|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
18.4.2008 15:52:24   
ppika
Pozdravljene punce,

tokrat se vam javljava z Gajo, ki je danes stara točno en teden.
Sicer nimam časa, da bi vas prebrala, povem le to, da nama gre kar dobro. Malo se še loviva, a bo že.

Lepo se imejte in uživajte s svojimi user posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.4.2008 17:22:36   
Isabellabina
Končno SMS od Jabolko 3

piše;pozno sinoči se je po zapletu pri porodus CR rodil JURE 4750g in 58cm.pozdrav vsem aprilčicam!

user posted image user posted image user posted image Čestitke za Juretauser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa le hitro okrevaj!

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.4.2008 17:31:48   
Tejcha
Čestitke za Gajo in Jureta! user posted image user posted image user posted image

Js še vedno 2v1, danes je za mano CTG in zaradi povečanega izcedka tudi temeljit pregled... Nekaj se dogaja... :)

Navodilo je, naj se, ko se kaj začne, kar spraviva proti P, drugače pa v ponedeljek CTG v CE in upam, da če še nič ne bo do takrat, tudi mene namažejo z gelom in da gremo v akcijo.

Zdej se grem pa naprej igrat s "tavelikim" lumpom. Se mi zdi, da sluti, da se bo v kratkem nekaj zgodilo, ker se fuuul stiska k meni in me lupčka, kar sicer ni v njegovi navadi. Upam, da bo spremembo dobro prenesel, :)

Pozdravčki iz naših koncev,

T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.4.2008 17:32:04   
Sandrin
jabolko  čestitke za Jureta!! 

To je pa pravi korenjak s tako kilažo in s takimi cm. Verjamem, da se je naša Jabolko dobro namučila in želim ji hitro okrevanje!

(odgovor članu ppika)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.4.2008 17:44:32   
zokica
Pozdravljene punceuser posted image
no, moj pregled je bil danes ok, vse je vredu, popadki nula, odprta nula, malo jo je edino naš mišek zafrkaval na uz, ker je skrival popkovino in ni mogla lepo izmeriti utripa, pa me je poslala na ctg, pa sem šla v P, naredijo ctg  in najin pipek je seveda tak da ko je takoj kaj drugega na trebuhu razen moje roke, to takoj začuti in ne neha, dokler se ne umakne in tako je bilo celi ctg, je migal sem ter tja, ko pa je bilo konec, pa se je umiriluser posted image
popadkov ni kazalo, rekla pa je G da je zelo živahen (to takaltak vemuser posted image  imamo po 100 gibov na dan ne samo deset)
naslednji pregled imam v torek 22. in bomo videli če se bo do takrat kaj začelo dogajatiuser posted image
uživajte in veliko sreče tistim ki boste šle čez vikend via la porodnišnicauser posted image user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.4.2008 18:04:01   
matejchykam
Čestitke ppika in  Jabolko 3!!!Vama kar mal zavidam...user posted image user posted image

Pri nas se nič ne dogaja, razen vsake tolko časa me mal zagrabi v križu. Drugač pa še lovim zadnje trenutke in delam zloženko za 5. maj, ko je mednarodni dan babic in letos 2. letniki pripravljamo neki malga. Tko da tiste, ki se boste takrat z vozički sprehajale po centru lj, znate srečat sošolke, ki bodo delile zloženke-made by me!- pa kej dobrega in sladkega se bo tud našlo...

Srečno pot v rim tistim, ki se odpravljate!!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.4.2008 18:39:44   
resnično srečna
Pozdravljene punce!

mi smo domaaaaaaaa...KONČNOOOOOO...v glavnem ni veliko manjkalo, da bi morali še ostati...Iza je sicer bp, jaz pa sem imela zjutraj pritiska 171/110 in močno otečeni dojki, kjer se je mleko silovito nabralo in ne odteka...ter bi za to potrebovala injekcije Oxitocina...ampak so se me usmilili (ali pa potrebovali prostor)...

v glavnem moja porodna zgodba:

večer 14.04.2008...nekaj me je sicer zvijalo ampak nič posebnega...dolgčas v sobi in rahla moja nervoza...zadnji ctg ni kazal tega, kar bi jaz rada...Izin srček je bil zaspan...popadkov nikjer...moj pritisk visok...na hodniku se po pogovoru med čakanjem na merjenje pritiska izkaže, da v eni od sob že 3 ni leži dekle s katero sem obiskovala materinsko...sprejeli so jo zaradi bruhanja, dobila je 4 steklenke transfuzije, pojavili so se močni popadki in pri teh je ostalo 3 dni...dekle je bilo že popolnoma zmatrano...nič pojedlo od močnih kontrakcij, zdravnica na oddelku po pregledu pa izjavi, naj še malo počaka, ker je ona utrujena...ob 19.ih se je končno usmilijo in skoraj vleči se je morala po hodniku v sobo po stvari...in šele kasneje so se domislili, da bi jo lahko peljali z vozičkom...

...ko sem vse to videla me je v hipu prešinilo, da tega jim pa jaz ne bom dovolila...večerni sestri sem napovedala, da se bom veliko sprehajala, ker čutim, da prihaja moj čas...pa se je samo režala in rekla, da po polnoči ona ugasne luč na hodniku...ampak saj nimam 5ih let in znam tudi v polmraku hoditi..."Ni panike!" ji odvrnem...

...začelo se je okrog 21.00, ko sem naredila prvih 20 hodnikov...in vmes božala trebušček ter se v mislih pogovarjala z Izo...sestra me sreča, se mi smeji in reče naj grem raje v posteljo in neham masirati trebuh, ker je spodaj vsa porodna zatrpana...in naj je ne motim ponoči prej kot če imam uro in pol popadke na 3 minute...ok...ni panike si mislim...čez nekaj časa res grem malo oddremat...in potem spet po vodo na avtomat na hodniku in sprehod...ob 2eh zjutraj sem se spravila pod tuš...še malo pohajala po hodniku in se nato spravila spat...ko se ob 06.00 zbudim me je v bistvu prebudil močan udarec v trebuhu, kot bi mi nekaj počilo...to je to....grem na wc ampak ne kaže na razpok...ko se vračam pa me preseneti preklemansko močna kontrakcija...komaj sem prilezla do postelje in pritisnila na rdeči gumb...

...vstopi nočna sestra in se smeji: " No ste se končno odločili za ctg?"...he he...pripelje ctg in me pusti 20 minut...v tem času sta bila dva silovita popadka a se na ctg-ju to sploh ni zaznalo, jaz pa že popolnoma premočena od znoja po obrazu...ko nekaj do 7ih končno pridejo pogledat narisano, se sestra zareži, kaj paniciram... za njo vstopi druga, ki me je malo bolje poznala in rekla takoj: pridi do glavne, da te pregleda...ti navadno nisi taka...mogoče si pa res dosegla svoje...

glavna sestra n pregledu takoj ugotovi odprtost 5 cm, razpok mehurja in močne kontrakcije...panika...takoj po stvari v sobo...papirji so bili takoj narejeni in že se vlečem po hodniku do dvigala in v porodno...ko v dvigalu diham že pasje me sestra, ki me je spremljala najprej nadere, da bom hiperventilirala in da se tako ne diha pri tej jakosti popadkov, potem pa še dodala, da zakaj sem že poklicala moža...saj bo vsaj še kaka ura in pol minila preden me bodo uredili...

ja pa jade...sestra pri britju to naredi na brzino, saj je takoj ocenila kje smo...za klistir ni bilo več časa...nadere me zakaj ne diham pasje, če imam pa zeloooo močne popadke (no potem se pa pejt...)...in me pospremi v porodno (svetloplave stene, številka 8)...babica Irena me sprejme, objavi da bomo šprinterski in me prepusti asistentki Jessici (Belgijka, govori le angleško)...s katero sva potem predihavali popadke in malo debatirali....ko sem začutila, da bo res kmalu, še enkrat pokličem moža...ta pravi, da že teče, ker so mu rekli, da se mudi...res ni minilo niti 45 minut in Iza je bila z nami...

Iza na izzy...priletela v dveh popadkih, brez šivov...in  jaz sem že po pol ure bila kot rožica...ležala sem na postelji, poslušala Đavole in gledala kako moj najdražji in novorojenka v njegovem naročju poplesavat po porodnu...prelep pogled...

Seveda se je Iza veliko bolj namučila kot jaz...saj je bilo po mojem kar stresno drveti po porodnem kanalu svoje mame tako silovito in biti vržen v ta mrzli svet...

ampak carica se dobro drži...bila je skorajda že prenošena...verniksa na njen ni bilo več...kožica precej izsušena, očke krvave, ker je radovednica očitno z odprtimi očmi hotela gledati vratolomni spust iz maternice...

Iza sedaj pa je sanjska: lepa ušeska, temni laski in majhen nosek...zalita lička in temne očke, kot kaka miška iz moke...pravi sesalec cuzalec, kar se vidi na mojih dojkah in bradavicah...porednica, ki se pokakaa v ravno previto pleničko...hitro dojemajoče bitje, ki je dudo odkrila drugi dan življenja ampak jo vzame le, če je res nuja...punčka, ki je hitro odkrila, daje noč takrat, ko se spi 7 ur...in dan takrat, ko vsake 3 ure lahko od mame dobi crklanje na dojki...je srček, ki je svojemu velikemu bratu mirno ležal v naročju med tem, ko je ta samo nemo gledal...in svoji sestri stopil v življenje na njen rojstni dan...ni kar tako dobiti sestrico za darilo a?...

V glavnem je življenje super...edino kar nas muči sedaj so moje dojke in bradavice...ampak ni vrag, da tudi tega ne rešimo...

ekola...

sem se razpisala...bilo bi še veliko več...samo...kdo bo pa bral vse to....

vse tiste, ki kmalu pričakujete dan P...naj bo res kmalu in naj bo enkraten in neponovljiv dan, ki bo začel neko novo ero vašega življenja...vse mamice pa...he he...kdaj se dobimo?

mi2 sva za akcijo...kako čakanje 3 tedne doma...ni šans...nam je popek že odpadel...patronažna upam, da uleti šele v ponedeljek...pa upam na sonce...ker meni ni več biti med 4 stenami...vsaj na kratko bomo raziskovanje zraka začeli že ju3...

pa čeprav na balkonu...

dovolj zaenkrat...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.4.2008 18:46:32   
lepa posadka
No, pa je spet nekaj lepih novic:

Ppika - čestitke za hčerko Gajo. Upam, da sta imeli lep porod, pa vama želim čim manj začetnih težavic...

Jabolko - ja, takega korenjaka pa res ni enostavno spraviti na svet! Upam, da te porod ni preveč utrudil, pa čim lažje okrevanje ti želim. Korenjak pa naj bo čim bolj priden prve dni, da se mami hitro postavi spet na noge. Čestitke!!!

Big mamma - tebi pa želim lepo noč - ali z naravnimi popadki, ali pa vsaj brez skrbi :-))) Jutri pa le hitro sporoči.

Tejcha - vidva z lumpom se pa le še nacrkljajte. Kakorkoli že, prve dni bo tega manj.

Ups...fantič pravi, da bo dovolj klepetanja in, da sta dve uri že naokrog :-))) Kdo bi še rabil uro pri hiši?

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.4.2008 18:51:49   
zolika
kekec in mojca: Lahko prosim za geslo za slikice? Da mlo pokukam? user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.4.2008 19:01:35   
scorpiogirl
Ojla bejbe user posted image
mi končno doma user posted image hvala vsem za čestitke (pa Tasyo, ker je sporočila novičko naprej user posted image ), čestitke tud vsem, ki že cartate user posted image user posted image user posted image
nisem še nič brala, tko da na tekočem ne bom še prav kmalu ... sem pa prepričana, da je pestro user posted image
aja, Tasyo, a lahko na seznamčku popraviš - naš Nal se je rodil 15. in ne 14. 4. Hvala user posted image
porodno zgodbo napišem kmalu, samo da si vzamem nekaj več časa za čarunalnikom user posted image tud slikice našega lepotca pridejo kmalu user posted image

aja, hvala mamicam za nasvete - predvsem to je blo dobro prebrat, da je res treba babico poslušat ob porodu ... je zlata vredno user posted image
fajn se imejte ... mamice se veliiiiiiiiiko cartajte user posted image tistim, ki še čakate, pa želim en tak fajn in hiter porod kot je bil moj user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.4.2008 19:27:05   
lepa posadka
Srečka - super te je spet brat. Še enkrat čestitke.-..pa uživajte še naprej v tem stilu :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.4.2008 23:05:02   
Ketrin
Dobrodošla Jure in Gaja.... Pa čestitke Jabolko in Ppika....

Srečka in Scorpio dobrodošli doma.... Zdaj pa akcija crkljanja in razvajanja... Hitro okrevanje, čeprav vidim da sta že obe fit in na spidu....user posted image

Bigmamma upam da bo šlo tako kot je treba... user posted image user posted image

Lahko noč nosečke.....in mamice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.4.2008 5:47:57   
resnično srečna
Jutro ženskice s trebuščki ali brez...he he...no ja trebuščke imamo skoraj vse, samo nekateri so še živahni, nekateri pa upadli...

...naša prva noč doma je bila fina fajn...razen mojega tuširanja pod vročo vodo vsakih nekaj ur in masaže pa črpanja...ampak če hočemo dojit je tako treba...se še katera mogoče fiksa s spreyem za iztakanje mleka?

..slikice (prve) naše upe so v albumu, geslo pa je končno...

Lepa posadka in Ketrin
...ja res je lepo biti takole doma, pa se cartat in uživat...zvečer smo vsi trije zaspali kot top na naši postelji sredi podiranja kupčka...lepotička na mojem trebuščku in sem jo po mojem šele čez kako uro deložirala v njen košek...

naš user posted image   je tudi ves iz sebe od sreče...najprej je skoraj pometal parket iz tal, ko je mene zagledal po 7 dneh, potem pa še ugotovil, da trebuha ni več, da se je med nogami nekaj dogajalo in sedaj se ne gane od koška...če pa mala jokačica med previjanjem trenira glasilke pa tako žalostno cvili zraven, da se takoj vidi, da sočustvuje z njo...

ker je vreme bedno (grmi), on pa se tega strašno boji sem malo solidarna z njim in mu delam družbo...novopečeni fotr je namreč žingal s kolegi v četrtek in je še malce "bogi" jaz pa zadnje čase itaq nisem prespala nobene noči in sem še adrenalinska tako da mi ni panike...

Big mama saj bo šlo ( in ji stisne virtualno kinderlado)...če gre v drugo tako simpl, ni vrag, da v peto ne bo vsega skupaj ekspresno konec...in potem malo komfortne hrane in postrežbe v porodnišnici (vsak četrtek ali petek je špinača z ribo ...bljak)...pa boš pri svojih skupaj z "zakladkom"...

Jabolko 3 čestitke...verz sledi...

Ppika...enako...čestitke za punčaro...he he Gaja a?....dobro da ni Gala kot hči Tinkare Kovač...sem se malo šalila v porodnišnici in rekla, da ima Tinkara sedaj pogosto Gala koncerte...

matejchykam
mogoče jih res vidimo, če bomo še na celini in se ne bomo že preselili na obalo...ampak upam, da delijo zloženke babicam in je ne bom dobila jaz he he...no ja sej babica res še ne zgledam...ti pa kar potrpežljivo...vse pride...in te čisto razumem kako se počutiš, ko čakaš...ampak saj veš...kdor čaka dočaka...

dovolj zaenkrat...se še kaj prebiramo..grem jaz mal še firbcat po netu, ker noge imam tako fino na toplem (krzno našega kuža pod raunalniško mizo)...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.4.2008 8:40:58   
Isabellabina
Živio punce!!

Z manjšo zamudo sem danes ob 2uri 43minut dobila bratca Jernejauser posted image težkega 4210g in 56cm velikega, oba z mami sta dobro!!!!

fajn se mejteuser posted image najstarejša hčerka

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.4.2008 9:26:21   
NaTaŠa*
big mamma čestitke

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.4.2008 10:35:38   
scorpiogirl
Drdan user posted image
Big mamma, čestitke user posted image user posted image user posted image

sem mislila, da bom lahko napisala svojo zgodbo, pa skoz skačem sem in tja user posted image naše malo dete bi se vsaj pogovarjalo, če že ne papcalo, tko da ga non-stop eden zabava user posted image
pesjanar je pa čist navdušen ... najprej je bil nad tem, da sem končno prišla domov ... malo bitjece mu je pa tudi takooooooo všeč, da bi bil skoz zraven njega ... moramo pa precej pazit, ker bi ga tud z največjim veseljem lupčkal po obrazku user posted image
ponoči sem bila pa ful vesela, da sem si popoldne malo odvečnega mleka izbrizgala, ker ga imam ponoči očitno premalo ... je mali pojedel vse, kar je bilo pri meni na razpolago in še vse iz flaške user posted image

aja, slikice so že v albumu user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.4.2008 10:43:10   
matejchykam
user posted image user posted image user posted image Čestitke, big mamma!!!user posted image user posted image user posted image
Zdej si pa  res BIG!! Hi, hi!

Upam da grem kmal za tabo...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.4.2008 11:16:13   
NiLe
Big mamma, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image ... pa ste dočakali vaše 5. dete. Super!

Srečka in Scorpio ... dobrodošli spet doma ... uživajte na ful! Vajina sončka sta res cort!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.4.2008 11:27:48   
lepa posadka
Ja, super!

Danes sem se najprej nate spomnila -  Big mamma - čestitam za korenjaka!!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.4.2008 11:39:24   
NiLe
user posted image ppika - iskrene čestitke za GAJO user posted image user posted image user posted image

user posted image Jabolko3 - iskrene čestitke za korenjaka JURETA user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.4.2008 11:48:25   
resnično srečna
ČESTITKE BIG MAMMA......Tole dobro si izpeljala
in v soboto navsezgodaj v življenje
petega otročka, Jernejčka si poslala...

Sonce po dežju aprilskem je posijalo,
Jerneja v vašo toplo družino pripeljalo,
zdaj naprej naj teče vaša sreča,
naj mali "korenjak" jo le še poveča...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.4.2008 11:54:23   
lepa posadka
Tasyo...kako je s teboj? Če še nič, potem preživi lepo soboto...jutri pa, veselo na delo :-))) Pa hitro poročajte! Saj res...kako boš pa ti sporočila?
Pa kdo bo urejal sezname? Se katera javi?

Lep dan vsem! Mi še razmišljamo ali bi bili bolni, ali bi bili zdravi...ali bi se samo malo delali bolne. Zunaj je krasen sonček...pa veter tako vleče, da je najbolje kar notri na varnem ostat...
Sicer pa sva midva s Tomažem ponoči (no, zame je bila še trdna noč...v bistvu pa je bila že 5 ura...) prebavljala tistih par lističev zelene solate, pa malo čokolade, pa malček bolj začinjene paradižnikove omake... Kaj pa vem... se mi zdi, da z vsakim otrokom manj pazim na to kaj jem... Se mi zdi, da rabim vse to :-)))) NO, pa saj se je kmalu umiril in danes ima spet normalen ritem...v bistvu že od devetih zjutraj spi...
Srečka - glede tvojih prsi... jaz sem pri prvem imela čsit rpeveč mleka, pa sem si morala na trenutke tudi malo iztisnit...pa, ena kolegica mi je tudi Syntocinon kapljice prinesla... sicer pa so mi najbolj pomagali (da se nisem vsake 3 ure tuširala) obkladki. V lekarni mi je mož kupil HotCold obkladke (modri gel), take najmanjše dimenzije...pa sem si jih potem v vreli vodi pogrela...cca 3min in dajala na otečene dele...pred dojenjem, med dojenjem,...pred iztiskanjem...in potem vedno zelo teče, ker je žleza razširjena... Je fajn in enostavno za uporabljat. Jaz si še sedaj, če čutim, da se mi kej kaj zamaši (ko me kdo kje rukne, ali ko je mleka čist preveč) dam obkladek...in potem Tomaž z dojenjem res lahko vse poje...

Sedaj pa hitim...ker me je ta veliki v tem času, kar to pišem, že 15x vprašal...mami, kdaj bo konec...ima namreč termometer pod pazduho...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.4.2008 12:21:59   
NiLe
Posadka, celi vaši družinici pošiljam koooš zdravjauser posted image user posted image user posted image ... da bi kmalu bili spet vsi zdravi, fit in nagajivi user posted image . Naši srednji tud iz nosa taki smrklji ven letijo, da je veselje ... še fino, da se zna sama tako dobro spihat ven ... pa upam, da ne prenese na Tio. Glede hrane: tudi jaz z vsakim otrokom manj pazim, kaj jem ... včeraj mi je tako zapasala čokolada z lešniki, da sem pojedla par koščkov, pa pizzo sem včeraj jedla ... zaenkrat še ni nobenih krčkov ... trkaaam.
Srečka, tale pesnitev za Big mammo je res krasna user posted image user posted image . Ej,  a ti kaj počivaš? Po neprespanih nočeh v P, si fuul naspidirana in že navsezgodaj zjutraj aktivna ... Malo izprezi in se pusti cartat user posted image

Sky; mi imamo tole pumpico kakšne pol leta in je res fina. Samo za dojenčka pa nisem bila čist zihr, če jo lahko uporabljam. Upam, da jo sprobamo čim kasneje user posted image

Barby; bravo za shoping in kavico s prijateljicami ... pa lepo, da je bila Lia tako pridna.

Uf, danes sem pa preveč aktivna tule gor ... se vidi, da imam preveč časa user posted image user posted image user posted image ... moški del družine se potepa, punce pa smo doma, Tia panča od 10.30, s ta srednjo pa malo pospravljava.
Grem počasi pripravit kosilo, potem pa če ujamemo malo sončka - gremo na prvi sprehod.

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.4.2008 12:52:38   
tasyo
APRILČICE 2008  

PDP 03.04.
- majazmaja:

PDP 04.04. 
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
temistoklejka (30let):

PDP 07.04.
- jazabel (29let): KR

PDP 10.04.
- tosja: user posted image  
- Barb77 (30let): LJ user posted image  

PDP 11.04.
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 14.04.
- u04111976: CE user posted image
- Jelcy: user posted image    

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image   

PDP 18.04.  
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bela vrtnica (29let): CE
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- čebelica27 (27let): IZOLA

PDP 21.04.
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- leni5 (28let): IZOLA user posted image

PDP 23.04.
- malamalinica (34let):
LJ user posted image
- mavo: CE 

PDP 24.04.
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image
- simona pirc (23let): user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image   

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm  

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image    Neli 2660g, 46.5 cm  

user posted image    - tejč29 (5.4.2008): user posted image   user posted image    Matija 3565g, 57 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image   user posted image    Brina 3300g, 51 cm  

user posted image - sončnica14: user posted image   user posted image   Jaka 4150g, 56 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image   Tia 3050g, 50 cm   

09.04.2008---->>>>   

user posted image  - Kekec in mojca ( 13.4.2008): user posted image   user posted image   Tine 3300g, 51 cm   

10.04.2008---->>>>   

user posted image  - novopecena (14.4.2008):  user posted image   user posted image   Rene 3540g, 50 cm   

11.04.2008---->>>>   

user posted image - SpelliG (18.4.2008):   user posted image   user posted image   Martina 3650g, 53 cm     

user posted image - petty82 (10.4.2008):  user posted image   user posted image   Luka ? g, ? cm   

user posted image  - ppika (13.4.2008):  user posted image   user posted image    Gaja ?g, ? cm     

12.04.2008---->>>>   

user posted image - sky77 (14.4.2008):   user posted image    user posted image   Brina 3750g, 53 cm   

14.04.2008---->>>>     

user posted image  - calena (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tosja 3280g, 50 cm      

15.04.2008---->>>>     

user posted image - scorpiogirll (24.4.2008):  user posted image   user posted image    Nal 2900g, 50 cm       

user posted image - resnično srečna (15.4.2008):   user posted image    user posted image    Iza 3150g, 53 cm 

user posted image  - Krista28 (17.4.2008):   user posted image    user posted image    Nadja 3550g, 52 cm 

16.04.2008---->>>>       

user posted image  - Jo@n (22.4.2008): user posted image   user posted image    Jakob 3870g, 55 cm     

user posted image  - Katja271 (12.4.2008):  user posted image   user posted image    Nik 3600g, 53 cm    

user posted image  - trnuljčica (25.4.2008):  user posted image   user posted image    ? 2860g, 48 cm  

17.04.2008---->>>>          

user posted image  - simvir (10.4.2008):  user posted image   user posted image     Tevž 3850g, 54 cm  

user posted image  - JABOLKO3 (17.4.2008): user posted image   user posted image      Jure 4750g, 58 cm  

19.04.2008---->>>>           

user posted image  - big mamma (9.4.2008):  user posted image   user posted image    Jernej 4210g, 56 cm   

user posted image : user posted image                     
                                                         12 : 20

< Sporočilo je popravil tasyo -- 19.4.2008 13:04:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.4.2008 13:02:54   
tasyo
Ojla punce!

Mi smo še vedno doma in kaže, da bo naše dete kar lepo počakalo jutrišnji dan na toplem v trebuščku, ker se popolnoma nič ne dogaja... Moram priznat, da me počasi malo daje trema, je le čudno, če točno veš, kdaj se bo začelo - še dobro, da ne vem točno, kaj me čaka. Sicer pa glede na pripetije, ki ste jih mnoge izmed vas imele, lahko pridem jutri tudi še domov... Danes pa se relaksiramo, cartamo (priznam, da mi vmes uide kakšna solzica), zjutraj sem bila v šopingu in sem se založila s hrano in revijami, da mi ne bo dolgčas, če bo predolgo trajalo, skuhala sem še nekaj porcij hrane za zmrzovalnik, da dragi ne bo lačen; aja, pa organizirala sem, da mu bodo v ponedeljek pripravili narezke za v službo. Tako da je zdaj vse nared in popoldan samo še noge v luft, pa kar bo, pa bo. Hvala vsem za dobre želje, jaz upam, da bodo pomagale. Sporočila bom pa Ketrin ali pa tebi, lepa posadka, če lahko... Seznamčke bo pa morala katera druga prevzet, jaz vam samo pripopam link od slikic, ki jih potem samo skopirate noter: http://www.winniethepoohbear.net/pictures.php

Sicer pa - iskrene čestitke vsem novim mamicam - ppiki za Gajo, Jabolko za korenjaka Jureta in big mammi za Jerneja. Zdaj pa vsem želim čimprejšnje okrevanje in obilo cartanja!user posted image user posted image user posted image
Srečka, super, da si že tako pri močeh in moram priznat, da sem blazno uživala v opisu tvoje materinske sreče - super si! Ampak to je spet pomenilo, da so tekle solzice...

Nič, preživite lepo soboto, jaz grem še malo na sonček, medtem pa se mi bo ohladila kavica, tako da si bom potem privoščila prvo letošnjo ledeno kavo in zadnjo v dvoje...

Pozdravček vsem!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?