|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
15.4.2008 22:54:36   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Hmmm zanimiv predloguser posted image A da bruhnem?user posted image user posted image user posted image user posted image

verjemi mi, da bi bila potem še malo bolj podona njej user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko v doggy stajlu, da ti ne bo preveč na trebuh pritiskaluser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, bom raje nehala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
15.4.2008 22:55:13   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A ne bo nobena nadaljevala manifesta?user posted image Kje je še 366. členuser posted image user posted image

eh ja... do tja bo še trajalo user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 15.4.2008 23:04:20 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
15.4.2008 23:13:18   
madejka
Joj Freychauser posted image user posted image user posted image

Daj bejž spat!user posted image

Jaz grem! Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
16.4.2008 7:11:39   
kapica
Madejka, vse najboljse za teeee
                vse najboljse za teeeee
                vse najboljse draga madejka,
                vse najboljse za teeeeee!!!

Z amlo domisljije je bilo to odlicno zapetouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
16.4.2008 7:13:16   
corfu
Jutro

Madejka vse najboljše!!!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
16.4.2008 7:14:44   
Ronči
Berem, da ste se o kreganju pogovarjale...no midva sva se tudi, pogosto. Zdaj ko se zamenjava na vratih in se ne vidiva cele dneve je boljše user posted image .

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
16.4.2008 7:19:31   
kapica
Cesnca, to je tud pri Dinotu, poje pol manj kot prej. Kr naenkrat no. Zgleda da je pac taksno obdobje, se ne obremenjujem, ker ima tud ze skoraj 10kil.
Madejka, a ti delas kje v ambulanti?
Rumba, Corfu in vse ostale AS kaksne revice ste, ko mate pa mozeke doma, se pa tak sam kregate na njihuser posted image user posted image .
Vas cist razumem babike, jaz se tud navajam da sva cel dan sama do vecera, ceprav kr mine dan no, kaj pa vem, ni tako hudo. Sploh ker je za vikende doma in ker ko pride domov, nima vec nobenga dela. Je tud nekaj.
Freycha, hudo je ti z tvojo alergijo, pol bi pa res mogla kaksno drugo dieto izbrat. 
Poldy, a ti mene sprasujes za nasvet za zakon, al kako? Kako naj ti pa jaz pomagam, saj ves kaksno zbrko sva imela se par mesecev nazaj. Za naju vem, da je bilo cist prav to, da sva sla narazen in sva videla da se pogresava, se imava rada, ker ce tega ne bi naredila in bi sla kr takoj narazen zares, bi bilo narobe.
To je bila edina moznost, da sva se poskusila. Mogoce tud vama prav pride, da gres k svojim starsem malo, pa bos videla. Spomni se malo kaj vse sta ze dala skupaj, kako mocna je bila vajina ljubezen prej, kaj vse sta ze dosegla...
Ce pomislim kaj vse se nama je dogajalo zadnjih 10 let, ne bi zamenjala za nic na svetu, kar je tud nekaj vredno,a ne? Pa ce primerjam, kje sva sedaj, kje sva bila , kako sva se borila za vsako stvar, torej more obstajat neka moznost, da se tud odnos ohrani in postane spet lep.
Tud vidva moreta najt tisto, kar vaju je cel cas skupaj drzalo, zakaj si izbrala njega, kaj je na njem posebnega... Bos videla da bo slo, samo verjet mores v to in malo v miru razmislit. Jaz ti res samo svetujem, kaksen odlklop za teden ali dva.

Evo, zgleda da greva midva ze prvo rundo ajatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
16.4.2008 7:20:13   
kapica
Berem, da ste se o kreganju pogovarjale...no midva sva se tudi, pogosto. Zdaj ko se zamenjava na vratih in se ne vidiva cele dneve je boljše .

To ti pa cist verjamem jauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
16.4.2008 7:24:46   
SANEK1
Čeprav seznama pripopala še ni,
se mi vseeno zdi,
da naša Madejka danes svoj,
ne vem kateri rojstni dan slavi....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 16.4.2008 7:27:54 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
16.4.2008 7:36:37   
Freycha
user posted image Vse najboljše madejka!!!!!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
16.4.2008 7:38:34   
Freycha
Sicer pa jutro. dobro glih ni bilouser posted image

od pol petih naprej nisem kaj dosti spala..... mala se je skoz nekaj jokala in premetavala in potem se je zatlačila čisto v kot in je spet jokala..... Pa pomoje jo spet zobje bašejo.....

sanekova imaš ZS. Kaj ti nič okoli sebe ne pogledaš? user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
16.4.2008 7:48:34   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Sicer pa jutro. dobro glih ni bilouser posted image

od pol petih naprej nisem kaj dosti spala..... mala se je skoz nekaj jokala in premetavala in potem se je zatlačila čisto v kot in je spet jokala..... Pa pomoje jo spet zobje bašejo.....

sanekova imaš ZS. Kaj ti nič okoli sebe ne pogledaš? user posted image

Pizuser posted image , vsaki dan klikam, če se bo kdo spomnil na mene, pa nikoli ničuser posted image user posted image user posted image ...
pol že opupam, pa si rečem nemom več klikala, ker sem pol vedno razočarana ker se noben ne pišeuser posted image user posted image user posted image ,
evo pa prideš ti Freycha, moja rešilna bilkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že pišem...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
16.4.2008 7:55:33   
Freycha
nič ni treba klikat.... saj vidiš gor v zgornjem desnem kotu, če je kaka rdeča puščica al ne.... če je, to pomeni, da imaš ZS, če pa je ni, pa se nihče ni spomnil nate user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
16.4.2008 7:57:39   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

nič ni treba klikat.... saj vidiš gor v zgornjem desnem kotu, če je kaka rdeča puščica al ne.... če je, to pomeni, da imaš ZS, če pa je ni, pa se nihče ni spomnil nate user posted image user posted image

Tega pa Sanek ni vedeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
16.4.2008 8:26:26   
Freycha
sej še dobro, da imaš mene... sicer bi bila čisto zgubljena duša user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
16.4.2008 8:59:28   
Češnca
Dobri jutro!

Madejka vse naaajboooljšeeeeee!!!
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
16.4.2008 9:11:25   
bojana2
Jutro...user posted image

Madejka vse naj naj...

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
16.4.2008 9:16:11   
tinispela
user posted image  VSE NAJ NAJ MADEJKA

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
16.4.2008 9:18:06   
siskamiska
Madejka

user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
16.4.2008 9:58:30   
Ajvy
Madejka....
user posted image

vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
16.4.2008 10:08:33   
Ajvy
Naša pupa je danes odspala rekordni spanec....ob osmih je zaspala...ob pol sedmih se je zbudila, sem ji dala dudo in do devetih je ni bilouser posted image user posted image user posted image  temu se reče maratonski ...
da vam povem za včeraj....ja direkt med jestjem sva morali oditi domov, ker je mene skup jemal....in doma...sem šla samo še spat....vrtel se mi je pa za znort, pa komaj da sem okonline čutla...adijo pamet.....ne vem več....

Zdejle bova po mojem šli mau ujet tale sonček.....če mi bo kej bolje.....drgač pa spet ljubo doma kdor ga ima

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
16.4.2008 10:43:36   
Češnca
o, joj, ajvy... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole je pa zoprno, pa še nevarno. Sicer pa user posted image  za rekordni spanec! Anžej mi ga že nekaj časa ni privoščil, lump. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
16.4.2008 10:44:53   
corfu
Ajvy, ja hudo user posted image  Moj bi že zdavnaj popenil in me odvlekel kam na preiskave user posted image  Pa mal hudiča ponorn tam, jaz sploh ne bi šla domov, dokler se mi ne bi nekdo posvetil in mi povedal kaj mi je!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
16.4.2008 11:48:25   
kapica
Ajvy, jao, to je bil pa orenk maratonec, haha. Sem pozabla zjutraj povedat, da mas dober spominuser posted image .
Za vrtenje pa ne vem kaj naj recem, saj poslusas nas tak ne, tako da te niti vec kregala ne bomuser posted image .

Punce, midva sva pa zdaj spala skoraj 3 ure. Jooj, kak je bilo lusno, se fajn pocutimuser posted image .

A ze nasi malecki kaj vejo ce jim recemo da NE?Se mi je pred kratkim zdelo, da je Dino sel vstran, ce sem parkrat rekla da ne, brez da bi se tistega dotaknil, zdaj me pa sploh ne smirgla. Se gleda me v oci in to naredi, recimo rozi list potegne...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
16.4.2008 11:49:50   
kapica
Hm, skoda, ni nobene gor, pa bi mi prav prislo mal cvekat. Dino mi dela red v kuhinjskem elementu, tako da mam casuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.