baja*
|
helou babike :) malo sem si vzela pavzice od rr-ja, a sem že tu . Če sem čisto odkrita, se mi včasih zdi, da se... hm, kak bi rekla.... štulim sem , kaj pa vem... tak filing včasih dobim Drugače sem že ok, ona krivulja strmo narašča , upam samo, da dolgo dolgo ne bo spet obrnila svojo smer... Kaj je še novega? Pri cca 10m in 1t je tudi naš falot dobil prvi zobek , in sicer enko zgoraj... sicer čisto malo kuka ven, ampak na joški ga že čutim . Dans smo meli RA. Mali je bil ful pohvaljen in P je rekla, da ne rabimo več prit. Valda sem ful vesela, po drugi strani mi je pa škoda, ker v RA so čist drugačni pregledi, pogleda kak mali kobaca, se vstaja, se igra, drži igrače, tolče z njimi... zanimivo v glavnem. Težki je 9260g, velik pa 74cm. Aja, zadnjič smo že torto za njegov roj. dan naročli smo si mogli rezervirat mesto v vrsti, ker tisti čas bojo glih birme pa to in ona gospa ne fulga pečt... bo pa pol čokoladni in pol sadni medvedek, taki lepi - za popapat, tokrat dobesedno Saj ne vem, če se naj sploh lotim komentarjev, ker sem jih preveč dolžna prebrala sem vse, to pa največ šteje, a ne? Tolk da vete, da sem na tekočem
|