tasyo
|
Srečka!!!!! Čestitke Pa si jo končno dočakala, to vašo malo princesko... Zate sem pa prav posebno vesela. No, pa da še malo pojamram - pol vas je še čist naspidiranih, pol vas je čez rok, jaz pa sem nekje vmes... Vem, da se nimam glih pravice preveč pritoževat, ker še ni noj pdp, ampak zdaj imam pa tegale že kar malo dost in bi šla rada čimprej rodit. Vse mi gre že na živce, najbolj pa sama sebi. Ko poskušam karkoli naredit, sem takoj utrujena, križ me boli... Moj lubi je sicer čist potrpežljiv, ampak ga tričetrt dneva ni doma, potem mu pa ni jasno, kako sem lahko tako utrujena, če nisem nič kaj takega počela - ja seveda, ko pa je navajen, da ves čas neki čaram. No, včeraj sem do konca uspela prebarvat vrtno garnituro, zdej pa res več ne vem, kaj naj bi še počela. In potem priden sem pogledat, kaj se dogaja, pa imam malo monologov, ker očitno nima nobena podobnih problemov. Skratka, če bi mene vprašali, je bil pretekli vikend zadnji čas, da grem v dva kosa, ker so me zdaj začeli izdajati hormoni. In ko naslednjič zazvoni telefon, ga bom kar ugasnila. Ker me samo sprašujejo, če sem še doma- ne, iz porodne se oglašam, mater! In ko je moj odgovor vedno isti, se pa noben ne bi več menu, vsem se začne mudit neki delat oz. nekam it. No, zdej sem se malo skašljala, ampak ni veliko pomagalo. Vse, ki ste čez rok in tako mirne, vas pa občudujem, resnično. Evo, še seznam bom posodobila, potem pa se sploh ne vsedem več pred računalnik, ker postanem še bolj frustrirana.
|