Roberta69
|
Lepa posadka, midva sva na koncu izbrala sesalec Hyla (tukaj imaš link http://www.hyla.net/si/index.php). Imaš par variant (različne kartače, pripomočki za mokro čiščenje, itd.). Najin je bil 710 EUR, ampak sva počakala na promocijsko predstavitev (je bila v City Parku) in dobila nekaj popusta zaradi tega in nekaj zato, ker sva izpolnila kupon in zadela nagrado , tko da sva prišparala dobrih 100 EUR . Mislim, da osnoven komplet stane približno 580 EUR. Jaz sem si ogledovala še Batagelove, Delfin , itd., ampak sem na koncu zaključila, da imajo oni najbolj dodelan izdelek, razlogi: malo reklame (se reklamira baje kar sama), samo en izdelek (pri Batagelu jih je malo morje), zelo strokovna predstavitev, zelo dobro mnenje na netu (pohvale predvsem s strani alergikov) itd. "Negativne" strani so recimo glasnost (je precej hrupna) in togost oz. nič kaj moderen design "okrogel lamber na kolščkih", fajn je edino, ker lahko vse nastavke: ozka šoba, krtača za rože, za tekočine, itd., namontiraš na "stojalo" na katerem prevažaš sesalec in jih imaš tako skos pri roki. Je pa čiščenje res učinkovito in to je to kar šteje. Da bi bila ne vem kakšna kolobocija s sestavljanjem ni res (sem tudi jaz prej tako mislila), tako je kot pri običajnem sesalcu, le da moraš tu po čiščenju počistiti posodo. Uporabljaš ga lahko tudi za čiščenje zraka (sicer še nisem probala, ampak je baje ful fajn), za čiščenje prahu z rož (imaš priložen nastavek - čisto nič jih ne poškoduje), potem za sesanje tekočine, če pride do poplave itd. V vodo daš lahko tudi dišave (oni prodajajo ene, za katere jamčijo, da ne poškodujejo plastike sesalca itd. in so naravne, en kompletek dobiš zraven, drugače pa tudi niso predrage (seveda pa niso nuja). A sem ti ga prodala ? Ne, jaz sem ful zadovoljna in mi ni škoda niti evrčka. Je pa to itak sesalec za vsaj deset let, do takrat zopet malce izboljšajo tehnologijo in za ugodno ceno lahko zamenjaš staro za novo. Po parih letih (odvisno od uporabe) ga odneseš na servis, ki pa stane par deset evrov. Ti pa vse natančno razložijo tam (tudi "slabosti"), ker ne prodajajo mačka v žaklju... Aja, danes je dan D, mi2 pa ne da se nisva odločila med nekaj izbranimi imeni, mi2 niti enega nimava. Tolažba je, da ko mi otorček pade v naročje, mi z neba pade ime . Tko da, Sandrin si na zeleni veji.
|