scorpiogirl
|
Še en pozdravček od mene ne morem preskočit domače naloge še vedno 2 v 1, čeprav sem se v četrtek zvečer že ustrašila, da me bo luna kar v P poslala pa to mene, k sem se "zmenila" za naslednjo luno zvečer sploh nisem mogla zaspat, me je tako špikalo, trebuh mi je tud v intervalih otrdeval ... pol sem pa začela razmišljat, kaj vse je treba še naredit, pa sploh nisem mogla zaspat ... zjutraj sem pa tudi včeraj ob 7h že vstala, se šla pobrit, pa spravila pospravljat in pripravljat, če me slučajno vseeno kaj prehiti ... mal me je včeraj še matralo, zvečer je blo pa že ok. sploh sem bila pa cel dan v akciji, tko da bi lahko tud spregledala kaj sicer tudi mislim, da ni šans, da bi blo vse skup tko hitro, da mi ne bi uspelo v P ... je pa pri nas ena lani rodila doma (sicer drugega otroka, sam vseeno), ker je blo prehitro, prejšnji mesec je pa mojo kolegico tudi skoraj prehitelo vse skup ... pol me je pa mal stiskalo, ker nisem vedla, al se začenja al ne pa še to je, ker popadki niso pri vseh enaki ... za dve punci vem, ki sta nosili bolj v križu, da sploh nista imeli takih res pravih bolečin (eno so zaradi tega skoraj domov poslali, ker jo je samo špikalo v intervalih), pa je šlo vseeno za popadke ... tko da je očitno res od vsake odvisno, kako čuti popadke. no, računam, da bom zagotovo vedela oziroma, da bo naš dovolj nazorno povedal, da hoče ven no, dovolj sem načvekala, mi je že zlezel v naročje imejte se krasno kljub čudnemu vremenu ... tiste, ki greste v P spoznat svoje , pa čim lažji porod
|