kapica
|
Cesnca, to je tud pri Dinotu, poje pol manj kot prej. Kr naenkrat no. Zgleda da je pac taksno obdobje, se ne obremenjujem, ker ima tud ze skoraj 10kil. Madejka, a ti delas kje v ambulanti? Rumba, Corfu in vse ostale AS kaksne revice ste, ko mate pa mozeke doma, se pa tak sam kregate na njih . Vas cist razumem babike, jaz se tud navajam da sva cel dan sama do vecera, ceprav kr mine dan no, kaj pa vem, ni tako hudo. Sploh ker je za vikende doma in ker ko pride domov, nima vec nobenga dela. Je tud nekaj. Freycha, hudo je ti z tvojo alergijo, pol bi pa res mogla kaksno drugo dieto izbrat. Poldy, a ti mene sprasujes za nasvet za zakon, al kako? Kako naj ti pa jaz pomagam, saj ves kaksno zbrko sva imela se par mesecev nazaj. Za naju vem, da je bilo cist prav to, da sva sla narazen in sva videla da se pogresava, se imava rada, ker ce tega ne bi naredila in bi sla kr takoj narazen zares, bi bilo narobe. To je bila edina moznost, da sva se poskusila. Mogoce tud vama prav pride, da gres k svojim starsem malo, pa bos videla. Spomni se malo kaj vse sta ze dala skupaj, kako mocna je bila vajina ljubezen prej, kaj vse sta ze dosegla... Ce pomislim kaj vse se nama je dogajalo zadnjih 10 let, ne bi zamenjala za nic na svetu, kar je tud nekaj vredno,a ne? Pa ce primerjam, kje sva sedaj, kje sva bila , kako sva se borila za vsako stvar, torej more obstajat neka moznost, da se tud odnos ohrani in postane spet lep. Tud vidva moreta najt tisto, kar vaju je cel cas skupaj drzalo, zakaj si izbrala njega, kaj je na njem posebnega... Bos videla da bo slo, samo verjet mores v to in malo v miru razmislit. Jaz ti res samo svetujem, kaksen odlklop za teden ali dva. Evo, zgleda da greva midva ze prvo rundo ajat .