuser posted image smo si mogli rezervirat mesto v vrsti, ker tisti čas bojo glih birme pa to in ona gospa ne fulga pečt... bo pa pol čokoladni in pol sadni medvedek, taki lepi - za popapat, tokrat dobesednouser posted image

Saj ne vem, če se naj sploh lotim komentarjev, ker sem jih preveč dolžnauser posted image  prebrala sem vse, to pa največ šteje, a ne?user posted image  Tolk da vete, da sem na tekočemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4967
17.4.2008 21:51:11   
baja*

prasec ferdaman!!!! user posted image user posted image user posted image  sem čisto živčna zravn ratala
boga pupauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
17.4.2008 22:02:44   
Freycha
meni osebno se ne zdi, da bi se štulila.... prej bi zase lahko to rekla pri določenih osebkih user posted image  

sicer sem te pa vesela, da si se spet oglasilauser posted image

pa seveda super za Reneja, da tak lepo napreduje in čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image

najbolj me pa veseli, da gre krivulja strmo navzgor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
17.4.2008 22:04:21   
pupi
Corfu brez komentarja, jaz pa se zadržujem, da ne bi preveč napisala za tega prasca!!!!

Freycha sem pozabla prej od groze, pohvalit Dito in njeno manekensko hojo user posted image user posted image user posted image , prava asica je!!!

Midve sma mele danes posvetovalnico in se Naja baje kljub ne pravem plezanju in postavljanju na noge za svojo starost lepo razvija! Te že res. Bomo pa pač bolj pozni!!! Sem se pa tudi za cepivo za klopni meningitis pogovarjala, ker jo bom dala cepit in jo lahko dam komaj po enem letu, prve doze pa tak morajo bit pozimi. Vi bote dale vaše pikece cepit za to? 

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
17.4.2008 22:08:02   
Freycha
joj, nisem razmišljala o tem... koliko je pa kaj učinkovito cepivo? pa kontraindikacije?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
17.4.2008 22:08:33   
Freycha
aja, pa hvala za pohvale.... meni je tut asica, da je tak hitro tole osvojila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
17.4.2008 22:08:53   
pupi
Je pa bla Naja v posvetovalnici ful sitna, ker sma jo mele že ob 7.30 in ona ni navajena zbujanja pred deveto, kak je bla posrečena pa nič ni hotela sodelovat, kot da je bla jezna ker smo jo tak hitro s postle vrgli. user posted image user posted image  Kak sma jo dala v avto, ko smo končali je v sekundi zaspala. Eh bogi moj otrok kak trpi,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
17.4.2008 22:12:04   
pupi

joj, nisem razmišljala o tem... koliko je pa kaj učinkovito cepivo? pa kontraindikacije?user posted image

Za kontraindikacije se še moram pozanimat, samo je P rekla, da se cepljenje priporoča. Jaz pa jo bom že zato, dala ker smo praktično v gozdu, doma pa zaradi pesa, če bi z njega kaj na njo skočlo, tak da jaz sem bolj ZA. Žal mi je samo, da še za boreliozo ni cepiva. Pa tak baje klopi že neke nove bolezni prenašajo, bom jo vsaj pred eno zaščitla.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
17.4.2008 22:13:27   
Freycha
kolk pa to cepivo stane?

mater sem tečna z vprašanji, ane?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.