|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
22.3.2008 21:32:47   
Jo@n
Trnulčica, tale o prvem aprilu me je pa prav nasmejala....

Simvir, hvala za info o kokoškah, saj v bistvu me je zanimalo mnenje aprilčic o župci kot taki, ker je meni ideja sama malo mimo, in bi raje, da mi kdo prinese kaj za pod zob, ne pa da je nujno kurja župca, ki je pri nas nikoli nihče ne je user posted image  user posted image  user posted image  Sem samo hotela malo pokomentirat in delit z ostalimi...

Nočko vsem in namesto premetavanja po postelji in sprehajanja do WC vam želim lepe sanje!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
23.3.2008 8:25:19   
barby78
Jutro punce!

Kot vidim,še vse spite ali pa ste že pri obilnem zajtrku.No,mi smo ga že pojedli.je bla brzina (in lakota )user posted image

Me pa nekaj zanima-tistim user posted image ,ki so rekli na GP-ju,da ste že mal odprte,a pol samo počivate,al ste tud kaj aktivne? meni ni nič rekla,da bi mogla počivat,pa sem včeri šla mal na roj.dan,ki ga je imela kolegica,za 2 urci,nič pretiravanja. ne vem no,kaj pa čem zdaj doma ležat,pa čakat.se mi pa zdi,da se je naš user posted image  ful umiril.sploh ponoči,tak da se zbujam zaradi skrbi in pol mal trebuh zdrmam,da mal pobrca.čez dan je mal bolj aktiven,ampak tud ne več tolk.Pa,saj vem da se proti koncu umirijo,ker ni več prostora,sam me vseen včasih panika zagrabi.Še dobro da imam AS.

Jutri imam kontrolo v P (saj ne vem al se je zmotla za jutri,ker je še praznik user posted image ) in me prav zanima,kaj bodo rekli.Imam občutek,da bom kr tam ostala.

uživajte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
23.3.2008 9:17:51   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image . Upam, da še nisem prepozna in vam lahko postrežem s user posted image .

Barby78, eno vprašanje imam zate... kak je občutek, če si odprta? Mene kar naprej nekaj špika in reže tam spodaj, pa me zanima, če sem jaz tuduser posted image . Saj imam v torek po 15ih dneh KONČNO pregled, sam do takrat je še tako daleeečuser posted image .
Men se tud zdi, da se je mojuser posted image  čist umiril, ga grem zdajle mal zbudituser posted image .
Drugače sem pa danes slabo spala, do kakih 4ih sem se skoz premetavala po posteljiuser posted image . Krčev nimam več, verjetno je tud name vplivala polna luna.
Zdajle greva s user posted image  do mojih staršev in se full veselim. Mami mi že obljublja juhico, potico, šunko...
Sam ne smem preveč jest, ker sem se v tem tednu zredila za 2 kguser posted image . Zdaj sem že na +14,5user posted image , tako da me čaka en teden lahke prehraneuser posted image

Lp in si še kaj tipkamouser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
23.3.2008 9:35:03   
novopecena
user posted image user posted image user posted image  no pa še jaz lahko postrežem s kavico user posted image
moj mali se je tako umiril da ga že celo urco zbujam pa se komaj opazno raztegne-zgleda da ga je velikonočni fruštek čisto polenil user posted image user posted image
resno pa samo upam da bo zdržal na toplem vsaj do konca praznikov, saj baje so po bolnicah vsi dohtarji tud bolj ko ne na off.
Se mi zdi da se bo do srede še tako vleklo ko mam posvetovalnico da je to boh pomagej.
kakorkoli lepo praznujte vsi skup pa polne mize dobrot vam želim

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
23.3.2008 9:58:35   
NaTaŠa*
Dobro jutro souser posted image

Najprej hvala za jutranjo kavo je prav pasala. Današnje spanje je bilo OK, sem spala pri user posted image  in sem prav naspana, mal me je razvajal pa mi je pasalo.

Sem pozabila kaj moram vse še pokomentirat, no sj k se spomnem napišem.

Fajn bodte pa se še kaj oglasim pol popoudne oz. pol prot večeru.

Lep dan še naprej! Grem na en sprehod da se  mal preluftam.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
23.3.2008 10:14:28   
barby78
Tanja,saj mene že tud neki časa špika od spodaj,ampak si sploh nisem mislila,da sem že odprta.Mogoče je res to znak odpiranja user posted image .Men je kar s prsti naredila pregled in mi povedala,koliko sem že odprta,nič mi ni delala UZ-ja.bomo videli,kaj bo jutri?!

LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
23.3.2008 14:47:02   
simvir
Vidim, da je tukaj vse mirno in prav je tako.

Samo glede odpiranja - jaz sem odprta 2 cm, tega ne moreš čutiti. To ti lahko preverijo samo s pregledom. In seveda to ni razlog, da bi morala ves čas počivati. Saj zdaj so user posted image  že tako razviti, da sploh ne bi bilo problemov, če bi se že rodili.
Kako pa pride do odpiranja? Ne vem, mene je precej in me še šipika spodaj, pa precej mi je otrdeval trebuh. Ne vem pa ali je to to.

Aja pa ko sem bila v sredo v P, mi je Pušenjak, ki je bil ravno dežuren rekel, da je odprtost 2 cm nekaj čisto normalnega za tedne nosečnosti (cca 37 t). Se pravi, da ni nobene panike. Pač lahko gre naprej, ali pa se vse skupaj še za nekaj časa umiri.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
23.3.2008 19:06:37   
Jo@n
Ojla aprilske user posted image , kje se pa vse skrivate danes?

Menda se ja niste ustrašile zasnežene nedelje? Pri nas je vse BP in uživava v enem zadnjih vikendov v dvoje.... Saj potem bomo tudi uživali, v troje user posted image .

Pa še tema za razmišljanje... ali bo katera s seboj v porodnišnico odnesla porodni načrt?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
23.3.2008 20:52:52   
kekec in mojca
Zolika, ful si pridna, da si črpaš mleko in s tem hraniš otroka. Saj ni toliko pomembno, da se z otrokom res polno dojita. Pravijo, da so dojeni otroci bolj zdravi, jaz pa imam ravno obratne izkušnje, ki je bil polno dojen do 6. mesca, pol pa še naprej, ker enostavno ni hotel nič drugega razen mojega mleka. Uh... prav doktorirala sem zraven, kako ga odstavit.

Verjetno pri drugem ne bom toliko komplicirala okol teh stekleničk in jo bom otročku tudi ponudila - najprej seveda samo s čajem. Pa dudo bo tudi imel, to sem pa kar že odločena.

Joan, prvič sem nesla porodni načrt s seboj, zdaj ga ne mislim. Predvsem zato, ker sem vse tisto, kar sem si v porodnem zaželela, kasneje niti pod razno ni prišlo v poštev. Porod je nepredvidljiv, tudi tvoje želje so. Edino, kar jih bom res opozorila, je to, da mi naj položijo otročka takoj po rojstvu na trebuh, da se malo umiri (čeprav, roko na srce, po prvem porodu mi to sploh ni pasalo, ker me je ves trebuh bolel) in lepo jih bom prosila, da mi pazijo na presredek. In to je to. Nič drugega.

Kar se tiče špikanja in odpiranja - prepričana sem bila, da sem že malo odprta, ker sem na trenutke imela dobesedno občutek, kot da mi vse vleče skupaj... saj ne vem, kako bi to opisala, ampak po pregledu sem bila kar presenečena, ker je bilo vse še lepo zaprto.

Pa naj se moje dete še kar malo carta v meni. Potem bom itak fejst pogrešala njegove brcike.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
24.3.2008 8:37:45   
resnično srečna
user posted image jutranjo kavo...pa očitno ve uživate v potelji ob pogledu na sneg in v objemu najdražjega...mi pa hitimo pokat...včeraj bili na rd od mojega nečakca, ki je dopolnil dve leti, tako da sem se nagldala malčkov palčkov... sem se tudi nasejala kako so otroci ogledalo staršev...

moje počutje ok...tko da akcija...da bomo kmalu tudi mi lahko zjutraj lenarili...

lep prosti ponedeljek...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
24.3.2008 9:22:32   
spps
dober dan aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image sporočam vam,da je barby78, danes zjutraj RODILA ZDRAVO PUNČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
24.3.2008 9:26:48   
Tanja555
Resnično srečna, hvala za user posted image .
Barby78, si ti še tu???
Punce, men gredo kg kr gor, pa full sem začela zatekatuser posted image . Včeraj sem spila skoraj 4 l vode, pa nič kaj ne pomaga, merila sem si tudi pritisk, pa je hvalabogu Ok!
Danes bom poskušala bit bolj ob sadju in zelenjaviuser posted image .
Drugače, pa koooomaj čakam jutrišnji pregled. Naredila mi bo UZ, sam jo bom prosla naj mi naredi tud CTG, da mal poslušam srček in da se potolažim, da je z mojim user posted image  vse uredu!
Lepo preživite te praznike in se še kaj javim tekom dnevauser posted image .

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
24.3.2008 9:28:40   
Tanja555
Ej, supeeeeer, čestitaaammmmuser posted image user posted image user posted image . Obema želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
24.3.2008 9:45:31   
scorpiogirl
Barby, vse najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image pa mali pupiki tud user posted image user posted image

hvala, bejbe za kavico user posted image

naš user posted image je bil včeraj ful miren ... sem ga nekajkrat kar malo požokala, da se je premaknil ... no, danes bo pa zgleda vse nadoknadil user posted image

spim ok, tišči me danes nič (včeraj me je skoz nekaj tiščalo user posted image ) ... se mi je pa trebuh že mal spustil pa premike od user posted image čutim precej nižje kot prej ... mi je user posted image napovedal, da bomo prej trije kot 20. aprila user posted image pripravljeno je sicer že vse, tako da lahko mali že kar pride ... ni mi pa nič hudega v temle stanju, tako da lahko tudi še počaka, če se tako počuti user posted image
je pa začelo mojega user posted image mal zvijati, če bo slišal telefon, če bo treba me kam peljat ... zdej je še ta sneg, kar ne neha padat user posted image sicer pa ... če mu telefon crkne (nekaj nagaja zadnje čase user posted image ), bom pa taščo po njega na šiht poslala user posted image

imejte se krasno, uživajte tale ponedeljek, ko so tud naši user posted image frej user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
24.3.2008 9:56:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Resnično srečna, hvala za user posted image .
Barby78, si ti še tu???
Punce, men gredo kg kr gor, pa full sem začela zatekatuser posted image . Včeraj sem spila skoraj 4 l vode, pa nič kaj ne pomaga, merila sem si tudi pritisk, pa je hvalabogu Ok!
Danes bom poskušala bit bolj ob sadju in zelenjaviuser posted image .
Drugače, pa koooomaj čakam jutrišnji pregled. Naredila mi bo UZ, sam jo bom prosla naj mi naredi tud CTG, da mal poslušam srček in da se potolažim, da je z mojim user posted image  vse uredu!
Lepo preživite te praznike in se še kaj javim tekom dnevauser posted image .

barby,dans ni bila tuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
24.3.2008 10:37:52   
kekec in mojca
Oooooooooo. lepa novička, Barby!

Iskrene čestitke in veliko veliko cartanja. Upam, da sta s punčko obe ok!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
24.3.2008 11:43:39   
NiLe
Barby78, no, pa si končno dočakala svojo princesko. Iskrene čestitke in obilo zdravja, veselja in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cartanja vam želim !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
24.3.2008 11:55:59   
Jo@n
Čestitke Barby78!
Vidim, da gre počasi zares, saj rojevajo tudi tiste, okoli mojega PDPja.
Pa glih navadila sem se bit noseča...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
24.3.2008 12:48:51   
tasyo
Barby 78, čestitke za tvojo princesko... Pa si jo le dočakala! user posted image user posted image  Zdaj pa ti želim čimprejšnje okrevanje in obilo cartanja in prespanih noči.

In še ena novička:
24.3. ob 2.48 je Vijolica 23 rodila punčko Natašo, dolgo 53 cm in težko 3550 g. Obe z mamico se dobro počutita in se že veselo cartata!

Čestitke, Vijolica, tudi tebi in očku!!!! Mali Nataši pa čimlepše prve dni...

No, zdaj bo morala pa ena druga sezname urejat. Jaz sem za to čisti antitalent, tako da upam, da se jih bo lotila katera druga...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
24.3.2008 12:52:03   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                                 2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

24.03.2008---->>>>

- Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

- Barby78: user posted image  user posted image   Lia ?g, ? cm

2  : 4

< Sporočilo je popravil tasyo -- 24.3.2008 12:59:12 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
24.3.2008 13:24:52   
mayci
Aprilčice, sporočam vam, da je Sasy20 danes rodila fantka Nika.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
24.3.2008 13:55:53   
Tanja555
Vijolica, sasy20, tudi vama iskrene čestitke!!! Vijolica je imela rok en dan pred mano,tako da jaz tud samo še čakam...user posted image  Vsem želim veliko ljubezni, cartanja in vsega lepegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
24.3.2008 14:00:05   
tasyo
Bravo, Sasy20!!!!!user posted image  Čestitke tudi tebi. In seveda tudi očku... Zdaj pa uživajte!

Punce, tale luna je pa dala vetra aprilčicam... So sončki kar pohiteli... Hmmm, no, mi midve bova še malo počakali, nama nič ne manjka v enem kosu. Moj telefon je ves čas v stanju pripravljenosti, tko da če bo še katera sporočila, vam posredujem novičke.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
24.3.2008 14:02:43   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

22  :  27

user posted image
                               2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

24.03.2008---->>>>

- Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

- Barby78: user posted image  user posted image   Lia ?g, ? cm

- Sasy20: user posted image    user posted image   NIk ?g, ? cm

2  : 5

< Sporočilo je popravil tasyo -- 24.3.2008 14:03:31 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
24.3.2008 14:02:53   
smotka lonib
hojla!

oprostite, ker sem uletela notr. vas lepo pozdravljam. vidim,da ste že začele s štartom. malo me daje nostalgija, ker smo lansko leto tud aprilčice že nestrpno čakale, katera bo prva šla rodit. se je nekaterim user posted image   že mudilo in so tud presenetili v marcu tako kot nekatere vaše aprilčice.

miren in lep porod želim še ostalim aprilčicamuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?